14
jul
Seneste opdatering: 21/7-11 kl. 0646
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I sin bog om den politiske forpligtelse leverer Kai Sørlander den filosofiske begrundelse for en række politiske synspunkter. En central del af argumentationen handler om at Socialdemokratiet svigtede sine svageste vælgere med sin indvandringspolitik op gennem 80’erne og 90’erne, der derfor fandt et nyt parti, der kunne forsvare deres interesser, nemlig DF. Her gøres op med et udbredt dogme om at en bestemt politisk holdning vidner om en særlig sober personlig moral. Men der er forskel på personlig moral og politisk holdning. Sørlander gør opmærksom på at moralsk selvpromoverende personer som eksempelvis Nyrup, ganske gratis kan gå ind for en fri indvandringspolitik fordi hans egoisme er sikret ved det danske skattesystem. [..]

At tillade en stor indvandring fra muslimske lande, som Socialdemokratiet og de radikale har ansvaret for, er derfor at undergrave landets demokratiske stabilitet. DF får dermed rollen som dem, der så klarest i 80’erne og 90’erne.
I dag er den islamiske terror en legitim fjende, mens den islamiske religion betragtes som en religion på linie med kristendommen. Det mener Sørlander er en uheldig forskydning af perspektivet. Hovedfjenden er nemlig ikke en række fanatiske terrorister, men derimod den ideologi, der vil undergrave demokratiet ved at lade religionen diktere politikken. En stor del af vestens politikere og intellektuelle forstår ikke dette, mener Sørlander. I stedet ser de blot ned på dem, der har forstået det.Sørlanders bog burde være pligtlæsning for alle politikere. Mange politikere vil naturligvis være uenige, men de ville i så fald være nødt til at kvalificere deres argumenter betragteligt. Steen Stengaard Nielsen: Poul Nyrup var ikke stueren – om Sørlanders nye bog. – (Kai Sørlander. Den Politiske Forpligtelse. Det Filosofiske Fundament for Demokratisk Stillingtagen. Informations Forlag. 280 sider. Kr. 299.)

Hava Nagila goes to Bollywood

Mad og musik er måske de eneste områder hvor multikultur giver frugtbare resultater. Hosstående video er måske ikke lige afløseren for Lisa Gerrard, Peter Gabriel, Azam Ali eller Anoushka Shankar, men kan man lukke ører og øjne for kitschede disko-dasko-rytmer og tidens obligatoriske horde af dansende mennesker, er den egentlig ikke helt ueffen. Og en interessant konstellation i det indiske og det jødiske – to nationer bevæbnet til tænderne med atomvåben og trængt af en skånselsløs fjende af friheden, og ikke belemret med helt samme grad af berøringsangst ift. samme fjende som Europa og USA. Det strategiske parløb har skam også udmøntet sig i en anden kitschet world music-video, nemlig den israelske våbenproducent Rafaels promotionvideo lavet til det indiske marked. Nå, så kom vi vist tilbage til det velkendte (LFPC). Bollywood looking to film in Israel?

Portræt af et havari

Kom nu ihåg att Växjö kommun inte är unik. Motsvarande utveckling finns i varje kommun som har avtal med Migrationsverket om mottagning av så kallade flyktingar. Thoralf Alfsson: Fullständigt misslyckad integration i Växjö.

Sveriges problem er, at det ser sådan ud eller værre i næsten alle kommuner. I Danmark er det ukontroversielt blandt politikere og forskere, at asylindvandring er en ren tabsaffære i flere generationer. I Norge er det ved at dæmre. I Sverige kan man ikke sige det højt, man fortsætter med at spæde på en potentiel katastrofe. Forskere kan skrive artikler som forleden Migration som en förutsättning för välfärd uden med et ord at præcicere hvilken immigration, der kan medføre velfærd. I mellemtiden udhules svensk velfærd mere og mere, og de der ikke kan få en operation eller sygedagpenge, får aldrig at vide hvor pengene til det blev af, at de nemlig gik til svenske politikeres store, forlængst fallerede illusion og udsalg af arvesølvet. Da nu altså folket ikke vil afsætte dem, er det en slags dødspagt, vi ser foregå: Riksdagen som en determineret alkoholiker, der vil drikke sig ihjel. Presse og befolkning der slår ring, for at beskytte forehavendet. Det slutter derfor først den dag, pengene slipper op eller patienten dør. (Gårdagens migration kan inte likställas med dagens migration.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mette
mette
10 years ago

Ja, vi har ikke glemt Nyrups forsøg på afstraffelse af Østrig. Da han trådte frem på skærmen og bebudede den, husker jeg, at jeg – inden jeg fik tænkt mig om, – hørte mig selv gispe højt, og at min mand frøs til is i stolen ved siden af mig. Et lignende øjeblik oplevede vi med socialdemokraten biskop Kjeld Holm, det må have været omkring samme tidspunkt. Jeg husker ikke, hvad Holm sagde, blot at han straks efter stoppede sin talestrøm og selv så forvirret ud nogle sekunder, førend han fortsatte i samme tone. Det føltes præcis, som om han… Read more »

li
li
10 years ago

Der er vel ikke noget at sige til poul Nytårshat rasmussens mærkelige menneskesyn, han er vel præget af sin far’s nazistiske race opdeling, som gav sig udslag i poul Narhat rasmussens opdeling af mennesker i stuerene og ikke stuerene, lidt ligesom ideologien islam har det tilfælles med nazismen at opdele mennesker i rene og urene, hvor de urene, ikke stuerene skal forfølges og straffes. Hvem husker ikke imam/nazi-diktator poul Nytårshat rasmussens forsøg på afstraffelse af et helt land, Østrig, fordi folket i Østrig havde stemt forkert!! Nej, poul nar Nytårshat rasmussen var bestemt ikke en politiker, men en simpel løgnagtig… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“Kraftig eksplosion i Malmø. Lidt før klokken fire fredag morgen fik svensk politi en anmeldelse om en kraftig eksplosion i en videobutik på Linnégatan i Malmø”:

http://jp.dk/udland/europa/article2490137.ece

Men jeg fornoder, at for politiet i Malmø er det “just another day at the office”.

mette
mette
10 years ago

“DF får dermed rollen som dem, der så klarest i 80′erne og 90′erne.”

Der har sneget sig lidt ønsketænkning ind. Dansk Folkeparti blev først oprettet i 1995.

PK
PK
10 years ago

Poul Nyrup havde det rigtige “menneskesyn”. Og desværre mange mange andre. Hvad det betød ved jeg ikke rigtigt, men det havde noget at gøre med, at mennesker med den rigtige hudfarve godt må overfalde danskerne, og så er der tale om en berigelse for Poul Nyrup. Og mange mange andre. Forskellen på Kai Sørlander og Poul Nyrup( og mange mange andre) er, at den kloge Kai Sørlander har tænkt tingene igennem ang. f.eks.. indvandring og volden. Det behøver Poul Nyrup ikke..Han har jo det rigtige menneskesyn. Desværre. Hvor skaber det dog med smerte og frygt. Poul Nyrup er mere prædikant… Read more »

bowlaren
10 years ago

Nu ska Sverige bli överbefolkat också, fast det inte finns arbeten, så tar regeringen hit folk, Moderaternas enda chans att få sitta vid makten, om man offrar sitt egna land ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Skåning
Skåning
10 years ago

Det finns ett grundläggande fel med Indien, och det är att de är 1,3 miljarder människor på en yta som möjligtvis är sju gånger Sverige. Det finns inget som kan motverka det grundläggande problemet utan en fet p-piller, eller steriliseringskampanj. Det är överbefolkningen som skapar Indiens problem. När jag var liten så skulle man som god PK-it skicka pengar till de svältande barnen i Indien. Hade vi skickat p-piller eller kådisar så hade de antagligen haft en mycket högre välfärd idag. Det är denna lögnaktighet som alltid har retat mig. Skitsamma om du tar hit ett adoptivbarn från Indien eller… Read more »

bl
bl
10 years ago

Migration er en forudsætning for velfærd.

Nemlig, thi uden migration, ingen nye stemmer på velfærdspartierne.
Og: uden migration, ville Sverige have haft en større lønpres i “servicesektoren”, som der stod i Børsen mere eller mindre ordret for ikke særlig langt tid siden. Det tør vel siges, omend der nok er betydeligt flere thaikvinder og fillipinere som smøger ærmerne op, end der er arabiske kvinder. Skam få den som tænker ilde herom.

tyssna!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x