3
maj
Seneste opdatering: 4/5-11 kl. 0002
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet, der er optaget i Vilks´hjem, har ligget og lagret siden den 27 august 2010 og offentliggøres først nu. Det er to kunstnere, der taler, så det er et anderledes interview, der handler en del om Nimis og Arx, i Ladonia, hvor jeg forresten er statsborger. Bliv det selv ! Det spiller i 68 minutter. Hovedtelefoner en fordel.

[audio:http://snaphanen.dk/upload/2011/05/27-Aug-2010-uwe-vilks2-trim.mp3]

Det var så den retsstat

Så valgte Landsrettens dommere at gå planken ud og give deres vægtige bidrag til opløsningen af den danske retsstat. Lars Hedegaard er i dag blevet dømt efter paragraf 266b, skønt daværende drabschef ved Københavns Politi Ove Dahl i en fuldstændig sammenlignelig sag end ikke kom for retten.Der opereres nu med to standarder i dette land, når anklagemyndigheden og dommerne skal afgøre, hvem der skal trækkes i sølet, og hvem der går fri. Anklagemyndigheden og Landsrettens dommere er naturligvis fuldstændig på det rene med, at Ove Dahl og Lars Hedegaards udtalelser og efterfølgende dementier er aldeles enslydende i substansen. Ingen af dem mente selvsagt, at alle rumænere (Ove Dahl) eller alle muslimer (Lars Hedegaard) udviste den adfærd, de beskrev. Og desuagtet gik Ove Dahl fri, mens Lars Hedegaard blev dømt. Morten Uhrskov i Jyllands Posten.

Lars Hedegaard blev som bekendt idømt 5000 kroner for sine udtalelser her på bloggen, dvs. det nøje udvalgte, af sammenhængen løsrevne citat, der kun kan tolkes som bevidst ondsindet lytning af interviewet. Hvis man hører interviewet i sin helhed, hvad kan man tvivle på at ret mange har gjort (det første anklageskrift kunne ikke engang citere det korrekt), siger Hedegaard tre gange siger han “dette gælder naturligvis ikke alle muslimer”, men lader det være underforstået den fjerde, da talen falder på voldtægt via et spørgsmål om voldtægt i Sverige. Haps, der klappede fælden. Hedegaard vil anke hele vejen til Menneskerettighedssomstolen. Hedegaard: Skandaløs, politisk dom. CBN: Lars Hedegaard Found Guilty of ‘Racism’. AP: Danish press freedom group president fined for racist comments against Muslims. Læs Morten Messerschmidts, Hans Hauges og Simon Emil Ammitzbølls reaktioner på dommen over Lars Hedegaard.

Hedegaard-sagen: Muslimers drab, vold og voldtægter på kvinder i tal

Af: Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og folketingskandidat (DF) i Aarhus

Rigtige mænd og rigtige kvinder forsvarer kvinder i nød. Selvom ytringsfrihedens og undertrykte kvinders hvide ridder, Lars Hedegaard, spildte, hvor han handlede, så gjorde han det rigtige

Tyrkiet: 14-dobling af hustrudrab 2002-2009. Tyrkisk kvindesagsforkæmper beskylder islam og det islamiske regeringsparti AKP. “From 2002 to 2009, the number of women killed in pre-meditated murders rose 14-fold, according to Justice Ministry statistics.”

Sverige: 200 børneægteskaber årligt. 8500 frygter tvangsægteskab. “I så gott som samtliga fall var det kvinnan som var minderårig. Omräknat till helårstal skulle det handla om över 200 fall. … 8500 unga mellan 16-25 år var oroliga för att bli bortgifta mot sin vilja.”

Danmark: Samtlige danske koranskoler er imod kvindens ligestilling. “I samtlige indsamlede data – fra interviews til undervisningsmateriale – er der enighed om at fortælle, hvorfor kvindens stilling, defineret af sharia, er bedre for kvinden end ligestilling mellem kønnene, som begrebet fortolkes i dansk lovgivning.”


Bangladesh: Næsten hver anden kvinde udsættes for overgreb i hjemmet. “Bangladesh betragtes som et demokratisk og moderat muslimsk land, men på grund af dets udprægede patriarkalske traditioner anslås det, at tæt ved hver anden kvinde udsættes for overgreb i hjemmet, ligesom mange udsættes for voldtægt, voldelige overfald og syreangreb, skriver CNN.”

Tyrkiet: Tyrkiet: Kvindemord øget med 1.400 %, 34% procent overvejer selvmord. “The number of women murdered in a year in Turkey shot up 1,400 percent between 2002 and 2009. … 33.7 percent of women said they considered suicide as a solution to their problems.”

Egypten: 82 procent ønsker stening som straf for utroskab: “82% endorse the stoning of people who commit adultery.”

Danmark: “Hos Landsorganisationen af Kvindecentre, LOKK, har næsten halvdelen af kvinderne på centrene – 46 procent – en anden baggrund end dansk. … LOKKs krisetelefon for unge danskere med mellemøstlig baggrund, der lever i spændingsfeltet mellem æresbegreber og dansk kultur, har på et år oplevet næsten en fordobling i antallet af opkald. Krisetelefonen fik 833 opkald i 2010 mod 440 henvendelser året før.”

Egypten: “83% af de egyptiske kvinder har været udsat for sexchikane. Ud af disse bærer 72% slør og 91% oplevede det i fuld offentlighed (på gaden eller i offentlig transport). 46% af de egyptiske kvinder oplever dagligt sexchikane.”

Tyrkiet: “Syv millioner tyrkiske par lever i et arrangeret ægteskab.” I tvangsægteskaber er hvert eneste samleje reelt voldtægt.
Verden: 20.000 dræbes årligt for at redde familiens ære. “It’s one of the last great taboos: the murder of at least 20,000 women a year in the name of ‘honour’.”

Tyrkiet: 42% offer for fysisk eller seksuel mishandling. 25% har skader fra mandens vold. 10% skadet voldsskadet under graviditet. “In fact, according to a 2009 Turkish government report, 42 percent of women surveyed said they had been the victims of either physical or sexual abuse by their husband or partner. The report concluded that one in four married Turkish women had been injured by partner violence. Meanwhile, one in ten Turkish women were injured by such violence while pregnant.”

Afghanistan: Halvdelen af kvindelige fanger i Afghanistan dømt for “moralsk kriminalitet”. “A senior official in Afghanistan’s Ministry for Women’s Affairs told a recent UN workshop that about half of Afghanistan’s 476 women prisoners were detained for “moral crimes. That includes everything from running away from home, refusing to marry, marrying without their family’s wishes, and ‘attempted adultery’. In many cases women run away because they can’t bear the domestic violence and then they are picked up and taken into custody for a long time,” explains Nader Nadery, a commissioner at Afghanistan’s Independent Human Rights Commission.”

Tyrkiet: 3 ud af 4 kvinder i Tyrkiet udsættes for vold mindst en gang om måneden. “Vildan Yirmibesoglu henviser til tidligere, mere omfangsrige undersøgelser, der har fastslået, at tre af fire kvinder i hele Tyrkiet i gennemsnit mindst en gang om måneden udsættes for fysisk eller psykisk vold. »Det er typiske træk ved mandsdominerede samfund. Det er en mentalitet, der ikke tilkender kvinden taleret eller retten til at forvalte sit eget liv, klæde sig som hun vil, eller have kontakt til hvem hun har lyst til.

Danmark: “I 2005 hjalp rådgivningen 101 gange personer, som enten selv stod i en æresrelateret konflikt eller havde kontakt med en ung i den situation. I 2008 hjalp rådgivningen 397 personer.”

Tyrkiet: 13 % af voksne i Tyrkiet har bevidnet et æresdrab. 26 % støtter æresdrab ““The study was conducted in the provinces where the most honor killings in the country were taking place and covered the responses of 440 high school students and their parents. According to the report released by the ministry, 13 percent of the parents and 9.9 percent of students had witnessed an honor killing. … The study also showed that 26.2 percent of the parents and 25.9 percent of the students said they support such killings.”

England: 17.000 kvinder udsættes årligt for æresrelateret vold. “Up to 17,000 women in Britain are being subjected to “honour” related violence, including murder, every year, according to police chiefs. And official figures on forced marriages are the tip of the iceberg, says the Association of Chief Police Officers (ACPO).”

Indonesien: 96 % af kvinderne i Indonesien er omskåret senest som 14-årige. “96 percent of families surveyed reported that their daughters had undergone “some form of circumcision” by the time they reached 14.”

Afghanistan: “87 procent af de afghanske kvinder har angiveligt været udsat for vold, som halvdelen af tilfældene har haft seksuel karakter. Over 60 procent af ægteskaberne er tvangsægteskaber, skønt denne skik er forbudt ved lov, og over 57 procent af de afghanske brude er under 16 år. Mange af disse piger bliver tilbudt som skadesgodtgørelser for forbrydelser eller som del af en gældsafvikling. Afghanistan er det eneste land i verden, hvor kvinder har en højere selvmordsrate end mænd.”

England: Mange muslimske universitetsstuderende er imod kvinders ligeværd: “40 per feel it is unacceptable for Muslim men and women to mix freely. 24 per cent do not think men and women are equal in the eyes of Allah.

Danmark: “Sidste år havde Dannerhuset kontakt til over 1400 kvinder, og 70 procent af dem har ikke dansk baggrund. De fleste er ifølge Vibe Klarup Voetmann fra Mellemøsten.”

Af Nicolai Sennels, 3.5 2011

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] http://snaphanen.dk/2011/05/03/uwe-max-jensen-interviewer-lars-vilks/ blog comments powered by Disqus /* […]

JensH
JensH
11 years ago

@Mette

“Nå. Jeg har ellers mange gange skrevet, at den sag aldrig burde være rejst, og at han anvendte almindeligt sprogbrug. Jeg har efterlyst nuancer.”

okay, det har jeg så ikke set. Jeg beklager.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Under henvisning til samfundets udvikling med total ytringsfrihed under Struensee, oplysningstid, mulighederne for at sætte alt under debat i sand kulturradikal ånd, aktuel mulighed for udvekslen af information, eksistens af metoder til meningsoffentlggørelse og egne bidrag til samme kan hr. Hedegaard stadig hævde sin uskyld i overtrædelse af noget i en paragraf, han tillige gerne ser afskaffet.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår, hvad du mener Peter Buch. En fjern slægtning af mig var tilhænger af Struensee og kastede sig med trykkefriheden ud i at skrive smædepamfletter. Han nævnes tit som en af de hovedansvarlige for, at der igen kom censur. Hans ordsprog var “Ærlighed varer længst. Jeg har lært meget af at studere de nationale rørelser fra midten af 1700-tallet. Men nu skal jeg ikke afspore debatten yderligere, som JensH så venligt skriver, at jeg gør det, fordi jeg ikke kan få øje på en helt og giver udtryk for en anden mening. Det… Read more »

Prudentius
11 years ago

Hedegaard bør selvfølgelig anke!

For hvert skridt han tager, udstiller han den multikulturelle stat og dens håndlangere, i al deres grænseløse fejhed, tåbelighed og svaghed.

Det er jo så åbentlyst en politisk dom og en total falliterklæring af dimensioner fra systemets side, der er faldet så dybt, som at anklage Hedegaard for at være “bombemand”! Hvilket umuligt kan være lovligt, Hedegaard bør kræve oprejsning og erstatning for denne grundløse og dybt krænkende udtalelse.

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Ove Dahls ikke-sag er iøvrigt fuldstændig afslørende for hele miseren.

Men multikulturalisterne skal ikke nyde noget af lægge sig ud med ordensmagten, der sætter de alligevel grænsen.

Hvem skulle også redde deres små pudrede marcipan-røve fra “bande-konflikten” og “terrorismen”?

Under alle omstændigheder må vi sande at vi står med en stat der er blevet så svag at den ikke længere er istand til at beskytte sine borgere, som tidligere, og derfor nu hellere giver sig til at lukke næbet på dem der har opdaget hullet i diget, end at indrømme at den er på flintrende glatis.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Prudentius

Mig bekendt har Lars Hedegaard det meste af sit liv tilhørt de politiske kredse, der er ansvarlige for den udvikling. Han har aldrig vendt ryggen til sin marxistiske munkeorden, hvilket Bent Jensen og andre hurtigt gjorde. Da Trykkefrihedsselskabet holdt foredragsaften om liberalisme, holdt Hedegaard endda på, at venstrefløjen tabte pusten i 1970’erne og dermed gled ud af billedet. Skønt det er tydeligt for enhver, at den fik sig placeret på en stor del af af de magtfulde tinder i det danske samfund. Det forekommer mig, at der foreligger et misforhold mellem teori og tydelig praksis, hvis man påstår noget andet.

JensH
JensH
11 years ago

OT Så ser vi atter et bevis på, at Socialdemokratiet er upålidelige når det kommer til udlændingepolitiken: “S åbner op for omfordeling af flygtninge Med de store forandringer og den voldsomme uro, der præger Nordafrika og Mellemøsten, er EU nødt til at få styr på, hvordan det skal håndteres, hvis der opstår ekstreme flygtningestrømme. Og en af løsningerne er, at aflaste de lande, der grænser op til flygtningenes hjemlande, sådan som EU-Kommisionen i morgen vil foreslå i et nyt udspil på udlændingeområdet, siger Socialdemokraternes udlændingeordfører Henrik Dam Kristensen. – Jeg har hele tiden været meget optaget af Dublin-konventionen og princippet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

WA: “Vi og den hvide overmagt” ( via Uriasposten-læser ) Venstreorienterede bøsser splittet angående “kulturberigerne” og deres/ islams ekstremt intolerante syn på homoseksualitet – kognitiv dissonans for alle pengene. Nogle vil bare ikke erkende realiteterne, for så bryder hele deres lyserøde verdensbillede jo sammen, og så vil alle deres anstrengelser, frelsthed og endeløs selvgodhed være totalt spildte – nej, så da hellere lukke øjnene og bare håbe på, at de ikke selv bliver de næste ofre for “kulturberigelsen”. http://www.weekendavisen.dk/smarticle/view/1 Af Søren K. Villemoes Vi og den hvide overmagt »du er en ussel kujon, længere er den ikke,« skriver en vred… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Mette Jeg tror det er gået op for os, at du synes Lars Hedegårds rascisme-dom er velfortjent, selvom jeg ikke fatter hvad du mener med at hvis man “fortsætter i samme spor, bliver resultatet derefter”. Men for mig drejer sagen sig ikke om hvorvidt dommen er ‘velfortjent’ eller ej. Det er for mig fuldstændig irrelevant. For mig er det uhyreligt at man overhovedet kan blive dømt for sine holdninger, og det uanset om jeg er enig eller uenig i de holdninger der bliver fremført. Så set ud fra mit synspunkt afsporer du debatten, selvom jeg naturligvis aldrig kunne drømme om… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JensH

JensH

Nå. Jeg har ellers mange gange skrevet, at den sag aldrig burde være rejst, og at han anvendte almindeligt sprogbrug. Jeg har efterlyst nuancer.

Mette
Mette
11 years ago

Hvis man har et væsentligt emne, som man ønsker at kommunikere videre til mange mennesker og i stedet skyder dem fra sig, er det tid at overveje metoder og midler.

Insisterer man på at fortsætte i samme spor, bliver resultatet derefter. Dette er næppe nyt for Hedegaard.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

bin Ladens harddisk beslaglagt

USA håber at have gjort et efterretnings-kup af de helt store i Osama bin Ladens villa i Pakistan

http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1547930.ece

Ja, han burde jo nok have anskaffet sig en af de der nye selvslettende harddiske 😉 –
fx. det sker hvis harddisken tages ud og sættes i en anden PC i forbindelse med tyveri.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x