30
aug
Seneste opdatering: 31/8-11 kl. 0236
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslimsk juleaften i København med bevæbnede livvagter

Et mord og flere mordforsøg på Vesterbro. – Her blev 24-årig dræbt.

“Flere hundrede havde været inde til bøn i moskéen på Amerikavej, og uden for ventede et stort antal mennesker på at komme ind til den næste bøn klokken 10. Blandt dem var formentlig den unge muslim, der endte som skudoffer.Forinden var der et skænderi foran moskéen, hvor flere, de fleste iført kjortel, var oppe at toppes. Der blev også set en kniv under tumulten.“

Den dræbte var ikke en af Allahs bedste børn. Han havde siddet fem år i fængsel for et mordforsøg på en amerikansk turist på Kongens Nytorv, og var dømt i flere voldssager. Næsten samtidig blev SF’s folketingskandidat Kamal Qureshi overfaldet under Islamisk Trossamfunds store Eid-fest i Valbyhallen, efter han tidligere på dagen var blevet overfuset af radikale islamister. Fra Politiken – SF-ordfører overfaldet under Ramadan-fest.

»Vi var klædt i vores festtøj og i godt humør ligesom alle andre, fordi det er en festdag for muslimerne. Men samtidig var der nogle folk fra Hizb ‘ut Tahrir, der delte materiale ud, hvor der var billeder af mig på. Der stod, at jeg har fået en pris fra Landsforeningen af bøsser og lesbiske, og derfor skal man ikke stemme på mig ved valget«, siger Kamal Qureshi. …»…Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle«, siger Kamal Qureshi.“

Politiet har fundet det tredje skudoffer for dagens skyderi på Vesterbro i København på et hospital i Sverige. Han er muligvis gerningsmanden og bevogtes af svensk politi efter at han er blevet opereret Skudoffer fundet i Sverige – han er måske drabsmanden, Drabsoffer havde bevæbnede livvagter.

I gamle dage måtte nordiske krigskirurger rejse til Korea og Congo, det behøver de ikke længere. SF érne har det med at skyde skylden på Hitzb-ut -Tahrir. Det passer måske SF, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. De sår nok frøene, men de er næppe så dumme at opføre sig så primitivt endnu. Det er lagt ud i entreprise, som hos enhver mafiøs bevægelse med respekt for sig selv. Der er nok af folk, der abonnerer på de antidemokratiske principper, SF har indført i Danmark, flere end det er politisk opportunt for SF, at minde vælgere om.

Nu er det ikke godt at vide, hvor meget mere ballade multikulturalisterne i rød blok kan tåle fra deres klienter, før valgresultatet kan tippe. Der foreligger en ny situation, hvis også folkesocialister skal til ledsages af øresnegle og bombehunde, der hidtil har været forbeholdt særlig onde politikere og bladtegnere. Selvom ingen kan ønske en sådan situation, ville den dog indeholde en vis portion poetisk retfærdighed. Når fromme muslimer i København bærer skydevåben i moskéen efter behag, er det på tide at spørge politiet og deres regering: Har I mistet magten og overblikket, skal vi andre bevæbne os også for at sikre magtbalancen, eller har I tænkt jer at gøre noget ved situationen? Spørgsmålet er berettiget, vi vil have et ærligt svar af den enkle grund, at ingen kan vide, hvem der skal af med livet næste gang. Er svaret, at vi skal have det som i Malmø, så kan enhver tage bestik af det og flytte mens de endnu er i live. Bliver alle involverede udvist, statsborgere eller ej, er der formentlig endnu tillid mellem byens borgere og myndighederne, selvom det holder hårdt. Status quo er ingen mulighed. Forsvinder bevæbnede udlændinge ikke fra landet uden videre snak, eskalerer bevæbningen blandt lovlydige borgere, og politiet kan lige så godt førtidspensionere sig. I Singapore er der dødsstraf for at eje ulovlige skydevåben. Tager man det ikke alvorligt nu, presses man henimod de tilstande. Malmø er allerede idag på grund af sit velerhvervede ry for alvorligt kriminalitet, en by fremmede investorer tøver med at slå sig ned i. Forstår Københavns bystyre end ikke det, er de inkompetente og uværdige til offentligt embede.

DR og Politiken har en uhyre alternativ situationsanalyse, efter at de har haft termometeret oppe, deres guder må vide hvor: Skudepisode kan bringe Pia K i problemer. (Eid ul-Fitr har intet andet til fælles med julen, end at kvinder og børn får gaver, muligvis for at have været så tapre, at de holdt resten af året ud.)

Det libyske forår: Far skærer halsen over på tre døtre efter voldtægt

Måske det lave blodsukker under ramadanen havde gjort ham lidt ekstra pirrelig og ærekær? (LFPC)

A Libyan father killed his three daughters after they were raped by Gaddafi’s troops to lift the shame on his family, a human rights group said today.

The girls, aged 15, 17 and 18 were allegedly assaulted by soldiers at a school in the town of Tomina, near the war-shattered city of Misrata, during a two-month siege.

When they returned home, their father slit their throats in a so-called honour killing, according to Physicians for Human Rights (PHR). […] Father slit throats of three daughters in ‘honour killing’ after they were raped by Gaddafi’s troops

De allermørkeste spekulationer om Anders Breivik

Det er indlysende at man ikke kan slutte fra konsekvenserne af et sammenfald af begivenheder, til forudgående planlægning fra aktørernes side med disse som mål. At postulere den slags uden dokumentation er selvfølgelig blot endnu en af de konspirationsteorier som nettet flyder over med. Når det er sagt, er det lige så indlysende rigtigt at prøve at opstille et detaljeret regnskab over hvad der vides om Anders Breivik, og hvad der vides om andre kræfters dispositioner i Oslo, Washington og andre steder med mulig sammenhæng hermed. Brikker i et spil er det altså ikke med den nuværende viden, men i og med at Breivik i så ekstrem grad er gefundenes Fressen for de kræfter han angiveligt bekæmpede, må detaljeregnskabet være på sin plads, så længe man holder sig konklusionerne på afstand.

Gates of Vienna opstiller her dette regnskab i seneste post i serien som vi her tidligere har bragt uddrag fra. Det er helt uomgængelig læsning hvis man vil gå dybere end medie-pludren om inspiration fra fredelige bloggere uden hang til nemme løsningsforslag.

[…] In the spring of 2011, her Muslim counterparts in the OIC engineer the passage of UN Human Rights Council Resolution 16/18. It calls for laws against “defamation of religions, including Islam” in all UN member states. Mrs. Clinton’s task is to help the OIC achieve its goals, which have been all but realized in Europe. In the USA, however, the full implementation of laws against the “defamation of religions” is stymied by the First Amendment of the United States Constitution.

Any laws implementing Resolution 16/18 must avoid public outcry until they are passed, and survive any subsequent scrutiny by the Supreme Court. The American people will have to be prepared ahead of time for the necessity of limitations on their freedom of speech. They must be convinced that “Islamophobia” is repugnant, intolerant, and anti-American. The “Islamophobes” must be thoroughly stigmatized and shunned.

Much as its immediate predecessors have done, the Obama administration repeatedly warns about the danger of “right-wing extremists”. The Department of Homeland Security issues directives to be on watch for militia members, former servicemen, Tea Party supporters, and Ron Paul voters. If a “right-wing terrorist” who opposes Islam were to stage a violent attack, it would help the administration soften up America for the necessary suppression of publicly-expressed opposition to Islamic law. Such an attack would be of immense value in silencing any objections to a crackdown on particular kinds of speech, especially “Islamophobia”. In the aftermath, anyone questioning sharia or Islamization would be suspect. […] The Breivik Portfolio, Part Four: The Dot-Connection 

Igen, dette er en opstilling af kendte forhold og påvisning af interesser, ikke konspirationsteori på nuværende tidspunkt. Imod et sådant scenarie kunne man vel også indvende at hvis disse kræfter – stormagter, EU, OIC og andre – vitterligt havde iværksat en “false flag” operation i denne størrelsesorden, ville de jo nok have fået deres marionet til at gå efter en anden og langt – langt – mere oplagt og politisk sensitiv gruppering i Europa, end norske socialdemokrater. Havde de faktisk tænkt og smedet rænker i denne episk forbryderiske størrelsesklasse, ville de jo nok have valgt det mål der gav mest afkast i den ønskede retning – og det var altså ikke det der skete (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Allan Hansen
Tak for sparket …. åæø , nu har jeg langt omlænge fået taget mig sammen til at installere det , et par tidligere forsøg endte MEGET galt , men nu er den der !

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Hæ – ja, det kan jo faktisk også opsættes til det via Control-menuen i Windows 😀

Problemet er så, at nogle af de øvrige taster (specialtegnene) bytter plads
og flytter rundt, men man kan jo evt. markere dem med en tusch.

Jeg har fx. hørt, at folk, der ønsker at skrive noget på “oldengelsk” med dets specielle
tegn ( “eth”, “thorn” samt “æ” (!) ) foretrækker at indstille deres tastaturer til islandsk 😉

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Kære Ole.

Tillykke det er sgu meget gået!

Keep smiling. Allan Hansen

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Naar man laeser “julehistorien” fra Kbh er der mere end een maade at prioritere indholdet paa . For mig er det den amerikanske udveklingsstudent som er hovedpersonen i hele det ellers utaalelige handlingsforloeb . Det var denne ukendte personlighed som med livet som indsats soergede for at sende vores kaere drabsoffer i spjaeldet , og dermed startede et handligsforloeb som nu langt om laenge har naaet sin naturlige afslutning … Happy End ! Saa hvem var han ? hvor er han idag ? Er der nogen maade at kontakte ham , og maaske fortaelle ham at den snigmorder som proevede… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Kære Ole Burde.

Et hvert tastatur (keyboard) i verden kan skrive arabisk, kinesisk, urdu eller tyrkisk – men det kan også skrive dansk dvs. Æ Ø og Å.

How to do?

Tryk Alt +Ctrl – derefter indtast den talkode på det sprog, som du ønsker, at skrive på – det kunne fx være 228.

Koderne kan du finde på nettet.

Mvh. Allan Hansen

Prudentius
10 years ago

“og der er en af dem, der giver mig en skalle.”

Barske løjer!

En skalle til Oliver fordi han ikke synes at bøsser skal myrdes i koldt blod.

Mon Oliver kritisk overvejer islams dybt voldelige natur og sin egen rolle som allahslave, bagefter?

Næppe.

Wiseguy
Wiseguy
10 years ago

Skal vi nu ikke bare glæde os over, at de fik holdt “juleaften”, uden at nogen blev skåret i kønsdelene eller smidt ud fra altanen. Herregud, vis dog lidt tolerance.

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

Jeg er blevet immun overfor drabene og overfaldene og skyderierne. Det er jo uden ende, og åbenbart også umuligt at stoppe for myndighederne. Danskerne kan bare i vantro stå og se på fra sidelinien, imens disse fremmede plyndrer og skyder sig til magt og status og penge, alt imens politikerne enten råber stramning straks eller er tavs som graven. Hvor er det sørgeligt at Danmark har “importeret” problemer og kriminalitet af den kaliber. Hvad bliver det næste? Selvmordsbomber ligesom i Pakistan? Angreb på statsministerens biler, ligesom Pakistans tidligere præsident har været forsøgt likvideret med panserværnsraketter? Det er jo ren chokterapi.… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

Pas på over gaden, vantro. Der er masser af mennesker derude, der er parate til at slå ihjel. 400 døde om året hvabehar. Tilfældet Breivik viser, hvad der sker, hvis politiet først kommer dryssende efter en times tid, når en galning er gået amok. Også en slags trafikulykke mMn. “Ingen ejer livet, men alle der kan løfte en stegepande, ejer døden”, som Doris Lessing har udtrykt det indlysende, så det er jo i og for sig forbavsende, hvor mange mennesker, der trods alt kommer levende gennem dagen. Hæmningen imod at slå andre ihjel er fantastisk stærk i homo sapiens –… Read more »

Ulla Lauridsen
10 years ago

Det er da egentlig ret mærkeligt, at folks kriminelle sønner ikke bliver udsat for æresdrab. Dét var da ellers noget at føle skam over.

LFPC
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Det er civilisation, men ikke som vi kender det. Så hvad laver folk med den slags begreber her i landet?

Prudentius
10 years ago
Reply to  LFPC

“Det er civilisation, men bare ikke som vi kender det.”

Eller barbari fuldstændigt, som vi kender det!

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Minus “bare”.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

“O ye who believe! Fight those of the disbelievers who are near to you, and let them find harshness in you, and know that Allah is with those who keep their duty” Qur’an, Sura 9:123 Marco Polo (verdensomrejsende): ”Den militante muslim er personen, der skærer hovedet af den vantro, mens den moderate muslim holder offerets fødder” John Quincy Adams (amerikansk præsident): “Loven deres profet Muhammed har givet muslimerne, er at nogen form for skade påført nogen, der ikke accepterer deres lov og anerkendelse af hans goder, er overhovedet ingen synd” Professor Bertrand Russell (filosof): ”Essensen af Muhammed´s doktrin var vold… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Jeg læste første linie, og skippede resten :).
Måske du skulle begrænse dine indlæg bare en smule?

Det er jo nærmest en novelle du fortæller med dit indlæg.

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

PS Du skylder mig en ny scrollknap på musen 😛

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Brug eventuelt page down på tastaturet. Klik inde i kommentarfeltet og ram ikke et link, derpå page down indtil næste levende billede…

MIKE
MIKE
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Fin samling links, citater mm. Dem gemmer jeg i arkivet ! – jeg vidste nu det meste på forhånd – men godt at have det på tryk, samlet 😉

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Wafa Sultan mener selv hun er muslim i følge wiki:
Religious sentiment
In the same Time interview, Sultan described herself as a Muslim who does not adhere to Islam, yet remains associated with the faith through her birth, rather than belief; “I even don’t believe in Islam, but I am a Muslim.”[17]

17 ^ a b c Asra Nomani (2006-04-30). “Wafa Sultan” . Time. Retrieved 2008-02-24.
Fra: en.wikipedia.org/wiki/Wafa_Sultan

At hendes definition da er afvigende fra mange andres, lærde som lægfolk er dette nok noget der beklageligvis gør problematikken temmelig uforståelig og alt for abstrakt for alt for mange.

Venlig hilsen

JensH
JensH
10 years ago

Tillad mig et ikke-politisk indlæg, men den her er faktisk ret morsom:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2031559/Mac–Manchester-Uniteds-8-2-rout-Arsenal.html#comments

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Ifølge Politiken blev hr. Qureshi overfaldet, da han delte valgmateriale ud i Valby Hallen. I folkekirkeligt regi ville det være aldeles upassende, hvis en folketingskandidat delte valgmateriale ud ved højmessen. Men takt og tone kan være anderledes hos en religion, der går ind for stening og håndsafhugning. I øvrigt er samme hr. Qureshi imod den traditionelle gudstjeneste før Folketingets åbning. »Jeg synes, det er underligt, at vi, samme dag som Folketinget træder frem, starter med at gå i kirke. Det sender mærkelige signaler ud, at man ikke adskiller politik og religion«, siger Kamal Qureshi. I ramadan-måneden fejrer muslimer koranens tilblivelse.… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

OT

Endnu en historie fra ‘Broken Britain’: Se billederne fra London, hvor en tilfældig handlende prøver at stoppe en flygtende knivstikker, mens politiet bare står og ser på:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2031549/Notting-Hill-Carnival-2011-stabbing-Police-hunt-knife-wielding-thug-fled.html

Der er ikke noget at sige til, at respekten for politet er stort set ikke-eksisterende blandt de kriminelle derovre.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x