28
maj
Seneste opdatering: 31/5-11 kl. 0501
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et systematisering av muslimske organisasjoner i Norge viser knoppskyting over det ganske land. Ofte er foreningene finansiert med statlige penger. Knoppskyting.

Islam på Norgeskartet, et større kort med en liste over den enkelte organisationer.

“Grænsekontrol er et udslag af ny-nationalistisk tankegang”

To danske “xenoracister” i Malmø ? Ikke så forfærdelig meget. Cevaea er et venstresnoet foretagende, og antopologen Peter Hervik bruger udtryk som “neonationalister og neoracister.” om sine landsmænd. Jeg har aldrig mødt sådan nogle selv. Borgerlige danskere bliver ikke inviteret til Sverige, Jalving inviterede mest sig selv. Så lærte man et nyt ord, “xenorasism,” dem kan man ikke lære for mange af. Det er nu så hård dansk kost, som Heidi Avellan og hendes røde venner kan tåle. Et par citater:

P.H.: “I Danmark er det nærmest tabu at bruge begreber som nationalisme, racisme og lignende begreber om danske forhold, ligesom det også nærmest var tabu under Muhammed-karikaturkrisen at tale om Jyllands-Postens anti-islamiske linje i 2000-tallet.”

P.H.:”Danmark taler næsten alle politikere og aviser faktisk mere neutralt og balanceret om Dansk Folkeparti, hvilket viser, at den radikale højrepopulistiske drejning er blevet mainstream.”

“PH: Indførslen af grænsekontrol er et udslag af ny-nationalistisk tankegang”

Heidi Avellan: Dansk debatt snart svensk? Seminarium: När högerpopulismen blev rumsren – exempelt Danmark. Tænk hvad man slipper for at overvære.

Fredriks forestillinger

Hvor Merkel, Sarkozy og Cameron dog prøver at komme en voksende opinion i møde, og nedbringe tilstrømningen af udlændinge, fortæller den svenske statsminister svenskerne og resten af Europa, at deres “forestillinger” er forkerte, og Sverige skal gøre sig parat til “klimaflygtninge.” Hvorfor dog vente på at Nordpolen smelter? Hvad med 20-30 mio sultne egyptere, der kunne udradere mindet om nationen Sverige i ét hug og få det overstået? (Spengler:The hunger to come in Egypt.)

Både den europeiska och svenska debatten om integration och segregation leder i fel riktning, menar statsminister Fredrik Reinfeldt.
– Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.


I direktiven, som partistyrelsen således ännu inte tagit ställning till, sägs att arbetsgruppen ska ta ett helhetsgrepp på asylprocessen och diskutera hur flera kommuner ska förmås att ta emot flyktingar. En viktig uppgift är att analysera vilka nya typer av flyktingar som kan förväntas i framtiden, bland annat som följd av klimatförändringar.

Den tredje punkten på arbetsgruppens dagordning är den svenska värdegrunden i ett mångkulturellt Sverige. Fredrik Reinfeldt tycker att det svenska samhället å ena sida visar för liten förståelse för människors olika religiösa uppfattningar och kulturella bakgrund, å andra sidan inte står upp för den svenska synen på demokrati och mänskliga rättigheter. M ger ny syn på integration

 

Ikke konspirationsteori, bare konspiration

 

Man behøver ikke at dele alle Pamela Gellers synspunkter eller at værdsætte hendes flamboyante facon for at anerkende hendes nærmest overmenneskelige indsats for at henlede en slumrende amerikansk befolknings opmærksomhed på den samfundsundergravende virksomhed der foregår lige for deres øjne. Geller er på godt og ondt en nødvendig del af antijihadismens fødekæde. Og er hun optaget af felter der får mange til at rynke på næsen (en vis præsidents fødested), kan antijihadisme aldrig betegnes konspirationsteori, al den stund at konspirationen foreligger i autoriserede dokumenter (Koranen, hadith) der den dag i dag får deres eviggyldighed stadfæstet af islams højeste autoriteter. Grafikken her er Gellers illustrative gengivelse af dokumenter brugt i en retssag mod en islamisk organisation i USA. Organisationens ligefremme erklæring af egne hensigter med at etablere sig i USA burde få (men får det ikke) danske politikere til at spærre øjnene op når der tales om etablering af islamiske kaserner/moskeer i Danmark (LFPC).Hamas-Tied MAS Lies in Court Documents Political Collusion with Muslim Brotherhood Mosque in Sheepshead Bay

Nu også selvcensur i forhold til – kommunistiske Kina

De underliggende mekanismer er selvfølgelig helt adskilt fra den frygt for korporlig vold der er primus motor for det massive knæfald for islam i de vestlige lande. Denne sidste øjebliks-retouchering af en Hollywoodfilm er måske ikke det første eksempel på at frygt for økonomiske konsekvenser har ført til knæfald for Kina (jfr. Google), men at særhensynet nu også får konsekvenser for amerikanerne og det globale filmpublikum selv er vanskeligt at tolke som andet end et ildevarslende signal om svaghed. Ligesom man pr. rygmarv tager bestik af de daglige eksempler på eftergivenhed i forhold til islam, og vurderer hvor de peger hen på længere sigt, på samme måde vil man formentlig begynde at tolke historier som denne i lyset af frygten for amerikansk retræte som verdens førende supermagt. Bliver dette en ny tendens? (LFPC)

The remake of the hit 1984 film “Red Dawn” has been remade. It seems Hollywood was worried about choosing a politically incorrect—and financially risky—bad guy. […]

The updated version of the film, which was ready for distribution in 2010, substituted Chinese troops for the Soviets. But that worried MGM execs, who didn’t want to jeopardize future movie deals in China’s massive market. So MGM ordered the film to be radically redone in post-production, taking what The Los Angeles Timescalls “the highly unusual” and “extraordinary step of digitally altering a film to excise bad guys from the communist nation lest the leadership in Beijing be offended.”

The result, according to published reports, is that most references to China have been replaced with North Korea. The MGM self-censors have gone so far as “digitally erasing Chinese flags and military symbols.” According to The Times, “There’s no known precedent for changing the nationality of an entire group of characters.” […]

To be sure, depicting a Chinese invasion of the United States probably wouldn’t promote friendship. Of course, neither would it contribute to hostility. But altering a film to appease the gatekeepers of China’s massive market could contribute to the sense among China’s ruling elite that they hold all the cards. As Joseph Nye recently observed, admittedly in relation to the much bigger, broader issue of U.S.-China power perception, many Chinese “believe that the recession of 2008 represented a shift in the balance of world power, and that China should be less deferential to a declining United States….Faulty power assessments have created hubris among some Chinese….Any American compromise is read in Beijing as confirmation of American weakness.” […] Alan W. Dowd: Red Dawn: Remaking a Remake

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Ledelsen i MGM ville svigte virksomhedens ejerkreds hvis de ikke gjorde sig tanker om hvilke konsekvenser det ville have for deres fremtidige forretningsmuligheder at udgive en film hvor Kinas ledelse portrætteres som Fjenden. Og det er ejerne de i første omgang må stå til regnskab for. Intet land kan klare sig uden sine virksomheder, men det betyder ikke at vi skal regne med at virksomhedernes interesser er sammenfaldende med vores som borgere. Tvært imod. Deres primære interesse er at tjene penge i dag og i morgen, og det synes jeg er helt legitimt. Mine interesser trækker tit i en anden… Read more »

Mette
Mette
10 years ago

Document/Hans Rustad påpeger utvivlsomt et forhold, der bør have opmærksomhed, og som længe har hygget sig i smug godt beskyttet af andre, og her tænker jeg på norske nordmænd. Det er vel en en seks-syv år siden, at jeg førte min egen lille anti Minhaj ul-Quran kampagne i norske Aftenpostens debatforum og som fast procedure oplevede, at mine indlæg blev diskret slettet. Det stod på i flere år, og siden er jeg flere gange kommet ind på emnet men har ikke mere kunnet finde de hjemmesider på nettet, som jeg tidligere linkede til. Det første var en hjemmeside for det… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x