28
jun
Seneste opdatering: 28/6-11 kl. 1323
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er almindelig anerkendt i kredse, der kan sige hvad de tænker, at den såkaldte “Mellemøstenkonflikt” eller “Fredsproces” i bund og grund er en religiøs konflikt, der handler om at smide de sidste jøder ud fra området. Ingen grænseændring eller landoverdragelse kommer nogensinde til at ændre på det, man skal have penge for at tro på det som betalt forsker eller politiker på nu tredje generation. Mellemøsten er ellers helt “judenrein”, bortset fra 1/400 delen Israel. En dag vil de sidste sjatter kristne være væk også. Men når man iagttager denne samtale mellem Ezra Levant og “kaptajnen”, forstår man desuden, at mellemøstenkonflikten også i vore hoveder er religiøs . Kendsgerninger på gadeplan spiller absolut ingen rolle for de eksterne aktører og den flåde af helligt optændte krigere, der snart bliver opbragt af den israelske marine. Ovenstående ni minutter viser at samtale med de troende, er panden mod en mur. Minut 6:50 snerper den ganske alvorligt til.

Israel er en metafor for alle og enhver, ligesom den anden kaptajn Ahab, hans hval og hans monumentale hævntørst er det. Den har evigt liv, også hvis araberne og verdens  velmenere tilsidst får jaget jøderne ud af deres land gennem 3000 år, meget, meget længe inden nogen havde opfundet “The prophet to end all prophets”, så finder de et nyt bjerg at rulle deres sten op af. Man må vel forestille sig Mankell, Gardell, Auken, Seeberg og Svenska Kyrkan som lykkelige mennesker, måske især hvis deres kommende martyrium kommer på CNN en uges tid.

Prince: Kvinderne er lykkelige, og togene kører til tiden i burkalandene

Jeg kan på stående fod ikke komme på eksempler på at fremtrædende rock- eller popmusikere har fremført noget bare rimeligt intelligent og imod den politiske korrekthed, i hvert fald slet ikke efter at Det Store Tabu om Islam sænkede sig over verden efter Den Kolde Krigs afslutning. Man kan selvfølgelig forstå og forsvare dette for så vidt at den mindste skarphed ytret om islam for altid ville forandre vedkommendes karriere, og formentlig lægge den i ruiner. Og så er der de rent logistiske og økonomiske aspekter, når vedkommendes familie og koncerter skulle beskyttes for astronomiske beløb.

Findes der nogen berømtheder der besidder lidt bekymret realitetssans går de tilsyneladende stille med dørene. Man tager det for givet at celebrities der udtaler sig om lidt større emner lever i gakgak-land, som f. eks. Tom Cruises uforgribelige tale om Scientologys lyksaligheder, eller her hvor han kloger sig om psykiatri. Det skader ikke en berømthed at være skør, måske er dette endda en del af mystikken der driver karrieren. Det vil med garanti heller ikke skade det der er tilbage af Princes karriere at han nu gør sig til talsmand for totalitær Ordnung, bare det foregår i varme lande, og ikke i Europas fortid. Det er ikke ‘kontroversielt’ hvad Prince siger, det er bare i gakket forlængelse af den pæne mainstream (LFPC).

Prince, the Grammy Award-winning artist behind “Purple Rain,” told the Guardian in an interview that women forced to wear burqas in Islamic countries are “happy” to wear them.

“It’s fun being in Islamic countries, to know there’s only one religion,” Prince told the British newspaper. “There’s order. You wear a burqa. There’s no choice. People are happy with that.” (Burqa bans grow fashionable in Europe)

The Guardian pointed out that perhaps not every woman forced to wear a burqa is thrilled with the idea. The singer acknowledged: “There are people who are unhappy with everything. There’s a dark side to everything.” […] Pop star Prince says Islamic women love wearing burqas

En religion for åndelige mus

Det værste her er næsten den ubemærkede sænkning af krænkelsernes tærskel: Vi taler ikke længere om en såkaldt profet der absolut ikke må afbildes. Nu er karikaturer af stereotypiske og autentiske figurer fra denne kultur af ‘hudløse mennesker i en verden af sandpapir’ også omfattet af hysteriet. Medierne spiller med og gør det værre, i hvert fald i skrivende stund er stridens genstand ikke let at finde på nettet (LFPC).

An Egyptian Christian telecom mogul has angered Islamic hard-liners by posting an online cartoon of Mickey Mouse with a beard and Minnie in a face veil.

The ultraconservative Islamists, known as Salafis, called the cartoon posted by Naguib Sawiris on Twitter a mockery of Islam. They launched an online campaign calling on Muslims in Egypt to boycott Sawiris’ mobile phone company Mobinil. Shares of Mobilnil and Orascom Telecom, which Sawiris chairs, both fell Monday on the Egyptian stock exchange. […] Bearded Mickey Mouse, Veiled Minnie Cartoon Causes Stir in Egypt

Disse muslimsk-koptiske “sammenstød”

To helt forskellige fortællinger om den samme begivenhed støder her sammen. I det globale mainstream-ekkokammer forplanter manipulerende og skyldsforskydende memer sig ubesværet henover sproggrænser. Også f. eks. den angiveligt ærkekonservative Jyllands-Posten har forvrænget  den disfavør som er den brutale virkelighed for Egyptens 8% koptere, og gjort massakrer begået af herrefolksmajoriteten til angivelige “sammenstød”. Det kræver kun den allermindste refleksion at undgå, men selv dette er for meget at forvente fra alt for mange journalister. Via Gates of Vienna (LFPC).

A security official says Christians and Muslims have clashed in southern Egypt over the construction of a church. […] Egypt: Christians, Muslims Clash Over New Church

Armed with sticks, Islamic extremists besieged in the church of Saint George in Bani Ahmed, in the Archdiocese of Minya, for five hours threatening to kill the pastor. The church had already been attacked on March 23. The violence was provoked by an attempt to restore the building. […] Hundreds of Salafists Attack a Coptic Church in Upper Egypt

Norges befolkning byttes ut i stillhet

Af Christian Skaug, Document.no

Norge er i europeisk sammenheng et relativt nytt innvandringsland, hvilket i øyeblikket betyr at langt de fleste med fremmed bakgrunn enten har innvandret selv eller er barn av innvandrere. På landsbasis tilhører med andre ord nesten alle disse 1. eller 2. generasjon. Hvor mange barn av etterkommere etter innvandrere uten noen norsk bakgrunn som bor i Norge, er ikke allment kjent.

Danmarks nasjonale statistikkbyrå har offentliggjort tall som viser at barna av etterkommerne uten noen danske slektsrøtter er en liten, men raskt voksende gruppe dertillands (ca. 10.000 mot færre enn 2.000 for ti år siden), og alt tatt i betraktning er tingenes tilstand nokså sikkert omtrent den samme i Norge, både kvalitativt og kvantitativt. Ikke desto mindre har Statistisk Sentralbyrå (SSB) unnlatt å offentliggjøre de tilsvarende tallene for Norge.

Men som Rita Karlsen hos Human Rights Service (HRS) viste i sin fortreffelige analyse den 17. juni, er det for Norges vedkommende mulig å estimere fremskrivninger av antall etterkommere etter innvandrere ved hjelp av en fortolkning av tallene SSB la frem i forbindelse med offentliggjøringen av den siste befolkningsfremskrivningen, samt annen statistikk. Og hun kommer til at omlag 34% av befolkningen kan forventes å være uten norsk bakgrunn allerede i 2030, mot 52% i 2060.

Ved å utelate etterkommernes barn, oppnår man det mer politisk spiselige tallet 27% innvandrerbefolkning i 2030, et tall som i SSBs fremstilling deretter stabiliserer seg på om lag en tredjedel av befolkningen.

Det er altså tale om to forskjellige statistiske verdener. Som statistikkmyndighetene og de fleste politikere sier, i den grad de i det hele tatt tenker over saken: Spiller antall barn av etterkommere noen rolle? Før eller senere blir man jo norsk.

Det klinger hult.

For de fleste innvandringslands vedkommende viser ekteskapsstatistikken riktignok en såpass sterk grad av giftermål med norske borgere at man for praktiske og statistiske formål kan regne deres etterkommeres barn som norske. Men det er all grunn til å tro at barna uten noen norske aner overhodet, som gruppe betraktet vil skille seg klart fra de førstnevnte. Og med ekteskapstallene for hånden vil det ikke være noen stor kunst å resonnere seg frem til at de fleste barn av etterkommere uten norske aner, vil ha sine røtter i de hovedsakelig muslimske landene i Asia og Afrika.

I SSBs statistikk regnes disse som norske, eller rettere sagt som tilhørende den «øvrige befolkning». Det kinkige spørsmålet om det er rimelig å regne en person med fire utenlandske besteforeldre som norsk, besvarer SSB således indirekte med et slags «ja» ved simpelthen å omgå det: De norske opphører å eksistere som statistisk kategori. Djevelen er i detaljene, og man tror det knapt før man får se det.

Det betyr at når barn med fire besteforeldre fra Pakistan, Marokko eller Tyrkia (om noen år også fra Irak, Somalia, Eritrea og andre) kommer til verden på et sykehus i Oslo med foreldre — ikke sjelden fetter og kusine — som tilhører 1. og 2. generasjon, slik situasjonen typisk vil være for etterkommere, så havner disse i samme statistiske gruppe som barn med norske aner, enda det er grunn til å tro at førstnevnte gruppe vil bidra til det man på norsk nytale kaller integrasjonsutfordringer, hvilket vil si ghettoisering og større utgifter til språkopplæring, kriminalitetsbekjempelse etc. På denne måten tilsløres utskiftningen av befolkningen og forvitringen av samfunnet statistisk. Alle vil kunne se at det skjer, men offisielt vil fenomenet ikke eksistere.

Inntil videre gjør man på landsbasis ikke de helt store bommertene ved å se bort fra barna av etterkommerne, men HRS viser at de vil utgjøre omlag en åttendedel av alle uten norsk bakgrunn allerede i 2020, og ca. en femtedel i 2030.

For Oslos vedkommende er det imidlertid all grunn til å tro at barna av etterkommerne allerede er en betydelig gruppe. For den observante hovedstadsborger vil det ikke være noen nyhet, men blant hovedstadens politiske ledelse er det knapt noen som vet det:

Personene den består av bor ikke der hvor fenomenet kan iakttas, og statistikken de får servert forteller dem ingenting. Skulle de komme i skade for å se det, ville de raskt se en annen vei. I de store mediene er det heller ingen hjelp å få, for den IQ som er nødvendig for å forstå problemstillingen, vokser ikke på trær hos disse. Og skulle den finnes, ville det muligens ikke være populært eller karrieremesig opportunt å sette saken på dagsorden.

På denne måten er vi endt opp med the blind leading the seeing. Og de seende finner seg i det, kunne man legge til.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

“en religion for åndelige mus” Eller hyæner. Muslimernes evige fornærmethed har, trods påstande om det modsatte, intet med sarte følelser, eller noget i den dur, at gøre. Det er rå magt det handler om. Man kan i islam ikke få nok af at bræge dag ud og dag ind om de afskyelige vantro, der er ååh så urene og ååh så uretfærdige og ååh så forhadte af månemanden Allah og derfor af alle sande muslimer. Men de vantro må selvfølgelig ikke tage til genmæle, nej grisse fy, der går grænsen. Muslimerne er sat over os af deres gud og det… Read more »

Prudentius
10 years ago

Den stakkels Prince!

Han har altid stået, som en ulykkelig, forvirret og grusomt, ja grusomt, overvurderet fyr, for mig.

Hans egen tossede sekt (JV) ville selvfølgelig blive slagtet til sidste mand, kvinde og barn, under den shariastat han beundrer.

Mon dog ikke JV i mere private øjeblikke misunder storebror islam? (Ikke at JV har noget der bare minder om Sura 9 vers 111, men man har tydelige teokratiske spasmer)

polinos
polinos
10 years ago

mht prince – eller hvad han hedder lige for tiden – så må han jo gøre sig interessant på én eller anden måde. Han har ikke produceret noget af musikalsk værdi siden “Purple Rain”. Blev dog alligevel lidt overrasket over, at han tilsyneladende har fundet gud i form af Jehovas’ Vidners udgave. Og så er der optimister, der mener, at den menneskelige evolution kun går fremad…

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  polinos

The Artist formerly known as Skandinavisk Tobakskompagni hedder nu “BAT”.

polinos
polinos
10 years ago
Reply to  Axel

Kære Axel! Tak for oplysningen, jeg har prøvet at google, men kunne ikke nå frem til noget tilfredsstillende svar på spørgsmålet. BAT som i det engelske “BATTY”, går jeg ud fra!

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  polinos

Ja, det flagrer jo om ørerne … med batty ding-dong bats in the belfry – men ST blev købt af British American Tobacco.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  polinos

Det lyder nærmest som om, han er ved at konvertere til “fredens religion” 😉

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fra den “muntre” afdeling 😀 Man begynder jo lizzom at forstå, hvad det rent faktisk er for et fundament venstrefløjen og de radigale mfl. bygger alle deres enormt store jubelforhåbninger til velfungerende demokratier i de nordafrikanske muslimske lande på … – nemlig vaskeægte kviksand! http://jp.dk/udland/article2475174.ece Minnie Mouse med slør skaber vrede Af THOMAS ANDREW, Los Angeles-korrespondent Offentliggjort 27.06.11 kl. 23:40 Konservative islamister i Egypten raser over tegning af Mickey og Minnie Mouse. Tusinder af egyptere har set sig sure på en kendt egyptisk forretningsmand, som for nylig videresendte en tegning på internettet. … Opfordringer til boykot Nu har tusinder af… Read more »

bowlaren
10 years ago

Reinfeldt vill ha soldater i utlandet, så han framstår som duktig .
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Steen, linket “Burqa bans grow fashionable in Europe” i Prince-artiklen fungerer ikke 😉

Takker, vi må vente på LFPC, jeg ved ikke, hvad han vil have der.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x