1
jun
Seneste opdatering: 1/6-11 kl. 1742
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN, 31.5.2011: Tentacles of Islam Slowly Enveloping Europe? Rubrikken er et citat af en god ven, der ved hvad han taler om, men det er et, der hjælper til bedre at forstå, at moskéer ikke bare er kirker, der er lidt anderledes. Den forvildelse synes særlig udbredt blandt politikere. I går skulle f.eks. Fredrik Reinfelt lege islamolog, det fik følgende ydtryk: Reinfeldt minns terrorbomben. Han skulle nok, ligesom den stakkels, forsvarsløse konge, have valgt tavsheden. Dog ikke af samme grund. Ingen svensk journalist forfølger statsministeren, som de forfølger kongen (dvs. monarkiet). Det er jo også meget mindre risikabelt. Ingen konfronterer den inderligt ignorante statsminister for at tillade en saudisk financieret moské, der nu er åbnet i Gøteborg. – CBN har også i dag besøg af Frank Gaffney i The Sharia Threat to America. om sharia og Det Muslimske Broderskab i U.S.A, helt afgørende nødvendig viden.

“Det er en mulighed, at flertallet vil være muslimer”

Muslimers fremtidige andel af den danske befolkning er et ømtåleligt emne. I dag udgør Danmarks over 200.000 muslimer 2/3 af det befolkningselement, som kommer fra ikke-vestlige lande. I de kommende årtier vil muslimernes andel af den ikke-vestlige befolkning vokse, idet indvandrerpresset fra muslimske lande er betydeligt, og muslimske indvandrerkvinder føder flere børn end andre indvandrerkvinder fra ikke-vestlige lande.

Danmark vil derfor i fremtiden få et meget stort muslimsk mindretal. Det er endda en mulighed, at flertallet af den danske befolkning inden århundredskiftet vil være muslimer. Det vil ske, hvis indvandringen til Danmark stiger markant fra muslimske lande – en afgjort mulighed efter EU-rettens udhuling af den stramme danske indvandrerpolitik. Demografiske analyser af den danske befolknings sammensætning om 40 eller 80 år siger intet om, hvordan integrationen vil forløbe……..Jo langsommere indvandrerbefolkningen fra ikke-vestlige lande vokser, jo større er chancen for succesfuld integration. Fremtidens demografiske Danmark af Jens Løgstrup, Fhv. MF (V)

Det er interessant at et medlem af et stort parti kan stille en diagnose på en fuldstændig, national katastrofe for vores efterkommere, endda i en så pæn og respektabel avis.. Det indgiver håb om, at nogen ordinerer kuren i tide. Løgstrup selv håber åbenbart at andre ordinerer den, så han selv slipper. I stedet sætter han sin lid til “succesfuld integration,” “succesrig” som vi siger på dansk. Fromme håb er ikke nok når man er betroet ansvar. “Analyser af den danske befolknings sammensætning om 40 eller 80 år siger intet om, hvordan integrationen vil forløbe”. Mon ikke studier af lande og byer, der i dag har “betydelige muslimske mindretal” siger en hel del? Muslimske mindretal på 10-20 procent har i dag f.eks. Indien, Mozambique, Rusland, Singapore og Montenegro.Iflg. Løgstrup skal vi altså tro, at det nok skal blive anderledes i Danmark. Det er ikke det indtryk man får, når man betragter Malmø, Antwerpen, Marseille, Bradford, Luton, – der er byer med over 20 % islam og er i varierende grader af social opløsning – eller England i al almindelighed. Det er dyrebar tid, Løgstrup og Venstre sover væk, eftertiden vil ikke se nådigt på dem, hvis de sover videre.

IMMIGRANTS make up a THIRD of murder suspects and alleged rapists in a string of areas, shock new figures reveal.And one in seven of all people accused of these crimes in the UK as a whole is a foreign national.Data from police forces shows 93 foreign-born suspects were accused of murder last year and 418 faced rape allegations.
Four forces each had 33 per cent of non-UK murder suspects – Kent, Lincolnshire and Tayside and Fife in Scotland. The Met Police recorded the highest rate of non-UK rape suspects at 32 per cent.Cambridgeshire had an astonishing 57 per cent of murder suspects of foreign origin.Third of rapists and killers ‘are foreign’

Ikke “højredrejning”, men et centrum der er skredet mod venstre

En vigtig pointe der vistnok også har været en tilbagevendende kæphest for en blogger på Snaphanen, og nu er der tilsyneladende belæg for påstanden. Dette er perspektivet der næppe har nogen chance for at blive alment accepteret, fordi myten om “højredrejning” gør det så meget lettere for den faktofobe værdipolitiske konsensus at marginalisere og shame i stedet for at argumentere. At alle kulturer er lige gode og at det er “racistisk” at hævde andet er der som bekendt rørende enighed om fra EL til K, men netop denne kendsgerning gør det på det værdipolitiske område temmelig meningsløst at tale om “venstrefløj” – det er jo bare venstrefløjen der, kunne man gætte, gennem årelang shaming har udvidet territoriet betydeligt.

Faktisk er vi nok kommet dertil hvor et egentligt nationalkonservativt parti – altså noget i retning af Ninn-Hansens Konservative – ville være en utænkelighed i dag, selv om der skulle være et vælgerønske om et sådant. Det massive had som Dansk Folkeparti dagligt hæmmes i sit virke af vil være som vand i forhold til hvad et sådant parti ville blive udsat for. Vi taler formentlig om vold og chikane og beskyldninger om “nyfascisme” der ville gøre partiets eksistens til en kortvarig affære (LFPC).

[…] “I årtier har valgforskere stillet danskerne de samme fire traditionelle fordelingspolitiske spørgsmål (om skat, ulighed, sociale reformer og regulering af erhvervsliv). … I 1979 havde andelen af danskere, der svarede »højreorienteret« på spørgsmålene, været helt nede på 32 procent, men herefter steg den jævnt støt og lå i 2001 på 46 procent. Andelen, der svarede »venstreorienteret« på de samme spørgsmål faldt i samme periode fra 68 til 54 procent af vælgerne. … I 2006 og 2007 kunne to målinger fra Epinion Capacent vise, at vælgerne under den nye linje var svinget radikalt til venstre på de fordelingspolitiske spørgsmål. Hvor andelen, der svarede borgerlig-liberalt på spørgsmålene i 2001, havde ligget på 46 procent, mens andelen, der svarede venstreorienteret, havde ligget på 54 procent, vendte mere end 20 års udvikling radikalt: Nu var der 71-73 procent, der svarerede venstreorienteret, og kun sølle 27-29 procent, der svarede højreorienteret.”

Politiken er ikke rykket til højre, men danskerne er rykket til venstre. Det der før var normale borgerlige værdier, bliver nu opfattet som ekstreme. Det der før var venstreradikalt, er nu blevet en accepteret del af venstrefløjens politik. […] Nicolai Sennels: Forskning: Dansk politik er blevet mere venstredrejet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Posted on 04/06/2011 by KGS ShareThanks to POTB for the heads up on the CBN vids over at the great Snaphanen, an excellent overview of the threat sharia poses to the US. […]

T. Snorrason
T. Snorrason
13 years ago

Man kan godt opgive tanken om forhandling. Det er enten eller. Det er hele pakken, som ham konvertitten har forklaret. Man kan lige så godt opgive tanken om sameksistens allerede nu, alle stater, der støder op til islamiske områder eller med store mindretal og deres historie er tydelige advarsler.. Efter kommunismens fald, føler islam sig øjensynligt stærk nok til “stealth jihad” og handler derefter. Man udnytter groft demokratiets love og spilleregler, for at ødelægge det. Der er dokumentation nok om den sag gravet frem af FBI. Læs Koranen eller Sam Salomon: Trojan Horse. Eller hør Sam på You Tube. Hvor… Read more »

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ja, sådan frygter jeg også, at det hænger sammen. “Er dialog godt? Høflighed må ikke spærre for sandhed”. Sådan var overskriften på en artikel, som den tidligere biskop i Roskilde stift Jan Lindhardt den 28 januar havde i Kristeligt Dagblad. Det var, da Hedegaard-sagen blev diskuteret intenst. Lindhardt skriver et stykke nede i artiklen, at andre ryster på hovedet af kristendommen, men at “Vi bryder os til gengæld ikke om Muhammed, Buddha, Shiva og alle de andre guder, der er ude i verden. Det er de “andre”, som vi siger, vantro religioner, som vi egentlig ikke har noget at gøre… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Tim Det ER svaert at spaa , specielt om fremtiden . Derfoer er det bedst at vaere parat til lidt af vaert naar fremtiden pludselig kommer dumpende… Selv har jeg fire boern som alle ,tror jeg , vil gaa iden samme retning . Vi har alle tilbragt flere aar af vores liv i en moderne haer som konstant traener til at blive snigangrebet af et par hundrede millioner muslimer . Min mening om Danmarks fremtid er , at den gradvist vil komme til at minde mere og mere om hvad der kan ses i Israel+naboer og maaske endnu mere om… Read more »

Allan
Allan
13 years ago

Hvor mange muslimer tror I der er i Danmark i dag?

Robin Shadowes
13 years ago
Reply to  Allan

Det har ju visat sig att politikena ljugit om siffrorna både i Sverige och UK så man kan på goda grunder anta att dom ljugit i andra länder också. Så ni har säkert betydligt fler muselmaner än vad dom officiella siffrorna säger.

Mette
Mette
13 years ago

Gunnar. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad Espersen og co. står for. Gør du? Mon ikke udtrykket nationalkonservativ er en reaktion på, at De konservative bliver mere og mere udvandede og politisk korrekte, og at højskole-Venstre har det trangt i disse år med en vildt florerende liberalisme som fx Liberal Alliances. Tidligere fyldte det nationale pænt i både De konservatives og Venstres partiprogrammer, det nationale er jo ikke uløseligt knyttet til de konservative. Mange krige udenfor Europa er fx blevet ført af venstreorienterede med nationale agendaer, og nazismen og nynazísmen var/er begge nationalsocialistiske. Der er jo også noget ærke konservativt… Read more »

bl
bl
13 years ago
Reply to  Mette

Som tidligere medlem af både konservativ ungdom og det konservative folkeparti, kan jeg kun være enig. Der er meget trange tider for egentlig konservative mennesker i det parti i vore dage. Siden Frank Dahlgaard forlod folketingsgruppen, har der ikke tilnærmelsesvis været nogle som er trådt i karakter. Jeg mindes hans skarpe økonomiske klummer i den tidlige ungdoms Søndagsberlinger med fryd og savner ham i debatten. Bl.a. er jeg lidt skuffet over MF Tom Behnke. Hvad blev der af “faldskærmene” til de somaliske flygtninge, dvs. flygtningelejre i Kenya eller andre egnede nærområder? Hvad blev der af EU-modstanden? Men det er en… Read more »

Gunnar Biering
13 years ago
Reply to  Mette

Mette, Ja, jeg mener, at bl.a. det følgende er DFs værdipolitik: Indvandring: Nej tak til indvandring, der ændrer landet i uønsket retning. Skole: Tilbage til kundskaber og færdigheder. VK har spildt 10 år, og bl.a. indført den katastrofale gymnasiereform, de arvede fra Nyrup. Forsvar: Mere vægt på kontrol af landets eget territorium, mindre vægt på at opdrage alverdens (mindre) U-lande. EU: Skal være et samarbejde mellem nationalstater, ikke en superstat, der regerer over de indre forhold i landene. Jeg mener, at alt dette (og meget mere) er gamle konservative bastioner, som K har forladt. På andre områder som socialpolitik, og… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Det gælder for samtlige politiske partier i Danmark og også mange i udlandet, at de har bevæget sig langt bort fra deres idégrundlag og ikke har magtet at definere et nyt. De konservative er helt ude at svømme og har været det meget længe. Barfoed minder for det meste om en støvet socialdemokrat, og Lene Espersen er efter min mening blot en golddigger, der bruger politik som affyringsrampe for egoet. Jeg synes, at Kasper Støvring er ægte konservativ til marven, som sådan en sjældenhed i det politiske landskab, og jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg har ganske vist altid… Read more »

Gunnar Biering
13 years ago
Reply to  Mette

Mette, nu bliver jeg nysgerrig:
Hvad mener du er forskellen på Dansk Folkepartis værdigrundlag (bortset fra socialpolitikken) og så det oprindelige nationalkonservative?

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Der er tale om gradsforskelle i forhold til begrebet frihed under personligt ansvar.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Her kommer en af mine mange tangentiale afsporinger fra trådens hovedspor: ‘…. Fremtidens demografiske Danmark af Jens Løgstrup, Fhv. MF (V)…’ Ja, hvordan kommer den mon til at se ud? Bliver demografien til fordel for muslimer eller for kvinder? Hvis Islam vinder (indvandrings- og fertilitetsoverskuddet in mente), ja, så afgjort til fordel for mændene. Men hvis kunstig befrugtning bliver det almindelige, taber både Islam og mændene til kvinderne, der sagtens kan undvære begge dele, men næppe børn at være lidt for. Lige netop nu er en kvinde nemlig smækfornærmet over, at hendes datter på grund af kunstig befrugtning (moderens eget… Read more »

bowlaren
13 years ago

Reinfeldt sa först att det var en galnings verk, när terror bomben small i stockholm. Sen kom det fram att mannen som sprängde bomben tillhör ett stort nätverk. Och det kommer nog smälla iogen. Men Reinfeldt och regeringen låtsas som ingenting. Självklart borde man ta detta på allvar, nästa gång så kan dom lyckas, och då blir det många Svenskar offer i muslimernas terrorverksamhet.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

T. Snorrason
T. Snorrason
13 years ago

Betragt det som en fjendtlig invasion af et andet samfundssystem, og handl derefter. Rul alle særregler tilbage, forbyd undervisning i Koranen af mindreårige – det er stadig forunderligt, at der ikke forlængst er skredet ind over for diverse af afsnittene som undervisningsmateriale af letpåvirkelige børn. Forbud mod moskeer. Udvis diverse urostiftere og kriminelle inklusive deres familier. Truslen om dermed at miste økonomisk understøttelse for hele familien/klanen er nok det stærkeste våben. Udvis imamer som dømmer efter sharia. Udvis imamer som som opfordrer til jihad. Straf konsekvent diverse udtalelser og tilråd mod jøder og andre af anden eller ingen tro. Religionsfrihed,… Read more »

Prudentius
13 years ago

Der hersker en enorm forvirring om hvad der er op og ned på virkeligheden. Man smører rundt i en masse sværmerier, der kommer af at man har lagt begreber, som folk og nation bag sig og nu søger at et etablere en eller anden form for post-post-post orden hvor alle og i sidste ende ingen har hjemme. Forklaringen ligger selvfølgelig i man alene anser mennesket for et materielt væsen, der så længe de frie markedskræfter for lov at arbejde, nok skal rette ind og “go with the flow”, for det er jo drømmen om ferien på Sunny Beach der er… Read more »

Tim
Tim
13 years ago

Muslimer har indledt den 3 Jihad mod Europa og de bruger emmigration, fødselstal og bedrag (Taqiyya) som våben. Hør hvad Bernard Lewis siger i hans nyeste bog om Europa og Islam. Jeg kan kun VARMT anbefale at sætte her ind i hvad Bernard Lewis siger! Where does Europe stand now? Is it third time lucky? It is not
impossible. The Muslims have certain clear advantages. They
have fervor and conviction, which in most Western countries
are either weak or lacking. They are for the most part convinced
of the rightness of their cause, whereas Westerners spend much
of their time in self-denigration and self-abasement. They… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x