8
aug
Seneste opdatering: 9/8-11 kl. 0105
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Min gamle ven billedhuggeren, der drev det temmelig vidt i Danmark og i udlandet, kunne ikke udstå ordet “multikunstner”. Gad vidst, hvad han ville have ment om specialet “Obama-kunstnere?” Jeg stod ved et busstoppested i Ingerslevsgade (min cykel var punkteret) og kiggede over på muren, da jeg genkendte den amerikanske kommunist og Sorte Panter, Angela Davis. Jeg kiggede nøjere på det, kvinden i midten er vist anonym og hedder Arab Woman Rubylith, hende til højre er “Commanda”, det forestiller angiveligt Obamakunstnerens kone. Jeg troede det var terroristen Leila Khaled. Han selv hedder Shepard Fairey og har lavet det kendte Obamakunstnerbillede Hope i samme Sovjet stil fra tyverne, som alle hans andre ting, dog tilsat et stænk Warhol til lejligheden og hjemmepublikummet.

Politiken skriver Obama-kunstner udfordrer øjet med meningsfyldte mønstre. “Meningsfuld” er til gengæld en anglicisme, jeg ikke kan udstå, hvad er “et meningsfuldt mønster?” Ganske interessant at Pia Allerslev fra Venstre (sammen med kommunen), sagde “yes, we can” og støttede Obamakunstnerens maleri på Jagtvej økonomisk. Måske hun ikke havde læst denne lammende kunstkritik af hans venstreradikale plagiarisme: Obey Plagiarist Shepard Fairey A critique by artist Mark Vallen. (klik foto f. helskærm)

“Dansk bloggare förhörd efter terrorn”

Hedder det på TT og i utallige svenske aviser, hvis læsere må tro, at der er noget fishy ved Kim Møller. Han har selv fortalt om det, så meget han nu kan sige offentligt. Jeg antager, at når PET ikke har værdiget mig et besøg, skyldes det at jeg ikke aner et klap om højre- og venstreekstremister, der render og tæver hinanden med jernrør og fører kartoteker over hinanden. Det gør Møller. Det var naturligvis ikke det der ligner et “forhør”, men hvad jeg ser efter i svenske aviser er, at alle undtagen Expressen, undlader at nævne Møllers navn, og da slet ikke bloggens navn. Svenska folket skal ikke få dårlige internetvaner. Alt er ved det gamle i nyhedsbureauet PP – pædagogpressen.

Danska underrättelsetjänsten PET har förhört bloggaren Kim Møller i Århus, som är webbmaster på den islamkritiska sajten Uriasposten.net. Expressen: Dansk bloggare förhörd efter terrordåden.

Diana West: The Spinning Of The Norwegian Massacre

On Tuesday, I read a New York Times online report about a press conference held by Geir Lippestad, the defense lawyer for admitted Norwegian mass murderer Anders Breivik. I found one of Lippestad’s statements of interest, and saved it for future reference. Little did I know it would disappear from the news website.The statement was:

“Asked if the rampage was aimed at the Labor Party or at Muslim immigrants, Mr. Lippestad said: ‘This was an attack on the Labor Party.'”

The lawyer’s statement is the first credible assessment of motive, and as such it is a significant piece of the story. So why did The New York Times cut it from the final version of the story online and in Wednesday’s newspaper?

The answer, I think, has much to do with how Lippestad’s opinion fails to accelerate the rush of Times insta-spin, and could even slow what looks like a swift-moving drive to limit free speech about Islamization in the West.

The “updated” Times report that omits Lippestad’s statement now features comments from Jonas Gahr Store, Norway’s foreign minister. Sure, Store’s comments are significant, but why they obliterated the defense lawyer’s statement, I don’t know. But I can guess.

Lippestad believes his client was attacking the Labor Party, not Muslim immigrants. The final version, minus Lippestad’s comment, reports on an official, post-attack event: the foreign minister’s visit to the World Islamic Mission, a large Oslo mosque, “to express solidarity,” as the Times explains, with Norwegian Muslims. Over the weekend, Store visited a church as well, but the Times doesn’t mention that. […] Diana West: The Spinning Of The Norwegian Massacre (se også Fjordman Going Underground.)

‘Flash mobs’: På vej til et butiksstrøg nær dig?

Walter Russell Meads fascinerende essay fokuserer hovedsageligt på de socioøkonomiske årsager der gør de såkaldte flash mobs, hurtige raids af plyndringer og vold i pæne butikskvarterer, til et problem med et eksplosivt potentiale i USA. Om de samme økonomiske bevæggrunde eksisterer i dansk velfærdssammenhæng og med et andet etnisk mix må foreløbig blive et gæt. Fænomenet eksisterer vel allerede herhjemme i form af sjakaladfærden, der ved brug af moderne teknologi kan samle ‘utilpassede’ grupper ved brandudrykninger eller anholdelser. Skridtet til egentlige raids på butiksstrøg synes derfor mest at være et spørgsmål om opskalering og udflagning. Dette kalder på nye dialoginitiativer og fritidstilbud (LFPC).

[…] Given the toll the Great Recession has taken on what were already poor job and life prospects for inner city youth, and given the divide that increasingly leaves poor and marginal Black youth feeling abandoned by Black as well as white leaders, there is reason for concern about the potential for disturbing and violent developments. Add to this the prevalence of weapons in some circles, the organizational base that gangs provide and the ubiquity of social media, it is not unlikely that future violence in the cities would look more like flash mobs and less like the urban riots of the 1960s. Those riots targeted Black neighborhoods, Black owned stores and much of the property destroyed in the riots belonged to Blacks; any new trouble would likely be more effective at spreading the pain beyond the inner city. Link ups in some cases with religious radicals or foreign interests who seek to do us harm cannot be excluded.

The 2005 riots in France and the more recent riot in London tell us that youth and unemployment can be a bad mix; violent flash mobs should remind us that the same thing can happen here and in the age of social media, violent crowds can appear where and when law enforcement can’t cope.

Traditional liberals come in at this point to argue for spending more money on the traditional social intervention programs in the inner city. This is unlikely to happen; there is not much evidence that these programs accomplish very much — and there isn’t any money. Even taxing “millionaires and billionaires” to the eyeballs won’t manage out of control entitlements — much less inaugurate yet another “Marshall Plan for the cities”. […] Walter Russell Mead: American Tinderbox ( London on lockdown as police face gangs armed with petrol bombs and poles on third night of riots.)

Floridas politis afvisning af ‘æresdrab’ bundede i frygt for gæt-selv-hvem

Den slags berøringsangst kender vi heldigvis ikke til herhjemme i lille frække Danmark. Og dog. Læg mærke til de øjeblikkelige, rutinemæssige udmeldinger i medierne der bedyrer at dette eller hint ‘ikke er banderelateret’, når det grangiveligt ligner lige netop dette. Eller bemærk netop her ‘ellipsis’, udeladelse, i udtrykket ‘banderelateret’, der retteligt skulle lyde ‘relateret til bander af unge muslimer’. Døgnrapportklassikeren ‘af anden etnisk herkomst’ kan man nok også roligt antage bunder i en lidt komisk uvilje mod at gøre opmærksom på det indlysende forhold at varylerne aldeles ikke er danske, ‘nye’ eller oprindelige (LFPC).

Tampa Police CSI tech admits “fear of Muslim reprisal” in Palestinian woman’s death. Florida Family Association asks Florida Attorney General Pam Bondi to investigate. […]

This Crime Scene Technician’s statement and request verifies what Florida Family Association has alleged all along that the Tampa Police Department and/or the Hillsborough County Medical Examiner Office were intimidated by the possible involvement of religious creed in the death of Fatimah Abdallah. It appears that some officials feared Muslim reprisal, feared media attention if the case became public and therefore decided to promptly call this violent death an accident without any further investigation beyond the incident date. […] Tampa Police crime scene tech now admits “fear of Muslim reprisal” in honor killing classified as accidental death

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Axel
Axel
10 years ago

Angela Davis med afroen … men er det her hendes bror?

http://i.imgur.com/eRfPz.jpg

Janus
Janus
10 years ago

… højre- og venstreekstremister, der render og tæver hinanden med jernrør og fører kartoteker over hinanden. Det gør Møller.

Ja, Kim Møller fører kartoteker over sine politiske modstandere og offentliggør disse på sin blog iblandet egne spekulationer, inkl. fotos så højrefløjens bøller kan gøre det beskidte arbejde. Hvad med at feje for egen dør?

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Sagsfremstillingen til kulturudvalget kan læses her:

http://www.kk.dk/PolitikOgIndflydelse/Moedemateriale/Kultur-OgFritidsudvalget/09-06-2011/c9467e48-bfae-4a10-91f9-8eb180d4b190/df1cf9f0-68c6-4422-a930-1f473371fd4c.aspx

Der er skam tale om, at kommunen får det “gratis”. Dvs ca. 700k, 250 til materialer og 450 til afrensning når vind og vejr har taget livet af dem. – hvilket man håbe sker hurtigt.

Man kan forstille sig meget, men mon ikke politikerne i det her tilfælde har set det som et billigt/godt køb af noget udsmykning.

At det for kunstneren handler om at markedsføre sin T-shirt forretning kan der vist ikke være meget tvivl om.

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Vedrørende den amerikanske kommunistkunstner, som københavnske skatteydere betaler for at propagandere i byen:

For en gangs skyld havde den borgerlige fløj her en chance for at svare igen med spraymaling. Overmal hans mekanisk reproducerede lort med primitive slogans: COMMIE GO HOME etc.

Hvis jeg boede i København, ville jeg overveje at gøre det selv, men det gør jeg heldigvis ikke.

bowlaren
10 years ago

Obama kommer bli ihågkommen som mannen med guldbyxorna, som delade ut lite för mycket pengar. Även Sveriges reinfeldt kommer bli ihågkommen på samma sätt.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x