9
jul
Seneste opdatering: 11/7-11 kl. 2345
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Marseille er vant til lidt af hvert som Frankrigs mest islamiserede og kriminelle by, men dette kalder politiet “det rene vilde Vesten.” 1) 20 hætteklædte “unge” stopper et regionalpersontog med en barriere af metalbjælker og indkøbsvogne på skinnere, der kunne have afsporet toget. 2) Persontoget stopper så et efterfølgende godstog, der kunne være kollideret med persontoget. Da dørerne til persontoget ikke kan åbnes udefra, kaster de sig over godstoget. 3.) Godtoget plyndres for varer.

Bystyret vil ikke udtale sig. Sagen er “sensibel,” derfor ved vi heller ikke, hvad “de unge” fik med sig hjem, kun at de ikke anvendte vold mod personer, da de ikke kunne komme ind til de 26 panikslagne passagerer. Man kan se det illustreret grafisk i videoen her. Faits divers : une attaque digne du Far West ! Gallia Watch har det på engelsk: Train Attacked in Marseille. France Soir tilføjer:

Togangrebet torsdag aften er langt fra en isoleret begivenhed. Det er en del af en række, der begyndte i 2004 i Marseilles nordlige forstæder. Det seneste togangreb fandt sted den 25. juni 2008. Et godstog blev stoppet mellem havneområdet og det 15. arrondissement af murbrokker og betonklodser. Kriminelle plyndrede derefter et dusin biler og stjal computerudstyr. To måneder tidligere, 24. april 2008, blev et godstog standset i de ​​nordlige forstæder. Tyvene søgte efter kobber. Det første af disse angreb skete den 12 januar 2004. Unge stoppede et godstog de ville plyndre. De havde anlagt en større brand i nærheden af sporene for at distrahere togførerens opmærksomhed. De havde held til at vinke ham til at stoppe. De brød ind i tre af godsvognene……..Der var også gidseltagningen i januar 2006 af passagererne på Nice-Lyon-toget af horder af “unge” fra Marseille.(Snaphanens oversættelse)

Københavns Kommunes Mangfoldighedscharter

Jeg synes, den unge borgmester Allersvlev og alle de andre honette spidsborgere der medvirker, skal tilbyde den 73- årige mand, der nød solopgangen ved Bellevue i forgårs, at skrive under på dette. Han blev uden nogen påviselig grund mangfolddiggjort, og endte på hospitalet med dobbelt kraniebrud, brækket næse, brækket kæbe, flækket overlæbe og tre udslåede tænder, samt brækket håndled. Hvis han altså overhovedet kan holde på en pen længere. De er med i Mangfoldighedsboardet. Via Hodja.

Tjekkisk ex-statsminister i retten for sande udsagn om islam

Måske er de to milliarder lige højt sat, på den anden side er antallet af muslimer jo i de seneste år angiveligt vokset en decimal et par gange om året, men det er nok ikke det han nu skal igennem en skueproces for at ytre. Der er ikke noget at komme efter her. (LFPC).

Retired politician Milos Zeman, Czech prime minister in 1998-2002, faces a criminal complaint over the statements on Islam he made in June at an international conference on Europe.

“The enemy is the anti-civilisation spreading from North Africa to Indonesia. Two billion people live in it and it is financed partly from oil sales and partly from drug sales,” […]

Zeman said Thursday Muslims believe in the Koran like Nazis believed in racial supremacy and anti-semitism and communists in class struggle and dictatorship of the proletariat.

He said Islam is far more aggressive and intolerant than present Christianity, Buddhism, Confucianism and other world religions. He added that the Koran includes passages calling for the subjugation, enslavement and even elimination of non-believers. […] Former Czech PM sued over statements on Islam

Konferencen hed “Europe – Whole and Free? Two Decades Since the End of the Warsaw Pact” og fandt sted i Prag den 27. og 28. juni 2011 og havde talere som Václav Havel, Paul Wolfowitz og Sir Malcolm Rifkind. Hvem der har anmeldt Zeman, fremgår ikke. (LFPC)

Vad döljer sig bakom Aman Care AB?

I en tidigare bloggpost skrev jag om VD:n för Aman Care AB (556658-0931) och tillika årets företagare, Karima Ayan Tice, som inte alls var VD utan styrelseledamot. Inte något större scoop får medges, men det förde det goda med sig att det flöt in intressant information i kommentarsfältet som jag grävt vidare på. Det ska också klargöras att Karima Tice (tidigare Jama) faktiskt var VD från sommaren 2008 till april i år.

Det som framkommit sedan förra bloggposten är desto mer intressant och alarmerande. Det visar sig att det finns en tydlig koppling mellan Aman Care AB och den ökända Bismilahi Förskola AB som bedrivit bidrags- och skattefusk i stor skala, något som uppdagades under 2008. Bismilahi Förskola förde också ut åtminstone 14 miljoner kronor ur landet som misstänks ha gått till den islamistiska terrororganisationen Al Shabaab. Härvan ledde till flera fängelsedomar och det undertecknad fått fram indikerar på att man har fortsatt i samma spår och nu använder sig av Aman Care AB.

Samma kvinna som dömdes till fängelse för förskingringen på Bismilahi förskola drev nämligen Aman Care AB under samma period. Hon heter Ebya Shire Jama (671113) och dömdes till tre och halvt års fängelse i hovrätten. Styrelsen i Aman Care består i nuläget av:

Nasri Abdi Botan (född 1962), VD och styrelseledamot Khadra Shire Jama (född 1981), Vice VD och styrelseledamot Nasreen Shire Jama (född 1983), styrelseordförande Karima Ayan Tice (född 1975), ledamot Sadia Shire Jama, (född 1979), ledamot

Lars-Erik Engberg (född 1958), revisor.

Redan här kan man se att det här är ett företag som helt styrs av en somalisk klan, Jama. I media har det beskrivits som att Karima Ayan Tice köpte ett nedgånget och skuldtyngt företag för 10 000 kr och på tre år gjort det till en framgångssaga. Hennes tillträde som VD sammanfaller tidsmässigt med när mångmiljonbedrägerierna på Bismilahi Förskola AB uppdagades och Ebya Shire Jama häktats under våren 2008.

Vad som med största sannolikhet hände var att man under pressen av massmedial bevakning, brottsutredningar och häktningar skrev över Aman Care AB på en betrodd klanmedlem för att rädda vad som räddas kunde. Ett tag verkade Bismilahis Förskolas öde beseglat då deras tillstånd skulle dras in, och hade det skett så hade man bara haft Aman Care AB kvar. Eftersom det här är Sverige så fick de förstås behålla sina tillstånd och bytte namn till Umma Förskola AB (556699-6533).

II På nyckelpositioner inom Aman Care AB idag hittar man flera personer som var verksamma i Bismilahi Förskola under tiden för bedrägerierna. Khadra Shire Jama dyker upp även i den här styrelsen och som ekonomiskt ansvarig för Aman Care AB återfinns Guhad Shire Jama (född 69). Han är make till Ebya Shire Jama och åtalades även han för bedrägerierna men frikändes.

Det kan inte nog understrykas hur anmärkningsvärt det är att Guhad Shire Jama som ansågs ha en central roll i den förra härvan nu är ekonomisk chef på Aman Care.

Revisorn Lars-Erik Engberg var också revisor åt Bismilahi Förskola och tycks inte ha blivit avskräckt av det inträffade. Hans uppgivna specialitet på Linkedin är också att ”hjälpa människor”, vilket i det här sammanhanget får en synnerligen vid innebörd.

Karima Tice och hennes framgångssaga framstår allt mer som en fasad för Jamaklanen så att de ska kunna fortsätta verksamheten efter bakslaget 2008. Att Karima Tice själv påstår i intervjuer att de fortfarande inte går med vinst trots att resultatet var nästan en miljon 2009 och man har tecknat avtal med ett antal kommuner runt om i Sverige väcker frågor om var pengarna tar vägen?

Det är också ännu ett intressant sammanträffande att Aman Care och Umma Förskola har en stort sett identisk ekonomisk utveckling sedan 2008. Två företag som rimligtvis borde skilja sig åt i antal anställa, kostnadsbilder och upplägg på verksamheten redovisar nästan samma siffror till Bolagsverket.

III Utnämnandet av Aman Care AB till ”Årets inspirationsföretag” med Karima Tice i spetsen framstår allt mer som ett bisarrt skämt. Man kan inte annat än undra hur ett man kan ge ett så pass stort pris till ett företag utan att kontrollera dess bakgrund först? I synnerhet när det rör sig om ett företag i bransch som är så anfrätt av mygel och kriminalitet?

Prisutdelningscermonin med Per Unckel och Karima Tice (Jama)

Samtidigt finns det ett återkommande mönster i detta. I sin iver att propagera för det mångkulturella drömsamhället försöker media och politiker gång på gång göra hjältar av människor som sedan visar sig vara fifflare och banditer. Det började med Refat El-Sayed och senast var Paul Mardirossian som var den rehabiliterade gangstern som blivit kändiskrögare som visade sig vara en helt orehabiliterad gangster.

Vårt politiska etablissemang ger sig in i de här vågspelen därför att de kallt räknar med att media inte gör sig jobb och granskar deras gunstlingar. Det som står i den här bloggposten är vad DN:s artikel häromdagen borde ha handlat om. Istället var det insmickrande klyschor och andäktig beundran.

IV Kanske är allt det här då bara tillfälligheter? Är Karima Tice det fantastiska geniet som kom från ingenstans och skapade framgång ur nederlag? Är det en ren tillfällighet att samma människor som var inblandade i förra brottsupplägget nu återfinns på nyckelpositioner i den här verksamheten? Ett upplägg som även det av en händelse går ut på att utverka så mycket medel som möjligt från det allmänna?

Kanske.

Bara en sista detalj, mest som kuriosa. Ledaren (emiren) för Al Shabaab i Somalia heter Ibrahim Haji Jama. Han var tidigare dess ”finansminister”. Tillfällighet?

Allra underdånigast, K

Stockholm’s entrepreneur of the year Karima Ties accepted the prize from Business Minister Maud Olofsson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
11 years ago

Man ved at multikulturen har alvorlige problemer når kreative kræfter i det offentlige forsøger sig med loyalitetserklæringer der ikke kan bringe paradiset ét skridt nærmere.

Prudentius
11 years ago
Reply to  LFPC

Det er så åbenlyst tosset, at det ikke er til at holde ud!

Jeg tager det som et tydeligt bevis på at der er sindssyge i luften hos de multikulturelle.

Deres hus er bygget på sand og de ved det.

Det næste bliver at man optræner et korps af jinner, med hjælp fra hovedstadens kyndige imamer selvfølgelig, til at patruljere gaderne om natten, for at holde multikulturen harmonisk.

Fra togrøverier til pensionisters flækkede hovedskaller, mere og mere, hurtigere og hurtigere…

EH
EH
11 years ago

Bystyret viil ikke udtale sig…

Det er da ellers nu mens de stadig kan at de bør gøre det. Senere vil det ikke blive et spørgsmål om at de ikke vil men om at de ikke kan. Eller er jeg bare lidt bagefter. Det ER allerede et faktum. Jamen er der så snart kun EDL metoden tilbage?

bowlaren
11 years ago

Invandring som alla länder drabbas av, är världens största problem. Tack vare att människor inte orkar försörja sig i sina egna länder för att dom är lata. Tänk om vi inte hade all den här invandringen, vad härliga våra länder vore då, vilken härlig värld vi då skulle ha.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Så er der snart ballade om Muhammed igen – igen! Nå, forhåbentlig kan dette få Danmark til at glide helt om i baggrunden af muslimernes bevidsthed 😉 Men mon ikke denne BBC-serie om Muhammeds liv og levned bliver en omgang slatten politisk korrekthed som sædvanligt? BBC har jo næppe tænkt sig at udfordre islam og “kultureliten” for alvor med noget seriøs oplysning om Muhammeds mange forbrydelser og hans dybe had til andre religioner, kulturer og kvinder mfl., vel? Iran threatens ‘serious action’ over BBC plans to screen documentary series on Muslim prophet Muhammad (via Hodja) http://www.dailymail.co.uk/news/article-2012252/Iran-threatens-BBC-Muslim-prophet-Muhammad-documentary.html#ixzz1RSuJd5sM The BBC is courting… Read more »

Prudentius
11 years ago

“islamisk forsvarligt” Det er ved læsningen af Alevs facebook-opslag, så mere end tydeligt hvorfor muslimer aldrig opbygger stabile og velfungerende samfund, men altid ender med at leve i en slags undtagelsestilstand med dyb, konstant og blodig mistro imellem de regerende og de regerede. Kun familien/klanen er en relativ sikker havn, hvilket gør at det udviklede civilsamfund forbliver en umulighed. Læg nemlig mærke til hvordan islams sammenblanding af politik og religion øjeblikkeligt gør enhver diskussion til et slagsmål om rettroenhed/retledthed. Er Alev klar over at hans ønske om en islamisk stat, meget vel kan ende i en overskåren hals, med kniven… Read more »

Prudentius
11 years ago
Reply to  Prudentius

Ups, ligger under forkert indlæg.

Skete en omrykkelse mens jeg skrev?

Nå ligemeget.

LN
LN
11 years ago

NYBYGGARE var Ordet! — More Colonists than Settlers! Varför finns inte “Månens Vård och Omsorg” när “Solens..” finns? Skulle väl passa muslimer väl? Om något stinker HUMBUG så är det hela den här verksamheten – men, håll till godo DUMSVENSKAR anförda av landsförrädare Reinfeldt, som man bäddar får man ligga. ############################################ Kontakt Nasra Bottan, Verksamhetsledare 08-36 90 50 Verksamhetsprofil/verksamhetsidé: Utgångspunkt för verksamheten är kontinuitet och trygghet. Varje omsorgstagare har i möjligaste mån samma personal vid varje insats. Eftersom det handlar om vardagsnära insatser är det viktigt att omsorgstagare och personal förstår varandra språkligt och kulturellt för en tryggare vardag. T.ex.… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

Här har vi typexempel på dessa företagsamma nybyggare som Maud Olofsson ständigt talar om. Det är dom som skall bygga Sverige och rädda välfärden under kommande år.

bowlaren
11 years ago

När allt ska drivas privat, kommer det fram en massa skojare, man får intryck av att dessa människor är Moderater.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x