12
aug
Seneste opdatering: 13/8-11 kl. 0101
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The scene info: “… from a BBC programme called NCS Manhunt, features a speech by a man called Laurence Bright, played by the excellent Marc Warren. It was originally aired on March 12, 2001, and the summary says: “It becomes clear that the crimes are racially motivated, and the team uncovers a secretive right-wing organisation bent on starting a race war.”

Godhedens offer: “A civic-minded man of old fashioned values”

Læser man britiske aviser regelmæssigt genkender man formuleringer som “who had been forced to confront yobs on his own doorstep for years”. Et af de værste eksempler er historien om Fiona Pilkington der endte med at overhælde sig selv og sin retarderede datter med benzin og brænde dem ihjel i deres bil, efter netop årelang chikane som politiet ikke havde taget alvorligt. Og det er bestemt ikke fordi det britiske politi mangler ressourcer: Man kunne således godt afse mandskab til at hive en 13-årig dreng ud af sengen kl. 23:20 fordi han skulle have kastet et æble efter en anden. En anden dreng blev jagtet af ikke mindre end to politifolk i en patruljevogn og en politihelikopter med infrarødt udstyr, efter at have knust en rude i et drivhus med en fodbold.

Det knækkede land har uanede ressourcer, endnu, at afsætte i et håbløst forsøg på at udvise malplaceret autoritet hvor det intet nytter. De virkeligt ustyrlige grupper som de muslimske enklaver får langt længere line. Og ældre briter har ingen signalværdi eller kræfter til at hævde sig i deres sidste år. Storbritannien, og for den sags skyld det øvrige Europa, bliver ‘no country for civic-minded men of old fashioned values’ i de kommende år i takt med at de bliver en stadig mere synlig byrde for de tilbageværende dysfunktionelle forsørgere (LFPC).

The man beaten and robbed by thugs during the London riots died in hospital late last night as it emerged he had suffered at the hands of yobs for years.

After three days spent on a life support machine Richard Mannington Bowes, 68, died as a result of the serious head injuries he sustained at the height of the riots on Monday night. He was set upon by thugs and knocked over as he tried to stamp out a fire.

Today, stunned residents left floral tributes at the spot where Mr Bowes was attacked. Others paid tribute to the ‘local hero’ who ‘upheld the British way of life’.

And as detectives today questioned a 22-year-old man arrested on suspicion of murder, it has emerged Mr Mannington Bowes was a civic-minded man of old fashioned values who had been forced to confront yobs on his own doorstep for years.

The reclusive former accountant had long been tormented by thugs who urinated on his front door and threw litter outside his home, according to friends and neighbours. However, his courage and habit of never walking away from something he considered wrong eventually cost him his life. […] Tormented for years by yobs – who finally took his life: Pensioner attacked by looters as he tried to put out fire dies in hospital

Rebel chic

As magistrates and police work tirelessly to track down and punish those who were involved in the rioting, one pretty model is already facing the consequences.

Shonola Smith, 22, from South Norwood, South London, sobbed as she was jailed for six months after admitting trying to steal from an Argos store in Croydon.

The model was caught outside the store and arrested on the spot, along with her sister, Alicia, and their 22-year-old friend Donness Bissessar. […] Model of a very modern rioter: Aspiring glamour girl, 22, jailed for six months after getting caught looting Croydon Argos store

Herman Cain bøjer sig i støvet for islam

Man skal nok vænne sig til ikke at stille for store forhåbninger til nye opkomlinge på den politiske scene der får en til at spærre øjnene op med forfriskende direkte udtalelser om multikultur og islam. Er de gamle i gårde er chancen for at de overhovedet siger noget ubesmykket nok reelt lig nul. Er de nye i faget er de endnu ikke blevet prøvet, og har måske ikke gjort sig klart hvordan de selv vil kunne håndtere det betydelige pres der uvægerligt vil komme fra drevne offerpropagandister og mestre i hvislede, mafiøse trusler. Således den amerikanske, republikanske præsidentkandidat Herman Cain. Herman, we hardly knew ye (LFPC):

Republican presidential candidate Herman Cain, who angered many Muslims with his opinions on Muslim loyalty to the United States, Sharia law, and mosque construction, today apologized to a group of Muslim leaders after a meeting at an Islamic center in Northern Virginia.

In a statement released after the meeting, Cain said he is “humble and contrite for any statements I have made that might have caused offense to Muslim Americans and their friends.” Cain added that he is “truly sorry for any comments that may have betrayed my commitment to the U.S. Constitution and the freedom of religion guaranteed by it.” […] Cain apologizes to Muslim leaders : Pamela Geller: Cain: Not able

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
10 years ago

Vedr. “Godhedens offer” , så tænke jeg på den grusomme historie om den
unge engelske skolepige, som hentes af politiet….yes af politiet, fordi
hun prosterer imod at være i en arbejdsgruppe med elever, hun ikke kan forstå.

Så galt er det gået i England. ja , og andre steder….

Lavard
Lavard
10 years ago

USA har større problemer end Islam. Racisme mod Europæiske-amerikanere(Hvide) og illegal indvandring fra Mesoamerikanske lande. Stortset hele sydvest USA er tabt og hvide amerikanere står til at blive et mindretal om en eller to årtier.

Vores folks overlevelse er vigtigere end at prøve at bekæmpe Islam i mellemøsten. For min skyld kan de tilbede hvem de vil, sålænge de bliver i deres egne lande.

Skåning
Skåning
10 years ago

Jag antar att det där talet ska ses som motbjudande. För min del verkar det på det stora hela vettigt. Det är inte så att man hatar svarta eller inte skulle släppa in dem i sitt hem, men när du släpper in hela folkgrupper som totalt ruckar om den etniska balansen, så är det inte speciellt slugt. Det är upplagt för kravaller/motsättningar osv.

Och “we were never asked” är så sant det kan bli.

Prudentius
10 years ago

Hvis jeg befandt mig i “åbne grænser, lukkede kasser” segmentet, ville jeg benytte urolighederne i London til at tage min dybt useriøse og pinligt latterlige holdning op til genovervejelse.

Det gør jeg heldigvis ikke, men spår forretningslivets lalle-liberale meget svære betingelser i storbyer der er styret af klan-militser og hærget af folk der ikke gider betale det varer nu engang koster.

De åbne grænser kommer nemlig utvivlsomt til at betyde vidt åbne kasser, når der skal betales beskyttelsespenge, hvad enten det er biksen og/eller familien der skal sikres!

Med andre ord; lalleriet kan blive meeeget dyrt, både menneskeligt og økonomisk.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Richard Mannington Bowes; en hedersman värd att minnas.
Det är trots allt en tröst att det fortfarande finns människor där likt Richard Mannington Bowes, inte låter sig kuvas och står upp för de värden där är kittet i vårt samhälle.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x