20
maj
Seneste opdatering: 20/5-11 kl. 2301
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Geert Wilders besøger Schweiz 11. juni

Som lederen af SVP Oskar Freysinger meddelte i dag, har lederen af ​​det hollandske Party for Frihed (PVV), Geert Wilders accepteret invitationen til at besøge til den schweiziske kanton Valais. Wilders, hvis parti er støtte for den hollandske regering, vil tale den 11 Juni ved et offentligt arrangement i Schweiz sammen med Freysinger om problemet med islamiseringen af Europa.
Således to mødes de mest modige politikere i Europa. Hverken Freysinger eller Wilders har ladet sig gå på af af trusler fra at sige deres meninger. Fra Geert Wilders kommt in die Schweiz!

Savièse er Freysingers hjemkommune, hvor han var indvalgt fra 1997 til 2001. Wilders og René Stadtkewitz mødtes i Den Haag fredag. Den store tyske blog PI fik et interview. (på engelsk med tyske undertekster)

“Outreach”: Anwar al-Awlaki æresgæst i Pentagon i 2002

[…] American cleric Anwar al-Awlaki, the first American on the CIA’s kill or capture list, is still considered a grave threat to U.S. national security. He now is hiding out in Yemen, where earlier this month a U.S. missile attack tried to kill him and his followers.

The scene was much different on February 5, 2002, when the radical imam was invited to and attended the Pentagon event.

Fox News obtained new documents through a Freedom of Information Act request as part of a year-long investigation called “Fox News Reporting: Secrets of 9/11.” An internal Department of Defense email that announced the event with Awlaki also laid out other details, like a proposed menu including pork, which is prohibited for Muslims. The email states “the chef will create something special for vegetarians.” […]

The Defense Department lawyer who vetted the imam wrote that she “had the privilege of hearing one of Mr. Awlaki’s presentations in November and was impressed by both the extent of his knowledge and by how he communicated that information and handled a hostile element in the audience.” […]

A former high-ranking FBI agent told Fox News that at the time Awlaki went to lunch at the Pentagon, there was tremendous “arrogance” about the vetting process at the Pentagon.

“They vetted people politically and showed indifference toward security and intelligence advice of others,” the former agent said. EXCLUSIVE: New Details Emerge of Radical Imam’s Lunch at the Pentagon

Onward, Chrislamic soldiers

This Sunday morning, May 22, at 10 a.m., the sounds of the adhan — the Muslim call to prayer — will ring out in St. John’s Episcopal Church Montclair.

While there’s no minaret at the church, the words of “Allahu akbar,” (God is greater) will none-the-less invite both Christians and Muslims to worship side by side. During the interfaith service, verses from the Holy Qur’an will complement readings from the Holy Bible, including during Communion, embracing the traditions of both religions. […] Interfaith Service at St. John’s Parish in Montclair

Forhærdede tidselgemytter er uimodtagelige for sandheden, men den ubarmhjertige kendsgerning er at den islamiske bøn er en let indpakket afstandstagen fra de kristne (LFPC):

[…] A prominent element in Islamic daily prayers is the recitation of Al-Fatihah (the Opening), the first chapter of the Koran. Often described as a blessing, Al-Fatihah has a sting in its tail. After introductory praises, the final sentence of Al-Fatihah is a request for guidance “in the straight path” of Allah’s blessed ones, not the path “of those against whom You are wrathful, nor of those who are astray.”

Who are the ones who are said to be under Allah’s wrath or to have gone astray from his straight path? According to the revered commentator Ibn Kathir, Muhammad himself gave the answer: “Those who have earned the anger are the Jews, and those who are led astray are the Christians.”

Al-Fatihah is as central to Islamic devotion as the Lord’s Prayer is to Christians: It is recited at least 17 times a day as part of daily Muslim prayers. Yet according to Muhammad himself, this prayer, which is on the lips of every pious Muslim day and night, castigates Christians as misguided and Jews as objects of Allah’s wrath. […] DURIE: Stop opening churches to Muslims

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

Wilders og muslimernes moderation: Når jeg går rundt på mine lange stænger i Dronningens København og glor på de muslimer der er hentet hertil fra de varme lande, så slår det mig, hvis jeg skal bedømme graden af “moderation” ud fra det jeg har set, at det overvældende flertal er helt almindelige muslimer med meget, meget få bånd til vestlige kultur. Min erfaring/bevisførelse er det følgende: Små piger (såvel som voksne kvinder) har for det meste tørklæde på! Hvilket betyder at deres forældre betragter dem, som gifteklar dværg-kvinder, der skal dække deres lystvækkende paryk, så mænd ikke får ideer og… Read more »

li
li
10 years ago
Reply to  Prudentius

@Prudentius
Helt enig i dine betragtninger.
Som erdogan siger islam er islam.
Når vi så samtidig ser på muhammedanernes “rollemodel” terroristen Pædofeten muhammeds modbydelige adfærd, så er det direkte forkert at tale om “moderate” muhammedaner, så det mere korrekt at tale om mere eller mindre frafaldne muhammedaner.

Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Prudentius

Jag hade tänkt åka över en dag nån gång i sommar men om det finns så många mohammedaner i huvudstaden vet jag inte om jag har lust längre. Kanske bättre att leva på minnena från förr när Köpenhamn var helt dansk?

Prudentius
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Du er nu velkommen Robin!

Tag det som en slags “to fluer med et smæk” tur, Baghdad og København på samme billet.

😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Prudentius

😀 😀 😀

Det beror på, vär du går i Köpenhamn, Robin.

På de flesta ställen är det forfarande lugnt, ok och säkkert.
Se det, medan det finns än – det är brottom 😀

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Nogle få i FT er åbenbart ved at vågne opt til de barske realiteter: “Vil indvandrere overtage Danmark?” http://www.b.dk/politiko/vil-indvandrere-overtage-danmark Søren Pind skal undersøge, hvilke indvandrere der er i Danmark om 40 år, og hvordan de kulturelt passer ind. 20. maj 2011, 18:48 – opdateret 20. maj 2011, 18:52 Dansk Folkeparti har tidligere fået regeringen med på at undersøge, hvad indvandringen koster Danmark i kroner og øre. Og nu skal integrationsminister Søren Pind (V) og hans embedsmænd i gang med at undersøge, hvad indvandringen kulturelt vil betyde for Danmark om 40 år. [ Det var fandenbankeme på tide – “kun” 30-40… Read more »

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Både undersøgelser af hvad indvandring koster, og hvad det betyder for kulturen, skal vel overlades til universitets-folk.
Jeg er bange for, at næsten alle i det miljø er så inficeret af “multi-kulti” ideologien, at de ikke kan frembringe noget troværdigt.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, S er allerede ved at afbøde de værste skader. Sæt dog den rigtige sandhed om deres landsforræderi skulle komme frem, og at æren for afsløringen skulle tilfalde dem, der fortjener den mest. Hvem ved? Måske har Henrik Dam Kristensen også travlt med at lytte til og lægge sig på maven for de gode råd fra Mogens “Giv plands til islam i Europa” Jensen og resten af de verdensfjerne PK-tosser nede i Europarådet? Manden der ghm. kan gå hen og bliveDanmarks næste kulturminister … Tja, det havde nok været smartere bare at lytte til den danske befolknings dybe bekymringer ang.… Read more »

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Bjovulf

S skammer sig ikke engang, for åbenlys at efterspørge tendentiøse undersøgelser. For når “forskerne” ikke skal have “negative” briller på, må de jo have “positive” på.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Nogen der ved noget mere om dette?
Det lyder sgu da helt vildt i varmen !?!?

http://www.youtube.com/watch?v=ibJyqBaDu8E

“The EU seeks UN recognition as a state”

Hvis det er sandt, hvorfor har vi så intet hørt om dette før nu? Og var det ikke lige præcis det alle EF- & EU-modstanderne forudsagde og advarede om, og alle tilhængerne havde så travlt med at benægte og bagattellisere hver eneste gang, der skete nye skred i denne føderale retning, så befolkningerne ikke opdagede, hvad der i virkeligheden foregik under næsen på dem?

Egtvedpigen
Egtvedpigen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

OMFG!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Egtvedpigen

Indeed – if it’s true 😉

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x