11
jun
Seneste opdatering: 11/6-11 kl. 1707
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iraq, Pakistan, Bin Laden, Pakistan; Iran, Saudi Arabien, Egypten, Libyen, grænsekontrol. Var Bush en Truman og en Eisenhower med tentakler langt ud i fremtiden? Jeg skal ikke spille klogere end Chertoff, kun mindre skråsikker end DR og SVT, der har tygget tilværelsens større spørgsmål igennem for mig, nemlig at Bush og Berlusconi er forbrydere hver eneste dag, – vi får aldrig lejlighed til at glemme det, – mens terroristen Leila Khaleds optræden i Stockholm er en af de ting, der passerer nærmest ubemærket. Michael Chertoff, Secretary of Homeland Security, 2005 – 2009.

“Den herskende klasse”

Enhver der læste hvad jeg skrev, da Glistrup døde (scroll lidt), ved jeg havde et kritisk forhold til ham, at jeg aldrig har stemt på ham og at jeg blandt andet hælder til den opfattelse, at han forsinkede en seriøs diskussion af indvandringen til Danmark med ti år, alene fordi ingen “ordentlige mennesker” ville forbindes med hans primitive facon. Vi får aldrig at vide, om det ville være gået anderledes, hvis Glistrup havde været kyndigere og mere spiselig i sin kritik. Jeg mener også, at han var fuldstændig uegnet til politik. Det er der nu så mange, der er, men ikke af samme grund som Glistrup. Vi er plaget af amatører og middelmådigheder, der udnytter en genvej til status og indflydelse, de aldrig kunne have opnået via andre kanaler. De skader de har forårsaget, står i omvendt forhold til deres evner.

Men prøv at se Claes Kastholms film her igennem og tænk på noget af det, Kastholm ikke nævner: At EU nu giver halvdelen af Danmarks love, at EU også vil bestemme over indvandringen til Danmark, der i forvejen blev vedtaget udenom befolkningen lige siden Udlændingeloven af 1983 og hvert eneste år siden ifølge enhver Gallup.

Desuden: Dommen over Glistrup var en politisk dom. Den var kendt i Folketinget endnu inden Højesteret havde afsagt den, det har jeg vidner på. En stemme aflagt i et dansk folketingsvalg i dag, er halvt så meget værd demokratisk, som den var i 1973. Så bliver Glistrup pludselig endnu interessantere, end Kastholm gør ham til.

Al formynderi og suverænitetsafgivelse er i dag langt værre, end det Glistrup gjorde oprør imod, og som etablissementet knuste ham for. Der er det opmuntrende ved jordskredsvalget i 1973, at danske vælgere ligesom i valget 2001, viste at de overhovedet kan finde ud af at flytte deres kryds på stemmesedlen. Svenske kan ikke, ikke i en sådan grad, at man spørger sig, hvad svenskerne overhovedet vil med et demokratisk valgsystem. “Use it or lose it” – og svenskerne har i vid udstrækning mistet det, og langt mere end det, nemlig deres land og deres historie, og de der skrotter dem, påstår de gør det med befolkningens velsignelse. Lad os se, hvor længe det (selv) bedrag varer ved. (Se To parlamenter, bevægelighed og uflyttelighed.) Svenske læsere kan uden tvivl læse deres egne endnu værre formyndere ind i det, de ser her: Video: Claes Kastholm: ‘Oprøret mod formynderstaten’ – (Professor Jørgen Dich: Den Herskende Klasse, 1973.)

“Mr. Ramadan: The terrorist movement started by your grandfather…”

Tariq Ramadan, Douglas Murray og Melanie Phillips i Athen:

IQ2 Greece – Athens Mosque Debate – Full Length

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

OT..
Förövrigt kan man nu effektivt vaccinera mot Menegitis B med en ny og effektiv vaccine der eliminerer op til 80 procent av alle sjukdomsfall…
http://www.bt.dk/sygdomme/gennembrud-i-kampen-mod-frygtet-sygdom

Mot idiotin “Politisk korrekthet” finns tyvärr inte något effektivt botemedel….

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago

De sidste ca 10 sekunder af Claes Kastholm Hansens video er fantastiske. De foregående 7:23 afslører vist at han ikke har så meget erfaring med at lave film…

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Hr. Glistrups udgangspunkt at skat er en uting er jeg enig i.
At der med bredt flertal er indført ejendomsskat, indkomstskat, selskabsskat og skatter og afgifter på næsten alt er set herfra symptomer på hvor udbredt samfundsundergravende virksomhed er, blandt følgerne –
ansvarsfrasigelse for individer og ansvarlig kulturs død.
At borgerlige i besluttende organer er uden reel repræsentation svarende til deres andel af befolkningens holdning kan ses som en påstand, jeg mener er korrekt. Fremskridtspartiet var i de største år blot en krusen på overfladen, partiet kunne have været en blandt mange, der havde vendt den forrykte kurs samfundet fik.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x