25
aug
Seneste opdatering: 25/8-11 kl. 2123
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eller: Hvorfor vi ikke kan satse vores fremtid på velmenende muslimske individer, afsnit 2.548.736. Islam vinder over muslimerne – en ufatteligt enkel pointe der kan iagttages bekræftet dagligt, men som er aldeles fraværende i den politiske og mediemæssige mainstream for hvem islam slet ikke eksisterer, kun individuelle muslimer. Butiksejeren har sikkert været oprigtig i den første video vi postede for et par dage siden, men der er nu engang ikke voldsparate gemytter der kæmper for pragmatismens og moderationens sag, lige så lidt som der er islamisk dogmatik der sætter butiksejeren i en gunstig situation (LFPC).

Berlinere danner borgerværn, ønsker bevæbnede militser

As night-time car arsons in Berlin continue unabated, some citizens are calling for neighbourhood groups to prowl the streets looking for culprits, an idea that appears to be gaining ground…Some have suggested that neighbours begin carrying weapons and go on the hunt for perpetrators. Others have suggested a less vigilante-style response with simple unarmed neighbourhood patrols.One 72-year-old who lives with his wife in the Berlin’s Westend district told Die Welt that residents have been debating what to do over the last few days. His idea is for a citizens’ patrol to go out for about an hour per night per night. It would alert police if it sees anything suspicious. – “Some residents here want to arm themselves,” he said. “What we need here is a kind of militia.” Citizen patrols mooted to stop car arsons

YouTube i en gråzone mellem dødstrusler og oplysning

Der er adskillige eksempler på antijihadiske videoer der uden nogen forklarlig grund er blevet fjernet på YouTube. David Wood fra den kristne organisation Acts 17 gætter her på at tiden er ved at løbe ud for denne gruppe på YouTube, men lægger op til en fortsættelse på LiveLeak. Acts 17s videoer fra Dearbornistan, Michigan er noget af det mest fascinerende græsrods-tv der findes, og selvfølgelig vil de fortsætte med dette oplysningsarbejde på den ene eller anden måde. Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig postyret hvis Uriasposten eller Snaphanen bragte kommentarer som denne, der altså har fået lov at stå på YouTube i et halvt år. En kommentar til en video der viser starten på en meget blodig lynchning af ahmadier i Indonesien (LFPC):

Uploaders’ Comments (IneeMaakaYaMasroor)

good job

kill ahmadiyas

gustaq rasool

abbasi1251 6 months ago Cikeusik Indonesia – Innocent Ahmadi Muslims brutally murdered by Terrorist Mullahs – 6 Feb 2011 

Libyenrapporternas yra höns – och ett lite seriösare alternativ.

Af Thomas Nydahl

Medan en tidning varnar för en smutsig (radioaktiv) bomb berättar en annan att Kaddafi promenerar omkring i Tripoli. En tredje tidning publicerar en ledare som ropar högt om demokrati och frihet, och en fjärde försöker få oss att tro att “revolutionen” är “arbetarklassens och hemmafruarnas”. Det är ingen hejd på spekulationerna. Men om man nöjer sig med Andreas Malms revolutions-eufori eller den svenska liberalismens högtidsord så får man vad man efterfrågar. I DN har man redan börjat resonera om vem som blir landets nya ledare. Får jag föreslå ett seriöst alternativ? Läs i så fall denna rapport: LIBYA: AN UNCERTAIN FUTURE. Report on a Fact Finding Mission to Assess Both Sides of the Libyan Conflict, så heter rapporten som finns att läsa på engelska.

Den kom i maj 2011 men tecknar en bakgrund och analyserar ett skeende som man måste försöka förstå på djupet, också nu när allt står och väger i Tripoli. Det räcker inte med Jan Hjärpes försäkran om att klanerna spelat ut sin roll i Libyen eller brittiska och amerikanska högtidstal om rebellarméns demokratiska avsikter.

I vanlig ordning är västerländsk press präglad av den lättja och okunskap som tycks vara ryggmärgsjournalistikens främsta signum. Varför berättar ingen att rebellerna och det styrande rådet i Benghazi i sitt förslag till ny konstitution säger att landet ska regeras utifrån Koranen och Sharia-lagarna? Varför står västjournalisterna i skottsäkra västar och jublar, som okunniga, yra höns, utan förmåga att ställa en enda kritisk fråga eller granska en enda oklar aspekt av skeendet? Lättjan och okunskapen styr det mesta av “det fria ordet”. Den som riskerar lite mer hittar inte ens fram till tryckpressarna.

Här finns länkar till tidigare texter i bloggen om Kaddafi och Libyen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Hvad angaar de israelske dadler’s markedsfoering i londonistan tror jeg ikke man skal tage det ret alvorligt .Israelske eksportvirksomheder har udviklet mange og varierede strategier for at omgaa blokader af enhver slags . Noget helt andet er saa at landbrugsvarer kun udgoer 3% af den israelske eksport. , og at det meste af verden (incl. Saudiarabien) staar i koe for at koebe de forholdsvist faa 1.kvalitetes dadler som bliver dyrket i negev oerkenen. Hvis indbyggerne i londonistan hellere vil ha’ 2.sorteringsdadler som sandsynligvis er dyrket ved brug af ubehandlet kloakvand , saa er der maaske en slags “absurd retfaerdighed” i… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago

Västerländska politiker… Ingenting som jag uppskattar. [ Foreign Secretary William Hague: ] But there remain forces active loyal to the Gaddafi regime, concentrated particularly in the south of Tripoli and around the city of Sirte. As long as that remains the case and they remain a threat to the civilian population, the Nato operations will continue. h t t p://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8722500/William-Hague-Libya-fighting-not-over-yet.html Libya conflict: British and French soldiers help rebels prepare Sirte attack h t t p://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/25/libya-conflict-british-french-soldiers-rebels-sirte — Det låter väldigt “humanitärt”, allt detta. NATO måste naturligtvis, för att hjälpa civilbefolkningen, hjälpa rebellerna att inta en stad som av många uppfattas som… Read more »

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Muslimerna säger ju att dom som inte tror på islam ska dödas, alltså tvingar dom alla muslimer att tro på islam.

Tim
Tim
10 years ago

Nu kommer stormoskeen
http://www.bt.dk/danmark/nu-kommer-stormoskeen

Socialdemokraternes miljø- og teknikordfører, Lars Weiss, afviser at forholde sig til finansieringen.

– Det er for så vidt borgerrepræsentationen uvedkommende. Hvis der er noget fikumdik med finansieringen er det politiet eller i yderste konsekvens PET, der skal tage sig af det, siger han til Ritzau.

– Vi vurderer jo heller ikke, hvor pengene kommer fra i forbindelse med alle mulige andre byggeprojekter, påpeger Lars Weiss.

Hvad fanden er det for en PIS kommentar. Lade stå til.
Det er venstrefløjen anno 2011 der baner vejen for højre ekstrem islamismen.
Hvad pokker sker der?

Prudentius
10 years ago
Reply to  Tim

Venstrefløjen varetager deres vælgeres interesser, danske multikulturalister såvel som muslimer ønsker sig stormoskeer og får dem.

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Ingen tvivl om, at muslamisterne også er selvdestruktive. Bare ikke tilstrækkeligt selvdestruktive til, at vi andre kan slippe for dem.

Victor
Victor
10 years ago

I er godt klare over, at de brændende biler i Berlin går hårdt ud over muslimerne, ikke? Det er jo især dem, som køber BMW og Mercedes-dytter:

http://www.forumfuerdeutschland.de/articles.view.524.html?search=linke&pxID=d3d69b9d7d8c049b77d333f225febc6f

http://www.brennende-autos.de/

Som I kan se, er det gået hårdt ud over Kreuzberg og Neukøln –

Denne dags pressemeddelelse fra Berlins Politi tyder på det samme. BMW i Kreuzberg. Mercedes lastvogn i Neukölln….

http://www.berlin.de/polizei/presse-fahndung/archiv/356166/index.html

Og i går var det samme billede:

http://www.berlin.de/polizei/presse-fahndung/archiv/356007/index.html

Der er altså ufatteligt mange af de her brandattentater, som går ud over “sorte” gader.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  LFPC

Jeg tror vi snakker forbi hinanden her. Historien om de brændende biler i Berlin og Hamborg har langt flere lag – tror jeg. Politifolk regner med, at mindst halvdelen af brandene er forsikringssvig. Jeg ved, CDU skyder skylden på venstreekstremister; men det kan altså også være skingende skøre psykiatriske patienter, pyromaner eller hvad ved jeg. For nogle dage siden fangede politiet i Berlin en pyroman – han var avisbud og kunne bare ikke lide folk fra Stuttgart og opland. Jeg ville ikke være for skråsikker her. Og et importeret problem – det er der vist ikke nogen, som har snakket… Read more »

Prudentius
10 years ago

“It has come to our knowledge recently that Israeli dates are haram” Så skulle den ged være barberet. Det eneste muslimer ikke kan sige nej til? Islam! Læg iøvrigt mærke til at gaden er befærdet næsten fuldstændigt af pakistanske/indiske muslimer, der meget vel kan ende op som det etniske flertal i England på et eller andet tidspunkt i det her århundrede. Som jeg engang, med egne øre, hørte en pakistansk herre frejdigt udtrykke det til en landsmand på Nørreport metrostation: “This is Pakistan, everywhere is Pakistan!”. Meget smukt, jeg må dog indrømme at jeg på ingen måde følte mig beriget,… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“Det eneste muslimer ikke kan sige nej til? Islam!”

Det afgørende er fromheden, der så hurtigt kommer i klemme og som er enhver muslims svage punkt, man bliver nemlig aldrig en god nok muslim, før man dræber og bliver dræbt for Allahs sag.

Fromheden er social kapital og ved tabet af den kan man hurtigt miste meget mere end en frugtbiks.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x