27
apr
Seneste opdatering: 30/4-11 kl. 0050
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denmark’s approach to radical Islam within its own borders is a confusing series of contradictions: defending the Mohammed cartoons while charging citizens for speaking the truth about Islam – and allowing the building of what many believe will be a dangerous, a radical mosque.

Med blandt andre Massoud Fouroozandeh, Hans Kristian Neerskov og Lars Hedegaard. Dale Hurd var i Danmark i februar. Radical Islamic Threat Grips Denmark.

EUs nationalstater til slyngelrettighedsdomstolen: Her stopper festen

Human rights judges in Strasbourg were last night instructed by all of Europe to stop blocking the deportation of failed asylum seekers and terrorists.

Each of the 47 countries which oversee the unelected European Court of Human Rights issued a joint statement saying the judges’ meddling in national affairs must end.

Ministers hope it will pave the way for the UK to deport more foreign criminals, asylum rejects and preachers of hate.

The declaration by the Council of Europe is a humiliating rebuke for Strasbourg, which has effectively been slapped down by its own parent body. Justice Secretary Ken Clarke was instrumental in persuading other countries to join the attack on the European Court. […] Stop meddling in asylum cases, unelected Euro judges warned by 47 countries

UK: Arresteret for “racisme” for at synge Kung Fu Fighting

Storbritannien, krænkelseskulturen i sin yderste konsekvens. Er det virkelig der vi skal hen? (LFPC)

A pub singer has been arrested on suspicion of racism for singing the classic chart hit Kung Fu Fighting.

The song, performed by Simon Ledger, 34, is said to have offended two Chinese people as they walked past the bar where he was singing.The entertainer regularly performs the 1974 number one hit, originally by disco star Carl Douglas, at the Driftwood Beach Bar in Sandown, on the Isle of Wight. But after one of the passers-by reported his routine on Sunday afternoon, Mr Ledger was arrested on suspicion of racially aggravated harassment.

‘We were performing Kung Fu Fighting, as we do during all our sets,’ he said. ‘People of all races were loving it. Chinese people have never been offended by it before.

‘But this lad walking past with his mum started swearing at us and making obscene hand gestures before taking a picture on his mobile phone. […] Pub singer arrested for racism after Chinese passers-by hear him perform Kung Fu Fighting

“Heidi – den modige tysker”

Kvinder, der forleden skældte Bilal Philips salafister huden fuld i Frankfurt forleden, og som også oversat er blevet et You Tube hit, giver et interview til den tyske blog PI. Denne oversætter er off line idag, men “tyskere” kan læse det her:

En mobilvideo filmet i nærheden af kanten af Salafistenforsamlingen i Frankfurt, er i de seneste dage blevet det store hit på Youtube. Videoen viser en vred kvinde, der ophidset opfordrer forbipasserende til endelig at gøre noget ved folk som Pierre Vogel. Også en version med engelske undertekster cirkulerer nu i det globale netværk og er set mere end100.000 gange. Den er nu kendt som “den modige tysker”, som konfronterer Pierre Vogel og hans tilhængere. PI har identificeret den tapre forsvarer for Aftenlandet. Nærmere detaljer om hendes person ønsker vi her ikke at opgive af sikkerhedshensyn. Heidi stillede op og besvarede nogle spørgsmål: […]

Nogen har sagt: “Kun den, der elsker sit land vil betale prisen for at forsvare det.”Dette er en sandhed, det er værd at tænke over. Enhver må gøre, hvad der står i hans magt. Men jeg ved, at vi foruden det politiske modsvar til islam, også må have et åndeligt. De kristne i Tyskland og Europa må vågne op! PI-Interview mit Heidi, der “mutigen Deutschen”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

“Stop meddling in asylum cases, unelected Euro judges warned by 47 countries.” Så overskriften og læste artiklen hos Daily Mail. Det er bare så fedt, at the Council of Europe har sagt fra, via Kenneth Clarke, overfor disse Human right judges i Strasbourg! Det var også lige før borgerne i EU havde fået nok, rigtig meget nok, af disse Humanister som med deres afgørelser rent ud sagt sked på europæerne! Personligt har jeg længe været vred over deres afgørelse – og om en dag eller to får jeg givetvis grund til at polere på min vrede, når Danmark er blevet… Read more »

LarsS
LarsS
11 years ago

Skulle vi ikke lige høre den, jeg synes den er kung-fucking-good:

http://www.youtube.com/watch?v=jhUkGIsKvn0&NR=1

Og hvor har jeg – medskyldigt – disco-danset til den, tør ikke engang udelukke at vi slukkede tørsten med congo-mælk!

Hvis et par kinesere tuder over Kung-Fu-Dancing, tør man da slet ikke tænke på hvor moppede et par terrorister ville føle sig, hvis de faldt over denne – “Silence, I´ll kill you:

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

JensH
JensH
11 years ago

@Mette

Nu vi er ved Århus: “To mænd blev torsdag stukket med kniv under et større slagsmål foran Bazar Vest i Aarhus”.

http://jp.dk/aarhus/krimi/article2414050.ece?ref=eblisterseneste

Tim
Tim
11 years ago

Tørklædet = Islamisternes logo Prøv at se 07:10-13:00. Ingen muslimske kvinder bruger tørklæde fra 1920 til ca. 2000. Muslimer fortæller ikke det til os, og det er altså ikke helligt! Lad være med at tage for gode varer hvad en muslim, der fører en islamisk ideolgi, siger! http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA Hvis en muslim går med religiøse/totalitære symboler i offentligheden er religionen nu blevet til ideologi…og for Islam er det en totalitær ideologi! De kvinder der har slør på er blevet hjernevasket af forældrene, og er ikke i stand til at se det selv. Det er så unaturligt, og muslimske kvinder plejede ikke… Read more »

EH
EH
11 years ago

Islam går efter demokratiets achilleshæl. Forsøg på at blokere for dette dødelige hug saboteres af “demokratiets vogtere”.
Lars Hedegård er blevet betegnet som en bombemand af statsadvokaten. Hvem skal vi så sammenligne den europæiske elite med, et korps af selvmordsbombere? Eller i mere klar tale fanatiske terrorister? Hvad angår de “flygtende” somaliere kan Erik Hansen godt droppe sin ævlen om danske fordomme. De bliver såmænd også betegnet som dovne og khattyggende hjemme i Somalia. Tør man håbe på at det er sandt: “De skrider”?

JensH
JensH
11 years ago

OT Her er så endnu et eksempel på, at MSM og de pludrende klasser genrelt lever i deres egen verden fuldstændig afsondret fra almindelige Danskeres hverdag. I en artikel på JP.dk gøres det til et kæmpe-problem for Danmark, at nogle Somaliere “flygter ud af Danmark”, (bemærk ord-valget): “Somalierne er den eneste gruppe indvandrere, der bliver mindre hvert år. Mange søger grønnere græs i England. Dovne, ekstremister, nassere og khattyggere. Det er blot nogle af de fordomme, mange somaliere møder i Danmark. Derfor forlader flere og flere somaliere hvert eneste år landet og søger grønnere græs i Storbritannien, skriver metroXpress. Samtidig… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JensH

“Han mener dog, at det danske integrationssystem er bedre end det engelske, fordi langt færre somaliske kvinder i Storbritannien arbejder i forhold til somaliske kvinder i Danmark. ” Ha, ja den er god, den. For som den ene undersøgelse efter den anden har vist, er somaliske kvinder stærkt underrepræsenteret på det danske arbejdsmarked, hvor deres beskæftigelsesprocent typisk ligger i bund. Jeg har set undersøgelser, som viser, at her i Østjylland går flere end to tredjedele af kvinderne fra Somalia hjemme, og uhyggeligt mange unge somaliske kvinder er blevet parkeret på førtidspension i Aarhus kommune, hvor man åbenbart helt har opgivet… Read more »

Aglet Xander
Aglet Xander
11 years ago
Reply to  JensH

JensH var du i tvivl om at hvis overførselsindkomst til udenlandske statsborger ikke fandtes , så var der stort set ingen araber og afrikaner i Danmark ? Det har noget med kulturforståelses at gøre , har man rejst i Arabien og Afrika . Ja så ved man problemet er at de generelt ikke laver en flyvende fis . Det er deres højeste ønsker aldrig at rører en finger , ikke et arbejde eller en god ide . Nej bare sidde på sin flade og fortælle røver historier . Og ved du hvorfor det er sådan ? Fordi der er så… Read more »

manckerstroem
11 years ago

Trots allt har ni en försiktig, men ändå kritisk debatt i Danmark. Gud hjälpe oss i Sverige, där regimen har monopol på sanningen.

Per
Per
11 years ago

Fin Danmarksreklame dette! Tenk å straffeforfølge en så reflektert og fredelig mann som Hedegaard. Dette blir for ille.

Bo
Bo
11 years ago

I Sverige kan du inte som nordman / Europee, röra dig riskfritt om kvällen i de större städerna. När jag var ung pojke, men även som ungdom, kunde man röra sig fritt överallt i hela Sverige. Även i Stockholm nattetid. Det började ändras ungefär 1975-1978. Förr låste vi sällan våra dörrar i byarna och på landsbygden, eller så låg nyckeln under dörrmattan. Jag kan räkna upp några säkra småstäder som fortfarande finns i Sverige men det gör jag inte. Om jag gör det, kommer kommunisterna att läsa och agera, agitera för att tvinga dessa samhällen att ta emot debilt, kriminellt… Read more »

Bo
Bo
11 years ago

Det är inte bara i Sverige som det finns vilsna medborgare som hatar sitt eget folk. De är hjärntvättade dessa. Det började kanske 1968. De finns i Danmark och alla västeuropeiska länder, samt resten av västvärlden, dock är det sällsynt i öst-Europa, före detta Sovjet-blocket, underligt nog. Som av ödets ironi, tycks just Ryssland och övriga öst-Europa, “Västvärldens fiende No #1”, ha fattat att vår gemensamma Europeiska kultur är viktig att bevara och att den faktiskt är hotad nu. Sverige lider värre än Danmark, för att vi har en exceptionell trust riktad mot den inhemska befolkningen. De består av de… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Som Dansker føler man sig pinligt berørt over reportagen fra CBN. Specielt fordi deres korrespondent i København har fuldstændig ret.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x