8
sep
Seneste opdatering: 8/9-11 kl. 2353
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

…og hans børn skal gå i kommuneskole. SE også P3-nyhedsvært: Min ledelse har forbudt mig at tale om Helle Thorning-Schmidts skattesag.Thorning om skattesag: Jeg er dybt rystet.

Dagens Danmarks-bask

Vi tager en dyb indånding og laver et lille opsamlings-heat. Som med alt politisk bestillingsarbejde, noterer man de sædvanlige kendetegn: Stendøde metaforer, bovlamme klicheer, prætentiøst, ukonkret sprog og direkte meningsløsheder, jævnfør Orwells lille sproganalyserende essay. Sproget er manden og disse mænd og kvinder er ikke blandt de endnu intellketuelt levende. Da vi altså har at gøre med prostitution bedrevet af afdøde, åndelig nekrofili, der endnu ikke er forbudt i Sverige, må man i det mindste håbe, de har taget sig godt betalt for deres ydelser.

Følgende stammer ikke fra én artikel, men fra seks, angiveligt forskellige forfattere. Især den nederste er det vitterlige humbug, eftersom København er fuld af unge, velkomne, arbejdende svenskere, på flugt fra den arbejdsløshed den svenske nomenklatura har pådraget dem via hæmningsløs indvandring. Der er ikke en ung svensker i hver restaurant eller supermarked, man kommer ind i, men i hver eneste. Jeg plejer at tale med dem og fritte dem lidt. De trives og mange bor her, måske for altid.

I svensk politisk debatt har Danmark de senaste tio åren varit ett skräckexempel. En symbol för det sluttande plan samhället riskerar hamna på när regeringen låter ett rasistiskt parti sätta dagordningen. Att tvätta bort den solkiga bild av Danmark som Dansk Folkeparti lämnar efter sig kommer tyvärr ta tid.

Borta är bilden av den hygglige öppne dansken, som ersatts av bilden av självgoda nationalister som bygger murar mot omvärlden. Vi är många som hoppas på att valet leder till en förändring, så att Danmark återfår sitt gamla hygge.

Borta är vänliga danskar med öppet sinnelag, de har trängts undan av självgoda nationalister som släppt sin ”indre svinehund” lös i full frihet…Även om den chauvinistiska politiken har haft anhängare utanför de danska folkepartisternas skaror har den till stor del varit en eftergift för att säkra regeringsinnehavet.

När jag var liten gillade jag Köpenhamn, utflykterna till Tivoli och Zoo. Det gjorde jag även som lite äldre, gillade Köpenhamn, även om det var andra saker som drog. Och nu … jo, jag gillar fortfarande Köpenhamn, även om det är med blandade känslor jag åker dit.Orsaken till de blandade känslorna stavas Dansk folkeparti (DF), ett högerpopulistiskt och främlingsfientligt parti. Som svensk medborgare i Danmark tillhör jag nämligen de främlingar DF alls inte beundrar.

En valutgång med ett marginaliserat Dansk folkeparti, utan egentligt inflytande, och en därpå följande liberalisering av dansk flyktingpolitik hade naturligtvis varit tacknämlig. Då kanske man nästa sommar kan flanera längs Strøget utan att känna sig som en ovälkommen turist i tillvaron. Svårt jobb att ändra bilden av Danmark, Kan bilden av ”danskheten” återerövras?, ”Vi är nu ett krigsförande land”, Nu har Danmark fått nog, Danskarna får S-ledd regering. Danmarksbilden är körd i botten.

Svensk journalistik er altså befolket af afdøde snyltere og statsbetalte døgenigte, der falder ind under kategori “Enhedslisten” i sociologen Henrik Dahls nylige karakteristik af den danske venstrefløj:

“Enhedslisten er partiet for de ædleste af alle: kunstnere og døgenigte, der kan tillade sig at se stort på enhver realisme.

SF er for ædleste realister; det vil sige dem, der har det mindst anstrengende arbejde: præster, gymnasielærere, universitetslærere, læger og sygeplejersker, der har forladt professionen for at administrere samt alle andre producenter af offentlig-sektor-understøttende ideologi.

S er partiet for de mindre ædle offentligt ansatte; dem, der faktisk er nødt til at præstere en vis arbejdsindsats: skolelærere, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter med videre. Folk, der kun sjældent ser en tjenesterejse til de varme lande, et kursuscenter eller et tag-selv bord, men beundrer dem, der gør og drømmer om en dag selv at være blandt de udvalgte”

Dagens kitman, taqiyya og enhjørning

En helt igennem overflødig post, da dette er til ulidelighed velkendte pointer, ikke mindst for bloglæsere. På den anden side handler vores eksistensberettigelse jo om at være et vedholdende korrektiv til sludderet og udeladelserne i mainstreammedierne.

[…] Også organisationen Dansk Muslimsk Union opfordrer muslimer i Danmark til at deltage aktivt i demokratiet og sætte deres kryds til valget.

– Et meget stort og væsentligt antal anerkendte islamiske lærde anser det for islamisk acceptabelt for muslimer at stemme til for eksempel et folketingsvalg, skriver unionen i en pressemeddelelse. […]

Hvilke? Bare et enkelt navn, så man kan tjekke vedkommendes demokratiske standpunkter? Alle fire store retsskoler i sunni-islam, Hanbali, Shafi’i, Hanafi og Maliki, er enige i målet om islams herredømme, så det ser som udgangspunkt håbløst ud at støve “anerkendte” garanter op for demokratiet på ubestemt tid.

Handler deltagelse i demokratiet om tilslutning til dette på ubestemt tid, eller er det en ren her-og-nu-kalkule der skal lette muslimers stilling i de vantros samfund? Begrebet her er ‘taysir’, en godkendt slækkelse af islams krav og love hvis det gavner muslimer i forhold til de vantro.

Samtidig peger organisationen på, at værdierne i islam og demokratiet hænger helt og holdent sammen.

– Ytringsfrihed, forsamlingsfrihed og religionsfrihed, som danner grundlag for den vestlige verdens frihedsrettigheder, er alle frihedsrettigheder, som altid har eksisteret i islam, lyder det. Ritzau Muslimer går Hizb ut-Tahrir på klingen

Ikke et øje er tørt, men man kan da nævne dødsstraffen for frafald fra islam og Koranens bud om de vantros underkastelse (LFPC).

Længslen efter den blide sharia, et eller andet sted derude

Jeg har ikke nogen grund til at antage at Hasan Mahmud ikke er en oprigtig moderat muslim, men på samme måde som Naser Khaders monomane påstande om den moderate islams eksistens altid strander på at handle om moderate individer, må man også sige ‘dur ikke’ til Mahmud. Skal man aflægge kynismen og mistroen, må de moderate talsmænd, selv i korte kommentarer som denne, stå på hovedet for at erkende hvor problemerne ligger, nemlig i den urokkelige dogmatik der er udbredt enighed om, og det voldspotentiale der forhindrer tilløb til reformer. Varm luft som dette kan man ikke bruge til noget (LFPC).

[…] We must realize that Sharia constantly victimizes every Muslim woman. Whether a husband “disciplines” his wife or not, whether he marries other women or not, his right to do so is an insult to her. These laws were created based on several fake Hadiths and by violating, abusing or ossifying contextual Quranic verses. Changing the meaning of the Quranic word “Sharia/Shara’a” from “moral guidance” to “state law” was a major conspiracy against Islam. We Muslims have paid heavily for this crime.

Sharia is more than stoning and amputation; it is also an attitude. This Trojan horse of the West is not a benign legal system; but a malignant provocation to establish global Mullahcracy. It gives the informal ownership of Islam to a certain group of people who use sweet talk to hide violent laws. […] Hasan Mahmud: A Muslim for Liberty

Dramatisk voldtægtsudvikling i Oslo

I alle feministers paradis, Sverige, er der enighed om at dysse fakta om gerningsmændene ned, fordi alle 18.000 journalister på alle 100 aviser er enige om det. Det kan ikke lade sig gøre i Danmark og Norge, skønt det ifølge vore medier, antagelig ville være militant, hvis kvinder ligefrem valgte at forsvare sig mod tilvandredes overgreb ved at bevæbne sig. Man ser at også mænd nu bliver ofre for overfaldsvoldtægt i Norge. Det er noget af det mest tabuiserede, der ikke så sjældent forekommer i vores østlige feministparadis. Fire linjer får det i et TT telegram. Multikultur trumfer enhver anden -isme, så længe det varer. Ismer kommer og går, verden er fuld af dem, og de fleste er meget ubehagelige:

Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo. Hittil har 37 kvinner og to menn anmeldt overfallsvoldtekter i Oslo i år, mot 24 i hele fjor.

I flere av sakene dreier det seg om gruppevoldtekt. Ikke nødvendigs flere som forgriper seg, men at det er flere som medvirker til at voldtekten blir gjennomført, sier Hanne Kristin Rohde, leder av vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no. Hun er alvorlig bekymret over den ferske statistikken som Oslo politidistrikt har utarbeidet etter forespørsel fra Aftenposten.no: Fra nyttår til og med august, har politiet mottatt 39 anmeldelser om overfallsvoldtekter i Oslo. De aller fleste er skjedd utendørs.
16 av anmeldelsene kom i løpet av sommermånedene juli og august. Seks i juli, der tre av voldtektene ble fullbyrdet. Av de 10 anmeldelsene i august, var det fem fullbyrdete voldtekter. To av ofrene er menn, 37 er kvinner. I hele fjor var det det 24 anmeldte overfallsvoldtekter, fullbyrdet eller forsøk. De foregående årene har det vært rundt 20 saker.I bare svært få av årets 39 anmeldte overfallsvoldtekter har offeret beskrevet gjerningsmannen som vestlig, med lys hud. I de andre sakene dreier seg trolig, ifølge kvinnens beskrivelse, om gjerningsmenn av ikke-vestlig opprinnelse.Dramatisk utvikling i anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo.

Man kan sætte Oslos tal i relief. Københavns Kommune og Oslo har omtrent lige mange indbyggere. I hele 2010 anmeldtes der i København 44 voldtægter, altså ikke kun overfaldsvoldtægter. Så ilde er det i Oslo, der er på vej til at ligne en gennemsnitlig større svensk by.

Case study fra i dag: 19 år gammel bosnier siktet for voldtekt av 13-åring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

HENRIK DAHL har min respekt !

Den mand har i den grad dissekeret den hele venstrefløj – og hvilket billede er der ikke kommet ud af det !

Det er IKKE et kønt syn – og hvad jeg tidligere fornemmede er blevet til den skinbarlige virkelighed hvilket har betydet, at jeg aldrig nogensinde vil kunne så meget som drømme om at sætte mit kryds hos venstrefløjen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Just præcis, Vivi 😀

Store dele af venstrefløjen lever i større eller mindre grad i et parallelt univers bygget
på luftkasteller, utopier, frelste PK-holdninger og selvgodhed på andres bekostning –
helt uden kontakt med vor andres – den virkelige – virkelighed 😉

li
li
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Hvorfor tager du ordene ud af min mund 🙂

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  li

Det kaldes telepati, li 😀

jdm
jdm
10 years ago

Thorning om skattesag: Jeg er dybt rystet.

Med andre ord, “hey! taxes are only for little people”

PBr
PBr
10 years ago
PBr
PBr
10 years ago

Det her er det der forlængst er mistet. Øvelsen er så , eksisterer der et “Danmark”. Anerkendes dette i sin historie, sin tilknytning til dette historisk beskrevne område og tilhørende folk, hvis ja, så hvorfor 1 – Udlevere dette folk og landområder til multikultu eksperimenter.
Hvis 2, nej , så meld det klart ud, ellers får man jo hurtigt mistanken om totalt uigennemtænkte holdninger, vs. manglende erkendelse og intellektuelt forfald.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PBr

Selv i Sproghjørnet (vist nok) på P1 i går ( altså torsdag ) var der en eller anden fætter-pseudointellektuel,
der gentagne gange syntes, at han skulle stille spørgsmål ved, om der overhovedet findes “danskhed” og
“dansk kultur”.

DR synes åbenbart stadig, at det er deres opgave at opdrage den måbende danske befolkning til stiltiende accept af det multikulturelle samfunds velsignelser. Ak, ja – de har ikke begreb skabt om, hvad de taler om.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg måtte altså bare have luft, da jeg læste kronikken fra totaltumpen Mikael Bengtson på Norran.se 😉

http://norran.se/asikter/kronikor/article1196613.ece

Frank P
Frank P
10 years ago

Norge mangler sq en Jerzy, der kan sige: “Virkeligheden er falsk” http://www.aftonbladet.se/debatt/article10630551.ab Virkeligheden er falsk!! Det er ren indbildning, at unge, labre norske blondiner voldtages i flæng. Det passer ikke! De bliver ikke besudlet af brunstige muslimske mænd, der højst sandsynlig er blevet gennembanket, ydmyget og voldtaget som børn og langt inde i baghovedet engang har fået at vide at “islam skal dominere verden”, men som i ren frustration over at virkeligheden ikke forholder sig sådan, ser sig pisse-sure på samfundet og stikker deres store fede uvaskede svabber ud og ind i en lækker norsk tøs, der må gå til… Read more »

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Höger extremismen ökar kraftigt i Norge nu, läste jag i en tidning. Men har man hög invandring så stiger den ju, som om du solar till slut blir du solbränd.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x