17
maj
Seneste opdatering: 20/5-11 kl. 1848
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det mindst bizarre ved denne sag, er hvor store svin meget rige og magtfulde mænd kan være overfor kvinder. Det er ingen nyhed. Det ville være en større nyhed, hvis han var en meget rig og magtfuld kvinde. Er Strauss-Kahn skyldig ? Det er der ikke ret mange der ved, men hvis man hører tjenestepigens vidneudsagn, samt Tristane Banon der allerede i februar 2007 på TV fortalte om sin meget voldelige episode med ham, som hendes partisoldat af en mor fik talt ned, så er det det troligste, at han er skyldig og flere udsagn tyder endda på, at en sådan opførsel var nærmest rutine for ham.

Det ubetinget mest frastødende ved sagen, er det indblik man får I, hvordan dele den franske politiske elite lever i en stinkende, hamrende rigdom, man bliver fuldstændig svimmel af, og som er blottet for lighed med deres undersåtters hverdag. Den er nærmere den saudiske kongefamilies, end den diskrete svenske nomeklaturas. Selvom det anede mig, overgår det mine vildeste fantasier. Og så er Strauss-Kahns kone tilmed millionærarving. Et af parrets huse, er en luksus villa i Washington. Hans bil koster 1.8 mio danske kroner, hvad han lige skulle kunne klare for sin egen løn på 400.000 dollars om året.

Ubehagligt er det også, som fransk presse har tiet i kor, og som Strauss Kahns venner skriver artikler, der bedyrer hans uskyld, som om de vidste mere om det. Hvad i himlens navn ved vennen Bernard-Henri Levy om hans uskyld, hvis ikke bare han er en løgnhals? “Det er ikke rationelt, når han kunne købe New Yorks dyreste luder anonymt,” siges det. JFK var ikke rationel, når han havde damer med forbindelser til Ulbricht-styret og mafiaen. Han var til fare for staten. Kombinationen sex og magt er ikke rationel. Det virker som om, det er en hel nomenklatura, der forsøger at beskytte sig selv ved at beskytte DSK, som om de alle kunne risikere at stå med bukserne nede, hvis DSK falder. Hvis Kahn nu er, som man må mistænke, hvordan kan IMF overhovedet ansætte en “screwball” som ham, skriver N.Y.Post ? – sårbar overfor enhver afpresser?

Nu sidder han så som en anden saudisk prins i et af amerikas farligste fængsler på en ø i East River 100 meter fra en startbane på La Guardia Airport.Her klager han over ikke at få VIP-behandling. Alene at se menuen, de 10.000 fanger får med tanke på, hvad han er vant til at spise og drikke! Daily Mail har tre fantastiske artikler, som virkelig er noget af det utroligste jeg har læst i lange tider: Inside one of America’s most notorious and dangerous prisons: Disgraced IMF boss Dominique Strauss-Kahn now an inmate of Riker Island Jail‘Somebody did something bad to me’: What IMF boss ‘sex attack’ victim told horrified brother about ‘assault’ at New York hotel. og A sexual satyr, a conspiracy of silence and why we must NEVER have privacy laws like the French. Man kunne ikke skrive sådan et filmmanuskript og få det afsat.

DSK som “socialistisk, fransk præsident,” dette medlem af pampernes over-elites bestyrelse, er for grotesk en tanke, men det er hvad Solkongens ætlinge er. Det er som at tage EU´s top 1000 snyltere, op forstørre dem ti gange op i vellevned og opulence. Jeg passerede en tændt radio, hvor en svensk genus-professor analyserede hans “kvindesyn”. Tilgangen er den sædvanlige akademisk forklædte lutheranske vadmelsmoralismes. Ja, sådan et burde han vel se at skaffe sig, hvis han ikke vender hurtigt tilbage til sin egen verden, hvor reglerne ikke ligner dem, der prædikes i svensk statsradio. Men er det virkelig humlen i historien?

Hvilken nåde at slippe for at lære denne verdens ledere nærmere at kende, man ville ikke lukke et øje om natten. Nu bliver “verdens finansminister” DSK så ikke præsident næste år. Spørgsmålet er, om det ikke var den temmelig meget mere folkelige Marine Le Pen, der lige blev valgt ved hjælp af et enkelt oversøisk blow-job i N.Y. forleden? Hun var den første politiker, der åbne for muligheden, at stuepigen kunne være et offer. “OG det er farligt for demokratiet, at det er hende”, sagde endnu et af den uendelige række genus-fjolser på svensk P 1.

Må det amerikanske demokrati behandle ham retfærdigt, det har de hidtil gjort. Han får standardbehandlingen, det er  hans landsmænd meget pikerede over, men amerikanerne kan være stolte over deres ligebehandling uanset stand. – (Gallia Watch har som altid fremragende baggrundsdækning, bla. “You Have Humiliated France!” Disappear and fast og Did Sofitel Cover Up?)

Endelig – en dommer tager bladet fra munden

Återkommande undersökningar visar att svenskar är ovanligt toleranta, men frustrationen över en vardagsverklighet som inte kan döljas genom en tillrättalagd information och politiskt nyspråk tar sig reella uttryck. Hade de goda krafterna förmått på ett mera robust sätt ta sig an invandringens uppenbara brottsliga avigsidor, hade vi förmodligen sluppit sverigedemokraterna i riksdagen. Det skriver Krister Thelin, lagman i Hovrätten i Malmö och ledamot av FNs kommitté för mänskliga rättigheter. Domare: Bättre att vara öppen med invandringens brottsliga avigsidor

Most Pakistanis grieve for Osama: Survey

A majority of Pakistanis surveyed in a poll appeared to be aggrieved over the death of Osama bin Laden, with 51 per cent describing their emotions as “grief” though one-third said they were unconcerned by the incident.

The nationwide study was released by Gilani Foundation and carried out by Gallup Pakistan, the Pakistani affiliate of Gallup International. The poll covered 2,530 men and women in the rural and urban areas. […] Most Pakistanis grieve for Osama: Survey

 

Det saudiske herrefolks fødemaskiner bag sløret

Hvilket fascinerende billede, et sjældent indblik uden sædvanlig indpakning af 30 g stof, udtryksløs dejg-mimik og den overlegenhed i forhold til de beskidte kuffar man nyder på hjemlig saudisk grund. Bare et ynkeligt menneske for hvem der gælder lighed for loven (LFPC).

A 21-year-year-old woman faces hate-crime charges after police said she repeatedly spit at a Walmart customer who told her she entered the wrong door and later proclaimed that “Americans are pushing us around.”

Nuha Mohammed Al-Doaifi, a Saudi Arabian national, faces a charge of battery with a hate-crime enhancement after Palm Bay police were called at about 1 p.m. Sunday to the Walmart store at 1040 Malabar Road to investigate reports of a disturbance. […] Spitting Saudi woman faces hate-crime charges

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] with HIV through performing or receiving oral sex.“IMF accuser in apt. for HIV vics (Se også: En socialistmillionær på Riker´s Island.) 1 kommentar » Spring til […]

Slyrgraff
Slyrgraff
10 years ago

Må jeg gøre opmærksom på, at Hr. Kahn, som alle rettroende socialister, sender regningen til Cafe Vannila..

Hertz
Hertz
10 years ago

Det forlyder iøvrigt i BT at fransk presse i årevis har holdt hånden over Strauss-Kahn ved på omerta-agtige måde slet ikke at omtale hans upassende tilnærmelser til alle kvinder han kom i nærheden af: http://www.bt.dk/udland/topchef-bombarderede-kvinder-med-slibrige-smser
Mon der også havde været omerta-lignende tilstande, hvis han ikke havde været socialist? Næppe.

Hertz
Hertz
10 years ago

Uha, uha. Nu kaster åndseliten sig lige straks over Strauss-Kahn: Ifølge forurettedes bror er hun en god muslim ‘som ikke ville kaste sig over en mand’. (http://ekstrabladet.dk/112/article1556521.ece)

Bare Strauss-Kahn nu ikke også har revet hendes tørklæde af, for så kommer Ahmed Akkari nok og tæsker ham til blods. Eller det måske kun, hvis det er Akkaris egen familie, det går ud over? Eller måske er det kun, hvis tørklædegriberen er 12 år og vejer under det halve af hr. Akkari? (http://www.juelsbo.dk/juelsbo-filer/kronik/Imam%20maatte%20forlade%20skole.pdf)

polinos
polinos
10 years ago

Med forbehold for, at manden KAN være uskyldig, så er det svært ikke at læse en grovkornet symbolik ind i hele affæren: Medlem af den globale elite prøver at voldtage fattig, afrikansk stuepige, akkurat som den samme globale elite, hvis interesser DSK repræsenterer, har voldtaget den brede befolkning i den vestlige verden i forbindelse med finanskrisen. At manden er socialist, er kun på overfladen en selvmodsigelse; ultraliberale kræfter og den nye venstrefløj, der ikke længere bekymrer sig om klassekamp men derimod om identitetspolitik og etableringen af deres overnationale, multi-kulti-utopier, har i virkeligheden fælles interesser: Opløsningen af de forbandede nationalstater, atomisering… Read more »

victor
victor
10 years ago

Jon Stewart, ramte hovedet på sømmet med sin kommentar til DSK-skandalen: “Du ved, du er på røven, når din sex-skandale eksploderer i samme week-end som Osama bin Ladens – og du er røvhullet”!.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Der er nok ikke megen Foie Gras, trøfler eller Bourgogne der på Rikers. Man bør vel lade tvivlen komme den anklagede til gode, i det mindste til han eventuelt bliver dømt. Det for mig slående er, at han : 1) Optræder for IMF, der som hovedmission har at hjælpe lande til økonomisk ansvarlighed, og 2) At han er socialist. Hmmm, det harmonerer ikke fantastisk godt med, at han – ifølge omtalen – boede i en suite til ca. 16.000/døgn. Det virker hverken økonomisk ansvarligt eller socialistisk. På den anden side set: Socialister har alle dage foretrukket, at vi andre gør,… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x