5
jul
Seneste opdatering: 6/7-11 kl. 0017
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når eksperter udi skole og undervisning diskuterer tosprogede elever, bliver de etniske børn som oftest rubriceret i én samlet kasse. Det gør muligvis debatten mere bekvem og politisk korrekt. Men forestillingen om de tosprogede børn som en ret så homogen – og ofte problematisk – hob hviler på en myte. Realiteten er, at der er påfaldende store forskelle på, hvordan de forskellige etniske grupper klarer sig i folkeskolen…..Renser man for sociale og økonomiske forhold i hjemmet, tegner der sig et mere nuanceret billede..[..]

Børn fra alle de øvrige store etniske grupper klarer sig ringere end de danske elever, om end elever med iransk og pakistansk baggrund er tæt på at være på faglig omgangshøjde med de danske. Slemt ser det til gengæld ud for palæstinensiske børn med rødder i Libanon. Deres korrigerede gennemsnitskarakterer er 1,1 point lavere end de danske børns, men også elever med somalisk og tyrkisk baggrund klarer sig fagligt påfaldende dårligt i skolen.[..]

At forældrenes uddannelse og indkomst kun spiller en relativ beskeden rolle for de etniske minoritetsbørns præstationer i skolen bliver også fremhævet i undersøgelsen. Her gør man op, at cirka en tredjedel af indvandrerelevernes efterslæb i testene i forhold til de danske elever skyldes socioøkonomiske forhold, »mens resten relaterer sig til andre forhold, som har med indvandring at gøre«. – (Weekendavisen 1.7.2011: Det gamle lands normer, ikke online.)

Eksperterne er uenige og kan ikke forklare resultaterne. De eneste ikke-vestlige børn, der klarer sig lige så godt eller bedre end det danske gennemsnit, er børn fra Sri Lanka, en hinduistisk/buddhistisk kultur og Vietnam, der også er buddhistisk, som forskerne kalder en “performance-kultur”. Ikke-performance-kulturer har de ikke noget navn til, det er pæne mennesker. Niels Egelund, professor på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole ved Aarhus Universitet siger: »Det handler om kulturen i de lande, som indvandrere og efterkommere stammer fra« KREVI Rapport: Folkeskolens faglige kvalitet, 1 maj 2011, 32 sider pdf.

Dialog og allahu akbar i Dearbornistan

Der er vist ikke mange der fortjener så meget respekt for deres afklædning af islam, som de kristne missionærer i Acts 17. Det er tydeligt at de ved deres gadeprædikener under Dearborns årlige såkaldte arabiske festivaller udsætter sig selv for en reel risiko for lynchning. Det er dybt ubehageligt at overvære, og man sender en tanke til den lallende advokat for en dansk muslimsk friskole som forleden prøvede at spinne skolens grundlag til “arabisk” (LFPC).

Dearborn is caught in a spiral. A few years ago, peaceful Christian missionaries would quietly come to Dearborn to preach the Gospel. Then security started slapping Christians around, and police began throwing Christians in jail and trampling on the Constitution. This drew some of the more vocal, confrontational, anti-Sharia Christian groups to the city (e.g. Terry Jones, Ruben Israel, etc.). But instead of showing the world how peaceful and loving Muslims are, Dearborn reacted with further hostility, even towards peaceful Christian preachers. This, of course, will draw even more anti-Sharia groups to Dearborn in the future. Will the city continue to respond in anger? If so, I see no end to the spiral. Christian Preacher Harassed and Bullied at 2011 Dearborn Arab Festival

“Hvi skuer du da splinten i din broders øje….”

men ikke bjælken i dit eget? En på flere måder interessant reportage fra SR om Pim Fortuyn, hans venner og hans bror medvirker med et tids- og personbillede. Det er P 3, og man skal udholde pop musik ind imellem, men prøv at høre bare de første ti minutter. Beskrivelsen af Holland omkring årtusindeskiftet- kvalt af konsensus og afpolitiseret af enighed og idyl- er en overordentlig præcis beskrivelse af det Sverige, der står overfor at skulle forsvinde. Svensk journalistik nærmer sig hvor tampen brænder, dette var i 2002, måske er de kun ti-femten år bagud for resten af Europa i virkelighedsbeskrivelsen. De undlader dog at nævne Van Gogh blev myrdet to år senere, og at mordet var endnu tættere på at kaste landet ud i omfattende etnisk vold. De har selv installeret muligheden for vold i Sverige, deraf deres angst og tøven. Og de har intet blik for, at også Geert Wilders ligesom Fortuyn er en typisk, hollandsk, fandenivoldsk liberal, der siger hvad han tænker. En afslappet beskrivelse af Wilders i SR, det bliver så omkring år 2025. Da er han 62 og en ældre, respektabel statsmand.

Lyssna: P3 Dokumentär världen: Mordet på Pim Fortuyn

Gennembrud for Flotille II: Lystsejler nu på vej mod Gaza

Activists trying to break Israel’s naval blockade of Gaza scored their first gain in days when a small French pleasure boat slipped out of Greek waters Tuesday bound for Palestinian shores.

The Dignite al Karama is the only boat in a planned flotilla organized by pro-Palestinian activists to make it out of Greek ports in recent days. […]

Activists said the French boat, a 9-meter motor cruiser, is carrying eight passengers and is expected to be off Gaza within days.

Organizers said the boat eluded the Greek coast guard because it left from a port other than Piraeus, where many of the flotilla vessels have been moored. […] French Boat Heads to Gaza, Eludes Greek Flotilla Crackdown

Er Huma Abedin en slange ved Hillary Clintons barm?

Endnu en illustration af denne den måske mest gådefulde og vanvittige tid nogensinde som vi lever i. Hvad pokker foregår der? Der synes kun at være to mulige forklaringer på at den amerikanske udenrigsministers assistent har kunnet opnå den position hun har: Enten chokerende naivitet og inkompetence i den amerikanske politiske verden, eller et led i et bevidst forsøg på at opnå en form for sameksistens med den fjende man på forhånd opgiver at bekæmpe – Det Muslimske Broderskab. Artiklen her hælder mest til den første forklaring. Som altid er Walid Shoebat en uvurderlig kilde for sit førstehåndskendskab til den arabiske verden. Vi kan vel i øvrigt roligt antage at danske myndigheder ikke udviser samme skødesløshed over for de præmiemuslimer man udsteder sikkerhedsgodkendelse til – eller hvad? (LFPC)

[…] Abedin is even more potentially dangerous: She can leak state secrets. She is closely associated with her Muslim Brotherhood family and even joined Clinton at an event with her mother, Saleha Abedin, at Dar El-Hekma College in Saudi Arabia. Also present was a close associate of Saleha Abedin — Suheir Qureshi. Qureshi’s name later appeared in several prominent Arab newspapers when it was revealed that she belonged to a list of 63 members of the secret arm of the Muslim Brotherhood called The Sisterhood. The full list was later revealed — Huma Abedin’s mother is on it. Huma’s brother — Hassan Abedin — also collaborates with Omar Naseef and Sheikh Yusuf al-Qaradawi, two of the most influential terror supporters in the world.

Yet, as detractors argue “guilt by association,” they unwittingly strengthen our case, because this is what the FBI uses when investigating federal employees: “Character. Associates. Reputation. And Loyalty to the United States. (CARL).” This checklist was never applied to Huma Abedin, who still associates with her family. Dismissing all this as “guilt by association” ignores a tough question:

Other than Huma Abedin, has there ever been a case in which a family member who either belonged to the Muslim Brotherhood or was a prominent Islamist did not denounce a Muslim female relative who married a non-Muslim male?

It’s a question with only one answer: Her family made an exception for her because Huma has a higher calling. […] Walid Shoebat and Ben Barrack: Why the Case Against Huma Abedin Cannot Be Dismissed

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kilder: Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, DR, Snaphanen, […]

Anonym
Anonym
10 years ago

Jeg skriver anonymt af hensyn til min datter, men – hun har lige været på efterskole, og er blevet gode venner med en pige fra fjernøsten. Hun er familiesammenført hertil som datter af den typiske købekone, en smuk, stærk og stræbsom kvinde, der har ønsket at bedre sine kår. Hun har været her i nogle få år, og hun er 100 % integreret, bortset fra at hun ikke har taget den danske faglige middelmådighed til sig. Hun har klaret sig rigtig godt til folkeskolens afgangsprøve, og min datter fortæller beundrende, at hendes dansk ikke alene er meget, meget korrekt, hun… Read more »

LFPC
10 years ago
Reply to  Anonym

“Er der ingen eksperter, der kan løfte blikket og se, at det samme gælder i alle europæiske lande?” Myten om onde, indelukkede Danmark er den bekvemme indenrigspolitiske løgn der nu i 10 år er blevet gentaget så mange gange at den har fået sit eget liv. Formentlig kun mulig fordi den gennemsnitlige MSM-læser slet ikke har det samme overblik over hvad der foregår rundt om i Europa som bloglæsere har. Det er svært at forestille sig dette fortsætte på ubestemt tid. Der må komme et realitetscheck enten fordi virkeligheden i andre lande bliver umulig at ignorere selv for MSM, eller… Read more »

Niels Christensen
Niels Christensen
10 years ago

I Weekendavisen næver Egelund, at såvel palæstinenserne og somalierne er traumatiserede af deres krigs oplevelser. Han ved åbenbart ikke så meget om Sri Lanka. Det er nok svært at finde en tamil i Danmark der ikke på den ene eller anden måde selv har været udsat for chikane og undertrykkelse, og som ikke mindst er berørt af de massakrer der blev påført tamilerne sidste år. Hvad angår palæstinenserne så er det faktisk snart 30 år siden at de ofte omtalte massakrer i Libanon foregik, dvs. en generation siden. Et andet point der ikke berøres i artiklen, eller i undersøgelsen så… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x