9
jun
Seneste opdatering: 11/6-11 kl. 0506
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmarks nationaldag er Grundslovsdagen 5 juni 1849, selvom man i en af verdens ældste nationalstater, kunne have valgt andre dage århundreder tidligere.

Fjordman: ‘Forræderi’ betyder i dag afvisning af idé-statens grundlag

Særdeles læsværdigt essay af Fjordman på Gates of Vienna.

[…] Nevertheless, as much as I loathe Islam it is merely a secondary infection. It would not be able to threaten us the way it does now had it not been for the aggressive cultural AIDS breaking down our immune system beforehand. The real mental virus that is killing the white West today is the post-Enlightenment construct we call the Idea Nation or Proposition Nation.

The two Western countries most historically responsible for developing and spreading this doctrine are the USA and France. It makes sense that these very same countries are also currently at the forefront of Western demographic decline. The Idea Nation concept stipulates that every single country, or at least every single Western country, is nothing but a random space on the map, an empty bowl just waiting to be filled with shopping and human rights. […]

Treason in a nation-state meant disloyalty to the heritage, freedom and continued existence of the distinct nation or ethnic group who traditionally inhabited that country’s territory. Treason in an ideological state or Idea Nation means disloyalty to the ideals upheld by the state. The practical consequences of these different outlooks are huge. Judged according to the former definition, it is no exaggeration to say that the governments of every single member-state of the European Union, and indeed all Western countries, commit treason every single day. […]

Our primary enemy is the Proposition Nation, not Islam. The only way to restore sanity to our countries is to restore the concept that a country is the homeland of a nation of closely related people with a shared heritage. Unfortunately, those who champion the Idea Nation concept have become so deeply entrenched in positions of power throughout the Western world that this struggle has the potential to trigger a pan-Western civil war, or a Multicultural world war. […] Fjordman: When Treason Becomes The Norm: Why The Proposition Nation, Not Islam, Is Our Primary Enemy

“Låt oss alla vara stolta svenskar i Sverige”

Hvad ville han dog ikke have tænkt, hvis han havde set den tv-udsendelse, der blev sendt i bedste sendetid i et andet lille EU-medlemsland, Sverige? I anledning af nationaldagen lagde selveste svt1 afstand til den kulturradikale svenske presses tabuisering af forestillingerne om et svensk folk og en svensk kultur.
På sensationel vis – i hvert fald for en observant dansker – blev der fortalt svensk historie, sunget nationale sange, danset folkedans, diskuteret svenske manerer og madkultur og i det hele taget snakket om, hvad der er »typisk svensk«. Efter en reportage fra 17. maj-fejringen i Norge blev deltagerne i samtalen enige om, at der er behov for at »erobre det svenske flag tilbage fra dem, der har misbrugt det«. Og udsendelsen sluttede da også med vajende svenske flag.
Jeg sad lidt måbende tilbage i min lænestol og glædede mig over, at også svenskerne er ved at blive et normalt europæisk folk, dvs. stolte over det samfund og den kultur, de har skabt. At der skulle gå så længe, skyldes naturligvis en anden form for krigstraume end i Tyskland. Men det vil jeg undlade at udpensle her. For det er vigtigere at glæde sig over, at vores kære broderfolk er ved at komme sig over sin selvforagt og overgearede internationalisme, og at man – i det mindste på statsligt tv – ikke sætter lighedstegn mellem at være patriot og nazist. Michael Böss: Svenske og tyske traumer, Berlingske (Nationaldag i SVT med bla. Tina Ahlin, Herman Lindqvist og Arja Saijonmaa. h/t Gunnar Biering.)

Der er rigtignok noget i luften i Sverige. Ikke så meget, men mærkbart på en følsom radar. Jeg kan ikke være enig med lektor Böss i, at en sund national bevidsthed og glæde er uforandret udskammet i Tyskland, de ligger tværtimod før Sverige. Main stream diskussionen om islam er også langt friere og mere kvalificeret i Tyskland, og det har bla.den enkle grund, at tyske medier er totalt decentraliserede, der er ingen der kan knæsætte en konsensus, der gælder alle. SR og SVT og 120 ens svenske aviser er helt utænkeligt i Tyskland. Som sagt så mange gange før, Sveriges mest konserverende, magtlydige og reaktionære kraft, er pressen og journalistikken. Jeg hører det hver dag for tiden i svensk P 1. Det er den samme politiske vinkling, de samme kæpheste der rides hver eneste dag. Det er et reservat af åndelig og intellektuel indavl og provinsialisme.
Jeg var selv i Tyskland, da alle følte at noget nyt brød igennem i 2006. Det er fem år siden, og siden da har man oplevet Kirsten Heisig, Thilo Sarrazin, René Stadtkewitz´Die Freiheit, Merkels tale og meget andet, der var utænkeligt før. Kan det ske i Tyskland nærmest “overnight”, kan det også ske i Sverige, men det haster virkelig nu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
11 years ago

Der ser dejligt ud på Lykkesholm, og der er en mærkelig kontrast mellem denne video og alle de ondskabsfuldheder, som DF må døje med i det daglige. Gad vide, hvor mange af de inkarnerede DF-hadere, der kunne stå på den talerstol og gentage de sædvanlige floskler, mens de så ud over disse almindelige danskere?

Jeg hører ikke til dem, der forsvarer efterlønnen, for den har vi ikke råd til, og det vil vise sig. Men jeg under DF’erne deres hyggelige møde i de smukke omgivelser.

Arvid Falk
Arvid Falk
11 years ago

Steen skriver:

Varje dag hör man i svensk P 1 “samme politiske vinkling [og] de samme kæpheste der rides hver eneste dag. Det er et reservat af åndelig og intellektuel indavl og provinsialisme”.

Jepp – precis så är det.

2005 hade programmet Obs en serie om de intellektuella och deras roll. Författaren Anders Ehnmark konstaterade mycket belåtet (närmast triumferande), att det ju bara finns en (1) sorts intellektuella i Sverige – vänsterintellektuella.

Endast vänsterintellektuella kommer till tals i SR/SVT.

Ehnmark och likasinnade är blinda för, att resultatet oundgängligen blir åndelig og intellektuel indavl og provinsialisme.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Efter en reportage fra 17. maj-fejringen i Norge blev deltagerne i samtalen enige om, at der er behov for at »erobre det svenske flag tilbage fra dem, der har misbrugt det«. Og udsendelsen sluttede da også med vajende svenske flag…’ Rigtig godt nyt! Hvor går Sveriges naturlige grænser? Er de symbolske i et grænseløst EU? Hvad er i det hele taget symbolpolitik, og hvor går de symbolske grænser evt. ikke eller måske helt naturligt? – Tyskland er i hvert fald oppe at køre over Danmarks annoncerede grænsepolitik i et grænseløst Europa. Hvordan mon reaktionen ville være, hvis de danske toldere… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Pia K. giver den tyske ambassadør tørt på 😉 Netop de burde måske ikke tale så højt om nationalisme hos andre. Det er faktisk muligt tro det eller ej – at være nationalsindet, UDEN at man af den grund nærer et dybfølt ønske om at invadere sine nabolande – endsige hader befolkningerne der – , men den slags kan åbenbart godt være lidt svært for en tysker at fatte … http://politiken.dk/debat/ECE1303512/bland-dig-udenom-ambassadoer/ Debat 9. jun. 2011 KL. 11.26 Kjærsgaard: Bland dig udenom, ambassadør Danmark har en national forpligtelse til at sikre grænsen, skriver Pia Kjærsgaard. AF Pia Kjærsgaard Grænserne omkring Danmark,… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Äsch, tyskarna har sedan 1960-talet arbetat hårt med “Vergangenheitsbewältigung”, “Konstruktion der Erinnerung”, “kollektives Gedächtnis”, “Geschichtspolitik”, etc. Det är väl inte så märkligt att resultatet har blivit messiansk anti-nationalism, både inrikes och utrikes…

bowlaren
11 years ago

Vi firar nationaldagen dåligt i Sverige. Många svenskar struntar helt i den. Norge 17 Maj, då är det Fest 🙂
Ingen vågar ha en Svensk flagga, risken är stor att man bli kallad rasist då, en invandrare med en Svensk flagga är mer okej enligt regering och Svensk massmedia.
En arg svensk skattebetalare :p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Så nåede nyheden om den voldsomme ikke-vestlige overrepræsentation blandt gerningsmænd til voldtægter i Oslo sidste år ( de seneste år endda ) også langt om længe til EkstraBladet – flere uger efter at “alle andre” talte om den – dog med en noget overraskende “twist” i overskriften. Nu er det altså i EBs / Thomas Harders samt Aftonbladets optik blevet til racisme, at man overhovedet diskuterer og forholder sig til de barske og uomtvistelige kendsgerninger samt de meget alvorlige konsekvener for de indfødte norske (hvide!) kvinder af den norske “elites” samt EUs “spændende” sociale multikultur-eksperimenter i fuld skala. http://ekstrabladet.dk/nationen/article1568784.ece Voldtægtstal:… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Bliver domstolene og politiet i DK virkelig aldrig klogere? Nå, flugten skyldes vel bare, at man har ikke har haft interkulturel dialog nok med denne “kulturberiger” … http://www.filestube.com/148411c0eae77d5803ea/go.html Sexgalning flygtede fra retten En 21-årig voldtægtsmand, der netop er idømt forvaring, sprang ud gennem et lukket vindue og flygtede fra retten 14:13, 09. jun 2011 (Opdateret tid: 15:15, 09. jun 2011) | Jan Søgaard, Magnus Bjerg 21-årige Louai Mohammad Seria var kun lige netop blevet idømt forvaring på ubestemt tid for voldtægt, da han besluttede at lave et hovedspring gennem et lukket vindue i ved Københavns Byret. Med glasskår dryssende ned… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Man må da håbe, at Marianne Jelved og resten af de radigale PK-tosser er godt tilfredse med, hvad de har opnået at gøre ved Danmark på bare 2-3 årtier. http://ekstrabladet.dk/112/article1568730.ece Sex-gal bag tremmer på ubestemt tid En 21-årig voldtægtsmand er så farlig for kvinder, at han skal bag tremmer på ubestemt tid. Københavns Byret har netop idømt ham forvaring [ !!!!! – Og alligevel syntes man ikke han skulle have håndjern på eller være lænket til en betjent eller lign. sikkerhedsforanstaltning – Mageløst! ] 14:07, 09. jun 2011 (Opdateret tid: 15:07, 09. jun 2011) | Jan Søgaard … Som 17-årig… Read more »

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Det har taget sin tid, men det er da glædeligt, at broderfolket er ved at vågne.

falkeøje

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x