26
maj
Seneste opdatering: 27/5-11 kl. 1405
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SNAFU: Indvandringen til Storbritannien “out of control”

Landet er en ø, og dets kultur er besat af kontrol af dets borgeres gøren og laden, men lige hvor mange og hvem der får foden indenfor i et af Europas mest attraktive velfærds- og rettighedsparadiser, tja, det unddrager sig menneskelig indgriben. Get back, get back, get back to where you once belonged, som det lød i en fjern, fjern fortid (LFPC).

Immigration has rocketed once again to levels not seen since before the beginning of the recession.

Nearly 600,000 people arrived in the UK as Government Minister, Damian Green admitted migration was ‘out of control’.

Despite the coalition pledging a cap on the number of migrants coming to the UK from outside the EU, there is very little that politicians can do to stop EU migrants.

Every year a quarter of a million more people arrive in Britain than leave, leading the charity Migration Watch UK to say that firm measures are now ‘absolutely essential.

Chairman Sir Andrew Green who said: ‘The impact on British-born workers is a particular concern that has been brushed under the carpet for too long […] ‘Immigration ‘out of control’ as numbers coming to the UK booms to pre-recession levels

El Inglés: Europas fremtid og “the cancer of Islam”

Lars Hedegaards meget omtalte tale i Brussels “The resilience of the commoners” var en dansk pendant til de mange essays af Paul Weston og El Inglés som har været bragt på Gates of Vienna. Det er en genre for en meget lille indforstået kreds: En i grunden helt naturlig konsekvens af at beskæftige sig med de daglige nyheder om f. eks. gruppevoldtægter, ghettoproblemer, krav om særbehandling og trusler mod ytringsfriheden. Hvor peger det alt sammen hen? Det er mildest talt gådefuldt at så livsvigtige spørgsmål er så godt som fraværende i debatten, men det hænger som nævnt her flere gange sammen med den jomfrunalske aversion mod at tale om muligheden for grusomheder og borgerkrig engang i fremtiden. Italesættelsesparadigmet, forestillingen om at man ved at sætte ord på mulige udkommer af tendenser i tiden risikerer at fremkalde dem, lægger en lammende dæmper på lysten til at beskæftige sig med noget af allerhøjeste relevans. Hysteriet over Hedegaards tale var dybt beskæmmende, og selv besindige folk som Søren Pind sprang i forskrækkelse op på køkkenstolen og trak skørterne op.

Denne dystopiske genre vil derfor givetvis fortsat være forbeholdt dem der i forvejen er bekymrede og pessimistiske, og slet ikke være et middel til at ruske sovende europæere op af deres dvale. Men er man først gjort bekendt med de opstillinger af scenarier som El Inglés og Weston fremlægger, bliver dette målestokken for de daglige nyheder i jordhøjde. Man laver spontane kalkuler over tendenser man mener at kunne iagttage, om de synes at bekræfte de langsigtede prognoser eller ej. Man ryster opgivende på hovedet over kosmetiske mikrostramninger som grænsekontrol der hensætter de pæne og anstændige i frådende raseri – som om dette skulle kunne forrykke noget af det der ligger i ovnen for os alle, tsk tsk. Som Baron Bodissey skriver i indledningen til El Inglés, “our only choices are between bad, worse, and apocalyptic”. Grænsekontrol eller 24-års-reglen kvalificerer ikke engang til at være “bad” i det rette perspektiv. Nogle få uddrag af et essay der bør læses in extenso.

[…] In plain English, continuing to allow the colonization of the urban UK by a hostile, criminal, religiously-motivated horde — that displays nothing but contempt for us and our way of life even as it enjoys the huge subsidies it extracts from us — can only lead to violent conflict, a conflict which is emerging at a greater or lesser pace in all European countries similarly afflicted. There are no clever decisions to be made here, no political contortions that can lead us all, hand in hand, into the multicultural paradise supposedly awaiting us on the other side of the social disintegration now so evident throughout Europe. There is only a steady descent into tribal violence, exploding cities, and the destruction of democratic politics as we currently understand it. […]

Given that the entire approach of every single mainstream political party in every single European country afflicted by the cancer of Islam is predicated on the notion that we are confronted with a contingent conflict (and therefore a road-crossing problem) rather than an organic conflict (and therefore a crusher-avoiding problem), the distinction we make between the two is a crucial one. If we are right, then the actions of mainstream politicians throughout Europe with respect to Islam and Muslims have been not only useless, but actively harmful in that they have allowed the real problem to metastasise, largely unaddressed, in the background.

Geert Wilders of the Netherlands, Filip Dewinter in Flanders, Pia Kjærsgaard in Denmark, Siv Jensen in Norway, Jimmie Åkesson in Sweden, Timo Soini in Finland, Heinz-Christian Strache in Austria, Thilo Sarrazin in Germany, Oskar Freysinger in Switzerland — all these people understand that their countries are on a conveyor belt leading directly into a crusher, and are pushing their way into the political mainstream past the bovine functionaries who have inhabited it for so long. […]

There is simply no way of peaceably reconciling the interests of European peoples and their rapidly growing Muslim populations, interactions between whom are almost always zero-sum games at best. This is the basis of our description of these emerging conflicts as organic rather than contingent. El Inglés: Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, I Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, II.

Inglés’ skel mellem en opfattelse af problemerne med islam som enten “contingent” eller “organic” drejer sig om opfattelsen af disse problemer som opstået af konkrete omstændigheder (‘dårlig integration’ osv.), eller som uundgåelige følger af denne totalitære herrefolksideologis indtrængen i vore lande (LFPC). (Billede: Four Muslims who battered man for teaching RE to girls jailed for being ‘a danger due to their extreme religious beliefs’)

Ikke-vestlige indvandrere bag samtlige overfaldsvoldtægter de seneste 5 år

Tallene gælder kun Oslo. Norske myndigheder har haft travlt med sminkedåsen. Oslos politidirektør mener ikke man “skal stigmatisere, traumatiserede, arbejdsløse flygtninge og asylsøgere,” eller med andre ord, nordmændene skal ikke besvare hvad der kan lignes med en krigserklæring på Oslos gader, så har vi balladen. Ja, mon ikke lige vi har? Her har vi også grunden til, at detaljerne bag Sveriges 6000 anmeldte voldtægter er en statsfeministisk hemmelighed. Overfør procenterne, der demografien taget i betragtning uvægerligt må være værre, på svenske tal, og det er dynamit. Nyhedssøgningen “oslo våldtäkt” giver heller ingen hits, nogen i Sverige ved, de lever på lånt tid.

Aftenpostens artikel Ny seksualkultur skaper overgrep indeholdt yderligere oplysninger om alle voldtægter i Oslo, også ikke-overfalds, der senere er forsvundet. Den findes dog stadig i en cached version: Utlendinger overrepresentert på voldtektsstatistikken, 65 prosent av alle som er mistenkt for voldtekter i Oslo i 2010 har ikke-norsk bakgrunn.Procentandelen er den samme vi senest så i danske presse, jeg mener det var 2004.

Enligt Oslopolisen spelar etnicitet en stor roll i de anmälda våldtäkterna. Den typiska gärningsmannen är invandrare och är i 20-årsåldern. Det typiska offret däremot är en norsk kvinna i samma ålder. 65 procent av alla de utpekade gärningsmännen har icke-norsk bakgrund. Några av dem är andra generationens invandrare och är födda och uppväxta i Norge medan andra är utländska medborgare.70 procent av offren är norska och de allra flesta kvinnor. Invandrare kraftigt överrepresenterade i norsk våldtäktsstatistik (Rapport: Voldtekt i den globale byen – Erindringer i anmeldte voldtekter og seksualkultur i Oslo, pdf 88 sider.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Det er vist meget få der efter at have set sidernes indhold samt kommentarer vil hævde, at Snaphanen er et forum for monomane jødehadere. At oplyse om at der- ud over hvad der ellers forekommer og findes værdigt til publicering- tillige findes jødiske organisationer og individer, der vist tilnærmelsesvis objektivt kan karakteriseres som indflydelsesrige, der seriøst modarbejder ytringsfrihed, i en form som jeg ser som rigtig, og arbejder for multikulturalisme og indvandringspolitik, der er i brav modsætning til det jeg forstår ved både en fornuftig definering og hvad udført praktisk politik kunne være, er selvklart ikke Snaphanens oprindelige udgangspunkt, men… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Det er selvfølgelig noget der må vurderes pr. intuition og mavefornemmelse for indholdet, men også ud fra hvor meget det fylder i det samlede billede. Det er ikke raketvidenskab, og vi er selvfølgelig ikke ufejlbarlige. Men husk hvor mange gange man har set Uriasposten tilsvinet p.g.a. nogle ganske få kommentarskrivere der ikke tegner helheden eller blogejeren – efter den samme ‘logik’ kunne man jo lige så godt kalde Urias er forum for voldelige autonome, fordi der også optræder den slags personager der i kommentarerne. De der af mangel på argumenter gerne vil tilsvine borgerlige bloggere ved godt hvordan en håndfuld… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago

Snaphanen refererer ofte, hvordan Danmark løbende bliver basket af den svenske elite. Men det er påfaldende, at Danmark i disse år baskes fra mange sider på en gang: Fra den svenske elite – et mere dækkende ord er nomenklatura, de etablerede politikere og mediefolk, altså magthaverne – for vores udlændingepolitik. Fra EU-nomenklaturaen for vores ønske om en vis toldkontrol, selvom vi er et af de EU-lande, der mest loyalt opfylder de påtagne forpligtelser. Fra islamistiske would-be terrorister, der vil sprænge os i luften for Muhammedtegningerne. Der er heldigvis stadig store kulturforskelle på de tre gruppers mål og midler, men de… Read more »

Mackety
Mackety
10 years ago
Reply to  steen

Du har al mulig grund til at være stolt over dit arbejde med snaphanen de seneste flere år. At du kritiseres af multikulten bør du, som du selv er inde på, tage som et bevis på, at du er på rette kurs.

Tak for din indsats.

Johansen
Johansen
10 years ago

Det løber mig koldt ned af ryggen, når jeg ser og hører om sådanne fire mullahskæggede islamister, som får lov til at tage bolig iblandt os og terrorisere urbefolkningen, i dette tilfælde en lærer i Storbritannien.
Jeg håber inderligt, at retfærdigheden sker fyldest ved, at de bliver smidt ud af Storbritannien på livstid, så de ikke kan ødelægge flere englænderes liv.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago
Reply to  Johansen

Billederne minder mig om de uskyldige ’60ere, hvor Kaptajn Haddock i TinTin kunne finde på at sige ‘skægaber’ og ‘halenegre’.

Begge dele sikkert stærkt politisk ukorrekte i dag.

LFPC
10 years ago

Og “futmælkspirater” kunne sikkert få en dømt for racisme mod somaliere.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Michael Laudahn
Hvad er det du proever paa at sige ? Hvad er det Pat Condel (gud velsigne hans navn ) har misforstaaet ? og hvorfor sku’ det goere ham til en “klovn” ? .
SPOET UD !

Prudentius
10 years ago

Tarvelige, men ikke særligt overraskende nyheder fra Norge. Hvordan mon de multikulturelle statsapparater rundt omkring i Europa egentligt forholder sig til det tab af autoritet og legalitet de talløse overfald, voldtægter og snesevis af drab på deres egne borgere illustrerer? Man havde i bedste eurocentrisme tydeligvis ikke regnet med at de tilhentede etniske grupper kunne agere uden for et vestligt-kristent moralkodeks, eller for den sags skyld at de havde deres helt egen rivaliserende stat med hjemmefra, rullet ud efter ankomsten, sammen med bedetæppet. At gode dyr nu er rådne, synes man at ane i blikket på den lille norske politifrue.… Read more »

Per
Per
10 years ago

“Let’s blame the Jews” – godt sagt.

Nina Hjerpset-Østlie
10 years ago

“Ifølge denne kilde indeholdt Aftenpostens artikel også disse oplysninger.”

Oh yes, it did 🙂 – jeg tok nemlig screenshot av headingen deres som skrek at 65 prosent av de mistenkte for voldtekter i Oslo i 2010 har ikke-norsk bakgrunn.

Dessverre rakk jeg ikke å ta bilde av resten, men politiets rapport ligger jo fortsatt der og er nok fryktelig plagsom lesning for de godhjertede. Synd for dem.

Nina Hjerpset-Østlie
10 years ago
Reply to  steen

Nei, det tror jeg ikke, Steen – det er nok for sent å få den til å forsvinne, om noen nå skulle ønske det. Selv partiet Høyres nettside har tatt opp saken med medias dekning kontra rapportens faktiske innhold, så det nytter ikke å anklage oss islamofober for misèren heller: http://www.minervanett.no/2011/05/26/ubehagelig-faktum/

Jo, har det, men bare av selve headingen, for hele artikkelen ble dramatisk endret mens jeg var opptatt med å skrive om den http://www.document.no/2011/05/ikke-vestlige-innvandrere-bak-65-prosent-av-alle-anmeldte-voldtekter-i-oslo/ . Headingen lå imidlertid igjen og taler sitt tydelige språk, så jeg sender deg den på e-post med en gang 🙂

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x