10
maj
Seneste opdatering: 10/5-11 kl. 2240
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Der er nogen rumstøj, da højttalersystemet på Vartov var ude af funktion. Fotograf: Henrik Ræder Clausen.

Spørgsmål til statsadvokaten

Et af tidens store problemer i dagens verden er at Muhammed opfattes som den forbilledlige mand, det fuldkomne mennneske, den perfekte muslim. Dette betyder at den vigtigste fordring af en muslim er at efterleve Muhammed, at leve hans liv. Dette strider imod vores normer og love. Fordi han var en krigsherre, havde forhold til et forholdsvist stort antal kvinder, og kunne li’ at gøre det med børn. Ifølge vores værdier var han ikke et fuldkomment menneske. Dette udgør et stort problem for os, fordi muslimer kommer i konflikt med demokratiet og vores værdier.

Dernæst er der de vigtigste hadithsamlinger, anerkendt af alle muslimske lovskoler. Den allervigtigste af dem alle er Sahih al-Bukhari. Man kan roligt være forvisset om at enhver hadith hos Bukhari er anerkendt af alle muslimer. Og, dumt nok, er sagen med Aisha og sex med et barn at finde i al-Bukhari.

Dette var de nøjagtige ord som Elisabeth Sabaditsch-Wolff blev dømt ved en østrigsk domstol for at udtale: The Protocol of the Elders of Vienna. Mit spørgsmål, statsadvokat, er nu hvor jeg gør disse ord til mine her på Snaphanen risikerer jeg selvfølgelig ikke også at blive dømt, vel? Dansk jura er slet ikke sammenlignelig med østrigsk – vel? (LFPC)

Geert Wilders Interviewed by Ezra Levant on Sun TV

Se også Geert Wilders speaking in Toronto May 9 2011 sponsored by the The International Free Press Society. Følg vores ven Vlad Tepes i Toronto.
Jonathan Kay: Geert Wilders’ problem with Islam, Anti-Islamic Dutch MP calls for Canada immigration ban on Muslims,Geert Wilders Visited London, Ontario, Yesterday: some quotes and photos, Keep Islamic ideology out of Canada: Wilders.
Canadiske Sun TV kommer som sendt fra himlen for en blogger der forlængst har droppet mainstream-tv i væmmelse og foragt, men alligevel savner mediets traditionelle programformer som interviews med vigtige personer – og her dejligt befriet for aggressiv forhørstone og utålelige afbrydelser, men stadig med kritiske spørgsmål og perspektivering. En bloggerkollega der deltog i søndagens arrangement i Vartov fortalte at mange af hans læsere forventede omtale af vigtige nyheder på hans blog, fordi de ganske enkelt var “fed up” med mainstreammedierne, og ikke ønskede at bruge dem. Det er en følelse man kan genkende hos sig selv, og det ville være befriende at kunne droppe manipulerende Ritzautelegrammer og måbende, ureflekterede journalistkloners udgydelser, men helt derhenne er vi desværre ikke endnu, MSM er en sur pligt man må påtage sig for at få et overblik over et rimeligt bredt spektrum af nyhedsområder (LFPC).

Vi har set fremtiden: Fugleskræmslets århundrede

‘Grooming’ er ikke bare noget med primitive machoer fra varme lande og sårbare britiske piger, men kan også dreje sig om at lokke letpåvirkelige unge mænd ind i en karriere som jihadister. Britiske unge er i denne forbindelse af stor interesse fordi de lettere kan bevæge sig under radaren end åbenlyst mellemøstlige eller sydøstasiatiske mænd (LFPC).

A police officer has told a terror trial he went undercover to infiltrate a gang of alleged radical Muslims accused of urging British men to fight holy war. […]

Ray – who gave evidence from behind a screen on the third day of the trial at Manchester Crown Court – said he spent two or three weeks establishing himself in Longsight before getting to know Mr Farooqi.

He said: “I was playing the part of someone who has very low social ties, who did not have a social background as such. Somebody who was for want of a better word down on their luck. Somebody who was looking to be befriended or speak to somebody.” […] Police officer infiltrated group who ‘groomed men for jihad’, court told

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

De langhåredes verdensrevolution er blot blevet afløst af de langskæggedes. Men så er der vel heller ikke mere, man kan lade gro, så vi omsider kan blive fanatismen kvit, når dette her er ovre.

– – –

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x