16
jun
Seneste opdatering: 17/6-11 kl. 0356
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Til CBNs spørgsmål i rubrikken kunne man tilføje i forlængelse af programmets indslag om Fetullah Gülen: Hvem gøder jorden for denne ‘sunnitiske Ayatollah Khomeini’ i Danmark? Svaret er, ikke overraskende, Socialistisk Folkeparti, anstændighedens apoteose på vej ud af hængekøjen, et parti belastet af veteraner i kampen mod demokratiet, og den dag i dag med et kedeligt islæt af hærdede Israelhadere og enablers:

[…] Mandag aften finder et kontroversielt arrangement sted på Christiansborg. Det drejer sig om en middag for 180 personer, der fejrer afslutningen på ramadanen, den muslimske faste.

Vært for middagen er SF’s socialordfører, Özlem Sara Cekic, i samarbejde med den tyrkiske avis Zaman, der finansierer arrangementet. Blandt deltagerne er socialminister Benedikte Kiær. […]

Som B.T. forleden kunne afsløre, ejes avisen Zaman, der finansierer middagen, af den særdeles magtfulde tyrkiske religiøse bevægelse, hvis overhoved hedder Fethullah Gülen.

Bevægelsen er tæt sammenflettet med det islamistiske styre i Tyrkiet, medlemmer af den sidder på nøgleposter i statsapparatet, og den har et internationalt imperium af uddannelsesinstitutioner på alle niveauer. Dertil kommer besiddelse af en række medier som Zaman. Fetullah Gülen styrer det hele fra USA.

Han søger at fremstå som moderat. Men hans ærinde er ikke bare at arbejde for islam som tro. Han bruger sine enorme ressourcer på at styrke islams magt i forhold til de verdslige kræfter og institutioner. Han vil islamisere.[…] Ralf Pittelkow: Bag nyheden: Minister i dårligt selskab (5.9.2010)

Den politiske mainstreams parløb med interesser der åbenlyst arbejder for at afskaffe demokratiet må efterhånden siges at være så konsekvent at det må være mere relevant at spørge hvor overhovedet man finder konsekvens og rene linjer. Det kræver en endog særdeles høj grad af tillid at tro på at den amerikanske administrations intime forbindelser med Det Muslimske Broderskab er et politisk spil hinsides vor fatteevne, en strategisk flytten skakbrikker der vil ende med at Vesten vinder, og islam taber – mindre er selvfølgelig uacceptabelt. Pajamas Media er ved at være en must-read nyhedskilde, og allersenest denne afdækning af den virkeligt beskidte historie bag Weinergate, der får en til at mindes Joseph McCarthys berømte/berygtede ord om “a conspiracy so immense”, bortset fra at denne gang foregår alt i det åbne og uafviselige. Hvornår kommer skandalen der får forræderiet til at blive oprullet, og statsmænds og -kvinders karrierer til at styrte i grus?

Was Huma Abedin — wife of Anthony Weiner and deputy chief of staff to Hillary Clinton — unaware that her mother was reported as a member of the Muslim Brotherhood? Did Western media miss what has been revealed in several Arab newspapers and left secret in American government circles?

Al-Liwa Al-Arabi (translated here) claims to have leaked an extensive list, partially published by Al-Jazeera and several other major Arab newspapers, that includes Huma’s mother, Saleha Abedin, in the Brotherhood’s secret women’s division — known as the Muslim Sisterhood or International Women’s Organization (IWO). […]

But there is more. Also confirmed by Arab sources is that Huma Abedin has a brother who works at Oxford University named Hassan Abedin. Oxford, which has long been infiltrated by Islamists who founded the Oxford Centre for Islamic Studies (OCIS), has Huma’s brother listed as a fellow and partner with a number of Muslim Brotherhood members on the Board — including al-Qaeda associate Omar Naseef and the notorious Muslim Brotherhood leader Sheikh Yusuf Qaradawi. Both have been listed as OCIS trustees. Naseef continues to serve as Board chairman. […]

Huma Abedin’s charm, family connections, and access to highly sensitive state secrets — as admitted by Hillary herself — can have significant consequences. What absolutely must be known is if this circle of public servants was made aware of all these ties to potential enemies of the state. Walid Shoebat og Ben Barrack: Revealed: Weiner’s In-Laws’ Secret Muslim Brotherhood Connections

Indeed, the “Clinton family” played a key role in promoting the extremely powerful Turkish Imam and notorious Islamist Fethullah Gülen. In 2008, the former president heaped praise on Gülen, giving him a clean slate at the Turkish Cultural Center Friendship Dinner.

Der er meget mere i den fulde artikel på Pajamas Media (LFPC).

Marlene Winds oprigtighed
Af Torben Snarup Hansen

Marlene Wind fortjener tak for den udviste oprigtighed. Som eksponent for tjenesteadelen og i bredere forstand the tax eaters udtrykker hun sin åbenlyse foragt for demokratiet og for det dumme folk af svinehunde og hulebeboere. Hvorfor gør hun – og EU’s hærskare af bureaukratiske klatremus – det? Svaret findes i Frankrigs herskertradition. Frédéric Bastiat (1801-1850) påviste, at Ludvig den 14’s magtudøvelse, 1700-tallets “Oplysningstænkere” og den efterfølgende katastrofale revolution i 1789 byggede på den præmis, at den jævne befolkning er en ko, der skal trækkes på græs.
Nedenstående udpluk er fra Bastiats “La Loi”:

Nourri dans l’étude et l’admiration de l’antiquité, témoin de la puissance de Louis XIV, Fénelon ne pouvait guère échapper à cette idée que l’humanité est passive, et que ses malheurs comme ses prospérités, ses vertus comme ses vices lui viennent d’une action extérieure, exercée sur elle par la Loi ou celui qui la fait. – “denne idé, at menneskeheden er passiv, og at dens ulykke såvel som dens velstand, dens dyder såvel som dens laster kommer til den udefra, udøvet over den af loven eller den, der håndhæver den”.

On le voit, les hommes ne sont rien que de vils matériaux. Ce n’est pas à eux de vouloir le bien; — ils en sont incapables, — c’est au Législateur, selon Saint-Just. Les hommes ne sont que ce qu’il veut qu’ils soient. – “som man ser, er menneske ikke andet end usselt råstof. Det tilkommer ikke dem at ville det gode; for det formår de ikke. Dette tilkommer lovgiveren ifølge Saint-Just, og menneskene er kun det, han vil at de skal være”.

Vil nogen benægte, at nedenstående analyse præcist rammer Marlene Winds holdning – plus EU-rokraterne og nationalstaternes politikere og embedsmænd?

Hvad israelerne kan vente at møde i den nye flotille

Further illustrations of what flotilla humanitarians look like

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

“at Vesten vinder, og islam taber” Vi må desværre se i øjnene, at det slet, slet ikke er vores politikeres mål, fordi de simpelthen ikke ejer den opfattelse at islam er en fjendtlig kraft der ønsker at knuse os. I deres øjne producerer islam en irriterende stor mængde af individer der har en “misforstået gudstro”, for nu at citere Taliban-Lars, der stadig giver den som landets statsminister. Islam er og bliver ikke problemet, hvilket igen og igen driver vores ledelse ud i at søge at “ordne” “problematikken”, så muslimerne falder til ro og finder deres plads i samfundet såvel, som… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

“Man skal smede mens jernet er varmt, siger det gamle ordsprog … 😀 http://www.b.dk/politiko/vk-kriminelle-asylansoegere-maa-ud-hurtigt VK: Kriminelle asylansøgere må ud hurtigt Nordafrikanere skal kunne udvises hurtigere, mener De Konservative og får opbakning fra integrationsminister. 16. juni 2011, 23:32 – opdateret 16. juni 2011, 23:39 Mange asylansøgere fra det urolige Nordafrika er ikke rigtige flygtninge, men kriminelle [!!!!!], som bør udvises hurtigt. Det mener integrationsminister Søren Pind (V) og De Konservative. Den konservative retsordfører har sendt et forslag om hurtigere udvisning til integrationsministeren, skriver Urban. ….. [ Hmmm, jeg kunne godt finde en hel del andre, der også passer ind i den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Karen Jespersen langer ud efter de gamle “venner” i S 😉 http://www.b.dk/kommentarer/stol-ikke-paa-socialdemokraterne Karen Jespersen: Da aftalen om ekstra grænsekontrol for en måned siden blev indgået, fik den støtte fra Socialdemokraterne og SF. Nu er de vendt på en tallerken. Det er et forsøg på at score taktiske point ved at følge en stemning. Af Karen Jespersen, MF (V) 16. juni 2011, 22:30 Socialdemokraterne vil ikke have permanent toldkontrol i Danmark. De mener det så alvorligt, at de har fremsat et beslutningsforslag sammen med SF og de radikale, et forslag der skal behandles af Folketinget på tirsdag. Regeringen og Dansk Folkeparti… Read more »

anno
anno
10 years ago

I talen nævner Özlem Sara Cekic også Sabba Mirza der i 2008 (under tørklædedebatten) havde et studiejob hos Domstolsstyrelsen. “Tale til Ramadanfest i Folketinget 6.september 2010” “Blandt vores gæster har vi en ung kvinde på 27 år og der er mor til 3 børn. Hun læser Jura og ønsker at være dommer en dag, hvis ellers lovgivningen bliver ændret så det bliver muligt for hende med hendes tørklæde. Sabba Mirza kan jeg få dig til at rejse dig op. Det er lige før jeg fik lyst til at sige at jeg glæder mig til at blive dømt af dig en… Read more »

Hans Und
Hans Und
10 years ago
Reply to  anno

Apropos SF kvinder…

“Et image som kystbanesocialist kunne gøres komplet ved, at hun med sin mand bebor en større lejlighed på Østerbro og lader sig transportere rundt i en stor bil. Baykal – der nu som borgmester skal præsidere over byens trafikplanlægning – er dog ikke selv indehaver af et kørekort. ”

– En SFer der gi’r den med privatchauffør?????

http://kbhpolitik.blogspot.com/2011/06/er-der-en-voksen-til-stede.html

Tim
Tim
10 years ago

Hvis jeg kunne uploade billeder hertil ville i kunne få at se Özlem Sara Cekic som deltager i et arrangement med Erdogan. Hun smiler og ser op til ham. Kunne vi ikke få en artikel om hende her på snaphanen?
Det ville være godt….I min mening er hun lidt af en islamist

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Tim

Tim, du kan uploade dine billeder til en billedserver – fx. Tinypic, Imageshark, Photobucket eller Flickr –
og så sende links til dem her 😉

Ha, hvorfor er jeg ikke overrasket? – det er vist kun blandt SF og vennerne,
at man endnu ikke har fattet, hvor meget muslimer som Özlem forstiller
sig her i Vesten. Denne taktik er en integreret del af islam.

Tim
Tim
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Virker dette link…kan du se billederne?

http://www.flickr.com/photos/64160282@N03/?saved=1

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Tim

Ja, det er OK, tak 😉

Prudentius
10 years ago

Marlene Winds…Dumhed!

Så Wind i tv-avisen på DR, var det igår? Nå ligemeget…

Og, ja det er nok lidt groft, hun er dåååååm, som en dør.

Hun savlede løs om et eller andet, vist nok at hun er en stakkels dissident der stod de onde og tåbelige magthavere imod, alene bevæbnet med sit geni og sin “bramfrihed”.

Pinligt, selv den lille studievært krummede synligt tæer, mens Wind plaprede løs, usammenhængende og arrogant.

Og hun er et af vores skarpeste hoveder? Med indflydelse?

Herre, tilgiv os!

😉

Bendt Weinstein
Bendt Weinstein
10 years ago

FN’s ukrænkelige universelle menneskerettigheder henter nu ellers sin rod i en menneskerettighedserklæring nedskrevet af de her hovedafhakkende egalitarismens fædre. Jeg tror ikke de tænker om os, at vi er en flok køer (hvilket vi faktisk er,) men derimod tænker de, at “dumhed og RACISME og INTOLERANCE følges ad som mælk og kaffe i caffe latte.” At folks som Malene Wind taler, som de gør, betyder såmænd ikke andet end at man på nepotistisk vis har ansat en af klikens cafeveninder eller een, som har haft samleje med en person, som havde noget at skulle have sagt på KU. Med andre… Read more »

bowlaren
10 years ago

Snart finns det inget land i EU, som går med vinst. Alla följde trenden med invandring , och nu får vi se vad invandringen kostade. Det var ett dyrt pris för att framstå som snäll. Reinfeldt har fortfarande inte vaknat, han tror det ska gå i vinst, stackarn.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  bowlaren

Jag har en god nyhet och en dålig nyhet. Den goda nyheten först? EU kommer snart krascha och brinna. Den dåliga nyheten? EU kommer att ersättas av ummahn.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x