23
mar
Seneste opdatering: 23/3-11 kl. 2321
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det slog mig, da jeg lĂŠste Wallander’s Last Stand, at det var denne slags forbrydelser som Mankell, Marklund, Larsson og Guillou burde have skrevet om, nu det navnlig er deres politiske flĂžj der har oversĂžmmet Sverige med dem. IĂžvrigt svĂžmmer MalmĂž stadig i skyderier selvom “Lasermanden”, som verdenspressen i mellemtiden fuldstĂŠndig har glemt, sidder spĂŠrret inde. Alene i Ă„r otte tilfĂŠlde. Hvem gider lĂŠse krimier – vor tids erstatning for rigtig litteratur – i sĂ„dan et land ? Det gĂžr Svensson i fĂžlge Liza Marklund, “fordi han bor i sĂ„dan et fredeligt land.”

Svensk lov i hele verden

Syv svenske S-kvinder – to kan vĂŠre mĂŠnd – foreslĂ„r at “sexkĂžb” ogsĂ„ skal vĂŠre strafbart nĂ„r svenskere har begĂ„et forbrydelsen i udlandet. Om det ogsĂ„ gĂŠlder liderlige svenske kvinder pĂ„ sex-safari i Afrika, fremgĂ„r ikke, men det er jo blevet trĂšs en vogue og sĂ„ er det jĂ€mtstĂ€lldhet, der vil frem i verden. Som en vĂ€nsterpartist beskriver det: “VĂ€nsterpartiet menar att alla kvinnor Ă€r lika skyddsvĂ€rda oavsett vilket land de bor i och att detta bör framgĂ„ av lagstiftningen. Varför ska det bedömas annorlunda om Sture köper sex av Lisa frĂ„n VĂ€sterĂ„s hĂ€r i Sverige eller av Liisa frĂ„n Riga i Lettland?”
De to partier mener ogsĂ„ at “det Ă€r viktigt att den svenska regeringen fortsĂ€tter att driva frĂ„gan om sexköpslagen i EU.” Inden det sker, skulle de lige tage og forklare os hvad “könsmaktsordningen” betyder. Ordet er vist aldrig forekommet i dansk debat, og sandt at sige ved jeg heller ikke hvad det betyder. For nogle Ă„r siden ville jeg have forsvoret at EU kunne indfĂžre sĂ„ forskruet en lov som sexköpslagen, men idag er jeg ikke sĂ„ sikker. Motion 2010/11:S96007 med anledning av prop. 2010/11:77 SkĂ€rpt straff för köp av sexuell tjĂ€nst.

Uhrskov og Khader: Folkemord eller borgerkrig ?

Det var historisk, da en enigt folketing forleden besluttede at sende dansk F16 fly i krig for at hÄndhÊve et flyveforbud over Libyen.Men allerede fÄ dage efter er den nationale enighed begyndt at smuldre. Enhedslisten meddelte i gÄr, at Danmark og koalitionen mÄ nedlÊgge vÄbnene fordi Gaddafi tilbyder vÄbenhvile. Og uden for Folketinget er ikke mindst borgerlige bloggere og kommentatorer begyndt at advare om, at Vesten har begÄet en frygtelig fejl ved at gÄ i krig i Libyen.
Hvor bekymrede skal vi vÊre, nÄr vi sidder foran tv-skÊrmene og endnu engang er vidne til at vestlige styrker sender bomber ned over et arabisk land. Er det en retfÊrdig krig? Eller er det udtryk for farligt vestligt overmod, nÄr vi tror, at vi kan bombe os til fred i Libyen?P1 Debat: Var det en fejl at gÄ i krig i Libyen? min. 21:44

Libysk TV: “Danmark prĂžver at udslette islam”

Libya launched a media offensive against Denmark on Tuesday as state TV reported that Sunday’s attack on Libyan Leader Muammar Gaddafi’s headquarters in Tripoli was controlled by the Danes.

“The fact that Denmark, which has led a campaign against Islam and Muslims for years with its blasphemous caricatures of Mohammed, is leading the bombings, shows that the aggression is a crusade against the Muslim people, including the Libyan people, with the goal being to terrorize Muslims and to wipe out Islam,” said the TV presenter who suddenly switched from Arabic to English. Danes accused of being behind attack on Gaddafi HQ, Denmark is trying to wipe out Islam

“Vi lĂŠgger en social og politisk eksplosion tilrette med indvandringen”

Man kan jo spĂžrge sig, hvorfor Dagens Nyheters forhenvĂŠrende chefredaktĂžr Hans Bergström ikke skriver i sin gamle avis om emnet. DN, der excellerer en del i Carsten Jensen og hans verdensbillede, er nok hellere fri for Bergström end han for DN. En oplyst, radicool avis kan ikke have sĂ„dan noget og desuden er de modigste i Sverige nĂŠsten alle forhenvĂŠrende eller ogsĂ„ har de af samme grund aldrig vĂŠret noget ved musikken. Det har Bergström, men nu er han desvĂŠrre for Sverige blevet amerikaner. I Skattebetalarnas Förenings tidskrift Sunt Förnuft nr.2/2011 skriver han kronikken “Indvandringens Pris” (download)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
13 years ago

For en politiker, der gerne vil vÊlges, og en blogger, der gerne vil hÊvde sig, er det naturligt at skrive under eget navn. Alle andre kan trÊffe deres egne beslutninger, hvad angÄr anonymitet/ikke-anonymitet.

WilliamJansen
13 years ago

Off-topic: Nicolai Sennels blander sig nu i debatten om dhimmitude: Brug dit rigtige navn, nĂ„r du blogger og kommenterer pĂ„ 180grader!! – det vil hĂžjne trovĂŠrdigheden hos bĂ„de 180grader og dens skribenter enormt! Desuden lever vi i en tid, hvor det er vigtigt at signalere, at vi vĂŠlgere og danskere ikke er bange for at rejse os op med navns nĂŠvnelse og sige hvad vi mener om hvad som helst. Styrk friheden og ytringsfriheden og inspirĂ©r andre til mere mod: Brug dit navn! Det har jeg skrevet i Ă„revis, sĂ„ tillad mig at gĂ„ off topic i anledning af at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Lidt uventet selverkendelse fra Politiken – nu mĂ„ man da sandelig hĂ„be for dem, at de ikke fĂ„r skrĂŠmt alt for mange kernelĂŠsere vĂŠk. Det var jo nok ikke lige meningen, at de og deres prĂŠmiepoder sĂ„dan ligefrem selv skulle deltage AKTIVT i de “kulturberigende” eksperimenter, vel? 😀 Hvor bor du selv, PMJ? Hvor gĂ„r dine egne bĂžrn i skole eller gymnasium henne? Dette fĂŠnomen gĂŠlder ogsĂ„ pĂ„ masser af andre omrĂ„der, PMJ, og du er sandsynligvis selv en aktiv medspiller. http://politiken.dk/debat/signatur/ECE1231698/middelklassen-flygter-fra-sit-ansvar/ RessourcestĂŠrke glemmer, at de har et ansvar for, om vi fĂ„r et socialt og etnisk blandet samfund. AF… Read more »

Info
Info
13 years ago

Kommentar igĂ„r pĂ„ svenska bloggen GenusNytt: SVERIGE, EUROPA OCH VÄRLDEN: SVENSKA MÄN (INTE KVINNOR) SKA FÖRBJUDAS SEXKÖP OCKSÅ UTOMLANDS! VĂ€nsterpartiet, Socialdemokraterna och Miljöpartiet har som bekant förberett att motionera om införandet av en ny lag, som förbjuder etniska, svenska mĂ€n att göra ”sexköp” utomlands. Lagen ska dĂ„ gĂ€lla ocksĂ„ i alla de otaliga lĂ€nder, dĂ€r prostitution som sĂ„dan Ă€r fullt laglig och betraktas som en privatsak. Samma lagskĂ€rpning föreslog för övrigt bĂ„de VĂ€nsterpartiet och Kristdemokraterna redan 2008 liksom Folkpartiets Birgitta Ohlsson och Thomas Bodström (s): ”Sexbrott hĂ€nger ihop med mĂ€nniskohandel.” Och idag, tisdag, lade Socialdemokraterna fram en sĂ„dan motion. De… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago

Lycka till Danmark med att utplĂ„na islam. HĂ„ller tummarna för att ni lyckas. 😀

li
li
13 years ago

Underligt som de politiske korrekte svensker gĂ„r sĂ„ meget op i kĂžbe-sex uden at skelne til de forskellige former for kĂžbe-sex der eksistere, men bare slĂ„r det hele sammen under en kam! Det virker endnu mere underligt, at de politiske korrekte svensker ser gennem fingrene med alle de voldtĂŠgter, der har vĂŠret mere end fordoblet de sidste 20 Ă„r og af politiske korrekte grunde ikke mĂ„ komme med et signalement der oplyser om “hudfarven” pĂ„ gerningsmĂŠndene og absolut intet gĂžr for at fĂ„ mere styr pĂ„ disse ikke-betalings sex voldtĂŠgter! Personlig ville jeg da blive ked af det, hvis Mikkel… Read more »

li
li
13 years ago
Reply to  li

Hmm….ved nĂŠrmere eftertanke, sĂ„ er det vel ikke forbudt, hvis jeg tilbyder Mikkel Kessler sex og betaler to kroner til ham for ydelsen 😉

JensH
JensH
13 years ago

Ærligt denne nyhed fþrst kommer idag. Jeg ville gerne have set hvad Naser Khadar havde at dige til den:

“Egyptens hĂžjeste muslimske autoritet fordĂžmmer Vestens angreb pĂ„ Gaddafis baser”

http://jp.dk/udland/mideast/article2378278.ece

Man mÄ sige begivenhedernes gang bekrÊfter Morten Uhrskov Jensens holdning om at det vanvittigt at kaste sig ud i endnu et militÊrt eventyr i et muslimsk land.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x