23
jun
Seneste opdatering: 23/6-11 kl. 1731
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politibetjenten følte sig alene, og talte om at flugtbilisten muligvis fik forstærkning. “Jeg skal ikke ud af bilen, og jeg skal ikke ud og løbe efter ham i sådan et område.”

“Rigets sikkerhed”: Sød tale fra en svunden tid

Hvorfor der i indkaldelsen til pressemødet blev benyttet netop denne terminologi, når nu nyhederne er massivt domineret af Danmark som en region i Schengen, og enhver tale om nation og rige efterhånden er udskreget som den rene fascisme, er i sig selv interessant. Det eneste man som uindviet iagttager nok kan konkludere vedrørende Søren Pinds noget melodramatiske indkaldelse til pressekonference er at det handler om signaler der ikke har en …. pind med offentligheden at gøre. Normalt har man i sådanne situationer noget at fortælle, men her syntes det være en pointe i sig selv at der var låg på sagen, hvorfor intet kunne meddeles. Måske påvirket af diverse efterretningsskandaler igennem tiderne kunne man i sit stille sind have håbet at sagen havde været endnu mere ‘under cover’, og at den havde fundet en for den danske befolkning definitiv og tilfredsstillende løsning via diverse mellemmænd, helt uden at noget som helst blev meldt ud.

Hvem er modtageren af de signaler det nu måtte dreje sig om? FN, menneskerettighedsdomstolen? Ønsker den såkaldte integrationsminister at lægge pres på disse eller andre antinationale organer for at få sagen færdigekspederet, i modsat fald man vil informere en stærkt vrangvillig dansk befolkning? Det vides ikke, men kaloriussens religion har alle nok en stærk formodning om (LFPC).

[…] Integrationsminister Søren Pind (V) oplyste torsdag eftermiddag på et pressemøde i integrationsministeriet, at PET har informeret ham om en konkret sag, der udgør en fare.

Den konkrete situation drejer sig om en statsløs person, og det giver et problem for Danmark, fordi statsløse har ret til statsborgerskab, selvom de er til fare for et land. […]

Integartionsministeren oplyste ikke mange detaljer om den statsløse, og han ville således hverken sige, om det var en eller flere personer, mand eller kvinde. Pind: Sag er et dilemma for Danmark

Holger K. Nielsens dømmekraft og demokratiske sindelag

.. forbliver i bedste fald dunkle. Hvad angår Abdulhadi al-Khawaja har Uriasposten grundigt debunked mainstreammediernes sentimentale apologi for denne ‘menneskerettighedsaktivist’. Ellers burde det vække til eftertanke at dømtes datter i et muslimsk land finder anledning til at råbe ‘Allahu Akbar’ til domstolen. Men om ikke andet er SF-udenrigsordførerens engagement en kærkommen anledning til at minde om hans parløb med Hizbollah under en såkaldt fredsdemonstration i 2006 (LFPC).

SF’s udenrigsordfører, Holger K. Nielsen, finder det fuldstændigt uacceptabelt, at den danske statsborger, Abdulhadi Al-Khawaja, er blevet idømt livsvarigt fængsel i Bahrain.

“Det er jo fuldstændig uacceptabelt, hvad der sker i Bahrain i øjeblikket, og den danske regering er nødt til at tage det her meget, meget alvorligt og gøre det klart, at det kan vi ikke finde os i. Det kan vi ikke leve med, at myndighederne i Bahrain farer frem over for mennesker, der kæmper for mere demokrati,” siger Holger K. Nielsen til TV 2 News. […] Holger K.: Fuldstændig uacceptabelt

[…] Også den 50-årige al-Khawajas datter Zainab reagerede med vrede over dommen og råbte »Gud er stor« inde i retssalen. […] Dansk-bahrainer råbte ind i hovedet på dommeren efter livstidsdom – Se 28. maj 2011: “Dansk menneskerettighedsaktivist – islamist og iransk støttet Khomeini tilhænger – fængslet”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
morten olesen
morten olesen
10 years ago

Den araberknægt burde jo smides ud af landet -hvis han ikke har statsborgerskab. Alternativt burde han og andre halvhjerner fra den lavintelligente indvandrermasse tvinges til samfundstjeneste, og vægrer de så gerne lænket til en pæl, indtil de har udført deres opgaver. Som kunne være affaldssortering og indsamling, når de har lært af adlyde.

Eyvind Dk
Eyvind Dk
10 years ago

I mit idealsamfund var den biltyv taget direkte fra gerningsstedet til langtidsafsoningaf forbrydelserne biltyveri og flugtbilisme. Flugtbilisme bør sidestilles med mordforsøg og den pågældendes kørsel må være i retningen af tidobbelt mordforsøg! Hvis det er en førstegangsforeteelse bør hans familie præpareres grundigt med henblik på det hensigtmæssige i at familien SELV udviser fjolset til hjemlandet, da gentagne forbrydelser vil få konsekvenser for familien. Forbryderens evt. danske statborgerskab inddrages. Hvis det er en andengangsforeteelse; dobbel straflængde og evt. dansk statsborgerskab hos forældre ægtefælde og børn stilles i karantæne. Hvis det er en trediegangsforeteelse; femdobbelt straflængde og udvisning for bestandigt. Alle på… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@JensA “Men efter at have oplevet Bo Lidegaard et par gange i de elektroniske medier, tyder det mere på, at Politiken vil udvikle sig fra slemt til værre.” Det er der faktisk et frisk eksempel på her til eftermiddag. Søren Pind har just afholdt et pressemøde om Rigets sikkerhed og denne tåbelige konvention om automatisk Dansk statsborgerskab til statsløse (Palsætinensere). Han gav her utryk, at en person af dem som nu ‘skal’ have statsborgerskab ifølge PET udgør en sikkerhedsrisiko- Berlingske.dk og JP.dk bruger overskriften “Pind: Konvention sætter Danmark i dilemma”. Men hvordan ‘præsenterer konventions-fundamentalisterne på Politiken.dk så denne sag/dillemma. Jo… Read more »

PK
PK
10 years ago

Der hvor betjenten ikke vil ud og løbe efter unge, mon Holger K. bor der?
Eller er der bare tale om SFs danske overfaldsmateriale?

JensH
JensH
10 years ago

OT

Delta Air Line adopts Saudi ‘no-Jew’ fly policy:

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=314309

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

“Wilders er lettet over blåstempling af »grove« [ !!!!! ] udtalelser” Åbenbart var de altså ikke så grove, men det passer vist ikke helt Politiken. Sikke dog et spild af ressourcer. http://politiken.dk/udland/ECE1315061/wilders-er-lettet-over-blaastempling-af-grove-udtalelser/ Hollandsk toppolitikers udfald mod islam er lovlige, fastslår domstol. Advokat vil klage over frifindelsen til FN. AF Søren Astrup Den hollandske politiker Geert Wilders erklærer sig lettet over, at retten i Amsterdam frifinder ham for had mod muslimer. »En tung byrde er fjernet fra mine skuldre«, siger han ifølge nyhedsbureauet AP. »Jeg er umådeligt glad for den her frifindelse. Det er ikke alene en frifindelse af mig, men… Read more »

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Anders And hæfte! 🙂 🙂 🙂

Anders er jo også voldelig og hysterisk.

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  Mette

Der skulle måske have stået ‘Sjakal-Manifestet’ …

Mette
Mette
10 years ago

Man bliver jo helt fortumlet af at se den video. Godt arbejde, Claus.

Smid ham i fængsel og ud af landet ved første lejlighed.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Mette

Ja, den stakkels videomand på bagsædet må da have fået sit livs køretur, mens han desperat
prøvede at holde billedet nogenlunde skarpt og stabilt 😀

Ja, tænk engang – nu skal politiet altså også til at tænke over, HVORHENNE de står ud af bilerne
for at anholde folk. Det kunne jo være, at resten af “kulturberigerne” lå på lur for at hjælpe
det stakkels, forfulgte “offer” … det lyder som om, politiet har en hel del erfaring med den slags.

JensH
JensH
10 years ago

Politiken: “Dansk ‘Gandhi’ får livstid i Bahrain”:

http://politiken.dk/udland/ECE1314187/dansk-gandhi-faar-livstid-i-bahrain/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

I guder for en alternativ virkelighedsopfattelse de har på Politiken. Nu troede man lige, at det allerværste
vås og naivitet ville stoppe, når det salige fyrtårn ( uden lys i pæren 😀 ) Sankt Tøger gik bort, men
Ih-Nej – man kværner skam lystigt videre i samme virkelighedsfjerne PK-rille.

Gad vide, hvad Politiken så vil skrive, når sandheden om denne halalfætter kommer for en dag –
er de mon overhovedet i stand til at se den, når den rammer dem lige mellem øjnene? 😉

Dansk Ghandi ?!?! – My A…!

JensA
JensA
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg må tilstå, at jeg havde et spinkel håb om, at Politiken med den nye redaktør ville udvikle sig i retning af en rigtig avis.
Men efter at have oplevet Bo Lidegaard et par gange i de elektroniske medier, tyder det mere på, at Politiken vil udvikle sig fra slemt til værre.

Mette
Mette
10 years ago

Hip Hip for Geert Wilders.

Vi må nøjes med i tankerne at fejre frifindelsen sammen over et glas champagne. Snaphanen har i hvert fald gjort sit.

Prudentius
10 years ago

Mon Khawaja´s fremtidsdrøm “Bahrains (shia)islamiske republik” ville tildele sine (sunni)modstandere livstid?

Eller ville de, som Khomeinis iranske flagskib, der jo er forbilledet, skyde, stene eller hænge dem fra kraner?

Det er så uendeligt få af mellemøstens politiske fanger, der ville behandle deres modstandere særligt nådigt.

Jeg tænker at Syriens Assad er helt klar over hvilken skæbne der venter ham, hvis han taber kontrollen.

Islam garanterer nemlig sejrherren, ligemeget hvor kortlivet og lokal hans sejr end er, retten til skånselsløst at udrydde sine modstandere som vantro, eller frafaldne.

Allah har allerede afsagt dommen.

Olav
Olav
10 years ago

Hva får en til å tro at det å beslaglegge førerkort får slike bilførere til ikke å køre bil?

Tim
Tim
10 years ago

Send ALLE hjem så man igen kan færdes trygt over hele Danmark….0 no go zoner i dette land

bowlaren
10 years ago

Bra jobbat av den danska polisen som stoppade galningen i bilen, jag förstod att det var en invandrare, en dansk hade gett upp, såg ni att han blinkade med blinkersen en gång när han skulle svänga, han har ju brytit mot alla regler varför då blinka när han svänger, och då visar han ju även polisen vart han ska svänga . Vi har samma problem i Sverige, det är en massa invandrare som kör som idioter, dom tycks inte tro att reglerna gäller även dom. Snaphanen är en bra blogg, gillar den tittar in ofta Mvh Svensson 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Rystende kørsel, andet steds rystende holdning. Kultur- og kirkeminister Per Stig Møller var i går gæst hos CEPOS, http://www.cepos.dk/arrangementer/singlearrangement/artikel/de-fire-isbjerge-per-stig-moeller-om-udfordringerne-i-danmark/ Muligvis lægger de senere optagelserne fra debat-mødet op på nettet, han talte over fire udfordringer vort samfund står over for, demografien, den økologiske krise, den økonomiske krise og den demokratiske krise. Det mest rystende, hørt herfra, var advarslen mod direkte demokrati. At direkte demokrati ikke medførte udvikling, men der blev sagt nej til alt, var påstanden. Mindre rystende var det så let ministeren sprang over Lone Nørgaards spørgsmål om indvandringens størrelse. At der fra en relativt veluddannet formelt konservativ herre generelt… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Per Stig har af en eller anden grund “street cred”, som en slags sjælden ægte konservativ.

Jeg aner personligt ikke hvorfor! Han er i mine øjne intet andet end et uendeligt tørt og forplapret fugleskræmsel.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Debatmødet kan ses og høres på:
http://ceposvideo.provector.dk/
De 4 isbjerge,

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x