10
sep
Seneste opdatering: 12/9-11 kl. 2033
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Sun News, The Arena, Toronto 9 september 2011.

Gymnasieelever i MalmÞ taler dÄrligt svensk

NĂ„r man tĂŠnker pĂ„, at oprindelige svenskere kommer i minoritet i byen i lĂžbet af ganske fĂ„ Ă„r, er det nĂŠppe nogen epokegĂžrende nyhed. En MalmĂž-sosse vil forstĂŠrke modersmĂ„lsundervisningen – “hemsprĂ„ket”. Det er at luge ukrudt med gĂždning, men kan det ikke vĂŠre lige meget pĂ„ hvilket sprog det foregĂ„r, nĂ„r Sverige afskaffer sig selv?

I Malmö visade testet att minst 779 gymnasieelever – 32,2 procent av dem som gjorde testet – behöver extra stöd för att klara svenskan. Om man rĂ€knar in de elever som fick en trea pĂ„ den niogradiga skalan Ă€r det lite drygt hĂ€lften av Malmös gymnasieelever som kan för dĂ„lig svenska.

Provresultaten visar inte bara att Malmö har ovanligt mĂ„nga elever som Ă€r mycket dĂ„liga pĂ„ att lĂ€sa och skriva. Det finns ocksĂ„ vĂ€ldigt fĂ„ toppresterande elever. Som testet Ă€r utformat borde 23 procent av eleverna fĂ„ betyget 7, 8 eller 9. Men i Malmö Ă€r det bara 7,5 – 11,2 procent av eleverna som nĂ„r upp till den nivĂ„n. Var tredje Malmöelev klarar inte gymnasiets svensktest

Sydsvenskan er den eneste svenske avis jeg lĂŠser af egen drift, det er fordi det sĂ„ at sige er en lokalavis. Det er hĂ„rd kost hver dag. En smagsprĂžve pĂ„ “seneste”: “Kaotiskt pĂ„ Sibbarps camping (sigĂžjnere), Kvinna vĂ„ldtagen i Kungsparken, tvĂ„ mĂ€n hotade henne med kniv, Man beskjuten pĂ„ cykel, Vittne bryter tystnad om gĂ€ngmord, Tungskadad man hĂ€ktad (“tungeskadet” = somalier der brĂžd ind hos enlig kvinde, der bed ham i tungen, da han ville vise sin Ăžmhed), KnivrĂ„n mot restaurang‎,” og ad libitum, dag ud og dag ind, Ă„r efter Ă„r. Jeg kender til yderligere to MalmĂžboer, der desperat sĂžger sig til KĂžbenhavn, som dog med det rette rĂžde sindelag, kan vĂŠre kĂžrt lige sĂ„ meget i grĂžften om X-antal Ă„r. Hvis man tror Christiania er et socialt eksperiment…… Byen er Europas stĂžrste sociale, politiske og religiĂžse bombe pĂ„ socialhjĂŠlp, lige pĂ„ KĂžbenhavns dĂžrtrin, men vis mig den kĂžbenhavnske lokalpolitiker, der har opdaget det. – Endelig skal vi ikke glemme dagens svenske mord. Noget sĂ„ banalt som at blive dolket ihjel pĂ„ gaden af “et gĂ€ng”, er ikke forsidestof lĂŠngere. Det er kun noget, der stadig skrĂŠmmer “ekstremistiske, nationalistiske” bloggere. Selv det gĂ„r vel over en dag.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Glemte at fortĂŠlle, at den udlĂŠnding jeg havde i tankerne er Bat YeĂłr.

LN
LN
12 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Jag upprepar mig sjĂ€lv – lĂ€mpligare plats hĂ€r. – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Posted: 12 September 2011 – 19:21 – Reply Till Vivi Andersen och andra som vet mer Ă€n jag! http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o – – – – – “Muslim/arab immigrants for oil?” Jag stĂ€ller mig sjĂ€lv tvĂ„ frĂ„gor: (1) Varför mördades Pim Fortuyn? Satt han inne med sanningen och var i fĂ€rd med att offentliggöra den? (2) Om ‘Occhams rakniv’ tillĂ€mpas pĂ„ begreppen Eurabia/Euro-Med,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jeg har det ikke opregnet i kronologisk orden, men d. 15.dec. 1973 holdt EF et topmĂžde i Kbh., hvortil 4 arabiske udenrigsministre deltog. Her aftaltes at EF skulle kĂžbe olie til hvad der kaldtes rimelige priser. For dette krĂŠvede araberne, bl.a. pĂ„ vegne af de islamiske Middelhavslande, at EF skulle Ă„bne for det araberne kaldte vandrende arbejdstagere fra de islamiske lande, primĂŠrt landene ved Middelhavet – arbejdstagere som i antal var mange, da de reprĂŠsenterede det fĂždselsoverskud der fandtes i samtlige de islamiske Middelhavslande. Desuden krĂŠvede araberne at EF tillod familiesammenfĂžringer for de muslimske arbejdstagere. Sidste krav var, at EF… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Hvor svĂŠrt kan det vĂŠre???

KĂŠre venner fĂžr i stemmer
mĂžd Vestager, Thornings og VillyÂŽs
venner!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7I7LbG1rAq8

Naz i slam

http://www.youtube.com/watch?v=IBFBvceJvIU&feature=related

The shocking video muslim donÂŽt want you to see.

http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4&feature=related

Obsession – klip

http://www.youtube.com/watch?v=ZvpKQTjAb2U&feature=related

Om islams daglige forbrydelser over alt i verden!

http://www.thereligionofpeace.com/

JensA
JensA
12 years ago
Reply to  Allan Hansen

– Og hvad betydning skulle det sĂ„ have for, hvor krydset skal sĂŠttes (jeg har ikke studeret hvad de mange links indeholder – jeg tror jeg kender det)?
Statsminister, Lars LÞkke Rasmussen, praler jo med, at der aldrig er kommet sÄ mange udlÊndinge til Danmark, som der gÞr i Þjeblikket, og han fortÊller os ikke hvor de kommer fra.

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Den 36-Ă„rig marokkaner Abdellatif Chiba er blevet anholdt og sigtet for at forberede flere attentater mod campingpladser og andre turist-mĂŠssige installationer i Spanien. Planen var at forgifte drikkevandet i vanddepoterne, fremgĂ„r det af kendelsen afsagt af undersĂžgelsesdommer Fernando Grand-Mariaska i den sĂŠrlige landsret Audiencia Nacional. Den sigtede boede i CĂĄdiz hvor han fra en hjemmeside kaldte til kamp mod de vantro i sit vĂŠrtsland. Han mistĂŠnkes for at forme del af terrorogganisationen Al Qaidas net i Magreb-lande. P.S Eu-kommissionen har godkendt Spaniens Ăžnske om at sĂŠtte en stopper for yderligere immigration fra RumĂŠnien. Der bor i Ăžjeblikket godt ca. 800.000… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Nogle muslimer prĂžver ikke engang at skjule islams sande ansigt: “Muslims Against Crusades plan protest in 9/11 minute’s silence” http://www.metro.co.uk/news/874435-muslims-against-crusades-plan-protest-in-9-11-minute-s-silence Islamic extremists are planning to disrupt the minute’s silence for the victims of the 9/11 terror attacks outside the US Embassy in London. Demonstrators from Muslims Against Crusades, whose website shows a graphic of a plane heading towards New York’s Twin Towers, say they will make as much noise as possible during the planned mark of respect for the dead. [!!!] … [ Interessant, at den slags respektlĂžs optrĂŠden kommer fra netop dem, der altid selv har allermest travlt med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere af samme skuffe – denne gang fra Canada: Muslims hijack school cafeteria for their prayers http://www.youtube.com/watch?v=JeNeC5kOyMg&feature=related “Every Friday my daughter’s school cafeteria changes into a mosque as dozens of Muslim boys and their imams (Islamic preachers) lead Islamic ritual prayers and no one else can even walk through the cafeteria. [!!!] Some imams (Islamic preachers) come from the outside of the school [!!!!] and lead Muslim students in the Islamic prayer and this happens at the school Cafeteria after the lunch on Fridays. All other non-Muslims are in classes in the afternoon when they are using the cafeteria as… Read more »

MetteD
MetteD
12 years ago

Dette interview kan vi ikke lade stĂ„ uden opfĂžlgende kommentarer. Jeg kan ikke huske i skrivende stund, hvad ved vi rent faktisk ved om de europĂŠiske-arabiske aftaler indgĂ„et under og efter oliekrisen i 1973. Og jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at europĂŠiske politikere har indgĂ„et en aftale om, at vi skal overtage den muslimske verdens befolkningsoverskud, og at det frit og ubegrĂŠnset skal have ret til at indfĂžre shariaen i Europa. ForhĂ„bentlig tager jeg ikke fejl. Kan nogen forsyne mig med et seriĂžst, pĂ„lideligt link? Det forekommer mig, at Hedegaards pĂ„stand for trovĂŠrdighedens skyld mĂ„ underbygges… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  MetteD

Ja, jeg vĂ©d sgu heller ikke om jeg er sĂ„ vild med, at Hedegaard begynder at svĂŠrge blindt til Eurabia-tanken. Der gĂ„r sikkert ikke rĂžg af en brand uden der er ild og oliekrisen var selvfĂžlgelig et faktum men, dagens politikere pĂ„ bĂ„de venstre og hĂžjreflĂžjen har jo formentligt ikke handlet pĂ„ baggrund af dette. Og de vil derfor ogsĂ„ nemt kunne forkaste dette som vĂŠrende noget pjat. Derimod tror jeg selve inklusionstanken har vĂŠret mere afgĂžrende. Vi har vĂŠret igennem en enormt positiv udvikling, med kĂŠmpe Ăžkonomiske opsving og opbyggelse af velfĂŠrdsstater lige siden 2. verdenskrig. At muren faldt… Read more »

Vivian
Vivian
12 years ago
Reply to  MetteD

Ja, hvad blev der enligt aftalt, den gang i 1973, eller var det 1974. Barcelonaprojektet eller hed det Barcelonaprocessen?
Mon der ikke er blevet redigeret og sorteret fra en hel del, fĂžr dokumenterne endelig blev lagt til offentlig beskuelse og omdĂžbt til Euromed?

LN
LN
12 years ago
Reply to  Vivian

Till Vivi Andersen och andra som vet mer Àn jag!

http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o
– – – – –

“Muslim/arab immigrants for oil?”

Jag stÀller mig sjÀlv tvÄ frÄgor:
(1) Varför mördades Pim Fortuyn?
Satt han inne med sanningen och var
i fÀrd med att offentliggöra den?
(2) Om ‘Occhams rakniv’ tillĂ€mpas pĂ„
begreppen Eurabia/Euro-Med, vad blr resultatet?
Jag vĂ„gar gissa – men jag VET Ă€nnu inte.
Var skall jag sÀtta nÀsta fotsteg för att inte
sjunka i den bottelösa “konspirations”-dyngan?

Svenssonsfunderingar
12 years ago

Vad hade massmedia sagt om det hade varit en islamist som hade gjort det, hade dom skyllt pÄ att han hade haft en jobbig uppvÀxt osv ?

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Peter Buch
Stort set rigtigt ,men vi kan heller ikke selv helt frigĂžre os fra ansvar , vi skulle have kaempet mere, hĂ„rdere,og startet tidligere..fordi vi er de ENESTE som var pĂ„ det rigtige “sted” det det rigtige tidspunkt .
Life is a Bitch …set herfra.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde

SÄmÊnd. Laden stÄ holdningens alternativ med andre procedurer, anden organisering og en masse mere til er beklageligvis ikke betonet nok med henblik pÄ vort eget ansvar.

trackback

[…] by KGS ShareIt’s what the Tundra Tabloids has been saying as well. Thanks to Steen at Snaphanen for posting this. […]

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Ud over vinklingen med perspektivet med samfunds styrende krĂŠfter og deres handlinger, baggrund og mĂ„l kunne hr. Hedegaard ganske kort have nĂŠvnt den udbredte laden stĂ„ til holdning fra borgernes side, der da i samklang med suverĂŠnitetsafgivelse, eksisterende magt, konventioner ude af kontakt med virkeligheden og utopisk radikale af enhver arts indflydelse medfĂžrer det morads vi stĂ„r i, pĂ„ omrĂ„det specifikt eksempliciferet ved – terror, planer om terror, uintegrerbare indvandrere, ytringsfrihedens stilling, at mennesker overhovedet mĂ„ gives beskyttelse. At der ikke ofres mere opmĂŠrksomhed pĂ„ omrĂ„det, Snaphanen og andre oplysende undtaget, med udsendelser og artikler der gĂ„r i dybden med… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x