4
aug
Seneste opdatering: 4/8-11 kl. 2352
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sendt på SUN-TV The Source i går aftes. Omtalen af Norge-terroren begynder minut 36:50. Korte reklameblokke indlagt.

Hvis afmægtig vrede nu er “højreekstremistisk”, hvad er apati så?

Hvor langt er vi nået post-Breivik? Tør man godt igen give udtryk for at man er vred, rigtig vred, uden at det betyder at man bliver flagged som potentiel massakremand? Er man nazi-agtigt hetzende hvis man ikke accepterer disse kriminelles status som ‘udsatte’ eller ‘utilpassede’, men som individer med en fri vilje, og betragter deres tilstedeværelse i Danmark som et problem der kun findes én løsning på, hjemsendelse?

Og er man et anstændigt menneske hvis man er mere optaget af internetdebattens tone end af behandlingen af denne 90-årige, og den kendsgerning at import af tredjeverdensprimitive vil føre til et utal af lignende forbrydelser? Vil sagen føre til at SF stiller spørgsmål til justitsministeren om hvordan man får tacklet problemer som dette, og vil der blive skrevet forargede artikler i mainstreammedierne?

Og nej, vi ved ikke lige nu præcis hvilken baggrund gerningsmændene har. De kunne vise sig at være adopterede eller fra en lavkriminel gruppe som vietnameserne, det er bestemt en hypotetisk mulighed. Problemets eksistens er ubestrideligt, og det falder altså blandt andet på sådan nogle som os at insistere på den elementære kendsgerning at godhed mod den hele verden har en høj pris i form af ondskab mod vores egne. Der er ingen måde hvorpå disse konsekvenser kan forebygges, det ene følger af det andet. Det er en pris der stiltiende accepteres. Det skinhellige hysteri der har Breivik som påskud, ikke årsag, bunder såmænd i at vi og andre bringer godhedens pris frem i lyset.

Det var ikke let at formulere denne tekst så urbant, så er dét sagt (LFPC).

[…] To drenge udgav sig i går for at være indsamlere for at få en 90-årig kvinde til at lukke døren op. Herefter brød drengene ind i kvindens hjem i Brabrand, oplyser Østjyllands Politi

Mens den ene gennemsøgte hjemmet, holdt den anden kvinden for munden og sparkede hende. […]

Politiet beskriver drengene som værende af anden etnisk herkomst end dansk. […] Drenge tæskede 90-årig kvinde

Så skal vi til det igen: Ramadanen sænker sig over Europa

Kunne man ikke få bare én udmelding fra anstændig side om at ramadanen er et positivt nyt bidrag til europæisk kultur? Bare én? Anyone? (LFPC)

on Monday, August 1st, 2011, from 10 to 11 PM, we have spotted 40 to 50 Muslims praying in front of a buiding, on the Vercingétorix street, No105, in the 14th district of Paris.
During the 30 days of ramadan, each evening, thousands of Muslims pray in the streets of Paris, in many different locations.
Now, everywhere in Paris, people can walk on Muslims praying illegally on the ground, or on the sidewalks, or in front of a building.
This proves that the situation is worsening very fast in France, and it’s not a surprise, since more than 300,000 Muslims enter our country each year (half of them legally, the other half illegally) Street Prayers in France spreading fast and to everywhere.

USA: Politiet i Renton, WA krænket over karikatur; jager tegner

En historie i periferien af vores radars horisont, men åbenlyse ligheder med andre affærer i det 21. århundredes verden kunne godt få en til at spekulere på om offergørelses-, rettigheds- og krænkelseskultur i almindelighed har en afsmittende effekt på samfundsinstitutioner man ellers ikke ville forvente. I USA, hvor mistro over for statslig indgriben i folks liv er en vigtig komponent i den nationale selvforståelse, er historier som denne sager der optager den konservative blogosfære. Venstrefløj og liberals har på deres side en let genkendelig optagethed af tonen hos dem uden for det pæne selskab, tea partiers (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

300.000???

Hold da op (hvis det passer)!

Hvordan tænker man at undgå en fuldstændig og total nedsmeltning af Frankrig/Europa?

Man tænker slet ikke.

Utroligt…

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg må tilføje:

Det er simpelthen intet andet end en nations og en stats (tidligere stormagt) opløsning lige for gluggerne af os!

Jeg må gentage:

Utroligt…

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Mark Steyn, a prophet of our times.

Tim
Tim
10 years ago

Ja nu er de jo lige 1,6 mia mennesker. De gør med klare religiøse symboler i offentligheden. De laver meget vold. Integrationen er gået galt.
Gad vide om der var noget af kritikken der er korrekt…hvorfor tager nogle af muslimerne det ikke til sig og komme ud og snakker åbent om det.
Nå nej sådan fungerer muslimsk kultur ikke.

JensH
JensH
10 years ago

OT

Så blev ‘Nazi-kortet’ trukket i Norge, men dog ikke af venstrefløjen, men derimod af den “Konservative” oppositionsleder:

“Høyre-leder: Nazi-agtig hetz mod muslimer”

http://jp.dk/udland/europa/article2505263.ece

Tim
Tim
10 years ago

Jeg gad godt have hørt noget mere omkring Europa

Zonka
10 years ago

Den bedste time jeg har brugt i lang tid… Se den det er hele tiden værd, bortset fra reklamerne som burde være klippet bort 😉

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x