27
jul
Seneste opdatering: 28/7-11 kl. 1743
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

OgsĂĄ i Norden, hvor vi har afskaffet idĂ©en. Folkekirken er ikke glad for djævelen længere. “Han taler ikke til moderne mennesker.” Ikke det? »Never give evil a second chance«, siger Eli Wiesel. Han sagde det i Oslo. Men vi gør det hele tiden.

Man skal passe på med at botanisere i det onde og forsøge at forklare det. Det onde kan undfange sig selv uden grund. Det skal vi være klar over. Det er et grundvilkår. Alligevel er det udtryk for menneskets prisværdige fornuft at søge efter årsager til det, der sker. Det er baggrunden for fremskridt og udvikling. Men også for megen pseudovidenskab og overtro.Vi søger i skyggedalen mellem ord og handling for at finde ud af, hvorfor det gik så galt. Det er der, dæmonerne bor. Fristerne og forførerne, der lokker den enkelte til at udspekulere og begå galmandsværk. Vrede og had kan forplantes og stimuleres i selvbekræftende ekkorum, tidligere i små partidannelser og i dag på internettet. De politiske strømpile kan pege mod venstre eller højre, men mest af alt kredser hadets og voldens univers om sig selv og giver sig udtryk i vilde konspirationsteorier og megalomane fantasier. Det er i skyggedalen, at denne verdens Stavrogin’ er, nihilister og onde ånder udklækkes. Den pæne facade med sublimeret had og indestængt ondskab.Den sorte boks (Psykiater: Jag har träffat ett otal antal mördare. Det här är nog det värsta jag varit med om.)

Lex Erling: Hvad de skriver (og ikke skriver) om os

Resultatet af dette lille survey over omtalen af Snaphanen de sidste fem dage er ikke så opsigtsvækkende som man kunne frygte. Kun omkring 10 gange er vi blevet nævnt i trykte medier, så den foreløbige skade begået af en lallende journaliststand er begrænset. Men tendensen er helt entydig: Svinsk kategorisering og shaming, og absolut ingen omtale af hvad vores redaktionelle indlæg nærmere handler om, hvordan vi argumenterer og dokumenterer, og hvor vi selv mener at befinde os politisk.

Er denne sample repræsentativ for hvad der kunne være i vente, må der givetvis lægges hoveder i blød. Shaming og kategorisering/stempling er de grundvilkår vi lever under og accepterer som en præmis. Lige nu er dette så kørt op i det mest skingre leje. Vi kan intet stille op, og spørgsmålet er så om man bare skal ignorere det, og fortsætte med det vi nu engang bedst selv kan lide, nemlig perspektivering og dokumentation af et område der i disse år er ved at forandre Europa dramatisk.

Men af surveyet mĂĄ det siges at være tydeligt at kommentarer pĂĄ et højt abstraktionsniveau der indeholder muligheder for fejllæsninger nok mĂĄ undgĂĄs, da man ikke kan forvente at en journalist vil kunne forstĂĄ dem. Med den groteske omtale af Erlings lille pastiche in mente kan jeg se at jeg burde have bedt ham om at omskrive denne kommentar, for prisen er bare for høj nĂĄr dumme og ildesindede læser med. Nu er det for sent at fjerne den (“Snaphanen rydder op i panik”) (LFPC).

Mens resten af verdenssamfundet har travlt med at fordømme den 32-årige norske højreekstremists vanvittige gerninger, får han sympati på det danske højreradikale diskussionsforum Snaphanen .

SĂĄledes skriver brugeren, der kalder sig ‘ Erling’, følgende ord om Anders Breivik, der efter al sandsynlighed stĂĄr bag den værste massakre i Norge siden Anden Verdenskrig….. Hyldes pĂĄ dansk hjemmeside (BT 24.7.2011)

Debatten kører pĂĄ livet løs pĂĄ de Skandinaviske højreekstremistiske blogs … PĂĄ den dansk/svenske højrefløjsblog Snaphanen , vælter det ogsĂĄ ind med kommentarer til massakren. Adskillige indlæg bakker op om Esben Kristensen, formand for de danske nazister, vurdering af, at massakren med stor sandsynlighed vil ske igen i et af de Skandinaviske lande….Mindst 85 mennesker blev dræbt pĂĄ en sommerlejr i Norge. Og det kan ske igen, mener højreekstremistiske bloggere. Bloggere er enige: Det sker igen (Ekstra Bladet 23.7.2011)

Således henviser Anders Behring Breivik i sit manifest flere gange til bl.a. de højreorienterede danske hjemmesider Uriasposten, Snaphanen ... Ekstremisme-eksperter: Breivik er ingen ensom ulv (Information 25.7.2011)

… en række antiislamiske danske bloggere, bl. a. Snaphanen -bloggeren Steen Wieks…. Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København (Politiken 27.7.2011)

Fokus er især på internetsiden Document. no, der i lighed med beslægtede danske sider a la Snaphanen og Uriasposten har ført en årelang kamp mod masseindvandring, multikulturalisme og påstået islamisering af samfundet, der hævdes at være hjulpet på vej af naive om ikke direkte ondsindede politikere, kulturpersonligheder og medier. Ekstremisme: Internettet er ny kampplads for de højreradikales krig (Information 27.7.2011)

Lektor: “AP har sluppet løs Islam i Norge”

Hun mener at hvis ikke vil vi se at unge menn i vår kultur står opp mot islamiseringen, og at disse mennene føler sorg og sinne fordi vår kultur aldri mer blir den samme. Hun skriver også at AP har sluppet løs islam i Norge og at de derfor blei målet for attentatet. Skuggevik Tande mener det er viktig å forstå hvorfor attentatet skjedde.
– Det er veldig viktig at vi har to tanker i hodet samtidig. Da jeg vĂĄknet lørdag morgen og hørte det forferdelige som hadde skjedd, tenkte jeg pĂĄ hvorfor det skjedde. Hun mener det er viktig ĂĄ sette fokus pĂĄ hvorfor det skjedde, slik at det ikke skjer igjen.
– Jeg har mine tanker om hvorfor det skjedde. Ventet seg en reaksjon. Hun skriver at hun har ventet seg en reaksjon fordi hun mener Arbeiderpartiet har sluppet løs Islam i Norge, og ikke har forstĂĄtt raseriet dette har skapt i folket. Jeg har ikke noe imot muslimske personer, men jeg forbeholder meg retten til ĂĄ kritisere den totalitære ideologien i Islam. Islam er ikke lov ĂĄ diskutere i Norge i dag, for vi skal bare være snille og greie. NĂĄr folk ikke ser faren med islamiseringen av Europa, nĂĄr folk ikke fĂĄr komme til orde i diskusjoner, da smeller det. Da taler bombene og geværene. NĂĄde den som sier noe som ikke er opplest og vedtatt at er lov i Norge, sier Skuggevik Tande. NRK

Den bredere selvransagelse og refleksion, som vi efterlyste forleden, og som man ikke kan beskylde Sass Larsen eller Politiken for at være i besiddelse af, er der plads til i et Norge i sorg. Lektoren slipper dog ikke fra det uden skrammer. I Danmark og Sverige tales der om “krigsretorik”, som om det var Ă©n ting, – ophidsen til vold – og som om det er forkasteligt i sig selv, at advare imod voldeligheder. Der er tale om rene advarsler, det er uansvarligt ikke at tage alvorligt. Churchill blev rigtignok kaldt “krigshetzer/war-monger”, da han i 1935 blot ville advare mod en katastrofe. I dag har jeg genlæst Daniel Pipes´scenarier for et snarligt kommende Europa. FĂĄ vil kalde ham ekstremist. I hans artikel Europe’s Stark Options, citeres flere forfattere for, at den sandsynligste udvikling i Europa er en borgerkrig, og at den kan være kun 20 ĂĄr ude i fremtiden. Bernard Lewis siger endda i artiklen: “Europe is already, I think, a lost cause.” Disse frygtelige tanker, fremføres ikke her af obskure bloggere, men af anerkendte, vestlige intellektuelle. Pipes skriver i dag i Norway’s Terrorism in Context:

Ravi Shankar, executive editor of the New Indian Express, writes that “What happened in Oslo Friday may be the early beginning of a new civil war — Europeans fighting each other, both Muslim and Christian.” He could well be right. As I argued in a 2007 analysis, “Europe’s Stark Options,” the continent’s future is likely to consist of either Islamization or protracted civil conflict. I sketched the possibility of “indigenous Europeans — who do still constitute 95 percent of the continent’s population — waking up one day and asserting themselves. ‘Basta!’ they will say, and reclaim their historic order. This is not so remote; a chafing among Europeans, less among elites than the masses, loudly protests changes already underway.”

Er det betimeligt at tale om en borgerkrigsfare?

Det er det desværre. Man må ikke sige det, fordi tegnene endnu kan ignoreres, men de er der. Ingen kan afvise dem, lige så lidt som ingen kan sige, at det vil ske. Jeg har brugt Sverige som lakmusprøve og pædagogisk emsempel, fordi det har været så enestående fredeligt og velhavende, og nu er i så voldsom forandring til det værre.

Jeg har for længe siden forudset, at den dag det gĂĄr værre end det gĂĄr nu, da vil kritikerne af indvandringen og deres sprog fĂĄ skylden. Det er denne bagvendte logik, vi ser en forsmag pĂĄ nu. Derfor skal islam- og indvandringskritikere nøje overveje, om de kan stĂĄ for den most, der kommer i de kommende ĂĄr. Ethvert middel vil blive brugt til at give dem skylden for kommende ulykkelige hændelser. Det er naivt at tro, der en dag stĂĄr “undskyld” pĂĄ forsiden af Politiken eller de Radikales partiblad.

Vi har dokumenteret flere opstande i Frankrig, hvor myndigheder er angrebet med militære vĂĄben. Opstande i Belgien, mindre men mange i Sverige, der ogsĂĄ har kroniske brandattentater. Og vi ser noget ildevarslende – indvandrere der ikke bare overfalder den oprindelige befolkning for røveri eller voldtægts skyld, fordi de er homoseksuelle eller jøder, men udelukkende for voldens skyld. Det er skræmmende. De der ignorerer skiften pĂĄ væggen, er ikke blot uansvarlige, de er farlige. Der bliver ikke krig, fordi man nævner ordet, ligesom man ikke dør, fordi man nævner døden. I disse begivenheder har den norske massemorder udviklet sine fantasier, han er nok fantast, narcissist og muligvis psykopat, men han er stort set i kontakt med virkeligheden. Det bør skræmme en, for ingen skal bilde sig ind, at det kun er læsning af politiske blogs, der har gjort ham til Norges værste forbryder gennem tiderne.

Man bør læse Pipes og falde ned fra det hysteriske niveau, der præger dagens danske aviser. Dette er alvor, vi der advarer er engagerede, ansvarlige demokrater, vi ønsker ikke disse scenarier, vi advarer imod dem. Artiklen gennemgår tre: I. Muslims Rule II. Muslims Rejected III. Muslims Integrated. Derefter skal man spørge sig selv: Er dette hetz eller analyse? Skal man hade, smæde eller censurere Daniel Pipes for det? Man bliver ikke populær på at advare, og i til tider tror jeg også at det ikke bare er omsonst, men også for sent. Så meget synker hjertet i brystet på en, når man iagttager dele af dagens danske debat, ikke mindst Politiken, der overgår sig selv i foragtelighed. Deres reportage er svær at skelne fra en opinion fra Rune Engelbreth. Man kunne også bare lukke butikken og forsvinde tilbage hvor man kom fra, men den glæde skal Politiken ikke have endnu.
Print Pipes ud, læs den en gang om ĂĄret, advar dine børn og opsig dit abonnement pĂĄ pamfletten Politiken, det er skammeligt, hvad de laver i disse dage. Daniel Pipes: Europe’s Stark Options.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I forlængelse af terror-angrebet i Norge har medierne fokuseret pĂĄ det nationalsindede, integrations-skeptiske, Islam-kritiske debatmiljø, som kan findes pĂĄ mange højreorienterede blogs. En af de blogs, som har opnĂĄet stor mediebevĂĄgenhed er blog-kollektivet Snaphanen, som kommenterer interessen med ordene: […]

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

“Saa meget synker hjertet i brystet…..” Hmm…..Mon ikke det er tid til en lille “cheer up dude ! ” historie.. I 1945 blev min svigerfar befriet fra en KZ lejr , baade fysisk og mentalt destrueret i saa hoej en grad , at befrielsen forekom ham at vaere alt for sent til at goere nogen gavn . I dag er han i sin alderdom en hoejt respekteret personlighed efter at have kaempet i 3 krige ,kaempet sig til den uddannelse som han gik glip af i ungdommen ,skrevet en bog om sin ungdom, dannet en velfungerende familje med 10 boerneboern… Read more »

mette
mette
12 years ago
Reply to  Ole Burde

Tak til dig, Ole Burde for en dejlig historie fra det virkelige liv. Hils din svigerfar mange gange. OgsĂĄ jeg har erfaringer for, at virkeligheden jævnligt – pĂĄ bĂĄde godt og ondt – overgĂĄr ens vildeste fantasier. Det er forbløffende, hvor meget der kan lykkes, selv nĂĄr alle odds er imod som i din svigerfars tilfælde. Jeg har et leksikon, som engang stod pĂĄ min oldefars kontor, det er lidt over hundrede ĂĄr gammelt og oplyser, at de landskaber, der i dag udgør Israel, den gang lĂĄ hen i en udpræget tilstand af forfald pĂĄ alle mĂĄder. I dag har… Read more »

PK
PK
12 years ago

Hov må lige ha de næste linier med fra Nyholm.
” I reglen…Til sidst det galt”.

PK
PK
12 years ago

I disse tider , hvor vi nu har “fĂĄet” islam, og som een har læst det, en forbedring af de skandinaviske lande,
så tænker jeg , at selv om jeg ikke forstår den førte politik, så behøver jeg jo ikke at have uret.

Først og fremmest vil een helst leve i et demokrati.
P.S. Per Nyholm har et par vidunderlige linier i sin klumme i JP i dag.
Om Habsburgerne hedder det.”I reglen styrede man forsigtigt, med omsorg for det lokale.”
Vel ikke lige det man har gjort i de nordiske lande de sidste 30 ĂĄr?

Johansen
Johansen
12 years ago

Ondskaben er en realitet i menneskets liv. Lige så længe der findes mennekser, findes der ondskab.
Det er en grundbestanddel i mennesket. Fint nok med kærlighed, men man kan aldrig nogen sinde udrydde ondskaben.
Livet med ondskab er Ă©n lang kontinuerlig kamp.
Historien viser, at i bestræbelsen på at udrydde ondskab, der er mennesket forfaldent til at begå den største ondskab af alle.

PBr
PBr
12 years ago
Reply to  Johansen

Antal personskader i trafikken i 2009

Dræbte 303
Alvorligt tilskade 2.498
Lettere tilskade 2.449
2009 i alt 5.520

mette
mette
12 years ago
Reply to  Johansen

Det har du ganske ret i, Johansen, og det er ogsĂĄ sĂĄ farligt at leve, at man uvægerligt dør af det. I øjeblikket er nettet overfyldt af platugler, der skriger hysterisk i munden pĂĄ hinanden. De store norske aviser er helt med pĂĄ bølgen. En bragte en artikel om mand, der fandt tidspunktet belejligt til at udskrige til hele verden, at McDonalds hver dag dræber flere end Breivik. Teksten modererede det til, at der var tale om dyr. Moralen var ĂĄbenbart den, at vi alle skal være vegetarer. En anden stor norsk avis har en artikel om, at en mekaniker… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Det er ĂĄbenbart helt urimeligt – ja, faktisk racistisk! – at stille krav til indvandrere til England om at kunne tale Engelsk … Bemærk, hvordan BBC-journalisten nærmest er part i sagen, naturligvis pĂĄ den “forurettedes” side, og hvordan EU selvfølgelig ogsĂĄ lige skal blandes ind i det. BBC: Should immigrants to UK have to learn English? http://news.bbc.co.uk/today/hi/today/newsid_9550000/9550271.stm A new immigration rule requiring people to be able to speak English to move to the UK with their spouse is being challenged in the High Court. [ !!! – bliver meget interessant at følge. Taber UK den sag, sĂĄ stĂĄr porten for… Read more »

Erling
Erling
12 years ago

Jeg beklager de problemer mit indlæg mĂĄtte have skaffet jer pĂĄ halsen og vil godt understrege at jeg pĂĄ alle mĂĄder finder Breivik’s handlinger afskyelige og er fuldkommen overbevist om at sĂĄvel Snaphanen som de faste læsere gør det samme. Som jeg skrev, trollede jeg – en praksis som jeg normalt anser for en legitim metode til at undersøge hvor langt et kontroversielt argument kan strækkes – men min situationsfornemmelse var mildest talt ikke helt i top den dag. Jeg er chokeret over i hvor høj grad sagen er blevet brugt til at delegitimere kritik af islam og af masseindvandring.… Read more »

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  steen

Selv tak. Og tak for et godt website.

Det med de uudtalte konklusioner gælder al kommunikation, men Snaphanen har en retorisk selvdisciplin som 90% af den danske journaliststand kunne tage ved lære af. At det problemkompleks i beskriver synes uløseligt, er ikke jeres skyld.

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  steen

Lige en ting mere. Fra Ekstrabladets hjemmeside kan man downloade en detaljeret manual til at fremstille termobarisk forstærkede bilbomber uden at tiltrække sig myndighedernes opmærksomhed. Jeg mindes ikke at have set noget sådant på dette website.

mette
mette
12 years ago
Reply to  Erling

Jeg hĂĄber, at politiet tager sig af sagen.

LFPC
12 years ago
Reply to  Erling

Har du et link, sĂĄ jeg kan shame tilbage?

I øvrigt må vores læsere gerne sende os eksempler på hadefulde læserkommentarer på avisblogs.

mette
mette
12 years ago
Reply to  Erling

LFPC her har du et link til Breiviks skræmmende online-liv, tænk han blev militærtrænet online. Men hvad sĂĄ med alle de andre, der spiller krigsspil pĂĄ deres pc, er det ikke meget, meget ualmindelig meget almindeligt blandt drenge i alle aldre? http://jp.dk/udland/europa/article2500084.ece Jeg har kun været pĂĄ Brussels Journal tre-fire gange i ĂĄrenes løb, og det har været for at læse artikler om historiske emner, der ikke havde et dyt at gøre med islam, og hvad deraf følger. Man mĂĄ sandelig sige, at hysteriet blomstrer, hvad er de bange for? Og sĂĄ al det uhyggelige had, der siver ud af… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Erling

Jeg blogger den retoriske bæ om lidt. Man tror altid at man har set det værste, selv fra JP, og så undergår de alligevel sig selv.

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  Erling

Hm. Jeg downloadede manifestet fra dette link:

http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00686/Dokument_fra_norsk__686470a.pdf

Men det lader til at Ekstrabladet har ‘ryddet op.’

nobody
nobody
12 years ago

“SĂĄledes henviser Anders Behring Breivik i sit manifest flere gange til bl.a. de højreorienterede danske hjemmesider Uriasposten, Snaphanen …” Det är farligt med fri information, ja även musik bör förbjudas tänk om nĂĄgon fundamentalistisk kristen fĂĄr för sig nĂĄgot efter att ha hört dessa hemska musik stycken: 3 700 000 potentiella terrorister har lyssnat pĂĄ Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down: http://www.youtube.com/watch?v=wxh-FfElY0M 1 700 000 potentiella terrorister har lyssnat pĂĄ Johnny Cash – When the Man Comes Around: http://www.youtube.com/watch?v=k9IfHDi-2EA Se bara pĂĄ hur musik texten ser ut, hu vad hemskt: “…There’s a man goin’ ’round takin’ names. An’… Read more »

anno
anno
12 years ago

Problemet er ogsĂĄ organiseret kriminalitet hvor alle mulige grupperinger arbejder sammen pĂĄ kryds og tværs – nĂĄr de ikke lige har travlt med at bekæmpe hinanden..

Voldsomt opgør i Esbjergs rockermiljø. JV 27.07.2011 22:31
h tt p://www.jv.dk/artikel/1162727:Esbjerg–Voldsomt-opgoer-i-Esbjergs-rockermiljoe

Obama blæser til krig mod mafiaen. 25.jul.2011
h tt p://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/07/25/221853.htm

mette
mette
12 years ago

Ih, hvor vi gungrer, vi er meget farlige. ”Ekstreme holdninger mĂĄ frem i lyset Kart og tidslinjer: TerrorangrepeneGeneralsekretæren i Norsk Presseforbund vil at pressen skal gi mer plass til ytterliggĂĄende meninger. I kjølvannet av terroren fredag, har pressen diskutert hvor mye den skal formidle av ekstreme synspunkter. Flere medier har blant annet valgt ĂĄ begrense omtalen av terrorsiktede Anders Behring Breiviks sĂĄkalte manifest, for ikke ĂĄ gi ham den talerstolen han har ønsket. Men pressen bør synliggjøre ekstremistenes synspunkter i større grad, mener Per Edgar Kokkvold, generalsekretær i Norsk Presseforbund. – Farlig ĂĄ utelukke – Det er viktig at de… Read more »

mette
mette
12 years ago
Reply to  mette
Arve Henriksen
Arve Henriksen
12 years ago
Reply to  mette

Når Lars Gule predikerer, gjør en lurt i å bruke verneutstyr. Hver gang den mannen bruker sin munn til å preke, eller sine fingre til å skrive, eksploderes der nemlig mer glasshus enn hva finnes i verdens største gartneri. Hvor enn det nå måtte befinne seg. Google it! Det kan være han har ytret noe fornuftig blandt venner og kjente, en gang på LSD, men det har sannelig ikke vi andre fått tatt del i.

Marit Asphaug
Marit Asphaug
12 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Det er en hĂĄn mot all sunn fornuft, at denne tidligere terroriste Lars Gule i det heletatt fĂĄr komme til orde i denne terrorsaken. Han ble i sin ungdom pĂĄgrepet med eksplosiver i Israel. Han hadde som forsett ĂĄ drepe flest mulig israelere. Mannen er like hjernevasket og islamofil, den dag i dag. Han har drevet en heksejakt pĂĄ Document, og skjelt ut alle og enhver for ĂĄ være “rasister, nazister, islamofober osv. Han er en særdeles hatefull og kverulerende type og islamist-forsvarer pĂĄ ytterste venstreside i Norge. Hadde ikke israelsk politi stoppet hans forsett, hadde han i dag vært… Read more »

Tim
Tim
12 years ago

Arve lad være med at være usaglig…se klippene og lyt til hvad Bernard Lewis siger og sammenlign det med hvad Daniel Pipes skriver.
Desuden så er det velkendt her i Danmark at der er sharia enkelte steder og at der er koranskoler der ikke lærer ligestilling. Dette er der ingen på venstrefløjen der har haft en kommentar til, og her må jeg mene det ikke er nok at kommentere, men der skal handling bag ordene, og det kan de ikke i partitoppen på venstrefløjen.
Lad være med at skab dig og tag tag dig sammen Arne.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
12 years ago
Reply to  Tim

Hvis du hadde brukt reply-knappen, en fin oppfinnelse, sĂĄ hadde du bidratt til ĂĄ holde den debatten litt ryddigere, Tim. Det kan godt være jeg deler dine bekymringer, men sĂĄ lenge du skriker meg i øret med en megafon – i overført betydning, duh! – har jeg ikke til hensikt ĂĄ ta deg pĂĄ alvor. Og hvorfor, kjære Tin, ser alle dine poster helt forferdelige ut? Ja, vi har ett problem. Nei, vi kan ikke gjøre noe med det før alle, inkludert imamer, media, du og meg, statministeren i Volta, og hele kostebinderi, gĂĄr i seg selv for ĂĄ forandre… Read more »

Tim
Tim
12 years ago

Kom ind og kommenter sagligt istedet for alt det løse vrøvl. Jeg lægger bare op til at i artiklen citeres Bernard Lewis, men der er jo nogle der ikke kan det saglige, sĂĄ mĂĄ man jo komme med vrøvl. Det er en ommer. I kan jo evt. se videorne…
Kan i heller ikke tage afstand til sharia og koranskoler?

Arve Henriksen
Arve Henriksen
12 years ago
Reply to  Tim

SĂĄ du vet, helt sikkert, at jeg ikke tar avstand fra sharia og koranskoler? Ah, men du er jo ett geni mann, neste gang jeg svarer deg skal jeg nevne alt jeg tar avstand fra. Jeg lover! Forutsatt at Snaphanen tillater poster med en million tegn sĂĄklart.

JensA
JensA
12 years ago
Reply to  Tim

Hvis du oprettede din egen blog, ville du jo tiltrække de folk, der finder det vigtigt at forholde sig til din dagsorden. Modsat har Snaphanen ret til at sætte dagsordenen for denne blog, og behøver ikke at acceptere at dagsordenen overtages af tilfældige (for mig) anonyme personer.
Jeg vil heller ikke blive fornærmet, hvis Snaphanen blokerede mine kommentarer, det er deres ret, at bestemme hvad der skal stå på deres blog.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  JensA

Hvad Tim udmærket véd er at ingen ville gidde læse hans blog med Bernard Lewis-videoer. I stedet har han klogeligt valgt at snylte på Uriasposten og Snaphanens popularitet.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
12 years ago

Tims kommentarer burde sendes der de hører hjemme, nemlig rett i søppla. SprĂĄkbruk som dette: “Det er den eneste løsning pĂĄ Danmarks muslimproblem”, trenger vi virkelig ikke i disse dager. Vi i Norden mĂĄ først og fremst gĂĄ i oss selv, ikke ene alene pga ABB, men helst for ĂĄ finne ut av hvor vi er pĂĄ vei. Leste for noen dager siden en kommentar i VG, hvor kommentatoren ikke brydde seg om fremtiden var usikker, det pga han likte de forandringene han hadde sett til nĂĄ. Han mente det sikkert godt, sine skriblerier, men det er ikke klokt ĂĄ… Read more »

mette
mette
12 years ago

Samme type som FJensen pĂĄ JP Blogs og dem, der lige kom forbi og skrev noget obskurt bestilt af pressen.

JensA
JensA
12 years ago

Tim, hvorfor opretter du ikke din egen blog? Alle dine lange indlæg med gentagelser på gentagelser virker destruktive på Snaphanen og Uriasposten. Men det er måske også meningen?

Tim
Tim
12 years ago

Her er lidt mere af Bernard Lewis, som man SKAL SE. Det her gælder altsĂĄ Danmark. Bernard forstĂĄr bare kortfattet at sige hvad der foregĂĄr, og det er en fryd at høre hans visdom omkring Islam, som han kender indtil benet. Hvem er VI, Hvem er DE, og hvad skal vi accepterer fra ISLAM! Det er hele pointen! Islams frembrud i Europa, 43:20. http://kitmantv.blogspot.com/search/label/bernard%20lewis Islam I Europa, Bernard Lewis og Fouad Ajami. MUST SEE! Her kan i se hvordan muslimer bliver radikaliseret i vores lande. Se 2:10, og hvordan de bliver mere ekstreme i København. http://vimeo.com/11058360 Bernard Lewis, Politisk korrekthed… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x