12
jun
Seneste opdatering: 13/6-11 kl. 2218
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rede von Lars Hedegaard anläßlich der Gründung des Landesverbandes Schleswig-Holstein der Partei DIE FREIHEIT. „Die Freiheit“ gründet weitere Landesverbände.

Det nye Egypten: “We won’t leave any Christians in this country”

Det kunne se ud som om at skællene er ved at falde fra mainstreammediernes øjne, og våd, sværmerisk optimisme på Mellemøstens vegne ved at blive afløst af kuldslået realisme. Salafisterne repræsenterer måske en særligt streng “strain”, retning, inden for islam, men den påtrængende trussel mod kopterne som artiklen fokuserer på er jo blot en udvikling fra meget slemt til endnu værre. Virkelig religionsfrihed oplevede kopterne mildest talt heller ikke under Mubarak (LFPC).

Five weeks after the fall of the Egyptian regime, Ayman Anwar Mitri’s apartment was torched. When he showed up to investigate, he was bundled inside by bearded Islamists.

Mr. Mitri is a member of the Christian Coptic minority that accounts for one-tenth of the country’s 83 million people. The Islamists accused him of having rented the apartment—by then unoccupied—to loose Muslim women.

Inside the burnt apartment, they beat him with the charred remains of his furniture. Then, one of them produced a box cutter and performed what he considered an appropriate punishment under Islam: He amputated Mr. Mitri’s right ear.

“When they were beating me, they kept saying: ‘We won’t leave any Christians in this country,'” Mr. Mitri recalled in a recent interview, two months after the March attack. Blood dripped through a plastic tube from his unhealed wound to a plastic container. “Here, there is a war against the Copts,” he said.

His attackers, who were never arrested or prosecuted, follow the ultrafundamentalist Salafi strain of Islam that promotes an austere, Saudi-inspired worldview. […] Wall Street Journal: As Islamists Flex Muscle, Egypt’s Christians Despair

Tyrkiet: Freds-og-forsonings-koncert aflyst – trusler fra gæt-selv-hvem

Man er nødt til at se det fra den humoristiske og pædagogiske side, for er pointen der her bøjes i neon ikke langt mere værdifuld end den illusoriske fredsskabelse der ellers var tilsigtet at komme ud af arrangementet? Via Jihad Watch (LFPC).

Israel has reacted with disappointment to the last-minute cancellation of a concert dedicated to inter-religious tolerance to be held in Istanbul following threats received from extremist Islamic groups. These groups included – according to local mass media reports – the Turkish NGO IHH which has organised the Freedom Flotilla for Gaza due to set sail at the end of this month. […] Mideast: Turkey Cancels ‘3 Religions’ Concert, Israel Dismayed (Pipes: Turkey’s Last Free Election.)

Mønsteret trer stadig tydeligere frem

Jeg har en datter på 14, og et anstrengt forhold til menn som hater kvinner.

Jeg har også en datter på 12, og en på 16. Derfor, men selvsagt ikke bare derfor, er saken om den 14 år gamle Trondheims-jenten [Eva Helgetun, foto] som nylig tok sitt eget liv etter en gruppevoldtekt begått av tre menn av utenlandsk opprinnelse, den nyheten som har opprørt meg mest den siste uken.

Hadde det vært en unik historie så hadde den bare vært tragisk. Men saken er ikke unik, saken passer inn i et mønster man har sett vokse frem i løpet av en del år nå, ikke bare i vårt land, men ikke minst i vårt naboland Sverige. Derfor er saken ikke bare tragisk, den opprører og provoserer, og som i Sverige med drapet på Elin Krantz, kan man som Julia Cæsar hevder i den anledning nærmest kalle dette et politisk mord. For de ansvarlige her er de uansvarlige politikerne som legger opp til at slike ting kan skje. Og når det skjer så ser de en annen vei.

Importerte menn fra kulturer som forakter, undertrykker, utnytter og misbruker kvinner, ikke minst andres, altså våre kvinner, oss, og måten disse mennene tar seg til rette overfor kvinner og jenter på, er mønsteret.

Det er rasisme, av det slaget det ikke skal snakkes om. I England ble det at menn av asiatisk (typisk pakistansk) opprinnelse bevisst gikk etter unge jenter i sårbare situasjoner for å unytte disse seksuelt, lenge forsøkt lagt lokk på på grunn av det etniske eller kulturelle aspektet. Asiatiske menn som ser på unge, hvite, engelske jenter som verdiløse, slikt må da ikke komme frem! Hva om man hadde byttet om den etniske biten? Det var snakk om flere hundre jenter i den saken. Har du hørt om den gjennom pressen i Norge?

Vi ser det skje, i alle fall om vi bevisst følger litt med. Men hva driver typiske norske mødre med? Hvorfor sitter så mange med hendene i fanget og leser Se&Hør eller moteblad eller hva de nå bedriver, fremfor å reise seg og rasende gi uttrykk for å nå er det nok?

Deler av grunnen kan selvsagt være at pressen ikke ivrer etter å fortelle om dette. Leser man bare de norske, elendige tabloidavisene, og det finnes vel knapt annet enn tabloidaviser i dette landet lenger, er saker som dette i beste fall nevnt med en notis. Ingen journalister ser ut til å ville, eller våge, å ta fatt i problemet, nøste opp, samle trådene, få fram mønsteret.

Men mange vet, og mange snur seg en annen vei, fordi det er for belastende å reise seg å påpeke hva som skjer, man risikerer jo faktisk å stemples for noe man ikke er for å snakke høyt, da er det kanskje bedre å tie?

Nyheten om den 14 år gamle jenten kom først fram i kommentarfelt på blogger på nettet. Aviser ble tipset, men ingenting ble skrevet. Det kan selvsagt ha vært med tanke på jentens familie, selv om tabloidpressen ikke pleier å ta slike smålige hensyn, kan de jo ha hatt en «god» dag. Mest sannsynlig var det beleilig å tie.

Men så kom saken frem i lokalavisen, jentens familie ville fortelle om hva som hadde skjedd. Fremdeles var det lite å lese i andre aviser, og vi ser jo ellers hvordan en nyhet har en tendens til å spre seg som ild i tørt gress, den viktigste kilden for en norsk nettavis ser ut til å være andre nettaviser, dog ikke denne dagen.

Jeg vet at de store avisene ble tipset, i løpet av kvelden, etter at Dagsrevyen hadde hatt en liten reportasje på saken, dukket også VG opp med historien. Lørdag hadde Dagbladet ennå ikke skrevet om den, de kunne derimot informere oss om at Pippa, dere kjenner vel Pippa, Dagbladet har jo hatt daglige reportasjer om rumpen hennes nå i en måneds tid, hadde fått seg ny veske. Hvilken begivenhet!

Marte og Marie og hva dere nå heter alle sammen, skammer dere dere ikke over å se hvilken vei «avisen deres» er havnet på? Eller, nei, dere er vel veiviserne, feministene er ikke som de en gang var. Det viktigste er å legge på lokk og bortforklare.

I Sverige utsettes omtrent 6000 kvinner og jenter årlig for seksuelle overgrep, svært mange av dem er unge jenter, i Danmark er tallet rundt 500.

Sverige er samtidig det landet som har hatt den mest hemningsløse innvandringspolitikken, og pressen der er svært forsiktig med, nei, de er hysterisk redd for, å nevne gjerningsmennenes bakgrunn, dette skal være en godt bevart hemmelighet, spør gjerne deg selv hvorfor.

Så hva kan en stakkar gjøre?

Bli sint først og fremst! Spre informasjon, del linker, skriv på Twitter og Facebook hva du mener om utviklingen. Send en sint mail til en politiker eller ti. Skriv et blogginnlegg hvor du informerer om saken, les document.no, rights.no og andre lignende blogger som følger med og informerer om utviklingen. Følg med, hold deg oppdatert.

Og slutt å unnskylde overgriperne med krigstraumer, en dårlig barndom og stakkarsliggjøring av kvinnehatende menn, for de som kommer ut som de nye krigsofrene med traumer tilsvarende krigstraumer, det er nå våre døtre. Verden blir ikke et bedre sted av at også våre barn blir ødelagte.

Sammen er vi sterke! Nå setter vi foten ned sammen, la det bli med et kjempesmell!

Hummer & kanari driver bloggen Hummer & kanari –  fra Document.no.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
elwee
elwee
11 years ago

På din fråga varför de rasande mödrarna inte reser sig och skapar opinion, vill jag ställa en motfråga.
Vem inom etablissemanget i Sverige ska svenska mödrar vända sig till?

Mette
Mette
11 years ago

Aarhus Universitet har for nylig udgivet et stort værk ”Middeladerens verden”, der endnu engang rammer en pæl gennem påstandene om den kristne kirkes destruktive indflydelse på videnskabens udvikling. Omtale findes nemt på nettet. Forordet munder ud i en klæg politisk korrekthed, og ikke alle artikler er lige gode, men mange er meget interessante, hvilket anmelderne synes enige om. Det, der blomstrede i oplysningstiden, blev sået og nurset i i middelalderen, og så kan Hedegaard, Stjernfelt, Mchangama og andre påstå det modsatte, så længe det har lyst, det bliver ikke sandere af det. Desuden skal vi ikke glemme, at kristendommens fra… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

ding dong Kan du forestille dig, at nutidens blogs kan sammenlignes med Besættelsestidens ” Undergrunds Informationer”, som informerede danskerne om hvad der foregik rundt om i landet, idet dagbladene ikke kunne dette, idet disse var pålagte restriktioner, bestemmelser om hvad de måtte skrive om – og det af Besættelsesmagten ? Disse informationer omhandlede også hvornår der fra BBC, England, ville blive sendt beskeder til Modstandsgrupperne . Meget blev informeret ved hjælp af et kode skrift- og talesprog som virkede efter hensigten. Den funktion kan bloggene også få fremover, meget mere end de allerede udøver, idet de på nuværende tidspunkt næste… Read more »

ding dong
ding dong
11 years ago

Jeg er bange for, at vi er nødt til at bevæbne os med tanke på et fremtidigt forsvar af vores frihedsrettigheder. Jeg tror ikke længere, at snak (og bloggeri, sorry guys) hjælper. Det synes desværre uafvendeligt, at vi har kurs mod en konfrontation. I en sådan vil snak ikke hjælpe os. Der vil det være nødvendigt at kunne svare igen med de midler, som konflikten er rundet af.

Mette
Mette
11 years ago

Prudentius, jeg ved ikke, hvorfor du er så hidsig efter at skyde mig fine fornemmelser i skoene, det har jo ikke noget at gøre med det, som jeg skriver om, og som handler om at nå ud til mange mennesker med sine budskaber, hvilket absolut ikke er tilfældet i Danmark i øjeblikket.. Som det er nu, fungerer Trykkefrihedsselskabet som en sekterisk loge og nærmest et oneman show, og jeg mener, at det ville være godt at sprede kræfterne og få sat nogle flere ansigter på. Men det har jeg ikke det mindste med at gøre, og foreningen ønsker noget andet.… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Mette

Slet, slet ikke hidsig! 😉 Jeg respekterer din vurdering, som du fremlægger den her. Jeg vil dog gerne tilføje at jeg opfatter selskabet og Hedegaard lidt anderledes end dig. Jeg tror ikke nogen af de mange borger-initiativer der udbreder kritik/information af/om islam vil få den afgørende indflydelse, via medlemstal, på debatten eller udviklingen, dertil går det hele alt, alt for hurtigt for tiden. Det Trykkefrihedsselskabet og mange andre grupper illustrerer i ord og handling er derimod at katten nu er ude af sækken og vigtigst af alt, at den ikke lader sig stoppe tilbage igen! Sandheden er brudt igennem og… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Prudentius

Prudentius Det står mig ikke klart, hvad Trykkefrihedsselskabet står for i dag. For mig er det meget tankevækkende, at Helle Merete Brix meddeler på sin hjemmeside, at hun har meldt sig ud af selskabet. Jeg har hele tiden haft stor respekt for det store arbejde, hun har lagt i selskabet og for hendes udgivelser og artikler, der er yderst sobre og velgennemarbejdede med dokumentation. Hvad vil Hedegaard? Det virker, som han nu har åbnet en ny front mod kristendommen, efter at Præsteforeningen har indledt en akademisk diskussion om visse ting i hans seneste bog. Det tager Hedegaard meget tungt på… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

At Hedegaard optræder foran sådan en forsamling i Slesvig-Holsten burde, MINDST, give anledning til en diskussion.

Hvordan er Die Freiheits holdning til det danske og frisiske mindretal og til deres skoler? Hvordan er holdningen til Bonn-København-erklæringerne?

Andre kræfter abejder stadig for at virkeliggøre Toldstrups drøm. Det mindste, de kan forvente, er, at de ikke bliver dolket i ryggen af Hedegaard.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Mette, man skal vel ikke jage dem væk, som vil komme til at stå i den situation, at de ikke kan få smør på brødet, hvis islam kritik er eneste punkt på dagsordenen.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Menig 442

Menig 442. Nej, det skal man bestemt ikke, det er både hensynsløst og uklogt at satse så snævert.

Hvis man vil have folk i tale og samarbejde med dem, må man møde dem der, hvor de befinder sig, selv om man er ved at eksplodere af utålmodighed og hellere vil køre løbet og høste opmærksomheden og æren selv. Dette er basal kommunikationsviden, som blandt andet gode ledere bør kunne beherske. Ellers bliver de jo til diktatorer.

Mette
Mette
11 years ago

På nuværende tidspunkt har jeg set en fjerdedel af Lars Hedegaards tale i Slesvig-Holsten, og her kommer en af de bemærkninger, som jeg ikke bliver populær på. Talen er indtil videre nydeligt skrevet og nydeligt holdt, roligt og sprogligt over gennemsnittet. Det er også forståeligt, at Hedegaard indleder med at fortælle, at han var i tvivl, om han skulle tage mod tilbudet om at være taler på Die Freiheits møde. Men Herre Jemini hvor virker det falsk, og jeg føler mig overbevist om, at dette blot er et spil for galleriet, og at han er jublet af sted til Slesvig-Holsten.… Read more »

JensA
JensA
11 years ago
Reply to  Mette

Er der andre end muslimer og deres medløbere, der truer ytringsfriheden i Danmark?

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JensA

JensA Nej, ikke hvis du med medløbere mener alle dem, der hæger om den syge politiske korrekthed. Flere af Trykkefrihedsselskabets medlemmer har da også ved flere lejligheder forsvaret det ensidige fokus med deres begrænsede ressourcer, som de har valgt at sætte ind der, hvor de fandt det mest hensigtsmæssigt, og derfor har mange fundet navnet misvisende. Jeg synes, at det havde været klogere at skifte mellem information om islam og angreb på vores destruktive lovgivning, men det andet har ligget mere lige for mht. kompetencerne. En respekteret jurist ville formodentlig have været til stor hjælp, men den slags medarbejdere hænger… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Mette

Kære Mette Du har alt, alt, alt for fine fornemmelser! Hedegaard gør ikke dutten rigtigt, Hedegaard gør ikke datten rigtigt og heller ikke ditten, osv. Den stakkels mand og det stakkels Trykkefrihedsselskab! Når det er et “selskab” er det fordi det ikke er et politisk parti, og når det er “trykkefrihed” er det fordi Hedegaard ikke kunne optages i PEN fordi tosserne syntes han var en “hater”, fordi han tillod sig at kæfte op om den voldelige totalitarisme (islam) der i disse dage opdænger bjerge af lig og sjasker i floder af blod. Ofte kvinders. Alle de her beklagelser over… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Jeg har netop sendt et indlæg, som ser ud til at være forsvundet eller blevet anonymt i cyberspace. Det var en lille hyldest til alle dem, der har været med til at forhindre, at de danske voldtægters antal er blevet så grotesk som i det øvrige Skandinavien.

METTE: Det må være i space et sted, for det er ikke i spamfiltret. *S

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette

Jo, det er den lige ovenover, Steen.

Nåååååh – jeg kendte ikke dit mellemnavn 🙂 S

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Jeg læste den norske artikel på document.no, og det var en af dem, der gjorde indtryk. Naturligvis lagde jeg særligt mærke til, at danske forhold blev fremhævet. De danske statistikker over voldtægtsforbrydelser er skræmmende nok, men de er ikke tilnærmelsesvis så groteske som i vore skandinaviske nabolande. Så der er grund til at takke alle de mange, der har bidraget til, at det er lykkedes undgå norske og svenske tilstande. Vi ved alle, hvorfor det er sådan. Vore unge piger blev tidligt advaret, og vore politikere er ikke alle af den sødladne politisk korrekte slags, som Norge og Sverige vælter… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
11 years ago

@Tim/LFPC og Axel Jeg må sige at jeg er noget skeptisk overfor moderatorer som kommer med henstillinger til læsere. Vi kan allesammen blive enige om at diverse former for spam er uacceptabelt. Her syntes jeg dog der mere er tale om en moderator som agerer smagsdommer. Tag ikke fejl. Efter min mening er Tims bemærkning ikke særlig gennemtænkt, og uden bund i virkeligheden. Venstreloonier er dog ligeglade. De slår os allesammen over en kam alligevel. Nu har jeg været læser herinde igennem lang tid, og læst mange kloge kommentarer herinde, så det forekommer mig temmelig urealistisk at nogle få uovervejede… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Jernhesten

Det er smagsdommeri, og ingen beklagelse af dette, og vi mener vist begge at det er berettiget fordi kommentarer der ikke består af andet end versaler og udråbstegn umuligt kan bidrage med noget som helst. Var der tale om at en klar del af læserne følte sig inspirerede og berigede af denne slags indlæg, ville vi selvfølgelig ingen indvendinger have. Når vi reagerede her skyldtes det udelukkende at den pågældende kommentarskriver her og på Uriasposten efter vores mening har gentaget de samme pointer på en måde der endte med at virke anstrengende og forstyrrende. Vi opfatter ham på ingen måde… Read more »

Jernhesten
Jernhesten
11 years ago
Reply to  LFPC

“Når vi reagerede her skyldtes det udelukkende at den pågældende kommentarskriver her og på Uriasposten efter vores mening har gentaget de samme pointer på en måde der endte med at virke anstrengende og forstyrrende.” Det stiller klart tingene i andet perspektiv. Enig i denne henstilling og ros for ikke bare at slette indlægget. Jeg har som islamkritiker selv fået en del kommentarer slettet, og det anser jeg som helt udstedeligt når jeg ikke har “trollét”. Har dog som sagt forståelse for din håndtering af sagen her. “Helt enig i dine betragtninger om gradvis optrapning af sanktioner, men jeg er også… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
11 years ago

Slevfølgelig skal de, som gruppevoldtog den 14-årige holdes ansvarlige for hendes selvmod. Og det ville jo være en hån mod de efterladte, hvis straffen kun bliver det vanlige, eller måske et ophold på en latterlig institution for ungdomskrininelle. Så henrettelse ville da ikke være helt i skoven. Heller ikke for grove voldsmænd og andre, som kun er til gene og intet nyttigt foretager sig. Vi skal alle være lige for loven, og man er uskyldig indtil det modsatte er bevist. Men den måde myndighederne er blevet handlesvage overfor gentagende, grove forbrydere, er latterligt, og arabiske, sigøjnere og sorte forstår at… Read more »

Axel
Axel
11 years ago

@Tim/LFPC:

Vist den ældste bemærkning, jeg husker fra kommentartråden på en af de allerførste amerikanske blogs:

‘People who use Caps Lock have small testicles.’

@Hr.Crass:

Så du mener ikke længere, at lussinger er nok?

Anonymous
Anonymous
11 years ago

“Det nye Egypten: “We won’t leave any Christians in this country””. “Det Mediale Venstreparti” i Danmark har lagt sig tæt op ad den amerikanske ditto. Da Saddam Hussein blev væltet hylede journalister i USA og også i Danmark op om at det ville blive et nyt VietNam – ikke mindst DRs journalister som Niels-Fidel-Castro-er-ikke-en-diktator-Lindvig og Ole Sippel kunne male væg op og stolpe ned om den katastrofe det var ved at udvikle sig til… Nu er Iraq olieproduktion godt i gang og der er nogenlunde fred bortset fra, at de kristne mindretal så som assyrerne og a. bliver forfulgt i… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

Alla dessa spillda och förstörda liv. Vi kommer inte glömma dem. Dom ansvariga skall ställas till svars för sina gärningar, inte bara importerna men journalister, politiker och tjänstemän och straffas.

Carl
Carl
11 years ago

Men är det nu inte så att det är ju kvinnorna själva som ju i hög grad röstar vänster/liberalt och också värnar extra mycket om vad de anser vara stackars fattiga, förföljda, krigskadade etc “flyktingar”?!

Nej, undertecknad – och förhoppningsvisst många fler med mig – anser tyvärr att dagens moderna västerländska kvinna/flicka [men tyvärr även alltför många män] i mycket stor utsträckning brister i vilja/intresse till försök av uppsökande av ocensurerat samhällsfaktaintag, och därefter följt av en klar logisk konsekvensdeduktion.

Sålunda “Som man bäddar får man ligga” heter det ju så träffande….

Crass Børsting
Crass Børsting
11 years ago

Drabsmænd, grove voldsmænd, voldtægtsmænd: Bortskydes uanset deres og ofrenes etniske herkomst.

Dette ville på ingen måde være racistisk. En hurtig, fair rettergang, 1 appelmulighed, og hvis afslag, da bortskydning inden for 30 dage.

PBr
PBr
11 years ago

“falkeøje” nielsen, Fritz mfl. har åbenbart ikke levet forgæves. Tal lige om at sænke niveauet .

Elefanten
Elefanten
11 years ago

O.T. Var det ikke på tide, at Hans Gammeltoft-Hansen trak sig fra sit embede, så en værdig og tillidsvækkende person kunne indtage ombudsmandsposten? Jeg fatter ikke, at denne musikspillende præstesøn vil lade sig forsørge af hårdtarbejdende skatteydere.
Der er plads til en pæn demonstration på Gammeltorv. Facebook må også tages i brug.

bowlaren
11 years ago

Politikerna tar inte ansvar för all den brottslighet som deras politik har skapat i Sverige. Fredrik Reinfeldt den Sovande Statsminstern :p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Tim
Tim
11 years ago

UDSMIDNING AF MUSLIMSKE MÆND NU!!!

LFPC
11 years ago
Reply to  Tim

Tim, det er ikke så tit vi kommer med henstillinger til vores kommentarskrivere her, men jeg vil gerne bede dig om at overveje brugbarheden af one-liners skrevet med versaler, og efterfulgt af hele tre udråbstegn. Jeg er ret sikker på at de fleste her i forvejen er enige i dit udgangspunkt, og de venstreloonier der evt. læser med her lader sig ikke bevæge af store bogstaver og udråbstegn – alt i alt bliver vi bare lidt irriterede over noget der som dette trækker niveauet ned. Prøv evt. at google ‘all-caps’ og se hvor anstrengende langt de fleste opfatter versaler. Lidt… Read more »

Eyvind Dk
Eyvind Dk
11 years ago

Ih, du milde hvor ser hun sød og livsglad ud!
Håber de svin får deres bekomst!!!

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x