10
sep
Seneste opdatering: 12/9-11 kl. 1207
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så blev også Ekstra Bladet en del af det højreekstremistiske netværk. Det er som altid en blandet oplevelse at læse historier som denne. Godt at ting der ellers kun dækkes af blogs kommer frem i mainstream, for trods publikationens skrantende oplagstal er der jo ganske mange der ser spisesedlerne landet over. Samtidig er frustrationen over den vildledende indpakning helt som forventet: Ingen forklaring på hvilket samfund “forfatter og integrationsrådgiver” Mohammad Rafiq selv står for – ville det f. eks. i et Danmark med et større mindretal af hans meningsfæller være muligt at karikere den ‘profet’ han selv er opkaldt efter? Hvordan udskiller man shariatilhængerne, og hvad kan man stille op med dem? Og allermest tabu, hvordan skal man forholde sig til den kendsgerning at den samlede gruppe af muslimer er enablers for shariatilhængerne?

Også forventeligt er rejs-hjem-kortet, kendetegnet for de løse håndleds assertivitet i mainstream anno 2011. Ikke ‘nu må vi gøre noget ved disse menneskers ophold her i landet. Jeg vil rejse sagen her-og-her, for nu må der arbejdes for at vi får frie hænder til at bestemme hvem der må være her’. Kun en håndfuld politikere ville turde sige noget lignende, og de tilhører som bekendt ikke den pæne mainstream (LFPC).

Chokmelding: Islamisk lov hersker i store dele af landet -hele bydele er antidemokratiske i løbet af 10-15 år, advarer ekspert. Demokrati på Østerbro i København og sharialovgivning på Nørrebro. Umiddelbart et vanvittigt scenarium, men ikke mere vanvittigt end, at det kan være virkelighed inden for en overskuelig fremtid. [..]

Sharialov fungerer allerede i flere bydele. På Nørrebro kører man flere steder et parallelt samfund, hvor religiøse dogmer kører ved siden af dansk lov, siger forfatter og integrationsrådgiver Mohammad Rafiq, som har besøgt flere af landets ekstremistiske boligområder. Han ser dystert på fremtiden, hvis der ikke bliver gjort noget nu:
– Vi får et fuldstændig parallelt samfund, hvor danskerne ikke vil kunne komme på Nørrebro, fordi det bliver styret af fundamentalister. – Det er ikke engang almindelige muslimer, der styrer det, det er ekstremister. Sådan vil vi have mange bydele, hvor man som dansker og demokrat ikke vil have en chance for at gøre indsigelser, siger Mohammad Rafiq. Det sker i hele landet Mohammad Rafiq har rejst land og rige rundt og set de voksende ekstremistiske områder, hvor sharialovgivning er ved slå rødder. I dag løfter han sløret for et skrækkort, der viser tikkende sharia -bomber fra København til Odense og Aarhus. Med andre ord i hele landet.
– Vi har et stort problem, fordi de forskellige fundamentalister får mulighed for at få hele magten i nogle områder, fordi systemet ikke har muligheder for at gribe ind. Danmark, som vi kender det, kan være smadret om 10-15 år, siger Mohammad Rafiq [..] – Ekstra Bladet 11.09.2011: SHARIA INVADERER, ‘Du må ikke gå til politiet’ DANSK SHARIA -DOMMER, Tre skarpe til sharia -dommeren (delvis online, men man kan købe adgang her.) Foto Ekstra Bladet, forside og løbeseddel. – Relateret fra i dag: DF: Stem radikalt og få mere sharia, SF’er: Dansk imam-uddannelse er løsningen, Hizb ut-Tahrir skræmmer muslimske vælgere

[…] Den konservative folketingskandidat fra Gladsaxe Henrik Sørensen opfordrer ligefrem de medlemmer af Hizb ut-Tahrir, der ikke vil deltage i valget og det danske demokrati i øvrigt, til at rejse hjem eller til lande som Saudi Arabien eller Iran, hvor der ikke er demokrati.”Det er utroligt, at et land som har givet asyl og tilladt ophold til medlemmer af Hizb ut-Tahrir og mange andre, der deler deres synspunkt skal opleve, at de direkte modarbejder demokratiets vigtigste begivenhed, som et folketingsvalg er,” siger Henrik Sørensen i en pressemeddelelse. […] Hizb ut-Tahrir-kampagne vækker harme 

Vi har højst et par håndfulde folketingsmedlemmer, der forstår, hvad der er ved at ske, og den SF er der i dag siger at Dansk imam-uddannelse er løsningen, han er ikke én af dem. At SF stadig tror, de kan appease radikale muslimer, er skræmmende provinsielt. De mere moderate muslimer er bange for de radikale, for de ved, at hvis de sætter sig op imod dem, ville man med koranen i hånd kunne beskylde dem for at være dårlige muslimer, og det er en livsfarlig anklage. De moderate har imidlertid ikke forstået, at de med deres hoveddukken allerede er blevet gidsler i fantatikernes spil, og at de kommer til at lide under deres hærgen under alle omstændigheder. Indtil videre har fanatikerne frit løb i Danmark, måske de moderate håber de når at dø en naturlig død, inden det danske flertal er nødt til at konfrontere grupper som Hizb ut Tahrir. Det er usandsynligt at det bliver fredeligt, som sikkert flertallet af ignoranter i Folketinget i dag synes at tro, navnlig ikke da vores politiske ledere kun ønsker at skyde et opgør med erklærede fjender af vores land så langt ud i fremtiden, som overhovedet muligt. Et kapitalt svigt af vores efterkommere.

Fire anholdt for mistanke om terror i Gøteborg

Vi kan nok som sædvanligt skaffe lidt mere, end der står i svenske aviser. Ser man på beliggenheden, kan et meget tidligt gæt være, at målet var Älvsborgsbron en 930 meter lang hængebro med fire kørebaner over havneløbet. Vi opdaterer.

Nationella insatsstyrkan i samarbete med Göteborgspolisen grep i natt fyra personer för förberedelse till terroristbrott.
Samtidigt utrymdes Röda Sten Konsthall, varpå hela området spärrades av. Tidigt på söndagsmorgonen var avspärrningarna hävda. Ärendet sköts av säkerhetspolisen, som vill säga så lite som möjligt om vad som hänt.Fyra greps i natt

De anstændige ekstremister

Det er ømt at høre Vestager og Østergaard kalde R for et midterparti. På værdipolitikken, den langsigtet vigtigste hvis vi ikke skal anlægge etniske bomber som i langt ringere fungerende demokratier som England og Sverige, er R ekstremister ligesom Enhedslisten. Det var på tide Venstre vågnede op til den kendsgerning, og han kunne samtidigt fortælle folk, hvor mange milliarder de anstændige ekstremister allerede koster os om året. Mit gæt er en efterløn, 32 milliarder om året, men vi kender jo kun det meget barberede netto-tal 16 milliarder. Foruden blod, sved og tårer, selvfølgelig.

Lars Løkke Rasmussen (V) vil kun lave udlændingepolitik med partier, der deler grundlæggende værdier med ham.Fire dage før valget forsøger statsminister Lars Løkke Rasmussen at puste nyt liv i de seneste 10 års borgerlige værdikamp.Han lancerer sin egen frihedskamp til forsvar for 24-årsreglen og retter et hårdt angreb mod oppositionen og de kulturradikale vælgere.

»Det er ufattelig let at sidde på en café på Østerbro og tale om den grænseløse kærlighed. Men der er en frihedskamp, der foregår et andet sted, og som der ikke tales nok om,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Med en ny lovpakke vil han oprette sikrede adresser til unge på flugt, straffe religiøse forkyndere, hvis de dækker over overgreb, og skærpe straffen for at overtræde polititilhold. Han frygter et »svigt af dimensioner«, hvis magten skifter hænder, og slår fast, at han kun »vil lave udlændingepolitik med dem, som har det samme udgangspunkt som mig.« »Der er nødt til at være en bund af værdier, som ikke kan gøres relative,« siger han.Løkke angriber de kulturradikale

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eils
Eils
10 years ago

Jeg fristes til, at sige at I er mere landsforræder end I selv går og tror. Grundloven er den grundlæggende lov for dette land, hvori der er beskrevet at både forsamlingsfrihed og religionsfrihed er en af lovene. Det er love som I selv prøver at indskrænke, derved bekriger I landets egen grundlov. Det er utroligt og en smule morsomt, hvordan I gang på gang fremstiller dette samfund på en hyklerisk måde, da I ikke engang selv kan stå ved landet grundlæggende love. Jeg er etnisk dansk muslim, men alligevel mener sådan nogen som jer, at jeg ikke længere hører til… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago
Reply to  Eils

Du har lov til at mene lige præcis hvad du har lyst til. Har nogen krænket din ytringsfrihed for nylig?

Men regn ikke med at jeg lader mig voldtage uden at gøre modstand.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

” Den Brændte Jords Taktik ” Hvis man er istand til at leve med bevidstheden om at sharialoven repræsenterer en fjendes tilstedeværelse i landet , så bliver det klart at konfrontasionen melem de to kulkturer gradvist vil have en tendens til at minde mere of mere om krig , forstået på den måde at krigens lovæssigheder bliver gyldige , og at begreber som strategi og taktik og personligt mod bliver nødvendige redskaber for dem ,som har tænkt sig at gøre modstand. Det er derfor paa tide at forstå hvad strategi er , og ikke er. Forskellen mellem krigens logik og… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“navnlig ikke da vores politiske ledere kun ønsker at skyde det så langt ud i fremtiden, som muligt.” De synes at køre efter devisen: “Efter mig syndfloden”. Samtidig sikrer de sig, at deres børn får ordentlige uddannelser på privatskoler, så de har muligheden for at komme ud af Danmark (Europa) når det hele bryder sammen. De (vest) Europæiske velfærdsstater kan ikke blive ved med at finansiere denne kostbare indvandring fra den muslimske verden, ja, de kan såmænd dårligt nok finansiere en stadig større del af de etniske Europæere på overførselsindkomst. Og hvad sker der, når velfærds-idelogien bryder sammen under trykket… Read more »

Tim
Tim
10 years ago

OMG der er endda kommet et Dawah Center
Dawah Centret
Oplæg om Islam – Hver Fredag kl. 18:30 I DawahCentret,
Brødre: Torveporten 6, 1. sal 2500 Valby
Søstre: Torvekanten 5-7, 1. sal 2500 Valby

Hvad pokker sker der?
Lig mærke til venstrefløjen er TOTAL passiv. Og glem ikke det er dem der har skylden for at vi ser dette her i dag!

Tim
Tim
10 years ago

Her er hvad der sker, når man har organiserede islamiske grupper, der er kommet herop og nægter danske værdier, og som har sat det som mål at indoktrinere/hjernevaske unge (som intet valg har) i koranskoler. Det betyder vi får en hel skygge-befolkning der intet har med det reele Danmark at gøre. Søg facebook: Dagens Hadith/Dagens Quran Vers Masjed.dk 
Masjed.dk Kvinder 
Siyasah.dk
 Dawahbærer i Danmark Broderskab Søskende, (Søskende) Shariah 4 Danmark http://kaldettilislam.com/Shirk/demokrati-en-korrupt-livsstil.html http://www.demokratierkufr.com/ Prøv lige at se hvad de lærer i koranskoler. Derefter bliver de interviewet og lyver DIREKTE ÅBENLYST på NATIONAL TV Dette er hvad muslimer lærer i engelske skoler… Read more »

li
li
10 years ago

Jeg er så træt af at høre på den naive uanstændige bombe-vestager, hende der med børn i muhammedaner fri skole, tale om den fri “kærlighed” hvornår begynder den frelste fakkeltogs uoplyste bombe-vestager at interessere sig for den tvungne alfons forældre muhammedanske æres og tvangs ægteskaber? Der er der sgu ikke meget fri kærlighed over! Aldrig høre vi denne arrogante uvidende affaldssække tilhænger bombe-vestager omtale eller bekymre sig om den ufri kærlighed i de muslimske kredse, hun ignorere dem totalt. Den naive bombe-vestager samarbejder helst med de gale imamer og afskaffer meget villigt beskyttelses 24 års reglen for at krybe for… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x