23
mar
Seneste opdatering: 23/3-11 kl. 2321
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det slog mig, da jeg læste Wallander’s Last Stand, at det var denne slags forbrydelser som Mankell, Marklund, Larsson og Guillou burde have skrevet om, nu det navnlig er deres politiske fløj der har oversømmet Sverige med dem. Iøvrigt svømmer Malmø stadig i skyderier selvom “Lasermanden”, som verdenspressen i mellemtiden fuldstændig har glemt, sidder spærret inde. Alene i år otte tilfælde. Hvem gider læse krimier – vor tids erstatning for rigtig litteratur – i sådan et land ? Det gør Svensson i følge Liza Marklund, “fordi han bor i sådan et fredeligt land.”

Svensk lov i hele verden

Syv svenske S-kvinder – to kan være mænd – foreslår at “sexkøb” også skal være strafbart når svenskere har begået forbrydelsen i udlandet. Om det også gælder liderlige svenske kvinder på sex-safari i Afrika, fremgår ikke, men det er jo blevet très en vogue og så er det jämtställdhet, der vil frem i verden. Som en vänsterpartist beskriver det: “Vänsterpartiet menar att alla kvinnor är lika skyddsvärda oavsett vilket land de bor i och att detta bör framgå av lagstiftningen. Varför ska det bedömas annorlunda om Sture köper sex av Lisa från Västerås här i Sverige eller av Liisa från Riga i Lettland?”
De to partier mener også at “det är viktigt att den svenska regeringen fortsätter att driva frågan om sexköpslagen i EU.” Inden det sker, skulle de lige tage og forklare os hvad “könsmaktsordningen” betyder. Ordet er vist aldrig forekommet i dansk debat, og sandt at sige ved jeg heller ikke hvad det betyder. For nogle år siden ville jeg have forsvoret at EU kunne indføre så forskruet en lov som sexköpslagen, men idag er jeg ikke så sikker. Motion 2010/11:S96007 med anledning av prop. 2010/11:77 Skärpt straff för köp av sexuell tjänst.

Uhrskov og Khader: Folkemord eller borgerkrig ?

Det var historisk, da en enigt folketing forleden besluttede at sende dansk F16 fly i krig for at håndhæve et flyveforbud over Libyen.Men allerede få dage efter er den nationale enighed begyndt at smuldre. Enhedslisten meddelte i går, at Danmark og koalitionen må nedlægge våbnene fordi Gaddafi tilbyder våbenhvile. Og uden for Folketinget er ikke mindst borgerlige bloggere og kommentatorer begyndt at advare om, at Vesten har begået en frygtelig fejl ved at gå i krig i Libyen.
Hvor bekymrede skal vi være, når vi sidder foran tv-skærmene og endnu engang er vidne til at vestlige styrker sender bomber ned over et arabisk land. Er det en retfærdig krig? Eller er det udtryk for farligt vestligt overmod, når vi tror, at vi kan bombe os til fred i Libyen?P1 Debat: Var det en fejl at gå i krig i Libyen? min. 21:44

Libysk TV: “Danmark prøver at udslette islam”

Libya launched a media offensive against Denmark on Tuesday as state TV reported that Sunday’s attack on Libyan Leader Muammar Gaddafi’s headquarters in Tripoli was controlled by the Danes.

“The fact that Denmark, which has led a campaign against Islam and Muslims for years with its blasphemous caricatures of Mohammed, is leading the bombings, shows that the aggression is a crusade against the Muslim people, including the Libyan people, with the goal being to terrorize Muslims and to wipe out Islam,” said the TV presenter who suddenly switched from Arabic to English. Danes accused of being behind attack on Gaddafi HQ, Denmark is trying to wipe out Islam

“Vi lægger en social og politisk eksplosion tilrette med indvandringen”

Man kan jo spørge sig, hvorfor Dagens Nyheters forhenværende chefredaktør Hans Bergström ikke skriver i sin gamle avis om emnet. DN, der excellerer en del i Carsten Jensen og hans verdensbillede, er nok hellere fri for Bergström end han for DN. En oplyst, radicool avis kan ikke have sådan noget og desuden er de modigste i Sverige næsten alle forhenværende eller også har de af samme grund aldrig været noget ved musikken. Det har Bergström, men nu er han desværre for Sverige blevet amerikaner. I Skattebetalarnas Förenings tidskrift Sunt Förnuft nr.2/2011 skriver han kronikken “Indvandringens Pris” (download)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
11 years ago

For en politiker, der gerne vil vælges, og en blogger, der gerne vil hævde sig, er det naturligt at skrive under eget navn. Alle andre kan træffe deres egne beslutninger, hvad angår anonymitet/ikke-anonymitet.

WilliamJansen
11 years ago

Off-topic: Nicolai Sennels blander sig nu i debatten om dhimmitude: Brug dit rigtige navn, når du blogger og kommenterer på 180grader!! – det vil højne troværdigheden hos både 180grader og dens skribenter enormt! Desuden lever vi i en tid, hvor det er vigtigt at signalere, at vi vælgere og danskere ikke er bange for at rejse os op med navns nævnelse og sige hvad vi mener om hvad som helst. Styrk friheden og ytringsfriheden og inspirér andre til mere mod: Brug dit navn! Det har jeg skrevet i årevis, så tillad mig at gå off topic i anledning af at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Lidt uventet selverkendelse fra Politiken – nu må man da sandelig håbe for dem, at de ikke får skræmt alt for mange kernelæsere væk. Det var jo nok ikke lige meningen, at de og deres præmiepoder sådan ligefrem selv skulle deltage AKTIVT i de “kulturberigende” eksperimenter, vel? 😀 Hvor bor du selv, PMJ? Hvor går dine egne børn i skole eller gymnasium henne? Dette fænomen gælder også på masser af andre områder, PMJ, og du er sandsynligvis selv en aktiv medspiller. http://politiken.dk/debat/signatur/ECE1231698/middelklassen-flygter-fra-sit-ansvar/ Ressourcestærke glemmer, at de har et ansvar for, om vi får et socialt og etnisk blandet samfund. AF… Read more »

Info
Info
11 years ago

Kommentar igår på svenska bloggen GenusNytt: SVERIGE, EUROPA OCH VÄRLDEN: SVENSKA MÄN (INTE KVINNOR) SKA FÖRBJUDAS SEXKÖP OCKSÅ UTOMLANDS! Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Miljöpartiet har som bekant förberett att motionera om införandet av en ny lag, som förbjuder etniska, svenska män att göra ”sexköp” utomlands. Lagen ska då gälla också i alla de otaliga länder, där prostitution som sådan är fullt laglig och betraktas som en privatsak. Samma lagskärpning föreslog för övrigt både Vänsterpartiet och Kristdemokraterna redan 2008 liksom Folkpartiets Birgitta Ohlsson och Thomas Bodström (s): ”Sexbrott hänger ihop med människohandel.” Och idag, tisdag, lade Socialdemokraterna fram en sådan motion. De… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Lycka till Danmark med att utplåna islam. Håller tummarna för att ni lyckas. 😀

li
li
11 years ago

Underligt som de politiske korrekte svensker går så meget op i købe-sex uden at skelne til de forskellige former for købe-sex der eksistere, men bare slår det hele sammen under en kam! Det virker endnu mere underligt, at de politiske korrekte svensker ser gennem fingrene med alle de voldtægter, der har været mere end fordoblet de sidste 20 år og af politiske korrekte grunde ikke må komme med et signalement der oplyser om “hudfarven” på gerningsmændene og absolut intet gør for at få mere styr på disse ikke-betalings sex voldtægter! Personlig ville jeg da blive ked af det, hvis Mikkel… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  li

Hmm….ved nærmere eftertanke, så er det vel ikke forbudt, hvis jeg tilbyder Mikkel Kessler sex og betaler to kroner til ham for ydelsen 😉

JensH
JensH
11 years ago

Ærligt denne nyhed først kommer idag. Jeg ville gerne have set hvad Naser Khadar havde at dige til den:

“Egyptens højeste muslimske autoritet fordømmer Vestens angreb på Gaddafis baser”

http://jp.dk/udland/mideast/article2378278.ece

Man må sige begivenhedernes gang bekræfter Morten Uhrskov Jensens holdning om at det vanvittigt at kaste sig ud i endnu et militært eventyr i et muslimsk land.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x