13
jun
Seneste opdatering: 14/6-11 kl. 2126
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lyssna: Södertäljenätverket bakom många brott

Radio Stockholms reportage fortsætter idag tirsdag. Påfaldende tyst om den i andre medier når man ser bort fra en enkelt mordtrussel i byen.

Trettio personer som har anknytning till eller ingår i det kriminella gänget Södertäljenätverket har under de senaste sex åren dömts för minst 130 brott – det visar en kartläggning som Radio Stockholm gjort. Södertäljenätverket bakom många brott

Danskernes parti? Daniel er tilbage

Af Nemo

En række unge udbrydere fra DNSB har etableret et nyt parti, Danskernes Parti – genialt navn. De vil tage danskernes parti.

Jeg glæder mig altid, når unge mennesker, der brænder for noget mere end den nyeste iPhone, sætter noget i værk. Det næste spørgsmål er naturligvis, hvad de står for – deres oprindelse i DNSB taget i betragtning. Er de demokrater? Er de racister?

Svaret på det første er faktisk ja, selvom DNSB jo ikke er demokratisk sindet. De vil have en republik med et tokammersystem.Svaret på det sidste er desværre også ja. Danskhed er for dem en genetisk arv, og de vil sende alle ikke-europæere ud af landet, uanset om de har dansk statsborgerskab eller ej.De har intet problem med racehygiejne heller:

Personer, der på grund af usund livsførelse eller arvelig sygdom må kategoriseres som uegnede til at forplante sig, skal på en human måde forhindres i at gøre børn til ofre for deres egen ulykke.

Individet, økonomien og familiepolitikken skal i det hele taget underlægges ethvert hensyn til den nationale sundhed – sund er et ord, de bruger meget.

Jeg ringede og interviewede den nybagte partileder, Daniel Carlsen, og han bekræftede, at også adoptivbørn skal sendes ud af landet. Omvendt kunne han godt forestille sig en indvandring af folk fra USA og f.eks. Argentina af ren europæisk afstamning. Der er altså tale om en klar genetisk selektion.

Adspurgt om min mand og jeg, i lyset af familiær tilbøjelighed for ordblindhed og alkoholisme, måtte få børn, og hvorvidt vi skulle ansøge først, grinede han lidt og sagde, at nej, sådan var det ikke ment. Vi skulle ikke søge først, og de vil ikke forsøge at udrydde ordblindhed ved at forhindre de ordblinde i at give deres gener videre. Forslaget var møntet på sager som Brønderslev-sagen, hvor der burde være grebet ind, og forældrene, i lyset af deres uegnethed som forældre, burde have været steriliseret.

Jeg fortalte, at jeg var lettere overrasket over, at de ville fjerne kongehuset og gøre Danmark til en republik, i betragtning af at kongehuset og den nationalstat, det repræsenterer, er en særdeles gammel institution. Han fortalte mig, at han ikke havde de store følelser i forhold til kongehuset – hans primære anke er, at der er tale om et arvekongedømme snarere end det mere meritokratiske valgkongedømme, vi tidligere havde.    Af Nemo – (Se også:Nyt nazistparti vil kopiere svensk og tysk valgsucces. DF i kraftig fremgang.)

Paris: Rumænere bag 80% af al gadekriminalitet

EU parlamentet har lige vedtaget at Rumænien og Bulgarien skal med i Schengens.grænseløse klub. Tyskere, hollændere og franskmænd vil forsinke det i et år. Franskmændene smider stadig rumænere ud. En oplagt sag for professor Sidevind og Zenia Stampe:

The vast majority of street robberies in Paris are now carried out by the children of Romanian immigrants, France’s Interior Minister has claimed.Claude Gueant said the notoriously poor and corrupt eastern European state is responsible for exporting some of the most notorious sneak thieves in the world.Many operate in gangs around the Gare du Nord Eurostar station, preying on English travellers as they arrive by high-speed train from London……In an interview with the Journal du Dimanche newspaper, Mr Gueant said: ‘Many illegal camps were evacuated.‘However, we have to face up to another problem, that of Romanian delinquency. In Paris, 80 per cent of street robberies are committed by Romanian minors.France to deport more Romanians after discovering they are behind 80% of street crime – (Europol Schengen enlargement to increase illegal migration.)

“Södertäljes internationale miljø”

…kalder lokalpolitikeren Staffan Nordberg i et af indslagene den by, der synker dybere og dybere ned i anarki. Måske er han endnu ikke blevet forsøgt myrdet ved at nogen har løsnet hjulboltene på hans bil. Eller har fået en patron og en dødsannonce med posten. Når selv Miljøpartister og Vänsterpartister overveje at flygte fra byen, hvordan er det så ikke for menige borgere, der ikke har nogen aktier i ødelæggelsen? Södertälje er et laboratorium for det fremtidens Sverige, alle “anstændige og ikke-populister” har været enige om at skabe. Nu er det her og nu vil de flytte fra det, rystende af angst for det monster af et mafiøst klansamfund, de har hyldet i årtier. De der sætter sig op imod det, kan meget vel blive dræbt. Hvem der har magten i byen, er et åbent spørgsmål. En rystende forfaldshistorie fra i morges, og så er tommelfingerreglen endda den, at når det lyder således i SR, så er virkeligheden dobbelt så slem. (SVT havde ikke hørt radio i dag. Rapport handlede om Libyen, Syrien og om cykler nu skal have lov at køre over for rødt og om kolde hovedomslag, der giver bedre nattesøvn. Så fjernt og dog så nært.)

Merit Wager skriver i en anden sammenhæng i dag: Jag är inte pessimist, jag är realist: jag tror inte att det går att lösa de problem som finns när det gått så långt som i Sverige. Nej, jag tror verkigen inte det. Problemet med Wager og andre i den svenske opinionselite, der ser de røde lamper blinke hidsigt, er at de aldrig kunne drømme om at flytte deres kryds på stemmesedlen, så det flugter med deres udmærkede indsigter og analyser. I det mindste ikke offentligt. Nok søger de sandheden og deres lands bedste, men de søger først og fremmest (at beholde) embede, som Kierkegaard skriver. Og så går det, som det går i denne historie, først med Södertälje og Malmø, så med Gøteborg og Stockholm og siden med Sverige:

Södertälje är en kommun som de senaste åren skakats av flera blodiga uppgörelser mellan kriminella gäng. Den organiserade brottsligheten i har i flera år vuxit och blivit allt mäktigare och våldet de använder allt grövre. Få vanliga männiksor vågar berätta om brotten, än mindre anmäla. Men även för politiker som utsatts för de kriminella gängens brottslighet är det svårt att berätta offentligt vad som hänt.

Stölder, inbrott och andra småtjuverier har varit utbrett i Södertälje tidigare enligt Staffan Norberg, kommunalråd för Vänsterpartiet.På senare år har han sett en förändring av brottsligheten. – Den här grova organiserade brottsligheten har hamnat i fokus med utpressning, beskyddarverksamhet och andra sådana här saker som man absolut inte vill ha i ett samhälle dykt upp här.
Under de senaste åren har Södertälje skakats av flera blodiga uppgörelser mellan kriminella gäng. Förra sommaren dödades en fotbollsspelare och hans bror på en illegal spelklubb i Ronna. Morden var kulmen på en period av upptrappat våld mellan de två kriminella gängen Södertäljenätverket och X-team.

När Radio Stockholm i en enkät ställt frågor till politiker i Södertälje om de organiserade kriminella gängen är det tydligt hur de ser på företeelsen.Av 156 personer som svarat anser 151 att de är ett stort eller mycket stort problem. De allra flesta som svarat, 85 personer, anser att problemet är mycket stort. Miljöpartisten Jiri Kminek ser så allvarligt på problemet att han övervägt att flytta från staden.

– Jag tycker att det har gått över gränsen som jag kan acceptera för att det ska vara någon sorts fredlig samvaro mellan människor i en stad. Jag kan inte tolerera att gå på gator eller befinna mig i en stad där jag vet att en del människor går tungt beväpnade, säger han.
Men det är så att du har funderat allvarligt på att flytta?
– Absolut. Jag höll på att flytta för ett år sedan, men mina anhöriga ville inte.
I enkäten pekar politikerna ut företagarna som den grupp som framför allt utsätts för brott från de kriminella gängen, till exempel genom utpressning. Men även föreningsliv och allmänhet påverkas, enligt politikerna. Flera pekar på svårigheten att få folk att anmäla eller vittna om brott där kriminella gäng tros vara inblandade.
– I min omedelbara närhet så vet jag att man inte har anmält grova kriminella brott. Man vågar inte anmäla för man kan bli uppsökt och misshandlad, säger Jiri Kminek. Staffan Norberg håller med om att räsdlan för att anmäla och berätta är det stora problemet.
– Skulle människor våga berätta så skulle vi, framför allt polisen och skattemyndigheten och andra, kunna lösa de här problemen, säger Staffan Norberg.

SE også: Södertäljeborna ska vara stolta Den lokale avis har 2o linjer om rapporten: Kriminella gäng stort hot: Politiker i Södertälje överväger att flytta

Att kriminella gäng är ett stort problem är väl känt för stadens invånare sedan tidigare. Men nu börjar Södertäljes politiker, som ofta råkar ut för livshotande angrepp som att få hjulbultar bortskruvade från bilens däck, få nog av hoten.

Elendigheden har været synlig på lang afstand, men ingen rigspolitiker har taget notits. For seks år siden blev politistationen beskudt med automatvåbenild. – Klik på “läs mer” for at se de tilhørende artikler.

Lyssna: Politiker: grov brottslighet stort problem för kommunenLyssna: Kriminella gäng stort problem i SödertäljeLyssna: “Man vågar inte anmäla”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] læsere kender Södertälje gennem årene: Södertälje: Mord, våben, narkotika, afpresning. – Update: NU har Ekstra Bladet historien. Skandalevinklen er som forudset ikke Södertäles […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

T.Snorrason

Ikke en elite, men meningsdannere er de – eller gør forsøg på at være ?

Påvirkningsagenter, meningsdannere, der anstrenger sig for at påvirke befolkningen til at omfavne den “rigtige” mening og dernæst at få denne befolkning til selv at arbejde for sagen ?

bowlaren
11 years ago

Jag tror att man måste riva hela Södertälje, och sen bygga nytt och börja om. Annars är den staden förlorad.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

En mand
En mand
11 years ago

Det er rigtigt ærgerligt at vi får sådant et kamufleret nazist parti, det gør det bare endnu lettere for medierne at trække alle stemmer der advarer mod den multikulturelle udvikling, selv på den mest saglige facon, gennem racist sølet. Jeg er næsten sikker på at f.eks. trykkefrihedsselskabet inden for overskuelig tid vil blive sammenlignet med denne nye bevægelse med påstand om samme metoder og fremtidsønsker. Det vil gøre argumentationen endnu sværer når der er et racistisk parti der iklæder sig demokratiets kåbe.

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  En mand

Vad du säger är att media ofta ljuger, manipulerar, och angriper och smutskastar sina “motståndare”. Ja men inte behöver de något “kamufleret nazistparti” för det; det går hur lätt som helst ändå (de ljuger och manipulerar ju):
Venstreekstremister laver brandattentater. Højreekstremister citerer moderate muslimer
13. juni 2011
h t t p://www.uriasposten.net/archives/26107

Chris Holmsted Larsen, venstreekstrem ekstremismeforsker
14. juni 2011
h t t p://www.uriasposten.net/archives/26138

T. Snorrason
T. Snorrason
11 years ago

Var det ikke på tide, at finde og bruge et andet udtryk end “eliten”? Det er jo ikke samfundets elite på nogen vis, som der derved henvises til. En elite er ganske lille, og normalt særdeles effektiv, ikke mindst i udøvelse af magt. Den “elite”, som ivrer så meget om kommen hinanden ved, mulitikulti, muslimer og andet skidtfolk, er jo ikke landets “elite”. “Eliten” her er apparatnikker, ofte offentligt lønnede på en eller anden vis og sjældent af større intellektuel formåen. Flipproletarer uddannet på mellemniveau fra RUC og lignende anstalter. Egentlig blot en noget højtråbende gruppe af oftest naive og… Read more »

anno
anno
11 years ago

‘A4’ er i det seneste nummer inde på lidt af det samme, men vinklen og konklusionen er nok ikke helt den samme “Kan det skandinaviske paradis overleve globaliseringen?”

A4 nr.21. 14.06-19.06.2011
Hver niende dansker flirter med diktaturtanker
Kan det skandinaviske paradis overleve globaliseringen?
To-sprogligt gymnasium til debat
http://www.ugebreveta4.dk/

h t t p://www.ugebreveta4.dk/2011/201121/Artikler/Kan_det_skandinaviske_paradis_overleve_globaliseringen.aspx

polinos
polinos
11 years ago

Hvordan kan det gå til, at “eliten” bare accepterer den hastigt fremadskridende balkanisering af vores samfund? Tillad mig at anbefale to bøger, der gør én en hel del klogere på spørgsmålet, og som egentlig siger det samme: At moderne samfund præges af tribalisme, en form for stammebevidsthed. Dels Nick Cohens opgør med venstrefløjen, “What’s Left”, hvor han har en særdeles begavet analyse af begrebet “politisk korrekthed”, der efter hans mening fastholder selv intelligente mennesker i en spændetrøje af gruppe-godkendte holdninger, og tvinger dem til at gå i takt på trods af enhver sund fornuft af lutter angst for at skille… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Løsningen for Merit Wager, og andre i en tilsvarende situation, er at melde sig ind i et parti, hvis visioner for samfundet stemmer overens med deres egne. – Og så stemme Sverige-Demokraterne på valgdagen. Så undgår de at lyve, for de kan adspurgt svare: “Jeg er Moderat” (eller hvad nu), på spørgsmål om deres ståsted. De kan derpå holdningsbearbejde deres parti indefra, samtidig med at de presser det udefra ved at stemme efter det helt afgørende indvandringsspørgsmål. En svensker har svært ved at lyve, og tør måske på den anden side heller ikke holde på sin ret til at nægte… Read more »

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
11 years ago

Betyder “rumæner” her sigøjner?

Jeg har på fornemmelsen, at det for det meste er tilfældet, når de taler om østeuropæisk organiseret kriminalitet. For når de render rundt i flok i sommerhusområderne, så ligner de oftest sigøjnere snarere end østeuropæere.

Det er nok den samme gamle historie med sigøjnere, og der bliver vist ikke gjort noget ved det fra de svage myndigheders side.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Tak for præciseringen, Bendt. Det er vigtigt at få de rigtige ord på, og det er rent faktisk sigøjnere, vi taler om. De fleste østeuropæere er lige så generede af deres adfærd, som vi.

– – –

LFPC
11 years ago

At the Mail skriver rumænere og ikke sigøjnere kan måske hænge sammen med at ‘gypsies’ i UK også omfatter de såkaldte travellers der ikke er romaer? Eller der kunne selvfølgelig også være tale om PK-berøringsangst.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  LFPC

I hvertfald er det vigtigt at indføre et sprog uden omsvøb. Hvis man ikke umiddelbart kan læse ud af teksten, hvad det her handler om, så er der noget galt. Og hvis teksten ligefrem er egnet til at efterlade “frugtbare misforståelser” hos læserne – så er det naturligvis meget galt. Hvad der er på færde i det enkelte tilfælde kan – sommetider – være svært at afgøre.

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Paris: Rumænere bag 80 % af al gadekriminalitet”

Hvor F. er Zenia Stampe (Mortensen) henne, når man “brug” for hende? 😀

Det store udland kalder, Zenia – de har nemlig endnu ikke opdaget, hvad zenifobi er 😉

Tim
Tim
11 years ago

SWEDEN YOU ARE COMMITING SUICIDE! WHAT IS GOING ON? WHO ARE THE IDIOTS RUNNING YOUR COUNTRY?

Niklas R.
Niklas R.
11 years ago
Reply to  Tim

Keep asking myself that every day. I didn’t vote for those morons, but 94% of the voters did :/

PK
PK
11 years ago

Der er en fyr fra Balkan, som omtales i pressen som gangster.
Står han i telefonbøgerne, i Sverige , under denne erhverstitel?

trackback

[…] Ref: PI SR Snaphanen […]

Crass Børsting
Crass Børsting
11 years ago

Sverige er – trods alt muligt andet dårligt, vi med rette kan sige om det – ikke et diktatur med en enkelt ledende person, der kan tage sine nærmeste med på flugt til et andet land, hvor formuen i god tid forinden er parkeret. Når den svenske stat bryder sammen, vil titusinder af indfødte elite-svenskere blive udsat for 1) den samme terror fra indvandrerne som alle andre, plus 2) deres oprindelige landsmænds berettigede raseri og hævnbegær. Det bliver ikke smukt at se på. Den absolutte elite vil have bevæbnede vagter, adgang til fly ud af landet osv., men de fleste… Read more »

Varmt Konservativ (r)
Varmt Konservativ (r)
11 years ago

Innan den svenska staten fullständigt bryter samman kommer den att ta sig samman. Det kommer den att göra när regeringen till slut inser att Sverige är tvingat att föra sitt eget krig mot terrorismen på hemmaplan. De infödda elit-svenskarna är lika lite som elit-danskarna eniga, men de borgerliga har bara inte tyckt sig kunna göra någonting intill nu. Vänsterns hegemoni i medierna är närmast total och varje kritiker mot det multikulturella projektet har bildligt talat huggits ner utan pardon. Allt fler elit-svenskar som står till höger om extremvänstern inser nu att det multikulturella projektet inte var någon rosa dröm eller… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago

Jag utgår ifrån att du räknar folkparti-liberalerna till vänsterextremisternas skara.

Niklas R.
Niklas R.
11 years ago
Reply to  Jonny

Du menar Folkpartiet Socialisterna. Finns inte en liberal tråd i det partiet, det är bara aggressiv fördelning av skattepengar som gäller.

Notarien
Notarien
11 years ago

Kommunalrådet Anders Lago som bär ansvaret för eländet har själv hoppat av! Han är nu ordförande för bostadsbolaget HSB. Blir alltså kvar i den ljuva sossegemenskapen. En välavlönad reträtt. Nu slipper han att stå för det kaos han lämnat efter sig!
(Ex statsministern Göran Persson kallades för HSB, Han Som Bestämmer!)

Prudentius
11 years ago

Jeg har ofte tænkt at de europæiske stater skyder sig selv, mindst lige så meget som deres befolkninger, i foden ved at fortsætte masseindvandringen og multikultur-projektet. Det kan være lidt svært at definere hvem eller hvad staten egenligt er i sidste ende, men den er paradoksalt afhængig og uafhængig på samme tid, af de befolkninger der har oprettet den. (Man kunne sikkert formulerer det bedre og mere akademisk, men I må nøjes med mine lommefilosofiske betragtninger 😉 ) Sagen er imidlertid den at staten ikke overlever længe hvis den ikke i vid udstrækning varetager befolkningens interesse og det er hvad… Read more »

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x