13
aug
Seneste opdatering: 12/11-11 kl. 2107
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Weekendavisens artikel Generation 22. juli 2011 af Rene Gummer, lader han SSU´s formand Peter Hummelgaard Thomsen sige følgende udokumenteret om Snaphanen:

Ord og begreber som for eksempel ‘ cancercelle’ om et religiøst mindretal er kun beregnet på at give folk opfattelsen af, at klokken er to minutter i tolv, og vi står på tærsklen til en borgerkrig mellem kulturer. At verden er lige ved at vælte, og det er nu, der skal gøres noget.
Det er jo ikke særlig konstruktivt, men det er det, man kan læse på Snaphanen og den slags fora. Og på venstrefløjen er der mennesker, som helt seriøst mener, at vælgere, der stemmer på Dansk Folkeparti, er nazister.” Hummelgaard Thomsen kunne ikke drømme om at censurere eller begrænse muligheden for at udtrykke sine holdninger, uanset hvor rabiate de end måtte være. Han mener, at socialdemokraterne i stedet bør gå forrest ved at være gode eksempler.

Det er ikke sådan vi udtrykker os. Vi har søgt bloggen igennem for ordet ‘ cancercelle’, og det forekommer ikke én gang på over syv år. Vi har selvsagt protesteret overfor avisen. Forekommer det eventuelt i en af titusindvis af kommentarer, er det fordi vi har overset og ikke slettet det. Vi har aldrig gjort sammenligningen, vi har aldrig skrevet ordet, ikke engang i en anden sammenhæng.

Instant karma hits the UK

Eller måske er det snarere ‘the chickens come home to roost’, for det der rammer Storbritannien er frugten af årelange synder. I en uperfekt verden vil afståelse fra enhver magtudøvelse ikke føre til det gode. Der opbygges en pris, og regningen falder nu. Dette er alt sammen ord der sættes på virkeligheden, ikke virkeligheden selv. En banal konstatering, men en skelnen med dybe og uerkendte konsekvenser, for når umoralske ord kan gøres til et større problem end den umoralske virkelighed de er møntet på er der selvfølgelig noget helt rivravruskende galt – et eller andet sted (LFPC).

[…] Details of the alleged rape emerged as the Prime Minister prepared to warn of a ‘slow-motion moral collapse’ in large parts of British society.

David Cameron is particularly concerned about the number of children, some as young as 11, who enthusiastically joined in the looting sprees.

He will vow to tackle ‘irresponsibility, selfishness, behaving as if your choices have no consequences, schools without discipline, reward without effort and crime without punishment’. […]

The ‘heartbroken and ashamed’ cameraman, who has helped make BBC and Channel Four documentaries on policing and justice, said that parents cannot discipline their offspring properly for fear of being reported to police or social services. […]

The father of five said: ‘I am heartbroken and totally ashamed that she got caught up in all this. ‘Basically I feel this is the end product of a society that tells you that you can’t discipline your children.

‘They say, “If you hit me, it’s physical assault and if you shout at me, it’s verbal abuse”. ‘These children are a little bit out of control at the moment.’

‘Children now have the power over their parents, not the other way around. There is no respect as their rights are prioritised above parental authority.

‘When I was young, I was given a good clip round the head by my mother if I stepped out of line – now no parent can do that. […] Shame of ‘riot rapist’s’ family: As PM hits out at moral collapse, a Christian mother tells how gangs corrupted her son

Mark Steyn: Lessons for us from London in flames

[…] [O]ne-fifth of children are raised in homes in which no adult works – in which the weekday ritual of rising, dressing and leaving for gainful employment is entirely unknown. One-tenth of the adult population has done not a day’s work since Tony Blair took office on May 1, 1997.

If you were born into such a household, you’ve been comprehensively “stimulated” into the dead-eyed zombies staggering about the streets this past week: pathetic inarticulate subhumans unable even to grunt the minimal monosyllables to BBC interviewers desperate to appease their pathologies. C’mon, we’re not asking much: just a word or two about how it’s all the fault of government “cuts” like the leftie columnists argue. And yet even that is beyond these baying beasts. The great-grandparents of these brutes stood alone against a Fascist Europe in that dark year after the fall of France in 1940. Their grandparents were raised in one of the most peaceful and crime-free nations on the planet. Were those Englishmen of the mid-20th century to be magically transplanted to London today, they’d assume they were in some fantastical remote galaxy. If Charlton Heston was horrified to discover the Planet of the Apes was his own, Britons are beginning to realize that the remote desert island of “Lord Of The Flies” is, in fact, located just off the coast of Europe in the northeast Atlantic. Within two generations of the Blitz and the Battle of Britain, a significant proportion of the once-free British people entrusted themselves to social rewiring by liberal compassionate Big Government and thereby rendered themselves paralytic and unemployable save for nonspeaking parts in “Rise of The Planet Of The Apes.” And even that would likely be too much like hard work. […] Mark Steyn: Lessons for us from London in flames

PEW: Øgende sociale og religiøse spændinger i Danmark og Sverige

Europe had the largest proportion of countries in which social hostilities related to religion were on the rise from mid-2006 to mid-2009. Indeed, five of the 10 countries in the world that had a substantial increase in social hostilities were in Europe: Bulgaria, Denmark, Russia, Sweden and the United Kingdom. The study also finds that social hostilities involving religion have been rising in Asia, particularly in China, Thailand and Vietnam.Rising Restrictions on Religion. One-third of the world’s population experiences an increase.Rising Restrictions on ReligionOne-third of the world’s population experiences an increase pdf.(hele rapporten) – Sverige är ett av de tio länder i världen där sociala konflikter med religiös koppling ökar mest, enligt en ny studie.

Det er ikke rart at se Danmark på sådan en liste, selvom vi ligger i den lave ende af spektret. Det er langt værre i England og Frankrig. I Sverige kritiseres PEW rapporten: Malmöbilden svärtas ner av forskningsinstitut.

Rapporten indeholder nogle andre interessante grafikker. På verdensplan er kristne den mest chikanerede og forfulgte religiøse gruppe, og lande med blasfemilovgivning har værre religiøse konflikter end lande uden:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] SSU´s formand påstod i Weekendavisen, at vi beskrev indvandrere som “kræftknuder”. Det var løgn. Ordet forkeommer ikke på denne blog i syv et halvt år. Lav selv en søgning. Hvordan adskiller det at Snaphanen “taler om” ting som krig, konflikt, forsvar osv. sig fra den måde mainstreammedierne “taler om” disse fænomener? Kan du komme med eksempler på retorik som “kræftknuder, betændelsestilstande eller urenheder på det ellers sunde legeme” her på Snaphanen? […]

Universalgeni
10 years ago

Nej, det er solekart. Islam er bestemt ikke c*****-celler. Tværtimod. Det er da så skøn en ideologi, som man ikke kan få for meget af. Lad os dog labbe al den kultur i os. Det er jeg sikker på, at serberne – som omtales i posten lige over denne – fra Kosovo også mener. Dulce et decorum est pro patria mori…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x