11
jun
Seneste opdatering: 12/6-11 kl. 1009
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bruce Bawer indleder og præsenterer Hege Storhaug. Vi får at vide, at en særdeles livlig og interesant debat fulgte med salen. Den video følger lidt senere.

Toronto: Moské fortaler for stening og håndsafhugning

Hund-bider-mand. Mand-bider-hund bliver det først den dag en mainstream-moské tydeligt og troværdigt tager afstand fra barbariske straffemetoder i al fremtid. Men det kommer vi aldrig til at opleve, for alle fire store sunni-retsskoler shafi’i (som følges af Abdul Wahid Pedersen), maliki, hanafi og hanbali fastholder grusomhederne, der selvfølgelig har udspring i Muhammeds sædvane (LFPC).

[…] Read this document entitled “Violations of Islam” published on the Khalid Mosque web site and judge for yourself.

Here are a some highlights.

(b) To say that enforcing the punishments prescribed by Allah, such as cutting off the hand of a thief or stoning an adulterer, is not suitable in this day and age.

Supporting and aiding polytheists against the Muslims.

My Favourite; To believe…”that lslam is the cause of the backwardness of Muslims.”

Update: The boys at Khalid Bin have removed the article from their site😉 Multicultural Toronto Mosque Promotes Xtreme Sharia Compliance: Stoning, Cutting Off Hands, Sedition

I arabisk kultur: Vestlig frihed skræmmende og forførende

[…] One of the most insightful explorations of the reasons for the absence of democracy in the Arab world is provided by an Arab-Moroccan woman, Fatima Mernissi.

Mernissi’s book Islam and Democracy: Fear of the Modern World (1992) is remarkable for the wealth of ideas she presents in explaining the anti-democratic culture of her people, and the fear of modernity that grips them.

The ultimate “other,” and also the ultimate “minority,” is the individual asserting his/her individuality against the collective order of men and things. In Arab culture, individualism — as cultivated in the West — is feared and repressed because its affirmation represents the freedom of an individual contesting with and moving out of the closed circle of the tribe.

The West (“gharb” in Arabic), as Mernissi explains, is frightening because, among many things, freedom renders it strange, and like the female form, freedom is seductive.

Arab culture, on the contrary, demands whatever is desirable and relished in private must be hidden (veiled) in public. The fear of “fitna” or anarchy haunts Arab culture.

“In our time,” Mernissi writes, “freedom in the Arab world is synonymous with disorder.” And so a culture suspicious of the West will continue to prefer arid summers of tribal order over any spring that heralds freedom for its people. Salim Mansur: Arab world a relic of history

Wilders’ og Freysingers pressekonference i Den Haag

Den schweiziske Tagesanzeiger citerede i sin udgave i går Wilders for at sige, at “vi er ved begyndelsen af noget meget stort.” Dette sagde han ved den uformelle pressekonference med SVP-politikeren Oskar Freysinger torsdag i Haag. Her så man ikke kun et varmt venskab, men også en slagkraftig alliance for at danne islamkritiske partier i Europa, der unddrager sig enhver mistanke om at være “højreradikale”. Avisen skrev: “Wilders vil lade sig inspirere af Schweiz, vi vil mangedoble vores initiativer, vi er ved begyndelsen af noget meget stort. Særlig imponeret var han over Minaretinitiativet. De to politikere skød denne gang ikke kun på islam, men også på skyldnerstaterne Grækenland og Portugal. Fra “Wir sind am Anfang von etwas sehr Großem!” (Snaphanens oversættelse)

Geert Wilders taler engelsk, Freysinger siger alt på først fransk så tysk. Kommer der en undertekstet version, udskifter vi denne. – Hvis nogle synes, jeg skriver lovlig lidt og poster lovlig mange videos, så er forklaringen at jeg er på vej på sommerferie fra blogggen for første gang i over syv år. Min sommer dette år bliver nemlig travlere end normale ferier, jeg skal desværre ikke ligge på ryggen med et glas Barolo og nogle ristede svenske Carl Johanér og en elg-bøf i vente. LFPC holder bloggen i live, og med lidt held vender jeg (vi) tilbage i en forfrisket og bedre version end før, og bloggen i en helt ny skikkelse. Men – og det er en slags annonce, – hvis der er nogen derude, der mener de er selvskrevne løse eller faste bidragydere til den til den tid genopstandne Snaphanen, – så send os en mail på snappost (snabel a) yahoo (punktum ) dk og læg nogle ord ind for jer selv. Vores publikum er lille – godt 3000 om dagen, men som Google Analytics blandt andet afslører, så er det udsøgt og eksklusivt. Også i Sverige.


1ère Rencontre Wilders Freysinger à la Haye le 9… by enquete-debat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
Tim
10 years ago

Angående det Hege viser at kvinder ikke plejede at gå med tørklæde. Her er lidt mere om det. Muslimske Kvinder plejede ikke at bruge tørklæde, niqab, burka (1920-2000), 39:40-46:54 (se klippet). Det er ekstremt dårligt signal at sende. Jeg ser det som om at det er den muslimske kvinde, der bliver mishandlet, og det er altså mig der er ofret. Næste skridt er Sharia lovgivning. http://www.youtube.com/watch?v=rwT3rNFfuTs Prøv at se 07:10-13:00. Ingen kvinder bruger tørklæde fra 1920 til ca. 2000 (Vesten). http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA Muslimske Kvinder plejede ikke at bruge tørklæde/burka (1920-2000), 7:00 http://www.youtube.com/watch?v=tZ-JWW1-_HQ&feature=related Udviklingen for muslimske kvinder i billeder. Lig mærke til… Read more »

morlille
morlille
10 years ago

EU for dummies! Jeg får associationer til nazisternes afbildinger af jøderne. Iøvrigt synes jeg kvinderne er ret meget underrepræsenterede i “skurke”-materialet. Det må være en sag for ligestillinggskommisæren! Materialet skal omgånde trækkes tilbage og nyt produceres. Jeg vil have erstatning for de traumer, det kan have påført mig og vil om nødvendigt gå helt til menneskerettighedsdomstolen for at få ret! Jeg vil have TV2news til at topprioritere mine mulige ikke-mulige rettigheder . De skal interwieve formanden for bagerlauget i Danmark, chefen for den største tyske sauerkraut-fabrik, Morten Bødskov, de handlende i min lokale super-spar, 3F, sykronsvømmernes landsråd, den polske jordbærplukker… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

STOP NU ALT MUSLIMSK INDVANDRING OG SCREEN ALLE DEM DER ER HER OG SMID EN MASSE HJEM! DET HER VANVID MÅ STOPPE!

Tim: Jeg er sikker på, du godt kan skrive uden VERSALER, ikke ? mvh Steen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x