12
jun
Seneste opdatering: 12/6-11 kl. 2321
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Victims say that officers in the borough of Tower Hamlets have ignored or downplayed outbreaks of hate crime, and suppressed evidence implicating Muslims in them, because they fear being accused of racism.The claims come as four Tower Hamlets Muslims were jailed for at least 19 years for attacking a local white teacher who gave religious studies lessons to Muslim girls.The Sunday Telegraph has uncovered more than a dozen other cases in Tower Hamlets where both Muslims and non-Muslims have been threatened or beaten for behaviour deemed to breach fundamentalist “Islamic norms.” One victim, Mohammed Monzur Rahman, said he was left partially blind and with a dislocated shoulder after being attacked by a mob in Cannon Street Road, Shadwell, for smoking during the Muslim holy month of Ramadan last year [..] Police ‘covered up’ violent campaign to turn London area ‘Islamic’

A particularly vicious attack – ignored by national media – occurred in late August 2008, when a 21 year-old art student, Oliver Hemsley, was butchered just after leaving the George & Dragon pub on Hackney Road in Shoreditch.He was set on by a gang of 8 Bengali youths, his wine bottle snatched from him, smashed and the broken glass driven into his torso; they kicked him to a pulp, and finally a stabbed him in the neck, a knife partly cutting his spinal cord to leave him quadriplegic.A 15 year old, Nasrul Islam, was the only gang member to be brought to justice. Incredibly, the police released him on bail – only for him to mug a 12 year-old girl just days later. On his sentencing in March 2009, as an act of revenge, 30 youths attacked the George & Dragon and its customers with baseball bats (see: Gay Londoners see attacks rise) For months, LGBT people walking along Hackney Road were subject to abuse and assaults, pelted with stones and eggs. Gay rights campaigners call for mosques to ban anti-gay speakers.

Muslimske kilder rapporterer at UK Anti-Muslim Hate Crimes on Rise. Udefra ser vi alt i alt The Gathering Storm, en borgerkrig i sin vorden. IfĂžlge vores lĂŠrde ven El InglĂ©s forrygende essay i fem dele: Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, ligger dens sandsynlige udbrud cirka to Ă„rtier ude i fremtiden selvom rene tilfĂŠldigheder kan fremskynde eller forsinke den. Engelske myndigheder gĂžr i al fald ved deres fuldstĂŠndige impotens overfor angreb pĂ„ deres borgere og frihedsrettigheder, intet for at forsinke udbruddet af voldeligheder i stĂžrre skala. BĂ„de citerede Pink News og Jyllands Posten nedenfor anvender det helt misvisende ord “homofobi”. Disse voldsmĂŠnd og herrefolk er ikke fobikere, de er hjernevaskede af psykopatiske imamer og den herrefolksideologi de prĂŠdiker, og de frygter hverken politi eller fĂŠngsel, kun udvisning. NĂ„r englĂŠnderne en dag har fĂ„et nok, tager de sagen i deres egne hĂŠnder, og sĂ„ har vi forfĂŠrdelige tilstande. Det er hvad myndigheders hensyntagen fremskynder. Tommy Robinson advarede forleden i Dewsbury engelske myndigheder om den dag, ikke fredelige, ikke demokratiske krĂŠfter overtager modstanden mod den vold englĂŠndere udsĂŠttes for: “Gud nĂ„de og trĂžste jer”:

»Allah har skabt mig som homoseksuel«

S kyerne lĂ„ tungt over Dortheavej i KĂžbenhavn, og regnen silede ned over Ahmed Mohamud.Men i modsĂŠtning til de andre, som havde deltaget i fredagsbĂžnnen, lĂžb Ahmed Mohamud ikke i lĂŠ for skybruddet.Han stod foroverbĂžjet og kastede op.Imam Abu Labans budskab om, at homoseksuelle besudlede islam , havde ramt ham som en knytnĂŠve. Ahmed Mohamud anede ikke, hvad han skulle gĂžre. Han mĂ„tte ikke leve som homoseksuel, men han mĂ„tte heller ikke tage sit eget liv.[…]

Ahmed betroede sig i fÞrste omgang til en ven af familien, men han svarede aldrig pÄ brevet.Til gengÊld spredte han mod Ahmed Mohamuds Þnske nyheden til alle i familien.Siden har han intet hÞrt fra en eneste af dem. Hans stedmor, hans biologiske mor, hans syv sÞskende og de mange onkler og tanter.

Ahmed Mohamud og en irakisk ven, som han havde mÞdt pÄ sprogskolen, sad og drak dampende kaffe af plastikkrus. Ahmed Mohamud var meget nervÞs, men pÄ en sÊr mÄde ogsÄ rimelig afklaret. Alle hans tidligere muslimske venner behandlede ham nu med afsky. En bekendt var fÄ dage tidligere demonstrativt steget af bussen, imens han hÞjlydt havde reciteret en passage fra Koranen.SÄ da dansk-somalieren skulle fortÊlle den sidste af sine muslimske venner om sin seksualitet, havde han forberedt sig pÄ, at det ville blive sidste gang, de sÄ hinanden.
»Jeg er bÞsse,« sagde Ahmed Mohamud pÄ dansk. Og der blev stille. Helt stille.
PÄ vejen tilbage gennem byen havde vennen svÊrt ved at holde bilen pÄ vejen.Han havde aldrig forestillet sig, at en troende muslim kunne vÊre homoseksuel.Det varede en evighed, fÞr der blev sagt noget, men da stilheden endelig blev brudt, insisterede han pÄ, at Ahmed stadig var hans ven.
Ahmed Mohamud mener, at en hel generation af unge homoseksuelle muslimer svigtes, fordi politikerne ikke tĂžr kritisere den udbredte homofobi i indvandrermiljĂžet og gĂ„ i rette med imamernes fordĂžmmelse af homoseksualitet. IsĂŠr nĂ„r det gĂŠlder folketingsmedlemmer med muslimsk baggrund, mener Ahmed Mohamud, at man ser en tydelig berĂžringsangst. »De vil kun udtale sig om gay-rights i generelle termer. Stort set ingen tĂžr kritisere eller gĂ„ i dialog med imamerne under henvisning til, at de ikke ved nok om teologi,« siger dansk-somalieren. […] Jyllands-Posten 12.06.2011 Allah har skabt mig som homoseksuel (ikke online)

“BerĂžvet min egen konflikt”

»NÄr jeg gennem de senere Är har beskÊftiget mig meget med islam , har det nok at gÞre med en erfaring, jeg gjorde blandt visse venstreflÞjskredse, da jeg kom til Vesten. For dem stod DDR jo altid som det bedste alternativ, og jeg stod som en, der forrÄdte en utopi, de ikke ville give slip pÄ. Jeg blev sÄ at sige berÞvet min egen konflikt. Her ser jeg en parallel hos de sekulÊre muslimer, som kritiserer islam som ideologisk system og advarer mod den politik, som islamiske organisationer stÄr for.
OgsĂ„ kritikere af islam som Necla Kelek og Guner Balci er berĂžvet deres egen konflikt, nĂ„r de bliver kaldt “urostiftere” og “redepissere” nĂ„r de krĂŠver samme frihedsrettigheder for alle borgere i dette land, ogsĂ„ for muslimske piger og kvinder.« Den tyske forfatter Monika Maron ( 70) ser tilbage pĂ„ 1988, da hun rejste fra DDR til Vesttyskland. Ein VerhĂ€ltnis zu Verfall und Vergehen, via Weekendavisen.

EU for dummies

EU har i forvejen udviklet sig til en fornÊrmelse for 1.200 milliarder kroner, et budget de Þnsker forhÞjet med 5 % nu, men ikke nok synes de. Nu vil de ogsÄ fornÊrme bÞrnene. Stalin er dÞd, men Barroso, Lady Pooh-Bah* og Von RumpepÞj lever:

Several readers have asked for more details about Brussels propaganda tracts aimed at children. I’ve already told you about Captain Euro, but the European Commission publishes plenty of other unintentionally hilarious cartoon strips. There’s Julia and Steven’s Adventures, about how wonderful the Common Agricultural Policy is. There’s Hidden Disaster, about the EU’s speedy response natural catastrophes. There’s The Healthiest Holiday (”Carlos, Maud and Klaus are going to have to change some of their bad habits if they want to take part in the Group Run!”) There’s Jump Start (”Find out how Alex, Nataline, Ivana and Dimitra managed to change the course of their lives. Discover how these four Europeans took on a new challenge, thanks to the support they received from the European Social Fund”).Those EU propaganda cartoons in full
 EU Comics Bookskop ( *Lady-Pooh-Bah)

Der er ogsÄ noget til de helt smÄ, Kids Corner, og sÄ er der plakater, altsammen ganske gratis. Jeg skifter nu min plakat med formand Mao ud med denne:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
16830911
16830911
11 years ago

Eftersom jag anvĂ€nder Google Reader för att lĂ€sa artiklarna fĂ„r jag bara reda pĂ„ den första delartikeln och missar de övriga. Nya delartiklar kan hamna var som helst i den befintliga artikeln, först, sist eller mitt i. Det innebĂ€r att jag mĂ„ste gĂ„ och leta efter nytt material, bland tidigare artiklar Det Ă€r trĂ„kigt eftersom jag anser att bĂ„de artiklar och kommentarer hĂ„ller mycket bra klass. Jag har aldrig sett ett liknande beteende pĂ„ nĂ„gon annan blog. Mitt förslag Ă€r att Steen byter teknikleverantör eftersom han har haft stor otur i sitt val. Jag har mycket svĂ„rt att tĂ€nka mig… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Tak, trét 😀
Jeg er ogsÄ sikker pÄ, at det vil give en bedre debat, hvis kommentarerne ikke er en rodet bunke ang. flere forskellige indlÊg.

TrĂŠt
TrĂŠt
11 years ago

Enig med Ulla, det kan da ikke vĂŠre umuligt at opdele efter emne og ikke bare lave bunkebryllup af de emner der postes samme dag.
Det er vel ikke Canal Digital med absurd sammensatte programpakker for profittens skyld.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Josefina B. kan meget vel vÊre uden skyld i dette. MÄske var kun den ene del skrevet og postet, da hun kommenterede. Det er et hyppigt opstÄende problem. Jeg har lÊnge Þnsket mig, at Snaphanen som andre blogge ville poste artikler sÊrskilt.

16830911
16830911
11 years ago

@Josefina Bergfast
Vilken del av artikeln gÀller din kommentar?
SvÄrt att kommentera nÀr artikeln innehÄller flera delar:

Muslimsk justits/terror overtager Tower Hamlets
Allah har skabt mig som homoseksuel
BerĂžvet min egen konflikt
EU for dummies

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

Alla som anser att islam Ă€r ”vĂ€rldens farligaste, hemskaste otĂ€ckaste och mest fattigdomsskapande, idotiskapande och allmĂ€nt mördande” religion, och som verkligen vill försöka bekĂ€mpa denna ”ideologi-fantasi-religion”, borde kanske förklara, eller ge exempel pĂ„ hur de anser att ”denna farligaste av alla faror som finns pĂ„ jorden”, skall kunna ”bekĂ€mpas”? Hur? Det gĂ„r inte att försöka förvandla muslimer till alkoholister i sĂ„ sĂ€rskilt stor omfattning, (som man lyckades med i stor utstrĂ€ckning med de amerikanska indianerna? Samt den ryska och den svenska befolkningen under 1800-talet?), sĂ„ det mĂ„ste kanske bli andra strategier? Det gĂ„r heller inte att försöka utmĂ„la de muslimska… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x