13
aug
Seneste opdatering: 16/8-11 kl. 0032
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

David Starkey tries to talk about the English Riots on the BBCs flagship current affairs program Newsnight. Politiken: Englændere raser over historikers raceteori på tv. Ak ja, enhver ser hvad de vil se, ikke mindst på Dagbladet Politiken:

I disagree with the editors that “Race … does not seem to be the explanation” for the North London riots. Or rather, while it may not be the explanation, it’s a big part of the explanation; though the protocol over there seems to be that you have to be differently-raced yourself to say this out loud.

Plainly there are white kids among the rioters. Equally plainly, blacks are wildly over-represented. The population of the U.K. is two percent black. Does anyone think the proportion of black people among the rioters is two percent? It looks to me more like 60-70 percent.Race was also a big factor in the police non-response to the riots. In London especially — but other jurisdictions take the lead from London — the police have been thoroughly race-whipped by the PC establishment. An Epitaph for Britain

“Malmø – hovedstaden i Eurabia”

Extrem mediebild av Malmö. Staden utpekas i utländska medier som övertagen av muslimer.Malmö har världen över börjat användas som exempel på en stad där muslimer tagit över. Det har gått så långt att amerikanska filmbolag ställer in inspelningar av risk för trakasserier mot judar och norsk TV med självklarhet nämner stadsdelen Rosengård som “Nordens tuffaste ghetto”.
I veckan kom ytterligare ett exempel i den kritiserade amerikanska studien om religiösa konflikter. I studien, gjord av Pew-stiftelsen, fick inte minst Rosengårdskravallerna 2008 Sverige att bli ett av de länder där religiöst grundade konflikter ökat mest. På utländska bloggar och nyhetsredaktioner pekas Malmö allt oftare ut som huvudstad i det nya Eurabia – en stad där judar trakasseras och kriminaliteten är skyhög. Men hur väl stämmer bilden – och hur har den kunnat bli så extrem? SR: Medierna fra minut 13:07

Er det “billedet” eller byen, der er ekstrem? Hvad Sveriges Radio mener, fremgår med overtydelighed. Forskeren Alex Alexiev fra Hudson Institute skrev i går i artiklen “Muslims in big European cities are radicalising, which is dangerous.”

“In Marseille, for instance, where the rate of the Muslim population is of more than 30%, the rate of the young generation of under 20 years is more than 50%. In fact, Marseille is about to become a completely Muslim town. The same is valid for Amsterdam, Rotherdam, Malmö, Antwerp.”

Uanset “ekstreme billeder”, som SR føler sig kaldet til at mane i jorden, Malmø har indvandrerflertal i løbet af nogle få år, og muslimsk flertal indenfor cirka tyve år. Det er ikke et “billede”, men en kendsgerning, og den er ekstrem i europæisk sammenhæng. Vi kan ikke remse alt op, hvad vi har skrevet gennem årene, så bare de to seneste: Tolv bombesprængninger i Malmø i år, Skarpe skud mod Rosengård politistation. Kriminaliteten i byen taler for sig selv, når man sammenligner med København, hvilket vi tit har gjort. Der er rigtigt nok en vældig inflation i ordet “ekstrem” og “ekstremist”, ikke mindst i øjeblikket, men jeg synes Malmøs befolkningsudskiftning kvalificerer meget fint til ordet. SR forsvarer Malmø mod forkerte “billeder”, fordi de har medvirket aktivt til at gøre den, til det den er. Naturligvis.

Tyskland: Tyrkisk parlamentsmedlem tævet for at bestille svinepølse

Turkish member of Berlin state parliament Orjam Mutluin was beaten in the restaurant, because he dared to order a sausage during Muslim Ramadan. […]

According to the report, the MP entered the restaurant and ordered a pork meat sausage. But the restaurant staff said that the MP should not eat pork sausage during the Ramadan. After short dispute the restaurant staff beat the MP. Turkish MP was beaten for ordering pork sausage in Germany

Ramadamn

Via The Religion of Peace og Jihad Watch.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] London: Det handler ikke om kriminalitet og kutt, det handler om kultur, og dette er bare begyndelsen., Starkey: the problem is the breakdown of national identity, David Starkey: I will not be silenced on race problems, Ed Miliband – David Starkey Is A Disgusting Racist. Newsnight med Starkey, som viu bragte 13 august: “The Whites Have Become Black.” […]

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Kære Vivi. Jeg har villet svare dig, men har haft hænderne fulde i nogle dage. Blot for at fortælle dig, at jeg har fuld forståelse for din dybe bekymring, og at jeg anerkender de svære overvejelser, der går forud for din søns beslutning om at deltage i et sådant engagement, som du beretter om. Tvivl ikke om det. Mit ønske om at optræde som Djævelens advokat handler absolut heller ikke om at foragte eller latterliggøre mødre og fædre eller deres sønner og døtre. Det kunne jeg aldrig drømme om. Men om at sætte visse ting i skarpt relief. Min kommentar… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

EMERITUS Jae, jeg ved nu ikke om du ikke ville ændre på din opfattelse af HVAD der er mod, når du lander dit F-16 fly efter i timevis at have udført dine opgaver deroppe fra, under/over skyerne , samtidig med at du har smidt rundt med dit F-16 “kontor” for at undslippe de varmesøgende missiler du hele tiden OGSÅ har haft hængende i rø.en på dig ! Det kan være du har brug for noget mod for at klatre ombord i cockpittet næste dag, hvor du skal derop igen og fortsætte hvor du slap i går. Med nye varmesøgende missiler… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

Historien om ” Orjam Mutluin” halter i den grad.

Jeg linker lige til Berlins abgeordnetenhaus…der er sgu ikke nogen medlemmer med det navn…

http://www.parlament-berlin.de/pari/web/wdefault.nsf/vHTML/C17_2?OpenDocument

Det er direkte pinligt….sådan på linje med at citere Hulahop Langstrømpe fra Folketinget.

LFPC
10 years ago
Reply to  Victor

Victors sure opstød halter i den grad. Jeg linker lige til den oprindelige kilde radikal.com.tr, i maskinoversættelse fra Google State Assembly medlem af De Grønne medlem af parlamentet af tyrkisk oprindelse i Tysklands hovedstad Berlin, Ozcan Mutlu, en buffet, “ikke holdt fasten var blevet angrebet med den begrundelse,” fremsat. Begivenhed, der finder sted i den tyske presse, tog Unter den Linden, Berlins berømte turist strøg af tyrkerne sted på en buffet. “Jeg var DARP ‘ Angiveligt tilfælde udviklet sig som følger: Glad for at buffet hendes datter, den berømte tyske pølser middag Currywurst’ten bestilte to portioner. Men to sælgere arbejder… Read more »

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  LFPC

Den skal min unge bare bruge næste gang han laver en stavefejl: “Jeg brugte en ” transkriberet form””

Axel
Axel
10 years ago

OT: “Danskerne rigest i norden Nye beregninger viser, at danskerne er rigere end både svenskere, nordmænd og finner. Danskerne er det rigeste folk i Norden. Det viser beregninger som Nordea har foretaget på baggrund af tal fra Danmarks Statistik, Nationalbanken og Den internationale Valutafond IMF, skriver borsen.dk. ( … ) Danskerne havde således en nettoformue på 460 pct. af indkomsterne efter skat ved udgangen af 2010. Svenskerne havde til sammenligning nettoformuer på 450 pct. af indkomsterne efter skat, mens nordmændene og finnerne lå på ca. 380 pct.” http://epn.dk/okonomi2/dk/article2513372.ece * Ikke godt nyt for oppositionen, men med hjælp fra AE skal… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Europas udfordring i en globaliseret verden v/ Peter von Kohl, journalist Det Europæiske projekt er under pres. Euroen vakler og aktuelt tales der om den anden finanskrise. Verden holder øje med Europas forhold til Tyrkiet. Det er et spørgsmål om hvor meget vi i virkeligheden kan samarbejde. Verden ser Tyrkiet-spørgsmålet som en prøve på, hvorvidt EU i virkeligheden er åben for forandring, åben for udfordringer eller lukket. Hvis Europa virkelig ønsker at nå ud til vores omverden, er den første hånd vi skal række ud efter, Tyrkiets. Torsdag den 29. september 2011 http://www.sen-skole.dk/foredrag.htm FOCUS: Mr Alexiev, let’s look at the… Read more »

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Nye værdier i Malmø! Jeg så forleden i TV en hane, der troede, den var en høne, fordi dens opdrætter havde gjort den usikker på sin kønsidentitet. Det medførte selvfølgelig, at en af de andre høns meget snart gjorde den rangen stridig og prøvede at mobbe den til underkastelse. Det samme har vi set ske med vesteuropæiske mænd siden tresserne. Mange er forvandlede til noget, der minder om høns. Da vor verdensdel fik raset ud gennem to verdenskrige, blev mænd blide og kvindagtige uden klar kønsidentitet, mens kvinderne derimod helt naturligt møder mænd på lige fod, går i jakke og… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Alex Alexiev udtaler at der i 50’erne fantes omkring 200.000 muslimer i Europa. Nu hér små 60 år senere er der, efter hvad jeg kan læse mig til, omkring 40 millioner. Og indvandringen tog først rigtig fart sådan cirka tyve år senere. Hvis ikke dette skulle vække frygt for fremtiden, så ved jeg snart ikke hvad der skulle. Når sådan en stigning har kunne lade sig gøre forholdsvis ubemærket, ihvertfald i visse kredse, er det da på høje tid vi i det mindste begynder at undersøge fænomenet. Altså: Hvorfor kommer de så talstærkt og hvad vil dette medfører? Hvor er… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

SR behøver da ikke fortvivle helt, På Københavns Rådhus har de stadig et idylliseret billede af det multikultruelle Malmø. De Køebenhavnske lokalpolitikere vender altid begejstrede hjem når de har været på studiebesøg derovre.

bowlaren
10 years ago

Men till slut kommer det spridas i hela Malmö, inte bara Rosengård som nu. Malmö är ett bevis på att invandringen har misslyckats.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Det pågår en ökande “white flight” från Malmö till mer säkra områden i Skåne. Det är de så kallade “starka” familjer där flyr, familjer där arbetar, betalar hög skatt och har väl emanciperade barn. Det vill säga; skattebasen krymper dagligen. Nu lär Malmö med den dubiösa Svenskhataren och antisemiten Illmar Reepalu i front, klara sig än så länge och det på grund av den svenska modellen med “Robin Hood” skatten, ett system var ekonomisk välskötta kommuner måste betala pengar till katastrofkommuner likt Malmö eller Södertälje till exempel. Vad kommer hända den dagen då detta system faller? Kan Malmö upprätthålla den… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Den dagen då bidragen upphör kommer staden att brinna bokstavligt talat. När det sedan inte finns mer att plundra så kommer berikarna åka på lastbilsflak beväpnande med automat-vapen och plundra även dessa kommuner. Om dom inte har börjat brinna allaredan för det finns naturligtvis berikare där redan som inte blir så glada när bidragen fryser inne.

PK
PK
10 years ago

Naturligvis….For Hr. statsminister udi Sverige mener jo, at svenskene er af det onde, og så må de jo
fjernes.
Stille og roligt.
Det med det onde; ham statsministeren går nok ud fra sig selv?
Og hvad skal svenskerne også med Malmø?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x