13
apr
Seneste opdatering: 14/4-11 kl. 2022
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man spørger sig, hvorfor Aftonbladet har denne løbeseddel i dag. Man aner hensigt. Et par klik, og her er den mest sandsynlige forklaring: AB har skrevet så lidt som overhovedet muligt om Elin Krantz- mordet, i dag gik den så ikke længere: 23-årige Ephrem Tadele Yohannes, som åtalades för mordet på Elin Krantz är skyldig till mordet. Det meddelade Göteborgs tingsrätt i dag. Men innan han får sitt straff bestämt ska han genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Dygtig luderjournalistik af Jan Helins sprøjte. De kalder sig “socialdemokrater,” der er penge og karriere i det. Endnu.

UK og Strasbourg: Hvem blinker først?

Det er ikke sikkert at det bliver denne sag der styrter kolossen i knæ, men på et tidspunkt vil et større europæisk land trodse EU eller Strasbourg, og så kan man bare håbe at andre vil blande sig i løjerne og stå fast på nationale interesser. Mon ikke Menneskerettighedsdomstolen er sig meget bevidst om hvor skrøbelig deres magt vil være i lyset af de udfordringer der givetvis vil komme i de kommende år? (LFPC).

European judges last night dismissed the Government’s final appeal against prisoner voting, riding roughshod over British sovereignty.

The European Court of Human Rights said it was not even prepared to consider the appeal, despite MPs voting overwhelmingly to keep Britain’s 140-year ban on inmates taking part in elections. The court also demanded the right to fix the Parliamentary timetable for introducing the legislation.

If the Government does not bring forward new laws within six months, European judges will begin ordering the payment of an estimated £150million in compensation to killers, rapists and other prisoners.

MPs fear prisoners are certain to be voting by the next general election.

Last night Tory backbenchers reacted with fury to the decision.

Ministers said they were ‘disappointed’. They must now decide whether to risk a full-blown crisis over Europe by refusing to obey the court’s verdict. […] Euro judges trample UK sovereignty and insist: You WILL give prisoners the vote

»Vi befinder os i Romerrigets situation«

Bestyrtelse over udtalelser fra forhenværende justitsminister Roberto Castelli: ”Det er nødvendigt at værge sig mod indvandringen, men vi kan ikke skyde på dem, i hvert fald ikke foreløbig”. Det mener den tidligere justitsminister og nuværende viceminister for infrastruktur og transport, som i dag var gæst på den italienske radio program 2 “Un giorno da pecora.”

“Vold fra indvandrerne, som kan blive millioner med tiden, kan tvinge myndighederne til at bruge våben”.

En udtalelse som oppositionen finder uansvarlig i den grad, at Pd kræver den tidligere justitsministers afgang, mens Idv opfordrer Berlusconi og Maroni til øjeblikkeligt at tage afstand fra Castelli.Castelli har overdrevet det mulige scenarie for indvandringen, som vil kunne opstå med tiden.

”Zapatero skød på indvandrerne, som ville tage til Spanien. Sarkozy er i gang med at bombe nogle mulige indvandrere fra Libyen: man ser foran sig dramatiske øjeblikke. Og hvis vi tænker i et historisk perspektiv, , d.v.s. at i løbet af de nærmeste årtier, er der fare for, at denne invasion vil være mange millioner”

Hvis dette sker, hvad skal Italien så gore?

“Internationale konflikter løses ofte med våben, som vi har set i Irak og Kosovo.”

Vil det sige, at det kan väre nödvendigt at bruge våben også hos os?

”Selvom jeg håber, at det øjeblik aldrig vil komme, så kan problemet blive så enormt, at vi må overveje at bruge våben.”

Hvor er tærsklen for anvendelse af våben ?

“Når det kommer til vold”

Kan du være mere tydelig? Idet Castelli refererer til Lampedusa-indvandrerne, forklarer han:

”Disse herrer, som allerede skulle være rejst tilbage, begyndte at brænde madrasser. Og hvis de så begyndte at kaste med grus og sten og andet? Så ville man svare med skjolde og knipler, for sådan gør man over for enhver italiener, som ikke respekterer politimyndighedernes betemmelser.” Så spørger han polemisk: ”Og hvis de trak våben frem og begyndte at skyde, hvad skulle vi så gøre?” “Skyde? Hvad gjorde vi mod de Røde Brigader?”, slutter juristen. –  Il Messaggero:.Immigrati, il leghista Castelli: «Sparare in caso di violenza». E’ bufera (Snaphanens oversættelse) Se også En tidligere justisminister bryter et tabu. Næste dag fortsatte Castelli:

“Jeg tror vi befinner oss i den situasjonen som Romerriket var i. Romerriket falt jo ikke fordi det på et bestemt tidspunkt kom barbarer ned for å erobre Roma. Allerede to hundre år e.Kr. begynte den første infiltrasjonen av barbarer, som deretter fortsatte et par århundrer til. De kom ikke i båter. De krysset Rhinen i båter, Donau også.” – Så tunisierne er barbarer, etter din oppfatning ? – “De er utlendinger, slik de var det på romernes tid.”


Endnu en Lampadusa-dag: Prøv at sammenlign ARD med danske eller svenske Pladderballe- TV Nyheder. Fremragende grundig sammenfatning. NEW LANDINGS IN LAMPEDUSA TOTAL 120, German conservatives applaud tough line on Lampedusa refugees,

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Prudentius. Korrekt beskrevet ! Men – ingen kan i længden holde sandheden, om virkeligheden, undertrykt. Det er forståeligt, at diverse Gode Mennesker forsøger som de gør, i de svenske aviser, fordi ingen af dem vil offentligt erkende at deres medvirken til tilstanden i samfundet har slået et godt, rimeligt homogent og trygt samfund i smadder. Det modbydelige mord på Elin og den måde de svenske medier har omtalt mordet på siger ALT om disse Gode Mennesker! Løgn, fortielser, bedrag, You name it, overfor den oprindelige befolkning kan kun føre en vej – og jeg håber inderligt de Gode Mennesker på… Read more »

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Man blir stadig mer overbevist om at SVENSKENE ER GRUNNLEGGENDE ONDE som lar denne GALSKAPEN få fortsette !!!!!!!!!!!!!! Det finnes INGEN unnskyldning !!!!! Tilgi dem IKKE, for de vet hva de gjør !!!!!

Arvid Falk
Arvid Falk
11 years ago

Det är samma länk till AB och avslöjandet – misstag?

Dagens AB framsidan, och så själva “avslöjandet”.

Fredrik
Fredrik
11 years ago

Inte ett ord om detta på de svenska nyheterna igår..

EH
EH
11 years ago

Elinmorderen

Hvilken diagnose er det så lige man skal fremtrylle ved denne retspsykiatriske undersøgelse?. Jeg har et forslag. Psykopati i ekstrem usympatisk grad. Så er der vist ikke brug for flere specialist udtalelser. Psykiatere har det undertiden med at forplumre en ellers rimelig simpel virkelighed.

Ron79
Ron79
11 years ago

Denna förljugna kår av undermänniskor kommer tyvärr att ljuga i all evighet! Det är med tacksamhet man läser sanningen bla på PI och här.

Jonny
Jonny
11 years ago

Både Aftonlögnen och Sexpressen körde idag med “23-åringen” samt använde pixlade bilder. Inte förrän protesterna blev för starka kom Ephrem Tadele Yohannes namn och bild. h t t p://www.nationell.nu/2011/04/13/ephrem-yohannes-skyldig-aftonbladet-pixlar-hans-ansikte/ Men Aftonbladet försökte ändå med “damage control” och granskade ”Sveriges värsta sexbrottslingar” – strax under artikeln om Ephrem Tadele Yohannes. Ahh, endast vita anleten äro goda nog… — För övrigt, intressant kommentar på nationell.nu-artikeln: Jag har fått både Aftonbladet och Expressen att sluta kalla Niklas Eliasson (”Örebromannen”) för ”Sveriges värsta våldtäktsman” samt fått dem att korrigera sina artiklar där de skrivit att han våldtagit 15 kvinnor, åtalats för flest våldtäkter i… Read more »

Peter Andersen
11 years ago

Ja, hvis immigranterne får så svært véd at komme ind i Europa, at nogle af dem begynder at bruge våben, så må vi vel skyde dem. Og så skal jeg da lige love for, at vi har balladen. Dels vil de indfødte efterkommere af disse ballademagere straks begynde at brænde biler o.l. og desuden vil den samlede venstrefløj himle op om umenneskelighed og brud på samtlige konventioner og erklæringer. Jo, fremtiden tegner lys for vores stakkels børn. Mon ikke det var smartere at lade islamisterne komme til magten i samtlige muslimske lande og så starte et rask lille korstog –… Read more »

Prudentius
11 years ago

Nu har vi i mere end en generation talt menneskerettigheder, så det driver ned af vægene.

Og hvad har denne erstatningsreligion så bidraget med?

Vi skal jo bedømme en tro på dens frugter.

Er det ikke på tide at vi begynder at tale om “menneskepligter”?

Såsom muslimernes pligt til at få deres egne lande til at fungere, istedet for at søge ophold i vores og derefter bekrige os!

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

“så det driver…”

Lad mig rette det til: SJASKER, PLASKER, DASKER, VASKER, STRØMMER, FLYDER, SPRØJTER, STRÅLER, SVØMMER!!!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Italieren har jo ret! Hvad skal vi ellers gøre NÅR vi står der med horder af muslimske mænd fra Afrika, der VIL ind i de europæiske lande og vil tiltvinge sig adgang med våben ? Lukke porten helt op og tage seletøjet på ? For hovedparten har ingen som helst brugbart med i bagagen hvilket vil betyde, at de oprindelige befolkninger i Europa også skal forsørge disse mennesker + deres familier, som de hurtigt vil kræve at blive familiesammenførte med – hvis de da ikke bare sørger for de kommer hertil på den ene eller den anden måde. Personligt kan… Read more »

jdm
jdm
11 years ago

Mange tak for denne artikel (interviewet med Castelli). Gribende i sine perspektiver.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

Ja, nu lär det inte bli tal om miljoner vid ett enda tillfälle – såvida inte Turkiet bidrar aktivt till att ansamla och underhålla en här av “flyktingar väster om Bosporen för att sedan riva alla gränshinder mot Grekland, men naturligtvis kommer våld att mötas med våld. Jag tror dock att gränsen behöver dras betydligt tidigare än så och att sanktionen då inte alls behöver bestå i annat än mycket milt våld. Europas folk har den fullständigt suveräna rätten att avgöra vilka som ska släppas in i våra länder. Vi bör också som ett minimum utnyttja sedvanlig avtalsrätt på så… Read more »

EH
EH
11 years ago

Ja, hvilke midler vil vi egentlig tage i anvendelse, hvis (når) den ekstreme situation opstår at hundrede tusinder eller måske millioner immigranter søger ind i Europa. Vi taler om et Europæisk kollaps som vil udløse vold. Den nuværedende politiske elite behøver nok ikke spekulere på, hvad lige netop de skal foretage sig. Mon ikke magten kommer til at ligge i andre hænder på det tidspunkt? Jeg tror ikke retten til at skyde vil blive noget stort diskussionsemne, når først kuglerne begynder at hvisle om ørerne på os. Der er begyndt at komme grøde i dette immgrationsspørgsmål, og kan kun opfordre… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x