15
maj
Seneste opdatering: 16/5-11 kl. 0716
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Konferansen av islamske stater, OIC, har skrevet brev til FNs generalsekretær Ban Ki-moon, der de ber ham stanse den norske utgivelsen av Flemming Roses bok om ytringsfrihet – Tavshedens tyranni. Grunnen er at karikaturtegningene inngår i bokens materiale, og nødvendigvis må gjøre det siden Rose redegjør for hvordan de kom i stand og hvordan historien forløp. Document.no: Vil stanse Flemming Roses bok på norsk. (OIC Appel: Stop Flemming Roses bog.)

Video tysk, utekstet. Det fremgår af følgeteksten til det tyske Arte+7 interview fra september sidste år, at Rose har levet med livvagt i fem år. Rose siger, “at vi i de multikulturelle samfund må skaffe os tykkere hud.” Han kunne for min skyld godt præcisere, hvem der skal foretage sig en åndelig hudtransplantation. Fra samme dag gentager Tøger Seidenfaden sine argumenter imod Rose, der ville være overgået i en uendelig “fredsproces,” hvis ikke de var blevet afbrudt af naturlige grunde. De synes ikke klarere med tiden, og de stammer efter min mening fra, at han tog fejl i foråret 2006, at han vidste det, men ikke var i stand til at indrømme det. Deraf den tiltagende ordrighed, der er mere forståelig psykologisk end indholdsmæssigt. (tysk-fransk, utekstet)

Rose kan knapt ytre sig uden at blive forbundet med karikaturerne, der er blevet et symbol på had, der spiller terroristerne i hænde…. En genoptrykning er ikke overdrevent provokerende, men det indbærer en risiko, og hvorfor skulle man løbe den?…. Hvilket formål tjener det? Vil det virke positivt eller negativt? Er det hensigtsmæssigt at være antisemitisk eller generelt at diskriminere muslimer? (Snaphanens oversættelse)

Staten versus Hedegaard

Det er ikke småting der er skrevet bare de sidste to uger. Over 30 artikler er listet her.

Overførte videos: Bruce Bawer: “Between a rock and a hard place”

fra Google Video til You Tube. For to et halvt år siden, da jeg downloadede det, skrev jeg hvad jeg også ville skrive idag:

Inden Bruce Bawers besøg i København om et par uger, kan man ikke forestille sig nogen bedre introduktion end dette meget vellykkede og stedvist bevægende interview fra 2007, hvor flygtningen Bawer krydser sit spor i New York. Veritas Universalis fandt det, vi uploadede det. Se det! (24 minutter.)

MSNBC: Scare quotes og agensforskydning

Meget af det vi her på Snaphanen vælger at citere fra følger slavisk kendte mønstre, hvor den enkelte historie sjældent er interessant i sig selv, men alligevel kan være værd at gøre opmærksom på, netop som løbende dokumentation af mainstreammediernes jammerlighed. Læser man dagligt denne type nyheder eller blogkommentarer til dem, kender man til ulidelighed lusene på travet.

Historien her fra liberal MSNBC hører i sin stereotypi til i den mere enfoldige ende: Der benyttes flittigt de såkaldte scare quotes, hvor citationstegn om noget som udtales af historiens skurke i sig selv gør ordene suspekte og holdt ud i en pincet. “Islamisering” er kun sjældent set uden citationstegn, men som man ser her er “vestlig kultur” også noget der får anstændige menneskers alarmklokker til at ringe. Bemærk mistænkeliggørelsen i artiklens overskrift hvor der holdes symbolsk distance med et spørgsmålstegn, mens ordet “white” alligevel fortæller med versaler hvad man skal mene. En nærmere læsning viser dog at ordet helt står for journalistens og venstrefløjsorganisationernes helt egen regning – det er ikke de udhængte gruppers egen terminologi. Og hvem er det lige der “provokerer” – YWC som inviterer en politiker til at holde tale, eller de ballademagere der afbrød et lovligt møde? Klassisk agensforskydning (LFPC).

Last weekend, several hundred right-wing political activists gathered for a rally in the German city of Cologne to protest the “Islamization” of the West and immigration policies that they contend threaten the “Western culture.” […]

Youth for Western Civilization, which has chapters at only about 10 U.S. campuses, is just one of hundreds of conservative student organizations around the nation, far smaller than better-known college-based groups like Young Americans for Freedom and College Republicans. […]

YWC’s president, Kevin DeAnna, 28, a graduate student in political science at American University in Washington, vigorously denies that his organization is discriminatory in any way. He said characterizations of the groups at the Cologne rally as “suspected of extremist activities” had “a faint Orwellian ring that makes me fear the German government far more.” […]

Since then, it has honed a strategy of provoking debate over three carefully cultivated but politically potent issues: illegal immigration, multiculturalism and preservation of America’s European cultural heritage.

In doing so, it has provoked sometimes-heated debate:

The group first came to widespread attention two years ago, when it tried to host a speech at the University of North Carolina in Chapel Hill by former Rep. Tom Tancredo, R-Colo., who ran for president in 2008 on a platform that advocated overhauling U.S. immigration policy. Protesters, some of them shouting that Tancredo was a racist, blocked the speech; during the protest, a window was shattered and police used pepper spray to restore order. […] Is conservative student group preaching white nationalism?

“Tough”: 800 illegale flygtninge byttes med 4000 registrerede

og bemærk at det stadig ikke er godt nok. “Tough” må snarere være for australierne, men af ukendte grunde antages registrerede flygtninge altså at være mindst fem gange bedre for samfundet, eller fem gange mindre belastende end illegale (LFPC).

A boatload of asylum seekers found in Australian waters have been shipped straight out of the country in a new no-nonsense immigration measure.

Australian ministers want to stop hundreds of asylum seekers sailing into the country and last week struck a deal with Malaysia to swap asylum seekers for refugees. […]

Lawyers and human rights groups have condemned Australia’s deal with Malaysia, under which Malaysia will accept 800 asylum seekers who entered Australia illegally by sea in return for Australia settling 4,000 registered refugees living in Malaysia. […] You’re not welcome! Australian ships boatload of asylum seekers to Malaysia in tough new immigration measure

Moores lov: Et lille lys i en mørk tid

Selv om det godt kan være vanskeligt at se hvordan en fantastisk teknologisk fremskrivningsrate kan holde primitive, samfundsopløsende horder væk fra Europas sydflanke eller eliminere USAs astronomiske statsgæld, skal en historie om noget der peger fremad bestemt ikke negligeres (LFPC).

[…] You probably didn’t read this story. So, put simply, Intel Corp. announced Wednesday that Moore’s Law isn’t going to end anytime soon. Because of that, your life and the lives of your children and grandchildren are going to be a whole lot better than they might have been.

Today, almost a half-century after it was first elucidated by legendary Fairchild and Intel co-founder Dr. Gordon Moore in an article for a trade magazine, it is increasingly apparent that Moore’s Law is the defining measure of the modern world. All other predictive tool for understanding life in the developed world since WWII — demographics, productivity tables, literacy rates, econometrics, the cycles of history, Marxist analysis, and on and on — have failed to predict the trajectory of society over the decades … except Moore’s Law. […]

What Gordon Moore observed back in the mid-1960s was that each generation of memory chips (in those days they could store a few thousand bits, compared to a few billion today), which appeared about every 18 months, had twice the storage capacity of the generation before. Plotting the exponential curve of this development on logarithmic paper, Moore was pleased to see a straight line … suggesting that this developmental path might continue into the foreseeable future. […]

So, what made this week’s announcement — by Intel — so important? It is that almost from the moment the implications of Moore’s Law became understood, there has been a gnawing fear among technologists and those who understand technology that Moore’s Law will someday end — having snubbed up against the limits of, if not human ingenuity, then physics itself. Already compromises have been made — multiple processors instead of a single one on a chip, exotic new materials to stop leaking electrons — but as the channels get narrower and bumpier with molecules and the walls thinner and more permeable to atomic effects, the end seems to draw closer and closer. Five years away? Ten? And then what? What will it be like to live in a world without Moore’s Law … when every human institution now depends upon it?

But the great lesson of Moore’s Law is not just that we can find a way to continuously better our lives — but that human ingenuity knows no bounds, nor can ever really be stopped. […] Michael S. Malone: Moore’s Law Lives: the Future Is Still Alive

Claes Kastholm taler, Synagogen, Krystalgade, Krystalnatten 2006

Endnu en overført. Uddrag af mobilvideo. Man ser i en panorering min 7:30 det ufatteligt, smukke og berømmede rum.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

LarsS

Og DET er der helle ingen fare for nogensinde vil ske!

Bortset fra dette, så er OIC så infam at det næsten gør ondt !

De er en samling taqiyya-dyrkende røv…… !

LarsS
LarsS
10 years ago

Sandsynligheden for at finde intelligent liv på planeten OIC er efterhånden mange gange blevet bevist som værende udelukket.

Ingen åndelig evolution har nogensinde fundet sted i dén biosfære.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x