29
jun
Seneste opdatering: 29/6-11 kl. 2326
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det fremgår ikke hvor dette indslag kommer fra, men det ligner godt nok BBC på travet: Pegepindspropaganda hvor uindbudte fremmede i et fallitbo af et land der ikke engang kan brødføde sig selv gøres til ofre for ikke nærmere definerede “right wingers”. Og en afghansk flygtning der leder en organisation ved navnet “Open Borders” bruges ukritisk som humanitært sandhedsvidne. Man kan om ikke andet se indslaget som et fingerpeg om graden af europæisk langmodighed anno 2011 – om nogen skulle letantændelige sydeuropæiske temperamenter med statsbankerotten som fremtidsudsigten være de første til at byde slyngelrettighedsindustrien trods. Reagerer grækerne ikke på dette ekstra slag i ansigtet (300 flygtninge forsøger dagligt at entrere via ærkefjenden Tyrkiet) ….. himlen hjælpe os alle (LFPC).

Sydsvenskan og den danske främlingsfientlighet

Der er mange måder at administrere en potentiel katastrofe på, Søren Pinds er vel ikke den værste. Om Pind selv tror på, man kan lave folk om inden i hovedet (assimilere), skal være usagt. Om tre generationer er vi alle lidt klogere. I Sverige vælter den 3 verden stadig ind over grænserne, i det største samfundseksperiment en vestlig stat har foretaget i moderne tid. De behøver ikke identificere sig, Riksdagen kunne ikke være mere ligeglad, og de indtrængende kan iøvrigt opføre sig som de vil (se. f.eks. Malmø og Södertälje), for udvisning er et ord i fremmedordbogen. Sydsvenskan er helt med på den idé, det er Pind, der en “kontroversiel”. Intervieweren skriver at Pind kom til efter at “Birthe Rønn Hornbech fick avgå efter skandalen med de statslösa palestinier.” Interviewer Fürstensberg kan selv være en “skandale”. Set herfra var skandalen, at vi er blandt de kun er 24 lande i verden, der lader os tyrannisere af Konventionen mod Statsløshed.” Vi burde betinge os, at arablandene ophævede deres forbud mod at give palæstinensere infødsret, og ikke gøre som svenskerne: Opfatte enhver landsskadelig konvention som selve Moseloven:

Vad tycker du om svensk integrationspolitik?

Jag vill inte gå in i den svenska debatten eller starta ett brodersslagmål. Men jag undrar ibland hur det står till med Sverige och dess mångkultur. Har Sverige blivit likgiltigt inför den nordiska frihetstraditionen?

Vad menar du med det?

Likgiltig är kanske fel ord. Men svenska politiker angriper dansk utlänningspolitik samtidigt som de hyllar mångkultur. När vi närstuderar den ser vi att den skiljer folk från varandra, att den innebär kvinnoförtryck med mera. Tänker svenska politiker inte på det? När jag träffar integrationsminister Tobias Billström förstår jag att man i Skåne har större förståelse för dessa problem än i Stockholm.Sydsvenskan interviewer Søren Pind: Ministern som vill att alla ska bli danskar. – (FN’s Flygtningehøjkommissariat kigger integrationsminister Søren Pind over skulderen fordi ministeren præsenterede det som “et dilemma”, at statsløse personer har ret til dansk statsborgerskab.)

“Ministern som vill att alla ska bli danskar” tankevækkende rubrik. Jeg har en i lommen der hedder: “Sverige, der tror at alle på jorden er svenskere, de har bare ikke opdaget det endnu.”

Efter fire valgnederlag fes den endelig ind

Imponerende! Det forpligter at være samfundet fortrop og elite. Situationen er nogenlunde parallel til Danmark og vores opposition, men ikke til Sveriges. Svensson uddeler ingen valgnederlag, og når han er uenig med øvrigheden, tænker han at øvrigheden nok alligevel har ret.

NRC Handelsblad newspaper was quoting yesterday from a speech that Verhagen was due to make at a party meeting in the evening. The paper concludes that, in his view, “the CDA must listen more to the concerns that foreigners continually change the Netherlands, that foreign products are can also bring a foreign illness with them, that churches will be replaced by Islamic mosques, that immigrants get rid of Dutch employees too quickly or that newcomers do not adapt.”

“Never before has Vehagen associated himself so explicitly with the ideas of the PVV (Party for Freedom) on foreign influences which could threaten the Netherlands,” writes the leftwing newspaper. Other media that also obtained the speech early however concluded yesterday that the CDA minister was actually stressing that the PVV way is not the solution.The CDA has lost four elections in a row. Verhagen says he wants to keep his distance from populism, but that he does not want to be blind “to the breeding ground for it.”Verhagen: Fear of Foreigners Understandable

Khader: “Hvor er jeg dog glad for, at vi har skærpet udvisningsreglerne”

Det konservative folketingsmedlem Naser Khader er grundigt træt af hadefulde unge muslimer, der sviner ham til, når han bruger sin ytringsfrihed i debatten om islam.Siden Naser Khader, der er født muslim, holdt en prædiken Grundlovsdag i den protestantiske Mårum Kirke, hvor han gav udtryk for sin tvivl om sin tro, har han oplevet en ny bølge af tilsvininger på mail og via Facebook.-
“Det er blevet værre efter, at B. T. skrev den historie, hvor jeg åbent fortalte, at jeg var i tvivl om islam og sagde, at jeg søgte svar på en række af livets store spørgsmål.”

Siden talen fra Mårum Kirkes prædikestol er de hadefulde indlæg, der særligt kommer fra yngre muslimer, taget til i styrke.I går valgte Naser Khader at offentliggøre et indlæg fra Ibrahim Ibo Falastin med foto på sin facebook. Den unge mand, der angiveligt er muslim, skriver blandt andet: ‘ Naser Khader din fucking møghund! Du elsker dansker! Hader muslimer! Din fucking bums. Fuck din fremtid, din nar! Din hund, dit svin!’ Naser Khader offentliggjorde i går teksten til det hadefulde indlæg, flankeret af et foto fra Facebook af manden bag, Ibrahim Falastin.
Ovenover skriver Khader: – “Her er endnu en meget ‘ tolerant’ ung muslim. I får ham med foto. Og hvor er jeg dog glad for, at vi nu har skærpet udvisningsreglerne, som primært rammer sådan nogen ham.” – Det fik tirsdag nogle af Khaders 5000 Facebook-venner til at opfordre politikeren til at fjerne fotoet igen. Men det vil Naser Khader ikke.- “Nej, det synes jeg ikke, er rimeligt. Hvis det er det, de folk mener, så må de også stå ved det, og jeg er godt træt af de tilsvininger,” siger en vred Khader til B. T. Naser Khader udstiller sine fjender på facebook.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
10 years ago

Jo, det virker godt som den bekymrede og forargede BBC tone. Ikke bekymret for en nærmest desperat græsk befolkning, men for en flodbølge af immigranter fra alle verdensdele, som truer med at skubbe dette lands indbyggere (og formentlig på sigt os alle) helt i afgrunden. Endnu engang tales der om en nærmest isoleret voldelig højrefløj og uheldige elementer indenfor politiet. Mener BBC virkelig at resten af grækerne er ligeglade eller måske ligefrem positive overfor denne udvikling? Ikke sandsynligt vel? ”De får skylden for øget kriminalitet o.s.v.” Får vi nogle pålidelige tal at arbejde med eller er der tale om den… Read more »

Jutta
Jutta
10 years ago

Lidt positivt sydfra, jeg har oversat Farshad Kolghi for PI Tyskland :
http://www.pi-news.net/2011/06/anstehende-grenzkontrollen-in-danemark/

Nils
Nils
10 years ago

Hvad går der af sydsvinske? Et interview som består af spørgsmål og svar helt uden læsevejledning. Spørgsmålene er ikkengang specielt tåbelige. Skrevet af Claes Fuerstenberg (st?) som er avisens “korrespondent” i København – haha de sender en mand til Danmark for at læse politiken.dk – anyway det ser ud som om, han er gone native.

PK
PK
10 years ago

Der er et pust af historiens vingesus over det , som sker i Sverige.
I meget gamle dage ofrede man jomfruer, rundt omkring i verden, for at få en god høst.
NU ofrer man fra Kultstedet “Rigsdagen” unge kvinder til berigerne
for at få et bedre og mere menneskeligt Sverige.
Ja, man ofre gerne et helt folk og land.

Prudentius
10 years ago

“Du elsker dansker!”

Et såkaldt “vågn op kald” til alle de tosser, magtfulde tosser, der fortsat ønsker at smadre nationen via masseindvandring!

Dette er hvad I får og har fået.

Rodløse, hadefulde, voldelige og ubegavede mennesker fra en verden af misbrug og afstumpethed.

Mennesker for hvem vejen til paradiset går over sønderhakkede kroppe. For hvem selve paradiset er et horehus.

Mennesker for hvem intolerancen og overtroen er en livsstil.

Dette er berigelsen, dette er jeres drøms virkelighed.

Skam jer!

bowlaren
10 years ago

Ja man tycker att Sverige borde samarbeta med övriga länder i Norden.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x