10
sep
Seneste opdatering: 12/9-11 kl. 2033
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Sun News, The Arena, Toronto 9 september 2011.

Gymnasieelever i Malmø taler dårligt svensk

Når man tænker på, at oprindelige svenskere kommer i minoritet i byen i løbet af ganske få år, er det næppe nogen epokegørende nyhed. En Malmø-sosse vil forstærke modersmålsundervisningen – “hemspråket”. Det er at luge ukrudt med gødning, men kan det ikke være lige meget på hvilket sprog det foregår, når Sverige afskaffer sig selv?

I Malmö visade testet att minst 779 gymnasieelever – 32,2 procent av dem som gjorde testet – behöver extra stöd för att klara svenskan. Om man räknar in de elever som fick en trea på den niogradiga skalan är det lite drygt hälften av Malmös gymnasieelever som kan för dålig svenska.

Provresultaten visar inte bara att Malmö har ovanligt många elever som är mycket dåliga på att läsa och skriva. Det finns också väldigt få toppresterande elever. Som testet är utformat borde 23 procent av eleverna få betyget 7, 8 eller 9. Men i Malmö är det bara 7,5 – 11,2 procent av eleverna som når upp till den nivån. Var tredje Malmöelev klarar inte gymnasiets svensktest

Sydsvenskan er den eneste svenske avis jeg læser af egen drift, det er fordi det så at sige er en lokalavis. Det er hård kost hver dag. En smagsprøve på “seneste”: “Kaotiskt på Sibbarps camping (sigøjnere), Kvinna våldtagen i Kungsparken, två män hotade henne med kniv, Man beskjuten på cykel, Vittne bryter tystnad om gängmord, Tungskadad man häktad (“tungeskadet” = somalier der brød ind hos enlig kvinde, der bed ham i tungen, da han ville vise sin ømhed), Knivrån mot restaurang‎,” og ad libitum, dag ud og dag ind, år efter år. Jeg kender til yderligere to Malmøboer, der desperat søger sig til København, som dog med det rette røde sindelag, kan være kørt lige så meget i grøften om X-antal år. Hvis man tror Christiania er et socialt eksperiment…… Byen er Europas største sociale, politiske og religiøse bombe på socialhjælp, lige på Københavns dørtrin, men vis mig den københavnske lokalpolitiker, der har opdaget det. – Endelig skal vi ikke glemme dagens svenske mord. Noget så banalt som at blive dolket ihjel på gaden af “et gäng”, er ikke forsidestof længere. Det er kun noget, der stadig skræmmer “ekstremistiske, nationalistiske” bloggere. Selv det går vel over en dag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Glemte at fortælle, at den udlænding jeg havde i tankerne er Bat Yeór.

LN
LN
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Jag upprepar mig själv – lämpligare plats här. – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Posted: 12 September 2011 – 19:21 – Reply Till Vivi Andersen och andra som vet mer än jag! http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o – – – – – “Muslim/arab immigrants for oil?” Jag ställer mig själv två frågor: (1) Varför mördades Pim Fortuyn? Satt han inne med sanningen och var i färd med att offentliggöra den? (2) Om ‘Occhams rakniv’ tillämpas på begreppen Eurabia/Euro-Med,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jeg har det ikke opregnet i kronologisk orden, men d. 15.dec. 1973 holdt EF et topmøde i Kbh., hvortil 4 arabiske udenrigsministre deltog. Her aftaltes at EF skulle købe olie til hvad der kaldtes rimelige priser. For dette krævede araberne, bl.a. på vegne af de islamiske Middelhavslande, at EF skulle åbne for det araberne kaldte vandrende arbejdstagere fra de islamiske lande, primært landene ved Middelhavet – arbejdstagere som i antal var mange, da de repræsenterede det fødselsoverskud der fandtes i samtlige de islamiske Middelhavslande. Desuden krævede araberne at EF tillod familiesammenføringer for de muslimske arbejdstagere. Sidste krav var, at EF… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Hvor svært kan det være???

Kære venner før i stemmer
mød Vestager, Thornings og Villy´s
venner!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7I7LbG1rAq8

Naz i slam

http://www.youtube.com/watch?v=IBFBvceJvIU&feature=related

The shocking video muslim don´t want you to see.

http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4&feature=related

Obsession – klip

http://www.youtube.com/watch?v=ZvpKQTjAb2U&feature=related

Om islams daglige forbrydelser over alt i verden!

http://www.thereligionofpeace.com/

JensA
JensA
11 years ago
Reply to  Allan Hansen

– Og hvad betydning skulle det så have for, hvor krydset skal sættes (jeg har ikke studeret hvad de mange links indeholder – jeg tror jeg kender det)?
Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, praler jo med, at der aldrig er kommet så mange udlændinge til Danmark, som der gør i øjeblikket, og han fortæller os ikke hvor de kommer fra.

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Den 36-årig marokkaner Abdellatif Chiba er blevet anholdt og sigtet for at forberede flere attentater mod campingpladser og andre turist-mæssige installationer i Spanien. Planen var at forgifte drikkevandet i vanddepoterne, fremgår det af kendelsen afsagt af undersøgelsesdommer Fernando Grand-Mariaska i den særlige landsret Audiencia Nacional. Den sigtede boede i Cádiz hvor han fra en hjemmeside kaldte til kamp mod de vantro i sit værtsland. Han mistænkes for at forme del af terrorogganisationen Al Qaidas net i Magreb-lande. P.S Eu-kommissionen har godkendt Spaniens ønske om at sætte en stopper for yderligere immigration fra Rumænien. Der bor i øjeblikket godt ca. 800.000… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nogle muslimer prøver ikke engang at skjule islams sande ansigt: “Muslims Against Crusades plan protest in 9/11 minute’s silence” http://www.metro.co.uk/news/874435-muslims-against-crusades-plan-protest-in-9-11-minute-s-silence Islamic extremists are planning to disrupt the minute’s silence for the victims of the 9/11 terror attacks outside the US Embassy in London. Demonstrators from Muslims Against Crusades, whose website shows a graphic of a plane heading towards New York’s Twin Towers, say they will make as much noise as possible during the planned mark of respect for the dead. [!!!] … [ Interessant, at den slags respektløs optræden kommer fra netop dem, der altid selv har allermest travlt med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere af samme skuffe – denne gang fra Canada: Muslims hijack school cafeteria for their prayers http://www.youtube.com/watch?v=JeNeC5kOyMg&feature=related “Every Friday my daughter’s school cafeteria changes into a mosque as dozens of Muslim boys and their imams (Islamic preachers) lead Islamic ritual prayers and no one else can even walk through the cafeteria. [!!!] Some imams (Islamic preachers) come from the outside of the school [!!!!] and lead Muslim students in the Islamic prayer and this happens at the school Cafeteria after the lunch on Fridays. All other non-Muslims are in classes in the afternoon when they are using the cafeteria as… Read more »

MetteD
MetteD
11 years ago

Dette interview kan vi ikke lade stå uden opfølgende kommentarer. Jeg kan ikke huske i skrivende stund, hvad ved vi rent faktisk ved om de europæiske-arabiske aftaler indgået under og efter oliekrisen i 1973. Og jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at europæiske politikere har indgået en aftale om, at vi skal overtage den muslimske verdens befolkningsoverskud, og at det frit og ubegrænset skal have ret til at indføre shariaen i Europa. Forhåbentlig tager jeg ikke fejl. Kan nogen forsyne mig med et seriøst, pålideligt link? Det forekommer mig, at Hedegaards påstand for troværdighedens skyld må underbygges… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  MetteD

Ja, jeg véd sgu heller ikke om jeg er så vild med, at Hedegaard begynder at sværge blindt til Eurabia-tanken. Der går sikkert ikke røg af en brand uden der er ild og oliekrisen var selvfølgelig et faktum men, dagens politikere på både venstre og højrefløjen har jo formentligt ikke handlet på baggrund af dette. Og de vil derfor også nemt kunne forkaste dette som værende noget pjat. Derimod tror jeg selve inklusionstanken har været mere afgørende. Vi har været igennem en enormt positiv udvikling, med kæmpe økonomiske opsving og opbyggelse af velfærdsstater lige siden 2. verdenskrig. At muren faldt… Read more »

Vivian
Vivian
11 years ago
Reply to  MetteD

Ja, hvad blev der enligt aftalt, den gang i 1973, eller var det 1974. Barcelonaprojektet eller hed det Barcelonaprocessen?
Mon der ikke er blevet redigeret og sorteret fra en hel del, før dokumenterne endelig blev lagt til offentlig beskuelse og omdøbt til Euromed?

LN
LN
11 years ago
Reply to  Vivian

Till Vivi Andersen och andra som vet mer än jag!

http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o
– – – – –

“Muslim/arab immigrants for oil?”

Jag ställer mig själv två frågor:
(1) Varför mördades Pim Fortuyn?
Satt han inne med sanningen och var
i färd med att offentliggöra den?
(2) Om ‘Occhams rakniv’ tillämpas på
begreppen Eurabia/Euro-Med, vad blr resultatet?
Jag vågar gissa – men jag VET ännu inte.
Var skall jag sätta nästa fotsteg för att inte
sjunka i den bottelösa “konspirations”-dyngan?

Svenssonsfunderingar
11 years ago

Vad hade massmedia sagt om det hade varit en islamist som hade gjort det, hade dom skyllt på att han hade haft en jobbig uppväxt osv ?

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Peter Buch
Stort set rigtigt ,men vi kan heller ikke selv helt frigøre os fra ansvar , vi skulle have kaempet mere, hårdere,og startet tidligere..fordi vi er de ENESTE som var på det rigtige “sted” det det rigtige tidspunkt .
Life is a Bitch …set herfra.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde

Såmænd. Laden stå holdningens alternativ med andre procedurer, anden organisering og en masse mere til er beklageligvis ikke betonet nok med henblik på vort eget ansvar.

trackback

[…] by KGS ShareIt’s what the Tundra Tabloids has been saying as well. Thanks to Steen at Snaphanen for posting this. […]

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Ud over vinklingen med perspektivet med samfunds styrende kræfter og deres handlinger, baggrund og mål kunne hr. Hedegaard ganske kort have nævnt den udbredte laden stå til holdning fra borgernes side, der da i samklang med suverænitetsafgivelse, eksisterende magt, konventioner ude af kontakt med virkeligheden og utopisk radikale af enhver arts indflydelse medfører det morads vi står i, på området specifikt eksempliciferet ved – terror, planer om terror, uintegrerbare indvandrere, ytringsfrihedens stilling, at mennesker overhovedet må gives beskyttelse. At der ikke ofres mere opmærksomhed på området, Snaphanen og andre oplysende undtaget, med udsendelser og artikler der går i dybden med… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x