2
aug
Seneste opdatering: 3/8-11 kl. 1846
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Breivik og Nidal Hasan: To terrorister, en med, en uden et bagland

I forlængelse af hvad jeg skrev i går om blogverdenen kontra mainstreammedierne, er historier som denne et eksempel på at førstnævntes islamkritiske tilgang blandt andet bygger på mediekritik der kan dokumenteres sort på hvidt. Derfor er der ingen grund til at frygte noget backlash mod blogverdenen, for ikke nok så viel Geschrei kan udlægge ubekvemme afsløringer som ‘had’. Det groteske hysteri der kan opleves i øjeblikket ovre hos de anstændige udspiller sig i et ekkokammer af ureflekterede antagelser om skribenter der udsender eder og forbandelser i en lind strøm, og opvigler til borgerkrig. Lad dem nu bare ligge dernede og sparke i gulvet, hvis de får det godt ved det. Imens går dokumentationsarbejdet uforfærdet videre (LFPC).

All one need do to conclude without doubt that the mainstream media is working on behalf of Islamic terror and against the Judeo-Christian West is to compare and contrast the story The New York Times ran in the wake of Nidal Hassan​’s massacre at Ft. Hood with that of Anders Behring Breivik’s carnage in Oslo. In the forty-plus paragraph story on the Muslim Hassan’s murder of 13 American soldiers, the killer’s religion was not mentioned once. Not once. This despite the fact that Hassan had been well known for giving a Power Point presentations on Islam’s holy requirement to commit mass murder of infidels. It was also widely reported that he shouted the cry of Islamic terrorists — “Allahu Akbar!!!” — as he opened fire. He even had a business card – a business card for goodness’ sake! – which identified him as a “Solider of Allah.”

How many paragraphs into the story did it take The New York Times to mention Breivik’s supposed Christianity? None. It was in the headline: “As Horrors Emerge, Norway Charges Christian Extremist.” […] Evan Sayet: Terrorists and Double Standards

Sprog er magt – fra masseindvandring til massemord

SR øjner en chance for at få tabuiseret ord som “masseindvandring” og “islamisering”. De ville også gøre Riksdagen er stor tjeneste ved det, SD ´s indtog i den har ikke mindst betydet, at ord de før kunne slippe for, ikke mindst taket være pressens hjælp, nu må tåles at blive hørt. Roland Huntford skrev i sin bog om Sverige, The New Totalitarians (1972), at svenske borgerlige havde været afmægtige så længe, at de ikke længere havde deres eget sprog. Værdipolitisk har de det stadig ikke, de taler som Miljø- eller Vänsterpartister, ikke som de “vulgære danskere”, som de servile duksedrenge på SR fortæller os om i indslaget. Tror de ikke deres yndligsord “främlingsfientlig” er et resultat af en sproglig magtkamp? Tror de ikke deres “islamofobi”, skyldes at de, – sikkert uden at vide det, – abonnerer på Ayatholah Khomeinis propagandasprog mod iranske kvinders frihed?, ihærdigt videreformidlet en af bevidstløs europæisk venstrefløj og af et ganske bevidst Organization of the Islamic Conference.
Hvad vi ser, er at multikulturalisterne har vadet i dårlige nyheder i åresvis, men nu fik de endelig en “god.” Den citron skal presses, inden dagligdagen indfinder sig igen, og ingen har gjort det mere viderværdigt end Politiken, der i virjkeligheden medvirker til at radikalisere og lavpande det politiske klima i Danmark. Højskoleforstander Thue Kjærhus i KrD i dag (ikke online)

I debatten om Islam og indvandringen er de pragmatiske argumenter blevet udgrænset og erstattet af ideologiske. Det er efter min vurdering medvirkende til, at debatten bliver så uforsonlig og moralsk. Dagbladet Politiken er et godt eksempel på, at det er ideologien og det ikkepragmatiske, der er i zenith i debatten om indvandring, multikulturalisme og det danske højre. Det har derfor også været alt for fristende for Politiken i kølvandet på terroren i Norge at gøre gældende, at Breivik delte synspunkter med Dansk Folkeparti.

Åkesson klarer sig pænt. Man kan benytte lejligheden til at sammenligne SR´s journalister med en lignende diskusssion i Deadline mellem Morten Uhrskov og Rothstein.(fra minut 7) Der har SR deres påstået vulgære, danske debat…… Rothstein har en rigtig pointe, Norge er i sorg, Danmark er på vej i valgkamp. (Se også FÖRBJUD ORDEN MASSINVANDING OCH ISLAMISERING.)

Lyssna: Retoriken från de främlingsfientliga partierna

35 % af de ramte, anmelder ikke kriminalitet

Af Lene Kattrup Dyrlæge og medlem af Det Etiske Råd

Per Schultz Jørgensen ( PSJ) anklager mig i avisen den 23/ 7 for at overdrive problemerne med kriminaliteten. Jeg forstår ham sådan, at han vistnok mener, at den samlede kriminalitet er faldende. Han finder det uetisk af mig at fremmane et frygtbillede, der ikke har hold i virkeligheden.
Jeg mener, han tager fejl. Hvis hans påstand var korrekt, så ville hans anklage også gælde pressen, som jeg finder, blot beskriver virkeligheden og den barske sandhed om, at kriminaliteten udgør et kæmpeproblem for især de borgere, der bor i de dele af byerne eller på landet, som er særligt hårdt ramt. Kriminaliteten rammer skævt.


Hvis man ikke behøver at tage tog eller bus hjem og gå det sidste stykke til sin lejlighed eller sit hus, der måske ligger i et område, hvor der er problemer med vold, overfald og/ eller tyveri, men man derimod kan kører direkte i bil til sin bolig, der ligger i et pænt kvarter uden kriminalitet, og hvor man i øvrigt har tyverialarm og/ eller dørtelefon, så oplever man ofte ikke kriminaliteten som et nærværende problem.

Retvisende billede

I aviserne ser vi overskrifter som:
»Har haft 15 tyverier på et halv år«, »Mand sparket brutalt ned ved gaderøveri«, »Flittig 14-årig røver dømt«, »Hjemmerøvere tævede 65-årig«, »13-årige misbrugte retarderet kvinde«, »326 sigtelser mod 14-årige på et år«, »Fængslerne er overfyldte«. »Mand stukket ned, ventede på bus«, »Volden rykker mod provinsen«, »Femte knivstikkeri på et døgn«, »Hjemmerøver stak ild på 85-årigs seng«, »Sten mod brandfolk i Mjølnerparken«, »Unge gør politiet til grin i Vollsmose«. Dette mener jeg er et retvisende billede af virkeligheden, og det afspejler, at kriminaliteten er blevet forværret herhjemme.

Jeg mener, PSJ gør den fejl, at han fokuserer på anmeldelsesstatistikken, som har udvist et mindre fald i den senere tid for indbrudstyveri og for hjemmerøveri, dog fra et alt for højt niveau, så der er stadig massive problemer. Og imens har voldskriminaliteten, især den hårde med stump vold og brug af redskaber, jo vist en fortsat stigning fra et i forvejen uacceptabelt højt niveau.

Men udover at det undrer mig, at PSJ udelader volden, så er det velkendt, at kriminalitet og vold i samfundet ikke kan beskrives ud fra anmeldelsesstatistik alene. Vi må supplere med offerundersøgelser, statistik vedr.voldofres kontakt til skadestuer mm.

PSJ overser desuden, at vi har et stort såkaldt mørketal. Vi ved, at 33 procent af danskerne har oplevet kriminalitet indenfor det seneste år, det synes jeg er voldsomt. I 35 procent af tilfældene har de valgt ikke at anmelde. F. eks. pga.frygt for hævnaktioner, de mener ikke, at politiet kan stille noget op (politiet er overbebyrdet, opklaringsprocenten en lav) eller de mener, at politiet ikke kommer mm. Tallene stammer fra Politiforbundets nye dokumentationsgruppe 2011.

Frederiksborg Amts Avis 02.08.2011 Kriminaliteten er blevet værre – med forfatterens tiladelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eyvind Dk
Eyvind Dk
10 years ago

“Vi ved, at 33 procent af danskerne har oplevet kriminalitet indenfor det seneste år, det synes jeg er voldsomt. I 35 procent af tilfældene har de valgt ikke at anmelde”

Jaaaamen, det er jo grotesk!

JensH
JensH
10 years ago

Seneste nyt fra ‘det Arabiske forår’: “Konservative muslimske kræfter er på fremmarch i Tunesien. Kvinder på arbejdsmarkedet er under pres for at opgive deres job Islamisterne i Tunesien, der ikke spillede nogen rolle i den folkelige opstand mod landets præsident, Zine El Abidine Ben Ali, for et halvt år siden, har alligevel hen over sommeren vist voksende styrke. Fronten mellem sekulære og islamister er på det seneste også blevet trukket ud på gadeniveau. Islamisterne bruger ikke længere kun verbale argumenter for at fremme deres synspunkter, hvilket er gået ud over en biograf i hovedstaden Tunis, der viste filmen »No God,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ingen adgang for ekstremistiske storbytosser i DF 😉 Det må vel så også gælde for Anita Bay Bundegaard & Lars Trier Fjogensen mfl. … http://www.b.dk/politiko/df-lars-von-trier-kan-aldrig-blive-medlem DF: Lars von Trier kan aldrig blive medlem DF holder øje med, at ekstremister ikke melder sig ind i partiet. Og der er ikke plads til filminstruktøren Lars von Trier, siger DF-formand Pia Kjærgaard. Af Annette Bonde 3. august 2011, 15:34 – opdateret 3. august 2011, 15:39 Dansk Folkeparti gør alt, hvad det kan for at folk med ekstremistiske holdninger ikke bliver en del af partiet. Sådan lød meldingen fra Pia Kjærgaard, da hun til… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Only in Sweden 😀

http://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab_og_teknik/article1595337.ece

Svensker anholdt for at bygge atomkraftværk i sit køkken

En 31-årig mand fra Ängelholm nær Helsingborg er blevet anholdt efter at han spurgte myndighederne om det var lovligt, at han var i gang med at bygge et atomkraftværk i sit køkken.

I næsten seks måneder har manden arbejdet på sin reaktor. Han har åbent fortalt om konstruktionsplanerne på nettet, bl.a. på en blog hvor han løbende har skrevet om projektet, skriver den engelsk-sprogede svenske avis The Local.

Axel
Axel
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Forbudssverige.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Axel

Ja, de må da heller ikke noget som helst derovre 😀

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

ORD som BORDE sorteras UT UR all form av MEDIERAPPORTERING, samt också från politiker som är FÖRESPRÅKARE för FORTSATT stor, oansvarig och obegränsad invandring, är: 1.RASISTISK – ALLA människor är mer eller mindre, på olika sätt ”rasistiska”. De flesta människor är antingen kulturellt, sociologiskt eller etniskt ”rasister”, därför att ALLA MÄNNISKOR är mer eller mindre benägna och inklinerade att vilja identifiera sig med sina egna likar, både medvetet och omedvetet, både vad gäller kulturella likheter, såväl som politiska och sociala likheter, samt också etniska likheter. Till stor del beror detta helt enkelt på PRÄGLINGAR från barndomen. Att använda ordet ”rasist”… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

En kommentator vid namn ”Nattvandrare”, skrev, till en av mig inskickad insändare kring ”RASISMEN FINNS INGENSTANS OCH ÖVERALLT”, på ”KOMMUNISTERNAS BLOGG”, där jag beskrev mina tankar till den VÄRLDSOMFATTANDE ”rasismen”, och inklinationerna och tendenserna som de facto FINNS runt hela vårt jordklot och bland MAJORITETERNA av alla jordens vackra, fina, goda, intelligenta och fantastiska folkslag att faktiskt just ha naturliga inklinationer och tendenser att vilja identifiera sig med sina fränder, både kulturella, språkliga, etniska och sociala ”fränder”, på följande ”hjärntvättade” misstolkande och felöversatta vis, (som följer nedan). Jag fick NATURLIGTVIS INTE svara vederbörandes inlägg, utan CENSURERADES. Så frågan är då… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Deadline-debatten i går aftes påvirkede mig nærmest surrealistisk. Det blev nævnt, at vi befinder os i et snakke-demokrati. Vi skulle derfor ikke snakke mindre, men mere, åbenbart som en dødsikker måde at få mere snakke-demokrati på – model Stoltenberg. Der var enighed om, at man ikke måtte kunne forstå(!) Breivik, mens den multikulturelle indvandring fra ikke-vestlige eller tredie-lande (?) bare kunne fortsætte, så længe vi snakkede – for demokratiet er kun for dem, der snakker, mens eliten bare skal fortsætte med at gøre, hvad der passer den – nemlig fortsætte opbygningen af det idylliske, multikulturelle samfund i tillid til det… Read more »

En mand
En mand
10 years ago

Kunne der være en sammenhæng mellem politiets manglende evne til at rykke ud og en manglende lyst til at anmelde?

Kunne et fald i anmeldelser være at der tænkes “Når jeg ved at sagen ikke bliver behandlet, så gider jeg ikke spilde min tid med at anmelde”?

Prudentius
10 years ago

“de mener ikke, at politiet kan stille noget op…” En af de farligste konsekvenser af den udvikling man har sat i værk er statens fatale svækkelse. Myndighederne kan i mindre og mindre grad følge med, overfor grupper der i voldelighed og i antal simpelthen overstiger deres kapacitet og man har ikke på nogen måde mulighed for at skaffe det mandskab og de midler der påkræves. Man kan i de forskellige byer (jeg har min gang hovedsagligt i hovedstaden, men har også observeret fænomenet i større provinsbyer) på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt få sværme af indvandreungdom, kun drenge/mænd,… Read more »

Steinadler
Steinadler
10 years ago

“The police chief who rounded up most of Norways jews, because almost all of them went to the camps, he wasn’t even convicted.” Det er sant nok, som Coren sier, at politiinspektør i Oslo, Knut Rød, ikke ble dømt. Det var han som hadde ansvar for organisering av deportasjonen av de norske jøder. Men det stemmer ikke at nesten alle jødene i Norge ble sendt i konsentrasjonsleir. Før arrestasjonene i 1942 var det kun omkring 2 200 jøder i Norge. Totalt 767 ble deportert til tyske utryddelsesleire. Bare 30 overlevde. Med hjelp fra forskjellige motstandsorganisasjoner lyktes omkring 1 000 jøder… Read more »

Michael Jensen
Michael Jensen
10 years ago
Reply to  Steinadler

“At en (ikke navngitt) Arbeiderpartirepresentant, ifølge den kvinnen som her intervjues, skal være Holocaustbenekter medfører neppe heller riktighet.”

Anders Mathisen?

Steinadler
Steinadler
10 years ago
Reply to  Michael Jensen

Takk for oppklaringen. Det må vel ha vært denne Mathisen det ble siktet til. Men han er altså sametingsrepresentant, ikke stortingsrepresentant. Hva som foregår der følger nok de færreste nordmenn særlig godt med på. Han ble visst også umiddelbart ekskludert fra Arbeiderpartiet. Men saken viser selvsagt at slike synspunkter faktisk finnes her, ihvertfall blant samiske politikere.

Lotte
10 years ago

“Politiken, der i fleres øjne i virjkeligheden medvirker til at radikalisere klimaet i Danmark” Ja. Gennem mange år, efterhånden. “Aktivister Østerild” plantage http://www.google.dk/search?q=Aktivister+%C3%98sterild+Politiken&btnG=S%C3%B8g&hl=da&client=firefox-a&hs=h7W&rls=org.mozilla%3Ada%3Aofficial&sa=2 Nu forestiller jeg mig et andet scenarie: F.eks. en aktion på Vibevej i forbindelse med et kommende, af Borgerrepræsentationen for længst godkendt, moskebyggeri. Man kunne lænke sig til byggeriet, kravle op i træer, hælde maling ud, råbe og skrige med bannere, gå i optog, blokere gravemaskiner og den slags. Kald mig bare fordomsfuld, men jeg er forholdsvis sikker på, at Politiken ikke ville skrive aktivister protesterer imod moskebyggeri. Den tankegang har jeg lært at bl.a. af Politikens… Read more »

PK
PK
10 years ago

Til PBr.
Ja og minke, hvaler og børn i Afrika.
lad os nu holde os til emnet.

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  PK

Emnet er vel bla. også død , drab og proportioner.

PK
PK
10 years ago

Efter tragedien i Norge har der været et mord i Danmark.
2 udlændinge myrdede en ung dansker.
Der er ingen opstandelse eller diskusion efter dette drab.
Måske fordi “antallet” jo kun en myrdet eller måske fordi , at vi har vænnet
os til at udlændige myrder danskere? Af og til.
Tragedien her til lands er måske, at vi rent politisk ikke rigtig
taler om disse mord?

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  PK

Udlændige myrder danskere, det er vel en del af kolonialiseringen. Der er også meget andet vi ikke taler om her til lands, bla. de årlige 3 – 400 trafikdrab eller de 15.000 aborter.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Er USA ikke alene på spanden, men tillige ved at tabe hovedet, sammen med en del andre: http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/oic-calls-shots.html#more Uddrag: the leading nations of the Western world led by the United States and the European Union agreed Saturday to take concrete steps to combat intolerance, negative stereotyping and discrimination, incitement to violence, and violence against persons based on religion or belief. The high-level meeting was held at the historic Yildiz Palace in Istanbul. It was attended by EU High Representative for Foreign Affairs Cathrine Ashton along with foreign ministers and officials from France, Germany, Britain, Italy, Japan, Australia, Belgium, Canada, Poland,… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

In 2010, the Norwegian Broadcasting Corporation reported that anti-Semitism was common among Norwegian Muslims. Teachers at schools with large shares of Muslims reported that Muslim students often “praise or admire Adolf Hitler for his killing of Jews”, that “Jew-hate is legitimate within vast groups of Muslim students” and that “Muslims laugh or command [teachers] to stop when trying to educate about the Holocaust”. One Jewish father also told how his child, after school, had been taken by a Muslim mob (though he managed to escape), reportedly “to be taken out to the forest and hanged because he was a Jew”.[18]… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

Jeg var ikke klar over det med Norge. Jeg slog det op på Wikipedia og det er faktisk rigtigt.
Norge er der virkelige ikke stuerene

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x