12
jun
Seneste opdatering: 12/6-11 kl. 2321
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Victims say that officers in the borough of Tower Hamlets have ignored or downplayed outbreaks of hate crime, and suppressed evidence implicating Muslims in them, because they fear being accused of racism.The claims come as four Tower Hamlets Muslims were jailed for at least 19 years for attacking a local white teacher who gave religious studies lessons to Muslim girls.The Sunday Telegraph has uncovered more than a dozen other cases in Tower Hamlets where both Muslims and non-Muslims have been threatened or beaten for behaviour deemed to breach fundamentalist “Islamic norms.” One victim, Mohammed Monzur Rahman, said he was left partially blind and with a dislocated shoulder after being attacked by a mob in Cannon Street Road, Shadwell, for smoking during the Muslim holy month of Ramadan last year [..] Police ‘covered up’ violent campaign to turn London area ‘Islamic’

A particularly vicious attack – ignored by national media – occurred in late August 2008, when a 21 year-old art student, Oliver Hemsley, was butchered just after leaving the George & Dragon pub on Hackney Road in Shoreditch.He was set on by a gang of 8 Bengali youths, his wine bottle snatched from him, smashed and the broken glass driven into his torso; they kicked him to a pulp, and finally a stabbed him in the neck, a knife partly cutting his spinal cord to leave him quadriplegic.A 15 year old, Nasrul Islam, was the only gang member to be brought to justice. Incredibly, the police released him on bail – only for him to mug a 12 year-old girl just days later. On his sentencing in March 2009, as an act of revenge, 30 youths attacked the George & Dragon and its customers with baseball bats (see: Gay Londoners see attacks rise) For months, LGBT people walking along Hackney Road were subject to abuse and assaults, pelted with stones and eggs. Gay rights campaigners call for mosques to ban anti-gay speakers.

Muslimske kilder rapporterer at UK Anti-Muslim Hate Crimes on Rise. Udefra ser vi alt i alt The Gathering Storm, en borgerkrig i sin vorden. Ifølge vores lærde ven El Inglés forrygende essay i fem dele: Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, ligger dens sandsynlige udbrud cirka to årtier ude i fremtiden selvom rene tilfældigheder kan fremskynde eller forsinke den. Engelske myndigheder gør i al fald ved deres fuldstændige impotens overfor angreb på deres borgere og frihedsrettigheder, intet for at forsinke udbruddet af voldeligheder i større skala. Både citerede Pink News og Jyllands Posten nedenfor anvender det helt misvisende ord “homofobi”. Disse voldsmænd og herrefolk er ikke fobikere, de er hjernevaskede af psykopatiske imamer og den herrefolksideologi de prædiker, og de frygter hverken politi eller fængsel, kun udvisning. Når englænderne en dag har fået nok, tager de sagen i deres egne hænder, og så har vi forfærdelige tilstande. Det er hvad myndigheders hensyntagen fremskynder. Tommy Robinson advarede forleden i Dewsbury engelske myndigheder om den dag, ikke fredelige, ikke demokratiske kræfter overtager modstanden mod den vold englændere udsættes for: “Gud nåde og trøste jer”:

»Allah har skabt mig som homoseksuel«

S kyerne lå tungt over Dortheavej i København, og regnen silede ned over Ahmed Mohamud.Men i modsætning til de andre, som havde deltaget i fredagsbønnen, løb Ahmed Mohamud ikke i læ for skybruddet.Han stod foroverbøjet og kastede op.Imam Abu Labans budskab om, at homoseksuelle besudlede islam , havde ramt ham som en knytnæve. Ahmed Mohamud anede ikke, hvad han skulle gøre. Han måtte ikke leve som homoseksuel, men han måtte heller ikke tage sit eget liv.[…]

Ahmed betroede sig i første omgang til en ven af familien, men han svarede aldrig på brevet.Til gengæld spredte han mod Ahmed Mohamuds ønske nyheden til alle i familien.Siden har han intet hørt fra en eneste af dem. Hans stedmor, hans biologiske mor, hans syv søskende og de mange onkler og tanter.

Ahmed Mohamud og en irakisk ven, som han havde mødt på sprogskolen, sad og drak dampende kaffe af plastikkrus. Ahmed Mohamud var meget nervøs, men på en sær måde også rimelig afklaret. Alle hans tidligere muslimske venner behandlede ham nu med afsky. En bekendt var få dage tidligere demonstrativt steget af bussen, imens han højlydt havde reciteret en passage fra Koranen.Så da dansk-somalieren skulle fortælle den sidste af sine muslimske venner om sin seksualitet, havde han forberedt sig på, at det ville blive sidste gang, de så hinanden.
»Jeg er bøsse,« sagde Ahmed Mohamud på dansk. Og der blev stille. Helt stille.
På vejen tilbage gennem byen havde vennen svært ved at holde bilen på vejen.Han havde aldrig forestillet sig, at en troende muslim kunne være homoseksuel.Det varede en evighed, før der blev sagt noget, men da stilheden endelig blev brudt, insisterede han på, at Ahmed stadig var hans ven.
Ahmed Mohamud mener, at en hel generation af unge homoseksuelle muslimer svigtes, fordi politikerne ikke tør kritisere den udbredte homofobi i indvandrermiljøet og gå i rette med imamernes fordømmelse af homoseksualitet. Især når det gælder folketingsmedlemmer med muslimsk baggrund, mener Ahmed Mohamud, at man ser en tydelig berøringsangst. »De vil kun udtale sig om gay-rights i generelle termer. Stort set ingen tør kritisere eller gå i dialog med imamerne under henvisning til, at de ikke ved nok om teologi,« siger dansk-somalieren. […] Jyllands-Posten 12.06.2011 Allah har skabt mig som homoseksuel (ikke online)

“Berøvet min egen konflikt”

»Når jeg gennem de senere år har beskæftiget mig meget med islam , har det nok at gøre med en erfaring, jeg gjorde blandt visse venstrefløjskredse, da jeg kom til Vesten. For dem stod DDR jo altid som det bedste alternativ, og jeg stod som en, der forrådte en utopi, de ikke ville give slip på. Jeg blev så at sige berøvet min egen konflikt. Her ser jeg en parallel hos de sekulære muslimer, som kritiserer islam som ideologisk system og advarer mod den politik, som islamiske organisationer står for.
Også kritikere af islam som Necla Kelek og Guner Balci er berøvet deres egen konflikt, når de bliver kaldt “urostiftere” og “redepissere” når de kræver samme frihedsrettigheder for alle borgere i dette land, også for muslimske piger og kvinder.« Den tyske forfatter Monika Maron ( 70) ser tilbage på 1988, da hun rejste fra DDR til Vesttyskland. Ein Verhältnis zu Verfall und Vergehen, via Weekendavisen.

EU for dummies

EU har i forvejen udviklet sig til en fornærmelse for 1.200 milliarder kroner, et budget de ønsker forhøjet med 5 % nu, men ikke nok synes de. Nu vil de også fornærme børnene. Stalin er død, men Barroso, Lady Pooh-Bah* og Von Rumpepøj lever:

Several readers have asked for more details about Brussels propaganda tracts aimed at children. I’ve already told you about Captain Euro, but the European Commission publishes plenty of other unintentionally hilarious cartoon strips. There’s Julia and Steven’s Adventures, about how wonderful the Common Agricultural Policy is. There’s Hidden Disaster, about the EU’s speedy response natural catastrophes. There’s The Healthiest Holiday (”Carlos, Maud and Klaus are going to have to change some of their bad habits if they want to take part in the Group Run!”) There’s Jump Start (”Find out how Alex, Nataline, Ivana and Dimitra managed to change the course of their lives. Discover how these four Europeans took on a new challenge, thanks to the support they received from the European Social Fund”).Those EU propaganda cartoons in full… EU Comics Bookskop ( *Lady-Pooh-Bah)

Der er også noget til de helt små, Kids Corner, og så er der plakater, altsammen ganske gratis. Jeg skifter nu min plakat med formand Mao ud med denne:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
16830911
16830911
10 years ago

Eftersom jag använder Google Reader för att läsa artiklarna får jag bara reda på den första delartikeln och missar de övriga. Nya delartiklar kan hamna var som helst i den befintliga artikeln, först, sist eller mitt i. Det innebär att jag måste gå och leta efter nytt material, bland tidigare artiklar Det är tråkigt eftersom jag anser att både artiklar och kommentarer håller mycket bra klass. Jag har aldrig sett ett liknande beteende på någon annan blog. Mitt förslag är att Steen byter teknikleverantör eftersom han har haft stor otur i sitt val. Jag har mycket svårt att tänka mig… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Tak, træt 😀
Jeg er også sikker på, at det vil give en bedre debat, hvis kommentarerne ikke er en rodet bunke ang. flere forskellige indlæg.

Træt
Træt
10 years ago

Enig med Ulla, det kan da ikke være umuligt at opdele efter emne og ikke bare lave bunkebryllup af de emner der postes samme dag.
Det er vel ikke Canal Digital med absurd sammensatte programpakker for profittens skyld.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Josefina B. kan meget vel være uden skyld i dette. Måske var kun den ene del skrevet og postet, da hun kommenterede. Det er et hyppigt opstående problem. Jeg har længe ønsket mig, at Snaphanen som andre blogge ville poste artikler særskilt.

16830911
16830911
10 years ago

@Josefina Bergfast
Vilken del av artikeln gäller din kommentar?
Svårt att kommentera när artikeln innehåller flera delar:

Muslimsk justits/terror overtager Tower Hamlets
Allah har skabt mig som homoseksuel
Berøvet min egen konflikt
EU for dummies

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Alla som anser att islam är ”världens farligaste, hemskaste otäckaste och mest fattigdomsskapande, idotiskapande och allmänt mördande” religion, och som verkligen vill försöka bekämpa denna ”ideologi-fantasi-religion”, borde kanske förklara, eller ge exempel på hur de anser att ”denna farligaste av alla faror som finns på jorden”, skall kunna ”bekämpas”? Hur? Det går inte att försöka förvandla muslimer till alkoholister i så särskilt stor omfattning, (som man lyckades med i stor utsträckning med de amerikanska indianerna? Samt den ryska och den svenska befolkningen under 1800-talet?), så det måste kanske bli andra strategier? Det går heller inte att försöka utmåla de muslimska… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x