24
jun
Seneste opdatering: 25/6-11 kl. 0156
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Russiske RT, der ellers er sunket ned i anti-vestlig propaganda på grund af Libyen, laver her et brag af et interview. Bortset fra at de kalder Kurt Westergaard “hollænder.”

Klæg båltale af Lars Løkke mens Askerød brænder

Vi ved i skrivende stund ikke om branden var skæbnens dårlige timing af noget der havde helt naturlige årsager, eller om den skyldtes lavintensiv jihad. Men statsministeren gør ingen en tjeneste ved at lukke øjnene for virkeligheden i Danmark og gøre reelle problemer til et spørgsmål om “fordomme” og “postnummer”. Det går begge veje (LFPC).

“Jeg har haft noget kontakt frem og tilbage med en gruppe drenge i Askerød. Et af de boligområder, man kan kalde en ghetto. De har været her, og jeg har været der.

Sidst jeg var derude, talte jeg med en af drengene, Ali Mohammad Mahmoud. Ali har topkarakterer fra gymnasiet og er på alle måder en dreng, der tager ansvar og bruger sine muligheder. Alligevel har han haft svært ved at få et job. Fordi han er blevet puttet ned i en kasse, der har stemplet hans postnummer med store typer på alle sider.

Nu er det så lykkedes Ali at få et fritidsjob i Bilka. Og flere af hans kammerater har også fået fritidsjob. Det er resultatet af nogle møder, der er blevet holdt med drengene og lokale virksomheder, blandt andet her på Marienborg.

For når mennesker mødes, så opdager man, at man ikke kan bruge kasserne til noget. Væk med dem.

Flere ting er lykkedes i Askerød: Bebyggelsens faste glarmester ringede for noget tid siden til administrationen. Han bliver ikke længere kaldt ud for at skifte knuste ruder i området. ”Har I skiftet leverandør?” spurgte han bekymret. Nej, drengene i Askerød er bare holdt op med at knuse ruder. De knuser fordomme i stedet for.

Se, det giver håb i hverdagen og tro på fremtiden.” Statsministerens velkomsttale ved sankthansaften på Marienborg den 23. juni 2011

Boligbebyggelsen Askerøds institution gennem mange år, Grøften, brændte i går ned til grunden ved en voldsom brand. Bygningerne, der er ramt af svamp og derfor under renovering, gik i brand lidt efter kl. 18 torsdag aften. […]

Grøftens fremtid har været til heftig diskussion i kommunen i de seneste måneder, idet kommunens byråd har besluttet at fordele institutionens børn i andre børnehaver og vuggestuer. For beboerne i Askerød har Grøften stået som et symbol på bydelens positive kræfter og evne til at håndtere integrationsproblemer og sociale problemer. […] Her brænder Askerøds sidste institution ned

“Prislam”: Fra Riyadh til amerikanske fængsler

Los Angeles police have several active investigations involving radicalized prison converts, a commanding officer with the LAPD told a House committee hearing Wednesday. […]

Wednesday’s hearing focused on the threat from “Prislam,” which Downing described as an extremist “cut and paste” version of Islam practiced by inmates. The resulting ideology is what former Assistant U.S. Attorney Kevin Smith said he saw in some New Folsom prison inmates whom he prosecuted for plotting to attack Jewish targets in Los Angeles and the LAX airport. […]

“I would not be surprised to find a copy of al-Qaida’s Inspire magazine in any prison,” said Patrick Dunleavy, who retired after 25 years working in the New York State prison system as its deputy inspector. Dunleavy, author of the forthcoming book, The Fertile Soil of Jihad: Terrorism’s Prison Connection, also said that literature has been sent directly from Riyadh, Saudi Arabia to New York State prisons. […]

Joe Molyneux, who retired last year from the FBI New Orleans office’s intelligence program, agrees. Molyneux responded directly to a statement Thompson released last week, which claimed that “the facts have proven that prison radicalization is an unfounded fear in America.”

“I am not sure where Congressman Bennie Thompson is coming from,” he told Investigative Project on Terrorism. “It is real and is happening,” Molyneux said. At least one agent in all FBI field offices serves as a liaison with area prison wardens to collect information on Islamic radicalization in the prisons. […] Steve Emerson: Hearing Addresses Inmate Conversions to “Prislam”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
bowlaren
10 years ago

Lyssna inte på P3 dom pratar strunt, ni är mycket bättre än Sverige , snart får man väl flytta till Danmark, en Svensk skattebetalare som snart inte orkar mer .p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  bowlaren

Vanliga, trevliga svenskar med båda benen på jorden är altid välkomna i DK, men låt vänligst Mona Sahlin & co. få stanna hemma och njuta ut av “kulturberikningen” på full kraft på deras egna kroppar för ett gångs skuld 😉 Alternativt kan hon ju få bli svensk ambassadör i Somalia eller Afghanistan … 😀 Steen – vidste du dette? “Den 8 mars 2011 meddelades att Sahlin tillträder som styrelseledamot för Expo.” [!!!] http://sv.metapedia.org/wiki/Mona_Sahlin Sikke dog en enorm mængde af tåbelige, svenskerforagtende citater hun (MS) står registreret for på denne leksikon-side. Man får mere og mere fornemmelsen af en megaloman person… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Hon ska stanna här och knytas ihop med nybyggarna och deras kultur och traditioner som binder dem samman. Så slipper hon vara avundsjuk längre på dem. Hon ska leva återstoden av sitt liv inuti en niqab. Det blir inga fler cigaretter eller vin för henne. Måna Muslim får vara glad om hon får lite Toblerone ibland. Ej heller kommer hon få lämna hemmet utan sällskap av manlig släkting. Aldrig mera får hon uppleva att köra bil igen. Vem vet, kanske hon mot slutet av sin levnad då kommer längta efter dom töntiga midsommar-aftnarna?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, haha 😀 😀 😀

Mona Shalin fik og får løn som fortjent 😉

Rent statistisk må “kulturberigelsen” vel også på et tidspunkt komme
til at ramme folk som hende for alvor – de kan ikke blive ved med
flyde ovenpå og fortynde sig ud af de problemer, de selv har skabt.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  bowlaren

Jag började lyssna på DR P4 en sommar för 2 år sedan. Orsaken var mest att jag inte orkade med deras tradiga musik-läggning längre men även att jag fick nog av det mestadels hjärndöda pladdret mellan låtarna. För det första tycker jag det är förbaskat trevliga program på morgnarna, förmiddagarna och eftermiddagarna. SR är fixerade vid alla usla nya hitlåtar. DR spelar mer blandad musik från 60-talet och framåt. Visserligen kände jag till en hel del artister sedan innan men det är knappast SR’s förtjänst. Har faktiskt sett Sneakers live en gång i tiden och det är jag faktiskt lite… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

http://politiken.dk/indland/ECE1316771/19-aarig-anholdt-for-brutalt-overgreb-ved-helligaandskirken/

Danmark 24. jun. 2011 KL. 16.07
19-årig anholdt for brutalt overgreb ved Helligåndskirken

Politiet sammenligner i øjeblikket dna fra et groft voldtægtsforsøg og banalt jakketyveri.

….

Den anholdte er en 19-årig asylansøger fra Marokko. [!!!!!] Han er ud over voldtægsforsøg og mordforsøg også sigtet for røveri mod kvinden.

Prudentius
10 years ago

“De knuser fordomme i stedet for”

Stærk poesi! 😉

Måske de en dag kan hjælpe statsministeren med at “sanke brænde”. 🙂

Hele Løkkes tale er et langt vidnesbyrd om de problemer man har importeret.

Et fritidsjob i Bilka er en bragende succes osv.

Man kravler fra vraget.

Et vrag, som danskernes “fordomme” kun har en uendeligt ringe anpart i.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Et fritidsjob rekvireret af statsministeriet, er det værd at tilføje.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Forleden var det de radigale, der var ude med kritik af S & SF angående stramningerne mht. udvisning af kriminelle indvandrere – nu er det så SF, der for alvor begynder at knirke i sammenføjningerne. 😉 Er oppositionen ved at knække midt over i intern splid og manglende taktisk forståelse, koldblodighed og erkendelse af den “kulturberigede” virkelighed for mange af dens vælgere? For i så fald kan de 4-5 % forspring i de seneste 2-3 målinger hurtigt blive sat over styr hen over sommeren – især hvis VKO kender deres besøgelsestid og forstår at spillle oppositionen ud imod hinanden –… Read more »

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Bjovulf

“især hvis VKO kender deres besøgelsestid og forstår at spillle oppositionen ud imod hinanden”

Tja , her vil jeg blot nævne nogle af de elementer der internt vil gøre dette svært , Eyvind Vesselbo , Britta Schall Holberg , Birthe Rønn Hornbech og de “Konservative” generelt , men ellers kunne det godt være en fin plan.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PBr

Ja, det er jo lige det – Eyvind Vesselbo & Birthe Rønn Hornbech må da vist have uofficielle danmarksrekorder i at skifte mening 180 grader på stribe 😀 Omkring 2001 og i de første år under VKO-perioden tordnede BRH således imod den ukontrollerede masseindvandring af muslimske “kulturberigere”. Og EV har da om nogen været med til at gøre opmærksom på den foruroligende demografi-udvikling op gennem 90’erne og fået rigtigt mange til at forstå hvilke katastrofale konsekvenser en manglende regulering af indvandringen fra disse lande kunne få for DK i fremtiden. Og Britta Schall Holberg forsøger vel bare at reparere på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Svensk P3 om Danmark: ‘Det 4. rige’ ( via Hodja ) Radioværterne på svensk radios P3 kaldte Danmark for et pisseland i går. Kritikken hagler ned over værten http://ekstrabladet.dk/nationen/article1576248.ece# Danmark har lige fået ros på CNN, men i går eftermiddag kl. lidt over 17, kunne man i programmet Tankesmedjan høre hvordan radioværten Mona Masri [ !!! – Hvilket land mon hun er fra eller har forbindelse til? ] ser på Danmark i almindelighed, og regeringens forslag om at udvise kriminelle udlændinge i særdeleshed: ‘Danmark er det fjerde rige’ [!!!!!] ‘Pissland’ og ‘Det fjerde rige’ sagde hun bl.a andet for ørerne… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, Danmark er faktisk EUS sämsta / værste land iflg. svensk P3 😀

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3718&grupp=14273

Ak, ja – mon ikke hele ideen med konkurrencen fra starten var, at DK skulle vinde
suverænt, således at de svenske lyttere på “magisk” vis blev guidet til det korrekte
svar i afstemingen?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Sæson for tvangsægteskaber Hvorfor kræves man ikke bare en underskrevet kontrakt ved ankomsten til DK, hvor man lover at give afkald på denne og andre former for middelalderligt barbari, primitive klannormer og umenneskelig tvang ved valg af livsledsager? Burde kannibaler og hovedjægere ikke også – iflg. de hellige menneskerrettigheder – have lov til at udleve deres “ædle” kulturer for fuld damp i DK? Eller hvad med folk, der kommer fra lande med venstrekørsel? Er det ikke grov diskrimination imod dem, at tvinge dem til at lægge deres kulturelle vaner af sig og gå over til at køre i højre side… Read more »

bowlaren
10 years ago

Önskar er i Danmark en trevlig Midsommar Mvh Svensson 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x