13
maj
Seneste opdatering: 15/5-11 kl. 1350
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Speech in Toronto, May 9th, 2011. Introduktion: Ezra Levant. En tale nok ikke på det retoriske niveau som Berlin-talen, der er gentagelser, men der er også mange nyskabelser og nyformuleringer. Kan han blive en af de helt store? Sikkert, han er kun 48, tiden er i skræmmende grad på hans side. Canadiske mediereaktioner: Geert Wilders’ Canadian hosts did us a favour, Leave speech to the court of public opinion, Islam a threat to Western freedom: WildersLevant: Radical Islam issues hit here, too, Western culture ‘superior’ to Islam, Dutch politician tells Toronto audience.


Svenske islamister får bidrag inddraget over Bilal Philips – og danske?

(2011-05-13) Föreningen Troende unga framtida förebilder (TUFF) kommer att få återbetala delar av sitt projektbidrag. Anledningen är att vissa aktiviteter som föreningen bedrivit inom ramen för projektet inte uppfyller syftet med bidraget. Det visar den granskning som Ungdomsstyrelsen gjort.Föreningen TUFF får betala tillbaka projektbidrag

Lawfare: Uffe Ellemann som fundraiser for en muslimsk ekstremist

Hele sagen handler som bekendt ikke om, at Karen Jespersen sagde af Butt Hussain går ind for stening, hun gjorde opmærksom på, at han ikke ville tage afstand fra stening og kaldte ham “ekstremist”, hvad hun blev frikendt for. Abdul Wahid- “Stening står ikke til diskussion”– Petersen, ville heller ikke tage afstand stening. Den sætning har vel netop kostet mig 300.000 kroner, eller hur ? Endnu en politisk diskussion blev til en retssag. Fremtidens parlament bliver Østre Landsret, der er også mindre plads så man kunne skære tingets medlemmer ned til en tredjedel og lade nogle af de unge “kometer” færdiggøre deres uddannelse i stedet for at lege ministre og næstformænd.

Det hele begyndte, da Karen Jespersen i 2009 kritiserede Københavns Kommune for at lade Muslimernes Fællesråd udarbejde undervisningsmateriale om integration til kommunens skoler. Man skal, lød det fra Jespersen, ikke lade “ekstremister” fortælle om ekstremisme:»For mig handler det her primært om, at jeg er kritisk i forhold til en organisation, der er repræsenteret af personer, som går ind for stening og undertrykkelse af kvinder. Det er sådan, jeg forstår ekstremisme.«

Det var en højst berettiget kritik som enhver tilhænger af frihed og ligestilling mellem kønnene burde slutte op om. De to ekstremister i Muslimernes Fællesråd var dels Abdul Wahid Pedersen, der både har forsvaret stening, og ”mild” omskæring af piger, dels Butt Hussain, der klogeligt nøjes med at undlade at tage afstand fra stening. Til gengæld har han i mange år været aktiv i den pesudo-moderate organisation Muslimer i Dialog, hvor en anden stenings-imam, Fativ Alev, var formand. Det er en organisation, der år efter år har hentet den ene pro sharia-underviser efter den anden til Danmark og til gengæld sendt unge danske muslimer til den traditionelle koranskole, Dar-al-Mustafa i Yemen, som forfatteren Helle Merete Brix har dokumenteret. Det var altså højst berettiget, at Jespersen advarede mod Butt og co. [..]

Og så er vi tilbage ved statsministerkandidaten fra 1998, Uffe Ellemann-Jensen, der benyttede lejligheden til at springe ud som fundraiser for en islamisk ekstremist og hans forsøg på at kvæle debatten. Uffe Ellemann vil forsyne Butt Hussain med penge, så Butt fortsat kan forfølge sine kritikere juridisk i stedet for at svare dem. …..Ganske eftertrykkeligt har Uffe Ellemann dermed valgt side til fordel for frihedens fjender.Jeg burde have klappet i mine hænder, da han ikke blev statsminister i 1998. Katrine Winkel Holm: Uffe Ellemann – debatkvælernes ven

Dødelighed

Ekot 10 Nyhederne: En mand myrdet på Sergels Torg: 16 sekunder. Banders mord på offentlig plads kraftigt øget: 22 sekunder. Flere smågrise dør for tidligt: 1 minut 28 sekunder. I det mindste var smågrisene ikke først i udsendelsen. Volden i Sverige er i aftagende, ifølge Aftonbladet. Det har den jo været i mange år.

Dödligt våld i Sverige har annars totalt sett minskat kraftigt sedan början av 90-talet. Men utvecklingen är den motsatta inom de kriminella gängen. Mellan åren 1990 och 1996 dödades 43 personer i kriminella konflikter. Mellan åren 2002 och 2008 hade siffran stigit till 71. Det visar en ny rapport om dödligt våld från Brottsförebyggande rådet, Brå.Tyvärr ökar våldet inom och mellan de kriminella gängen kraftigt, säger Klas Friberg, chef för Rikskriminalpolisen.Många av uppgörelserna i kriminella kretsar sker med skjutvapen på allmän plats. Brå-rapporten ­visar att just mord med illegala vapen har ökat, från 51 till 75.Gängen mördar mitt i stanBRÅ: Det dödliga våldets utveckling Fullbordat och försök till dödligt våld i Sverige på 1990- och 00-talet

Schengen: Snart hullet som en schweizerost

Switzerland could be the next European country to reintroduce border controls to limit immigration, the landlocked nation’s largest party has said.

The right-wing Swiss People’s Party (SVP) has even hinted towards a withdrawl from the Schengen Treaty that allows free movement in Europe.

The move would spark travel chaos for anybody trying to pass into or through Swizerland en route from Italy to France and Germany or vice versa.

‘Switzerland made a mistake in giving up control over immigration policy,’ Christoph Blocher, former justice minister and influential SVP vice president, told Reuters.[…]

Blocher noted that Denmark’s centre-right government agreed on Wednesday to tighten border controls. ‘We are of the opinion that Schengen doesn’t have to be adhered to anymore,’ he said. […] Is Brussels about to turn its back on Schengen? Switzerland is next European country to suggest reintroducing border controls

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

Uffe Fatter-Ikke-En-Bj-Ellemand !!!

Er han hermed døbt i Allahs navn.

😉

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Kære Mette.
Jeg deler til fulde dit syn på Geert Wilders. Han er en kultiveret europæer med en mission, usædvanlige talegaver og en personlig værdighed, som hans mere vulgært indstillede politiske modstandere kunne lære meget af. De lytter aldrig til, hvad han siger, men til, hvad de påstår, han er ude på. Problemet for dem er, at han meget alvorligt truer det verdensbillede, de opretholder og påtrykker os andre i kraft af deres position og det establishment, der bakker dem op.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
10 years ago

‘…Schengen: Snart hullet som en schweizerost…’ Schengens troværdighed hvilede fra starten på forestillingen om et tilstrækkeligt forsvar af EU’s ydre grænser. Et fantasifoster. En kolos på slatne lerfødder. Det ved Grækenland, Italien, Frankrig og Spanien alt om. Hvor naivt at tro, at forsvaret af de ydre grænser kan betros til svage stater som fallitboet Grækenland. Hvor naivt at tro, at ophævelsen af de indre grænser gør det lettere at bekæmpe den grænseløse menneskesmugling, mafiaen og alle andre former for grænseoverskridende kriminaliitet inden for og uden for EU. Selvfølgelig eskalerede misbruget hurtigere end Schengen-samarbejdet. Arbejdskraftens frie bevægelighed er et falsk mantra… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Geert Wilders har udviklet sig sig kraftigt i løbet af få år. Hans tale er veldisponeret, og han får meget med. Der er overensstemmelse mellem kropssprog, ord og indhold, så at han fremstår med stor integritet, hvilende i sig selv. Det er et træk, som andre mennesker instinktivt falder for, og det er minsandten godt gjort at nå dertil, når man tænker på, hvad han har været oppe i mod og stadig må kæmpe med. Jeg kan godt lide Wilders lyttende beskedenhed, der viser, at han ydmyg overfor opgaven, vel at mærke samtidig med at han signalerer ro og styrke.… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Jeg finder også Scandlines-reklamen stødende (og lang og usjov). Det er kun rimeligt at Scandlines får kritik for den.

Kampen for at undgå udvandingen af racismebegrebet er for længst tabt. Det har været brugt så mange gange til at lukke munden på os som de “anstændige” var uenige med, at det har mistet enhver betydning.

Men fænomenet er jo virkeligt nok, så vi får brug for et nyt ord. Jeg foreslår “omvendt racisme” – det er allerede i brug i den betydning racisme havde engang. Go figure…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x