21
jul
Seneste opdatering: 22/7-11 kl. 1854
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Henryk Broder leverer en journalistpris tilbage:

Kære hr. Zimmerman,

For lidt mere end en måned siden tildelte kulturrådet, hvis leder De er, en pris til holdet bag “Deutschland-Safari/Entweder Broder.” Begrundelsen var: ” I serien i fem dele præsenteredes ironisk … fordomme mod muslimer, jøder og kristne. Juryen fremhævede især, at de to hovedpersoner Henryk M. Broder og Hamed Abdel-Samad udover satiren også inddrog socio-politiske spørgsmål som integration, religion og kulturel mangfoldighed i Tyskland. “

Nu kan jeg i “Berliner Morgenpost” læse, hvad De skriver om det besøg, som Thilo Sarrazin aflagde i Kreuzberg: “Det er egentlig mere end pinligt, når et prestigefyldt kulturmagasin finder det nødvendigt at iscenesætte en så forudsigelig skandale at sende Thilo Sarazzin til Berlin-Kreuzberg og Neukölln, beregnet på at vække vrede reaktioner. “

Pinligt er i denne sammenhæng ikke Sarrazins besøg i Kreuzberg, eller at ZDF dokumenterer begivenheden, pinlig er kun Deres stillingtagen, som står på ​​pøbelens side, den pøbel der bestemmer i dele af Kreuzberg. Selv om Sarrazin og ZDF havde planlagt at iscenesætte en skandale, så er det i et velfungerende demokrati, der ikke administreres af kulturelle råd, en legitim måde at henlede opmærksomheden på forhold, hvis eksistens ofte benægtes.

Og det er præcis, hvad Hamed Abdel-Samad og jeg har gjort i vores TV-serie, da vi besøgte et NPD møde, en gruppe tidligere Stasi-embedsmænd og en moske i Duisburg. For dette har De givet os en pris.

I lyset af Deres kommentarer om Sarrazin, tror jeg nu ikke, at vi har fortjent prisen, eller at De er den forkerte prisuddeler. Deres holdning er anti-oplysning, paternalistisk og reaktionær, den fremmer etableringen af ​​no-go zoner, der ikke bør eksistere i et åbent samfund. Derfor giver jeg nu den pris, De har givet mig tilbage med øjeblikkelig virkning. Jeg frabeder mig yderligere fornærmelser fra Deres side. Broder gibt Journalistenpreis zurück (Snaphanens oversættelse)

Rubin: Det reaktionære venstre

[…] Once again, people face discrimination because of their views. It is simply a different set of views being persecuted.

This is totally contrary to liberalism’s long historic struggle against governmental and social oppression. And, of course, this isn’t historic liberalism or modern conservatism (which has incorporated many liberal concepts compared to what conservatism meant in the past) but radicalism.

What has happened is that what was once “conservative” oppression at the hands of authoritarian traditional political and social systems — rationalized by state religions, divinely justified monarchs, and restrictions on free thought — has now become “progressive” oppression at the hands of unlimited governmental power, ”anti-racism,” and “social justice.”

It is strange but quite understandable that the profoundly reactionary nature of the current dominant doctrine is so little recognized. […] Barry Rubin: The Freedom-Loving Rebels Become Reactionary Oppressors

Rudolf Hess: ‘Nimmer nutten’ på slynglernes hitparade

En del læsere vil nok genkende en reference til Jørgen (de) Mylius i rubrikken. Baronen om et afdød koryfæs ikke videre imponerende fanskare, i anledning af spredningen af asken af dennes afsjælede legeme (LFPC).

[…] But here comes the most important part of this story:

The annual pilgrimage of neo-Nazis in Wunsiedel peaked in 2004, when authorities say some 5,000 people came from across Europe, including left-wing counter protesters.

That’s right: at the peak of their resurgence, the neo-Nazis could muster only five thousand people, including counter-protesters, coming in from all over Europe. […]

Seriously: five thousand people from all over Europe converged on Bavaria for their annual pilgrimage? That’s pathetic.

As I have said many times before: the Nazis in Europe are a sick joke. Their idolatry is evil, but their numbers are laughable.

This preoccupation with a “Nazi resurgence” has nothing to do with reality. It is a mind parasite that has invaded the brains of most Westerners. The obsession with fascists and Nazis is a symptom of our own mental illness.

Rather than examine the world around us, we stare into the mirror. And what do we see there? Nothing more than the devils of our own febrile fantasies.

Meanwhile, millions upon millions of people who hate Jews and admire Adolf Hitler crowd the streets of European cities, eager to overthrow the existing order and establish a totalitarian regime.

And yet all our focus is on a handful of cranks and loons who make pilgrimages to the grave of a dead Nazi! What sort of madness is this that has come upon us? Who will exorcise this demon from our collective soul?

The Nazis are dead, but we demand they be revenant. We exhume their rotting corpses so that they may walk again amongst us. The Nazi Undead

14/07/2011: Shariadomstole i det meste af Australien

Kriminalitet indskrænker vores frihed

Af Lene Kattrup Dyrlæge og medlem af Det Etiske Råd

Den nye danske toldkontrol er upopulær i EU. Kommissionens formand, José Manuel Barroso, har kritiseret Danmark og sagt (bl. a. i Metroxpress): »Jeg er sikker på, at danskerne gerne vil kunne rejse rundt i Europa uden grænsekontrol, og så må de selvfølgelig også kunne forstå, at de også må give andre mennesker de samme rettigheder«. Men i hele Europa er kriminaliteten især pga. Schengen-projektet steget voldsomt. Og kriminaliteten rammer skævt. Hvis man er i Barrosos lønramme, bor man sikkert på en »dyr« adresse med en effektiv sikring i form af et tyverialarmanlæg, dørtelefon eller lignende, og så føles kriminaliteten ikke så problematisk og nærværende.

Men er man fru Jensen, der bor på en mere almindelig ydmyg adresse eller f. eks. i en almen bolig i Århus København, Odense eller i en mindre by, vil man ofte være utryg ved at cykle, tage bussen eller toget hjem samt gå det sidste stykke efter mørkets frembrud.

Der er i dag flere steder, hvor man ikke bør færdes sent og alene, og i mange byer i Europa tilråder politiet, at unge piger ikke færdes alene på gaden om aftenen.

Værre og værre

Meget tyder på, at det i årene der kommer, bliver værre og værre. I England har premierminister David Cameron for nyligt udtrykt forståelse for, at borgerne skal kunne forsvare sig i deres hjem mod hjemmerøverier, fordi politiet ikke kan følge med pga. stigningen.

Den engelske regering overvejer at lovliggøre selvforsvar/ selvtægt ved hjemmerøverier.

Herhjemme er indbrud og hjemmerøverier også et kæmpe problem. Jeg har selv talt med personer, der har oplevet at ringe forgæves til politiet, som ikke kunne rykke ud pga. underbemanding, trods der var en indtrængende indbrudstyv i huset. Forleden viste en avisafstemning, at 75 % af læserne mente, det var ok at have knive og køller i sit hjem til selvforsvar ved indbrud.

DF har forslået, at man gør det lovligt for personer på gaden at have peberspray på sig. På Youtube ligger en meget sigende video af en betjent, der i lang tid jager en biltyv rundt i et af de hårde kvarterer i Kokkedal uden at kunne få forstærkning, han bemærker: »Jeg skal slet ikke ud af bilen og løbe efter ham i sådan et område«. Mange almindelige borgere, som i øvrigt slet ikke rejser så ofte, men har travlt med at passe arbejde og deres familie, vil nok foretrække en forsinkelse ved grænsen, hvis det kan gøre, at de kan føle sig mere trygge i deres hjem, og når de færdes på gaden.

Og erhvervslivet kan nok håndtere en evt. genindført grænsekontrol, det gik fint tidligere. Samtidig vil den kriminalitet, der også er en udfordring for den internationale samhandel, og som betyder store økonomiske ekstraudgifter for erhvervslivet, jo aftage.

Frederiksborg Amts Avis 22.07.2011 gengivet med forfatterens tilladelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john nielsen
john nielsen
10 years ago

So sad to hear about the Oslo bombings. I had never thought this could happen in Scandinavia. I have a Scandinavian background, and feel ashamed about what has happened. This kind of violence can never be justified. If governments, assumed to be democratic, will not listen to the people/masses, then one can expect such events to happen.
john

Skåning
Skåning
10 years ago

Jag måste säga att Baron Bodisseys inlägg är förbannat klokt. Nynazister är inte något problem och har inte varit det på årtionden (förmodligen inte sedan 40-talet). Med det minsta mått av analysförmåga så inser man att rent rasistiska idéer aldrig igen kommer att få något fotfäste i Europa. Det är därför jag inte kan begripa varför vissa anti-islamister/anti-jihadister/invandringsmotståndare är så förbannat hysteriska att ta avstånd från allt som ens kan tänkas ha den minsta lilla långsökta samröre med antisemitisk/rasistisk radikalnationalism. Nu senast skulle Robert Spencer ta avstånd från EDL eftersom några dylika hade hamnat i leden av den organisationen. Varför?… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Det er islamister der står bag det. Jihad 100 procent….nu må vi se.
Det er forrykt

Henning
Henning
10 years ago

Lige en anden nyhed der lige kom som SMS:
http://mobil.borsen.dk/nyhed/211568/
Breaking: eksplosion i Oslo centrum, tæt på regeringsbygninger, flere sårede.

Erling
Erling
10 years ago
Reply to  Henning

Det er nok nynazister, der står bag.

Tim
Tim
10 years ago

Jeg tror problemet ligger i at muslimske forældre i bund grund ikke kan lide hinanden og deres forhold er dårligt funktionelt. De bringer INTET til deres barn, og hermed er der et opbyggende problem at det lille barn ikke møder det han skulle have mødt siden han var lille. Det er opdragelse, respekt, indlevelse og forståelse, følelsesmæssigt indsigt i andre, etc. Og pludselig har vi en bande på 200 som “er parate til at slås”. Vi vil have respekt med kamp og pistoler, og vi starter i en ung alder med det ære/respekt kultur og jeg skal være ENDNU hårdere… Read more »

bowlaren
10 years ago

Islam och sharia lagar ska utrotas på samma sätt som man utrotade Nazismen.

li
li
10 years ago

Efterhånde syntes jeg aber er langt mere civiliserede og sympatiske, nu mere jeg oplever fra muhammedaner “racen”, det er en fejl, at aber ikke også kan bruge §266b og få dømt abe kritikerne for racisme! Det er stadig en gåde for mig, hvordan mennesker der kan tale, stadig kan underkaste sig idiotien islam. Faktisk er aber mere frigjorde end muhammedanerne, der propper deres hunkøn i affaldssække. Bekæmp idiotien islam og bevar aberne! de ved trods alt de hører hjemme i træerne! det kunne muhammedanerne så tænke lidt over, nå nej, de er jo styret af en race ren skodbog koranen,… Read more »

anno
anno
10 years ago
Reply to  li

– Aberne er på vor side, vil jeg tro…

“Das heißt, wenn ein kleiner Orang-Utan beispielsweise eine Apfelsine klaut, wird ihm nach altem Korangesetz die Hand abgehackt …”
(Tysk skuespiller der forsøger at redde orangutanger fra sharia, boksekampe og bordeller i Indonesien, Borneo, Thailand)

Hannes Jaenicke befreit Orang Utans aus Bordell. Hamburger Morgenpost
http://www.mopo.de/news/hannes-jaenicke-befreit-orang-utans-aus-bordell/-/5066732/5438536/-/index.html

Hannes Jaenicke und die versklavten Orang-Utans ZDF 13.08.2008
h tt p://www.welt.de/fernsehen/article2299260/Hannes-Jaenicke-und-die-versklavten-Orang-Utans.html

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x