18
aug
Seneste opdatering: 19/8-11 kl. 1010
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cecilia Malmströms engelske accent er næsten autentisk, der er nogle mindre grammatiske fejl, der røber hendes imperfektion, men hun kan gå for at være habilt eurocool. Hun er “borgerlig,” Folkpartist. Har Folkpartister noget som helst at gøre med folket længere?. Borgerlighed er flere ting. Jeg kender dem godt, det er ti år siden, de inviterede mig til noget som helst socialt. Man lærer nemt at leve med det. Malmström kender næppe det Bryssel endnu, vi har rapporteret om i en del år.

“Hvad betyder det, at multikulturalismen er slået fejl?” Hvor skulle hun vide det fra, med over 1.3 millioner i årlig gage? Man skal ikke tage fejl af, at hun har studeret litteraturvidenskab. Hun er en 120 % kunstdyrket europæer. Så længe Venstre og Konservative – foruden de røde – er forlovede med EU, er det indsigter som Cecilia Malmströms, der former vores kommende hverdage. Og at tænke sig, hun begyndte sin karriere som psykiatrisk sygeplejer i Gøteborg. Man skal lade være med at blive syg, særligt i det post-svenske velfærdssamfund, medmindre man er illegal gatechrasher – øøhhh, “papperslös”. DR vil gerne være svensk, men de har endnu ikke evnerne, de kaldte dem “illegale” hele vejen igennem forleden. At blive svensk, kan tage århundreder, især nok når man har gået på journalisthøjskolen/universitetet i Århus. En svensk ven jeg har, sagde forleden at

“Vi er altid bedst til det hele. Nu er vi verdens bedste multikulturalister, men hvis det bliver en vogue at blive fascister, bliver vi også de bedste fascister og racister i hele verden. Vi vil altid være bedst.”

Interessante tider forude, der er noget hinsides Malmströms horisont, som er mentalt Sibirisk. Sverige är bäst. Malmström argues for better integration of migrants (Warum alle Macht den Migranten und Brüssel?)

Bilafbrændinger –  terrorisme eller drengestreger?

Der Spiegel er gerne usædvanligt svinske i deres omtale af islamkritikere som Geert Wilders. Så meget desto mere interessant er det når de som her foretager en kobling der er en selvfølge i blogverdenen: At problemer med islam ikke alene drejer sig om spektakulære terrorangreb, men at disse repræsenterer yderenden af et Bay Bundegaard’sk ‘kontinuum’ der i den anden ende har adfærd der isoleret set er banalt hærværk – low level jihad, som vi gerne kalder det. Nåh ja, forresten, Spiegel bruger hverken i- eller m-ordet her, men associerer kun til Baader-Meinhof, hvilket jo ikke indebærer risiko for stuerenheden. Man kan bare håbe at bordet fanger den dag det bliver nødvendigt at forklare læserne om eskalerende optøjer med et åbenlyst islamisk islæt (LFPC).

The last three nights have seen an unprecedented wave of car torchings in Berlin, but police are not sure who to arrest. Politicians on the left and right warn the attacks could lead to more dangerous forms of protest. Meanwhile, the failure to stop them could sway September’s mayoral election.[..] – Nevertheless, the latest car burnings have moved to districts such as Charlottenburg and Tiergarten. Until now, the most common settings for car arson had been the alternative eastern districts of Mitte, Prenzlauer Berg and Friedrichshain — all of which have been undergoing steady gentrifiction in recent years.

The conservative Christian Democratic Union (CDU) — Germany’s main rival party to the SPD — smells a campaign issue. The party is planning a new series of posters on security in Berlin, and on Thursday Wolfgang Bosbach, a Christian Democrat who heads a committee for interior security in the federal parliament, criticized Mayor Wowereit’s performance.”The terrorism of the Red Army Faction (or Baader-Meinhof gang, which bombed political targets in the 1970s) started with quote-unquote ‘just’ arson,” he told broadcaster N24. “For this reason there is a danger that the violence could one day target people. Der Spiegel: “Car Burnings are a ‘Precursor to Terrorism’

Stolt förrädare

Den norske psykopat, narcissist og massemorder er den bedste gave til svensk journalistik længe. Hvis man er afhængig af sådanne gaver for at opretholde sit selv- og virkelighedsbillede, er man ikke fremtidssikret. Jeg mener iøvrigt stadig, at afskummet Breivik bør aflives hvis han dømmes og findes strafegnet. Det er en brutalisering, men han har selv vist vejen. Der er ikke mange, der har lyst til den diskussion, men i England har de den, lyst eller ej.

Förrädare. Ett ord som stinker. Du har förrått dina ideal, din familj, dina vänner. En förrädare, som verkligen är skyldig till sitt svek, behandlas illa och mår illa. Speciellt om andra påminner dig om ditt svek, ditt förräderi. Men ord är ord. Och precis som så ofta annars kan ordet förräderi vändas till sin motsats. Ja, bli ett hedersbetyg, en fjäder i hatten. Så blir det när Anders Behring Breivik i sitt så kallade manifest kallar journalister för förrädare. Helena Giertta – Journalisten

Frankrigs død
hedder artiklen rundt omkring på nettet:

Islamic mosques are being built more often in France than Roman Catholic churches, and there now are more practising Muslims in the country than practising Catholics.
Nearly 150 new mosques currently are under construction in France, home to the biggest Muslim community in Europe. The mosque-building projects are at various stages of completion, according to Mohammed Moussaoui, the president of the Muslim Council of France (CFCM), who provided the data in an August 2 interview with the French radio station RTL.
The total number of mosques in France has already doubled to more than 2,000 during just the past ten years, according to a research report “Constructing Mosques: The Governance of Islam in France and the Netherlands.” France’s most prominent Muslim leader, Dalil Boubakeur, who is rector of the Grand Mosque of Paris, recently called for the number of mosques in the country to be doubled again – to 4,000 – to meet growing demand.
By contrast, the Roman Catholic Church in France has built only 20 new churches during the past decade, and has formally closed more than 60 churches, many of which are destined to become mosques, according to research conducted by La Croix, a Roman Catholic daily newspaper based in Paris…….. Søren Kern: Islam Overtaking Catholicism in France

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
10 years ago

“Der Spiegel er gerne usædvanligt svinske i deres omtale af islamkritikere som Geert Wilders.”

Kort spørgsmål: Hvor arbejder Broder?

Hvem var de første, som trykte Sarrazins teser?

LFPC
10 years ago
Reply to  Victor

Ah, en historie om Tyskland. Så ved man at Vrisne Victor kommer frem som en vrissentrold fra en æske, og det endda når historien som her ikke har en pro-tysk vinkel.

Kort spørgsmål: Hvordan dementerer svarene på Vrisne Victors spørgsmål min påstand om at Der Spiegel har for vane “gerne” at omtale islamkritikere som Wilders på en “usædvanligt svinsk” måde?

Det gør de selvfølgelig heller ikke, og VV stiller heller ikke spørgsmålene som et oplæg til debat, men bare fordi vrisne opstød nu engang er hans speciale.

Prudentius
10 years ago

“Så længe Venstre og Konservative – foruden de røde – er forlovede med EU…”

De er sgu gift med lortet!

😉

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Helt OT. Og måske ikke alligevel.
Biblioteket på- hvad mon? Jo, såmænd- Institut for Psykologi er lukket på grund af vandskader.
Som der står på http://rex.kb.dk/primo_library/libweb/action/search.do?mode=Basic&vid=KGL&tab=artikler&

bowlaren
10 years ago

Hon vill bara framstå som duktig, privat är hon emot invandrare.

hilmar
hilmar
10 years ago

kommissær for indre anliggender! Hvem i helvede har valgt hende til det?

JensH
JensH
10 years ago

Var det ikke David Cameron som i valgkampen lovede, at han ville ‘put a cap on immigration’?? I så fald må mna vist kalde dette for et ‘brudt valgløfte’:

“British jobs are now being taken by immigrants at a faster rate than under Labour, figures showed yesterday.
The number of British people of working age with jobs has plummeted by nearly 100,000 since David Cameron took office – but nearly 300,000 foreigners have found work”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2027223/Migrant-jobs-boom-Were-chance-saloon-claims-Iain-Duncan-Smith.html

moif
10 years ago

Shes a slippery character for sure. She has a perfect understanding of English, but she avoids the question by deliberately confusing multiculture and multiculturalism.

Sweden going down
Sweden going down
10 years ago

Knyter näven när jag ser detta.
Malmström är en vidrig karriärpolitiker av samma rang som Bodström och Reepalu i Sverige.
De säger det som behövs för att tillfredsställa PK-etablissemanget med lönedumpningspolitik på agendan och få behålla sina välavlönade jobb finansierade av de som fortfarande jobbar och betalar skatt.
Jo Cecilia, lyxmassinvandring av ointegrerbara muslimer från MENA är nog just det Sverige behöver, för att skynda på nedbrytningen av detta land.
Otroligt att denna lilla besserwisser sitter i BBC och går emot vad merparten av supermakten i västeuropa insett inte funkar.

JensH
JensH
10 years ago

Den islamiske trusselkultur har nu for alvor bidt sig fast i USA:

http://www.b.dk/globalt/vittig-letterman-udsat-for-doedstrussel

trackback

[…] PI Snaphanen Share this:TwitterFacebookMerE-postDiggSkriv utStumbleUponRedditLike this:GillaBli först att […]

PK
PK
10 years ago

Bare en tanke.
Mogens Lykketoft skal være Tour guide i Burma.
Og i mange sociale boligkvarterer brænder danskernes biler,
og de må flygte derfra.
Rart at se politik i stort og småt hænger sammen.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Hov, hov, hov, hvad er der galt med litteraturvidenskab? Det er godt at blive klog af, hun blev der måske ikke længe nok.

PK
PK
10 years ago

Cecilia Malmsrøm er bekymret over udvikllingen ang. dansk grænsekontrol.
Mon denne gode svenske dame nogensinde har været bekymret over
udviklingen i hendes eget land?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  PK

Hon har en parti-kamrat som vill helt upplösa alla nations-gränser.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Birgitta_Ohlsson

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x