14
maj
Seneste opdatering: 15/5-11 kl. 1601
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(English subtitled version here.)Oslos demografi er en del forskellig fra Københavns, den minder mere om større svenske byers. Den dag, hvor nordmænd er i mindretal, er i sigte: Oslo segregeres i rekordfart, Flertall av minoritetselever i Osloskolen fra år 2020, Vanskelig å være norsk i Groruddalen Verdens Gang mener at Christian Tybring-Gjedde (Frp) “kaster nye brannfakler inn i innvandringsdebatten.” Er det demografien eller talen om den, der er en “brandfakkel?”

Den “virkningsløse, populistiske grænsekontrol”

“Det blåser unkna vindar från andra sidan Sundet. Fy fan?” Lad os udtrykke det bedre: Der stinker en rådden, indknævret østenvind fra Helsingborg (s Dagblad). Vi ved fra tidligere, at de er hinsides normal debat, men deres patologiske had til dansk politik og presse, har de sikret sig efterhånden i det store hele gengældt. Et Sverige helt uden journalister, er derfor blevet mit ideal-Sverige. De hæderlige mennesker, der har fået fordrejet deres virkelighedopfattelse, ville ganske automatisk blive sunde og raske igen. Før penicillinen sagde erfarne læger: “Der er to slags sygdomme, dem der går over af sig selv, og dem man dør af.” Svensk journalistik går ikke over af sig selv.

Onsdag til fredag afholdte Syd- og Sønderjyllands politi i samarbejde med SKAT en storstilet aktion i området omkring den tysk-danske grænse. Hovedformålet var at fange østeuropæiske tyveknægte på vej ud af landet:

– Tre rumænske statsborgere viste sig at have udbytte fra indbrud iblandt andet Vojens i bilen. De to har i forvejen indrejseforbud. De er fredag fremstillet i grundlovsforhør og fængslet til den 9. juni 2011.

– En litauisk mand havde i sin varevogn to ATV motorcykler, en havetraktor, to cykler, to motorsave og to højtryksrensere. Alt formodentligt stjålet. Han bliver i dag fremstillet i retten i Sønderborg.

– To litauere i en personbil havde fem cykler med. Den ene cykel er meldt stjålet. Hvorvidt de skal fremstilles i grundlovsforhør besluttes senere lørdag.

– En polsk statsborger havde i sin bil formodentlig stjålet kosmetik. Også her bliver det senere lørdag besluttet, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

– En varevogn indregistreret i Storbritannien med en litauisk ejer viste sig at have falske forsikringspapirer. De to litauere i bilen medbragte ulovlig peberspray samt værktøj, der kan bruges til indbrud. Mændene blev afhørt, fik en bøde og blev løsladt. Se politiets kæmpe fangst

Mange andre sager: To forskellige herboende udlændinge, der kørte i et udenlandsk registreret køretøj.

To personer (den ene et barn) der kørte med i varerummet på en gulplade-bil. Det gav et klip i køre kortet til føreren.En bilist kørte uden førerret .En bilist kørte, selv om han har kørselsforbud.

I tre tilfælde konstaterede politiet misbrug af prøveplader.En vægtafgiftssag resulterede i at pladerne blev inddraget.

En bilist viste sig at have en totenschlæger i bilen. Det er en overtrædelse af våbenloven. Bøde på 3000 krTo andre havde hver en springkniv, den ene var en polsk statsborger. Bøder på hver 3000 kr.Sønderjyllands Politi: Flere grupper udenlandske kriminelle taget i kontroller de seneste tre dage.

EU criticises Danish border move.Cecilia Malmström warnt vor „nationalistischen Tendenzen“. Telegraph besøger i en stor artikel grænselandet Sønderjylland: Denmark’s defiance over frontier controls has left European Union bordering on crisis i stedet for at sidde hjemme ved kaffemaskinen og brokke sig.

Europa bomber Gaddaffi – Gadaffi bomber Europa

Ikke at befolkningsbomben under Europas bug ikke ville gå af på et tidpunkt, men vores politikere havde åbenbart ikke lige regnet regnet med befolkningsbomben som krigsvåben. Som man ser på de fleste af de senere videoer, er det nu ikke tunesere, men “sub-Sahara-afrikanere,” de må have stået stand by i Nordafrika. 35.000 -det er under en tiendedel af, hvad der kan komme bare i år. Hvor mange skal lande, inden der er en flådeblokade på plads i Middelhavet ? Det er valget: Enten sikrer man de ydre grænser, eller også genopstår de indre.

More than 35,000 immigrants have reached Italy so far.Hundreds of immigrants from north Africa reached Italian shores in the last 24 hours, adding to a crisis that has raised tension between European governments and prompted plans to temporarily restore border controls.Police said eight boats carrying around 1,300 people from Tunisia and Libya reached the tiny island of Lampedusa on Friday and overnight, bringing the total number of immigrants there to 1,800. Lørdag: Hundreds more migrants reach Italy from Africa

The Libyan government is forcibly expelling migrants in an attempt to flood Europe with refugees, a UN official said today.Colonel Gaddafi has previously warned European leaders backing the revolt against his 41-year rule that he would ‘unleash a wave of migrants against Europe’ in retaliation for military strikes.The arrival of large numbers of migrants fleeing Libya has already caused strains among EU nations.Libyan government is forcibly expelling migrants in a bid to flood Europe with refugees, UN claims Libyan government is forcibly expelling migrants in a bid to flood Europe with refugees, UN claims

Barroso og Malmström ser xenofobflaget

Pompøse og historisk interessante symboler det 60.000 mand store Euro Korps benytter sig af. Tyrkiet bidrager. Danmark ikke. Det var EU-flagets dag den 9 maj, hvis nogen skulle have overset det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
10 years ago

You tube har fjernet videon fra Eu-parlamentet.

ja, på grund af ophavsret fra http://www.ergophizmiz.net/ – som jeg ikke aner hvad er.

trackback

[…] Christian Tybring-Gjedde hesblesende forsøker å bruke sin tilmålte tid på Frps landsmøte til å få sagt mest mulig om en utvikling som bærer helt galt av sted, blir han kalt hatefull av utenriksminister Jonas Gahr Støre. Det er kynisk. Gahr Støre vet det er […]

trackback

[…] Fundet via Snaphanen. […]

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Heller ikke i Norge ønsker AP ( = S her ) overhovedet at fatte budskabet fra sine naturlige vælgere og vågne op til virkelighedens verden, før det er aldeles for sent for partiet – præcis som i DK & i Sverige. Tja, så må de jo føle … http://www.abcnyheter.no/nyheter/110514/ap-og-frp-i-innvandringskrangel Ap og Frp i innvandringskrangel Det er full krig mellom Ap og Frp om innvandringspolitikken. Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener Frp driver «fiendtlig stigmatisering». Frp-leder Siv Jensen oppfordrer Støre til å bevege seg rundt i Oslo før han uttaler seg. Lederen i Oslo Frp, Christian Tybring-Gjedde, inviterte i sin landsmøtetale… Read more »

Hammersmeden
10 years ago

Jeg synes den “skærpede” grænsekontrol er en latterlig afledningsmanøvre. De par enkelte østeuropæiske sigøjnere med deres tyvekoster kunne man snildt se gennem fingre med, hvis man til gengæld fik bugt med den muhamedanske selvforvaltning mht. loven ude i parallelsamfundene (ͻ: ghettokvartererne), hvor politiet jo alligevel ikke kommer under nogen omstændigheder, fordi de er talmæssigt underlegne overfor de stenkastende horder – Schengen eller ej. Næh, så er det jo mere sikkert at arrestere et par danske rockere med lidt hash på sig, de er jo langt mindre farlige. Jeg lod da med glæde min lejlighed blive tømt af et par litauere,… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Hammersmeden

Det var interessant at læse Jyllands-Postens leder fra forleden:

http://jp.dk/opinion/leder/article2428214.ece

Den gik jeg og grublede lidt over….indtil fem-øren faldt. Jeg tror pianisterne er på kollitionskurs med de rigtigt national-konservative (Mærsk-fraktionen og dem, der ser Ejderen som den naturlige grænse). De har de seneste år tænkt i lange ryk…

Erling
Erling
10 years ago

Som man ser på de fleste af de senere videoer, er det nu ikke tunesere, men “sub-Sahara-afrikanere,” de må have stået stand by i Nordafrika.

Jeg vil gætte på at Gaddafi gør det samme som Castro i sin tid gjorde: samler alt udskuddet sammen og sender det til Europa. Der er næppe tale om at de som sådan har stået stand-by. Snarere har Gaddafi ladet vide, at enhver afrikansk psykopat og vanekriminel ville få udleveret 1.000 dollars og en billet til Lampedusa.

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  steen

-> Steen Nu blev jeg bange! Hvis ikke vi makker ret og holder strassen – undskyld grænsen – fri, så de brune battal… – undskyld den frie bevægelighed for varer og mennesker – kan passere uhindret, trues vi altså i yderste konskvens af en “legion” sammensat af så truende styrker som enheder fra Lëtzebuerger Arméi, Belgische Defensie, Deutsche Bundeswehr (formentlig de styrker, der ikke holder ferie i Nord-Afghanistan), Ministère de la Défense français (må være enheder, der ikke er i Elfenbenskysten eller et andet afrikansk land for at samle kamperfaring ved at skyde negre, bevæbnet med macheter) og Ministerio de… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  polinos

Til gengæld havde vist dragonerne en gang en paukevogn trukket af en lille pony 🙂
Kan ses på museum i Jylland!

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  polinos

-> T. Snorrason

Den vogn havde vi godt nok ikke, da jeg lå inde sidst i 70’erne; nok godt det samme. I øvrigt forstod jeg aldrig, hvorfor det hed rytteriet, for vi gik altid – men det er en helt anden historie. Endnu engang tak for dine oplysende bidrag; jeg vil aldrig se på en rumsterstang med samme øjne igen!

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Hos DR og Ritzau er vinklingen, at man sagtens kan fange østforbrydere efter de gamle regler og at øget grænsekontrol er overflødig.
Man taler meget om demokrati i fjerne lande som Tunis og Egypten. Hvornår får man respekt for dansk folkestyre og danske vælgere?

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Hvad fa*en er det for en smagløs sølvrædsel Eurokorpset har fået fremstillet? Fascistiske diktatorer i amerikanske B-film har også altid sådan nogen kitschede sølvrekvisitter…

Og hvad er det lige sværdet skal gøre godt for på deres banner? Det forekommer mig en anelse malplaceret. Er det for at Tyrkiet ikke skal føle sig forbigået?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Vagn Henning

Ja, den er godt nok vammel – og så ghm. med en ørn ( den tyske) i toppen?

Fascister?!?! Det kan de sgu selv være – og meget tyder på, at de rent faktisk
også er det. Nogle af dem har bare ikke selv opdaget det endnu.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Bemærk stoltheden hos ham “støttepædagogen” 😀

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Vagn Henning

Ja, det er godt nok en underlig himstregims. Jeg har studeret den længe for lige som at komme overens med den sensoriske symbol-overbelastning, men hver gang ender jeg nede på gulvet, hvor jeg ruller rundt af grin. Den der designede rædslet, må have sniffet et par heftige baner, før han gik i gang. Forbilledet er selvfølgelig de romerske legions-standarder, men så gik der tilsyneladene “Asterix og romerne” i den; Legions-standarden genfødt som psykedelisk biedemeyer-sølvvare-agglomeration, garneret med en serie 3-fodboldklub standard og nogle pompom-strimler, som tøserne i den lokale ju-hu-pigeklub må have bidraget med. Er det ikke bare EUSSR i en… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  polinos

Blot for at hjælpe på et par misforståelser. Den viste “himstregimst” kaldes på tysk “Shellenbaum”, den viste er videreudviklingen.af dette instrument, som findes også i andre lande med andre navne. På fransk “chapeau chinois” feks., bæres idag af bla. Fremmedlegionen. Symbolikkenbag Schellenbaum er en erobret osmannisk kommandofane, selv om nordtyskerne sjældent kæmpede så sydligt. De nedhængende hestehaler er/symboliserer osmanniske gradstegn, antallet af haler på deres felttegn angav rang, antallet 5 var vist det højeste. Stammer fra de asiatiske sletter, hvorfra tyrkerne kommer. Vi har båret samme slags himstregimster i vore militærorkestre gennem tiderne, herhjemme bar Garden indtil 1960? noget lignende,… Read more »

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

T Snorrason! Tak for den grundige gennemgang af himstregimsens intrikate symbolik; det er rart at blive oplyst af belæste kommentatorer. Men på bundlinjen står: Er dimsen så ikke politisk ukorrekt? Det hele symboliserer jo sejre over Tyrken; den slags subversiv symbolsprog kan da umuligt forsvares i EU?!? Oder?!?

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  T. Snorrason

Mere underligt er, at det fortrinsvis er preusserne og nordtyske stater, som efter 1870 render rundt med den meget opsigtsvækkende model..
Man kunne bedre forstå, hvis russerne eller østrigerne brugte symbolet, de har dog tævet tyrken og smidt samme ud af Europa i flere omgange.
Lille stavefejl, der skulle stå “Schellenbaum”, hvilket vel løseligt kan oversættes til “bjældetræ”.
Jeg tvivler på, der kan komme en “muslimkrise” ud af brugen.

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Vagn Henning

T. Snorrasson
Det kunne ellers være morsomt med en lille krise med de sædvanlige mistænke om et bjældetræ – lige i EU’s ånd!

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  polinos

Uha-uha, her har I vist stukket næsen i et hvepsebo. Sveriges Livgarde har faktisk også sådan en rumsterstang i deres orkester, og se hvad de kalder den i Sverige (Wiki): “Som enda militärmusikkår i Sverige för Fältpiparkåren en så kallad Muhammedsfana. Muhammedsfanan rankas som ett av regementets främsta traditionsföremål efter regementsfanorna. Mohammedsfanan är ursprungligen ett slagverksinstrument och härstammar från den Turkiska Janitscharmusiken. Bruket att föra Mohammedsfana i Sverige infördes vid Livgardet efter Karl den XII:s tåg i österled. Instrumentet används i flera länders försvarsmakter. Den kallas i Tyskland, där den ingår i varje större militärmusikkår, för Schellenbaum och i Storbritannien… Read more »

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

-> Gunnar Det bliver værre og værre! Og er tyrkerne ikke med i Euro-styrken? Hvad er det her for noget! Er der nogen i de europæiske væbnede styrker, der fører undergravende symbol-krig? “Muhammadsfanen”?!? Og så SVENSKERNE, af alle folkeslag! Er der nogen af de behjertede blog-kommentatorer her, der venligst vil sende en klage til EU! Den slags symbolik kan absolut ikke gouteres i EU’s væbnede styrker. Og nu vi er ved det… Kan skarpladte våben ikke godt opfattes som provokerende og ekskluderende af sensible sjæle? De burde udstyres med en blød knippel af skumgummi, en vandpistol og en gul vest… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

h tt p:// http://www.denstoredanske.dk/Rejser,_geografi_og_historie/Mellem%C3%B8sten/Osmanniske_rige_til_ca._1700/janitshar Ja, det er et hvepsebo. Janitsharerne var – som mange vist ved – elitesoldater i det osmanniske rige og var sønner af kristne. De blev tvangsindlagt fra barnsben. N.B. hvor “elegant” Den Store Danske Encyklopædi, der er statsstøttet, smyger sig uden om denne barbariske kendsgerning, og det er en tendens i det værk. Kun overgået af krumspringene for at sløre kommunismens ondskab, EU-korpsets symbolik er i det hele taget syg. Forleden kiggede jeg efter i mit symbolleksikon, det bedste der eftersigende findes, og det er tysk. Der var ikke noget med sværd, pudsigt nok. I 2011… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Mohammedsfana heter det alltså. Hade jag faktiskt ingen aning om… 🙂 A Turkish crescent, (also Turkish jingle, Chinese pavilion, jingling Johnny, Schellenbaum (Ger.), pavillon chinois (Fr.), chapeau chinois (Fr.) – literally “Chinese hat”) is an elaborate percussion instrument traditionally used by military bands. It was once quite common, but is seldom seen today. The instrument consists of an upright wooden pole usually six to eight feet long, topped with a conical brass ornament and having crescent shaped crosspieces, also of brass. Numerous bells are attached to the crosspieces and elsewhere on the instrument. Often two horsetail plumes of different colors… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Egentlig er det mest morsomme, at tingesten er en total forvanskning af de tyrkiske “regimentsfaner”, “kommandofaner”, (muslimerne brugte også faner, men det var vist mere i religiøst/propaganda øjemed, ikke som regimentsmærker), som er endt blandt den mest ukrigeriske del af europæisk militær, militærorkestrenes “jazzafdeling”, janitscharmusikken – afdelingen for eksotisk skæg og ballade. Sådan blev det betragtet oprindeligt, medlemmerne af “janitscharmusikken” var ikke uddannede musikere, som regimentsmusikken ellers bestod af foruden tambuorkorpsene, som primært var datidens “radioafdelinger”. Janitscharmusikere blev udtaget blandt enhver, der kunne larme med et instrument. Voldsom larm antog man var passende som muslimsk musik, og så morede man… Read more »

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Du godeste! Det er stort, det vi har fat i her. Dybt! Vi må konstatere, at enten 1) er der subversive kræfter på spil i EU’s væbnede styrker, der søger at smugle antimuslimske- og tyrkiske symboler ind, eller 2) de historieløse DJØF’er, der kører maskinen i Brussel, har ikke ingen viden om symbolik. Jeg hælder mest til den sidste anskuelse, når jeg ser den pinagtigt primitive heraldik (for slet ikke at tale om de sært anonyme euro-sedler med deres uidentificerbare søjler, broer o.s.v.), der præger hele Unionens formsprog. Det er også spøjst at se på deres discountfascistiske militærparader. Kan de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Nåå, det er altså bare sådan en slags rumstérstang?
Så er vi straks mere rolige.

Mon vi kan lokke ham til at give et nummer? 😀

Fx. “Vi er ikke alle i samme båd” 😉

http://www.youtube.com/watch?v=BETP3map0Ac
http://www.youtube.com/watch?v=nY7YSXTvtOA

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ulf Pilgaard – Cirkusrevyen 2006 – “Lærte vi noget?”

http://www.youtube.com/watch?v=FqH34-yLLME

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

En kollega til ham fra EU-hæren 😉

http://www.marchthroughtimes.com/king-country/Pictures-8/LAH098.jpg

Og en ægte Schellenbaum / “Turkish crescent” fra de “gode” gamle dage:

http://cdn-u.kaskus.us/23/9zk4pvtc.jpeg

Man kan jo undre sig noget over, hvorfor EU – eller tyskerne? – i den grad vælger
at lægge sig så tæt op ad denne klassiske nazi-symbolik med ørnen i toppen etc.
Det er stort set bare malteserkorset, der er blevet udskiftet med en EU-stjerne.

Ottoman military band:
http://www.qwiki.com/q/#!/Ottoman_military_band

Teodora Emerentia
Teodora Emerentia
10 years ago

Min danska bestemor gläder sig i sin himmel över sitt underbara Danmark – och jag gläder mig med henne.
Danmark är fantastiskt!

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Araberne kunne ikke drømme om at bruge deres oliepenge på andre end sig selv og deres guddom. Nordmændene bruger ikke oliepengene på sig selv, men bruger dem på at blive kulturberiget af arabere og deres guddom.
Så længe ord som racist og dårligt menneskesyn har samme virkning på vælgerflertallet, som en løftet kæp har på en mishandlet hund, er alt håb udelukket. .

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Menig 442

Netop.

Notarien
Notarien
10 years ago

OT: Vem styr indoktrineringen? Häromdagen gick jag in i en stor bokhandel för att köpa en presentbok. Passerade avdelningen för historia och hajade till. Flera hyllmeter om Hitler, nazism, 2:a världskriget, förintelsen och alla hemskheter runt detta. Det var oproportionerligt många böcker i avdelningen som handlade om detta! Vid kassan frågar jag två av de anställda; -Hur kommer det sig att det är så mycket litteratur om just detta? Då får jag till svar att personalen också reagerat över detta. Efter valet har det skett en markant ökning av WW2, Hitler-nazi titlar. Det kommer ständigt nya alster! Det var med… Read more »

maxxa
maxxa
10 years ago

Kommentar ” Die Presse ” (konservativ østrig dagblad) 14.05.2011 06:55 »

Zum Artikel: Zollkontrollen: Brüssel droht Dänen mit Klage
“Liebe Dänen.
Lasst euch nicht unterkriegen. Die europäischen Völker hoffen auf euch.”

restauranter i København

Håber der bliver en opfølgningsrapport, der bliver offentlig tilgængelig, så vi kan se virkningen af den nye grænsekontrol.

Hilsen

Malthe
http://y-1.dk/

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x