13
sep
Seneste opdatering: 17/9-11 kl. 1711
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“An Islamic regime must be serious in every field,” “There are no jokes in Islam.There is no humour in Islam.There is no fun in Islam.”

Ayatollah Khomeini: Ten Quotes by the Father of the Islamic Republic of Iran. Hvis man har svært ved at forstå hvad den forargede kvinde siger til penisattrappen, kan man læse dialogen her. Geronto-Ayathollaen var åbenbart fuldstændigt besat af sex, der var noget mere avanceret end en tøjpenisattrap, en veritabel muslimsk Dr.Strangelove. Her er et par fortryllende citater, der måske kaster lys over, hvorfor fanatikere på Nørrebro hele tiden ævler om dyresex, og hvorfor antallet seksuelle overgreb på børn er formeligt eksploderet i Sverige i “nybyggerårene”:

A man can have sex with animals such as sheeps, cows, camels and so on. However, he should kill the animal after he has his orgasm. He should not sell the meat to the people in his own village; however, selling the meat to the next door village should be fine.

“A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfed. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl younger than nine, other sexual act such as forplay, rubbing, kissing and sodomy is allowed.”

Egne erfaringer med et dansk sharia-område

Af Dan Ritto, tidligere kandidat til regionsrådet og byrådet for De Radikale i Århus

Men som sagt blev jeg på et eller andet tidspunkt aktiv som næstformand i Multikulturel Forening [ i Gellerup]……..Jeg lærte også om hvad det egentlig var de mente med multikultur. Nemlig at muslimerne skal leve og dømmes efter sharia, og vi andre efter VORE love. Men at vore love dog aldrig må modsige sharia. Dette var for øvrigt grunden til at jeg løb skrigende bort fra denne forening, for DET kunne jeg ikke være med til! På et tidspunkt i forløbet udviklede jeg en mistanke om, at der var en direkte forbindelse mellem imamerne (eller i hvert fald nogle af dem!) og de grupper af unge, som medierne og politiet kalder for bander. Jeg hverken kunne eller kan føre bevis for dette, men hæfter mig ved at Ekstra-Bladet i sin artikel konstaterer en forbindelse mellem de forskellige shariadomstoles retshåndhævelse og kulturforeningernes og moskéernes ungdomsgrupper. Den intelligente læser opfordres til selv at forbinde prikkerne! [..]

I dag er retstilstanden inden for det sociale område her i byen dén, at kvinder fra indvandrerfamilier er STORT overrepræsenterede blandt tildelingerne af førtidspension, både i forhold til nye førtidspensionister i øvrigt og indvandrerkvinder i resten af landet. Og at indvandrerknægte fra ‘området’ kun sjældent eller aldrig sendes i aktivering i forbindelse med tildeling af kontanthjælp. Det vil være et eklatant brud på injurielovgivningen hvis jeg påstår at der er en sammenhæng med Wammens forhandlinger med imamerne, så det påstår jeg ikke. Jeg nøjes med at undre mig! [..]

Imamernes magt i Gellerup er af en sådan karakter, at der allerede i dag eksisterer antidemokratiske tilstande i området. I modsætning til hvad Ekstra-Bladet åbenbart tror, er det ikke noget man behøver at vente 10-15 år med! Forholdene i de øvrige ghettoer som avisen nævner, kender jeg ikke til. Dog konstaterede jeg, som alle andre, at da balladen om NETTO-butikken på Nørrebro var på sit højeste, var det en danskfødt imam der beordrede områdets største kriminelle bande til at holde inde – hvorefter han selv tog sig af forhandlingerne med NETTO. Alt imens bandelederen selvfølgelig skulle sidde ved siden af og se truende ud! Set i lyset af Ekstra-Bladets oplysninger om det parallelle retsvæsens retshåndhævelse og mine egne erfaringer og mistanker fra Gellerup, er dette yderst interessant. Igen: Af hensyn til injurielovgivningen drager jeg ingen konklusion og påstår intet – jeg undrer mig bare over sammenhængen og imamens tydelige autoritet over den største bande på Nørrebro! [..]

Om et par dage skal vi så til at vælge et nyt folketing. Og her står valget meget enkelt mellem en regering afhængig af Radikale, SF og Enhedslisten. Tre partier, som alle har det til fælles at de enten ikke forstår faren fra den snigende sharia – eller, i Enhedslistens tilfælde, endda direkte støtter det. For slet ikke at tale om typer som Nicolaj Wammen!
For mig er valget enkelt. Dan Ritto: Egne erfaringer med dansk sharia-område (Eks-radikal multikulturalist: “Jeg er islamkritiker fordi jeg kender både muslimerne og islam”)

Svenske prioriteringer – business as usual

Fire sidder som bekendt fængslet i Gøteborg, anklagen lyder i dag på “forsøg på mord”, vi ved endnu ikke på hvem. Var det Lars Vilks, burde de rimeligvis tiltales efter terrorparagraffen, som Kurt Westergaards overfaldsmand blev dømt tolv år efter. Historien er gemt rigtig langt væk i svenske medier, og der får man først øje på en “nu skal vi have ondt af de anholdte” “min søn kunne aldrig finde på sådan noget” “han mår jätte dårligt”, større rubrikker får artiklerne Här avslöjas Breiviks nätverk, Expressen infiltrerar ny svensk extremistgrupp på kravallresa i London “I kväll då är det inga poliser. Då jävlar tar vi dom. “Breiviks ekstremistgruppe” er naturligvis English Defence League. Nogle gange ønsker man, man ikke var så rutineret i at se igennem svensk journalistik, som tilfældet er. Der er en politisk hensigt bag det hele, opsætningen, formuleringen, placeringen, der er generationers øvelse bag udførelsen af den, og sjældent ser man manipulationen så tyk som i dag. Fænomenet er ikke ukendt i europæisk presse, men i sverige er det i renkultur, second to none. Vil man vide noget om terroristerne fra Gøteborg, er man henvist til at læse en blog, Sveriges største og landets 15. største nyhedssite netop af de grunde, vi lige har nævnt: Terrormisstänkta begärs häktade för mordförberedelse.

Indfødte kommer i mindretal

Af Helmuth Nyborg professor emer. dr. phil. Hørning

Danmark tabte valget allerede i 1980’erne: om indvandring, IQ, uddannelse og fertilitet. Politikerne taler meget om at søge mod midten, men helst ikke om betydningen af de dramatiske demografiske ændringer, der undergraver dansk og europæisk demokrati og velfærd indefra.

Sidste år opregnede jeg nogle grunde til, at Danmark ikke burde kopiere Sveriges liberale indvandrerpolitik og dertil hørende økonomiske nedtur (1). Der kom ingen officielle reaktioner, men som forudsagt nedjusterer Finansministeriet i Stockholm nu de svenske vækstprognoser og udtrykker bekymring over den stigende arbejdsløshed. Finansministeren giver den globale afmatning skylden og taler stadig ikke om gruppen af ikke-vesterlandske lav-IQ-immigranter.

Mange får ikke en kvalificerende uddannelse, men henvises til permanent overførselsindkomst. Dette ses, hvis svenske socialudgifter deles op i ”Inrikes födda” og ”Utrikes födda og Utrikes födda med två utrikes födda föräldrar”. Udgifterne er steget voldsomt for den sidste gruppe, og i dag trækker gruppen hele 63,9 pct., 77,8 pct., 75,4 pct. og 77,8 pct. af samtlige socialudgifter til sig i henholdsvis Lund, Växjö, Malmø og Södertälje.

I Växjö bruger immigranter 21,5 gange mere socialhjælp end indfødte svenskere. Gruppen er i kraftig vækst, og forlænger man tallene fra kommuneudviklingen 1997-2009, kommer etniske svenskere i mindretal i Sverige omkring 2050( 2). I Norge venter indenrigsministeren, at indvandrerbefolkningen fordobles over de næste 20 år. I Oslo kommer norsksprogede elever i mindretal omkring 2021 (3)……Helmuth Nyborg Kronik: Indfødte kommer i mindretal, Jyllands Posten.

12.9.2011: Vilka är nybyggarna i nybyggarlandet?

Hur såg det ut den 31 december 2010 jämfört med 31 december 2000? Den stora elefanten i rummet är förstås stapel 6. Länderna som ingår där är framförallt länder i Mellanöstern, hela Afrika och muslimska länder men även några ”problematiska” länder. Läs mer om gruppindelningen sist i inlägget. Affes Statistik-blogg

Hvis man stiller spørgsmålet: “Hvor mange 3 verdensindvandrere og efterkommere findes der i Sverige?” så kendes tallet ikke. Landet har modtaget 1.3 mio indvandrere i alt siden 1980. Disse har fået efterkommere der igen har fået efterkommere. De figurerer i statistikken som svenskere efter 2. generation, eller fem år efter at de har fået svensk statsborgerskab. (Den praksis pynter ikke bare på befolkningsstatistikken, men i høj grad også på kriminalstatistikken og statistikken over modtagere af offentlig hjælp.)

Et kvalificeret gæt er, at mellem 1.5 og 2 millioner af den svenske befolkning, tilhører den gruppe, hvis størrelse vi ville kende – men måske er der ingen der ved det. Hvis det tal passer, må man konstatere at den svenske demografi allerede har passeret et tipping point, og at den svenske befolkning kommer i mindretal i deres land uanset om man stoppede al indvandring fra idag. Det vil på kun knap tre generationer være lykkedes den svenske herskende klasse, at forære et land væk, der ikke er deres. Dette samtidigt med, at de også med pressens velvillige hjælp, forholder deres befolkning vital information om konsekvenserne af det de gør. Jeg kan ikke se nogen måde, dette skulle kunne ende godt på. Heller ikke hvad angår den mediepoltiske klasse. Der er langt mere håndfaste typer i Sverige end Sverigedemokraterne. SD er et mildt varsel. Den dag kan komme, hvor de forbander sig selv, at de ikke tog varslet mens tid var.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] et digt om et blomstrende frugttræs skønhed, der ødelægges af Allah. Så kan de lære det! “Islam har ikke plads til morskab,” meddelte gnavpotten. Men skønhed, forelskelse, poesi, sjov, satire, fest og farver er ældgammelt […]

trackback

[…] uendelige Muhammedkrise når endnu et højdepunkt. »There are no jokes in Islam«, som Ayatollah Khomeini sagde. Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot og alle de andre […]

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Hm, om kommunister på Expressen har infiltrerat EDL, så kan det ju inte vara överdrivet konspiratoriskt att säga att vi inte kan utesluta hypotesen att Breivik var en långfristig kommunistisk/islamistisk infiltratör i Frp och antijihadrörelsen, eller hur?

Hagar Kennemo
Hagar Kennemo
10 years ago

För lite mer än en vecka se’n hörde jag på svenska radion, att det hade varit skottlossning i Göteborg. Och att två personer anhållits för att de hade kastat ut en kvinna från en balkon. (Fast hon överlevde visst.) Jag väntade förstås att höra mer om det i andra nyhetsutsändningar på radio och tv. Gissa om jag tog fel?! Jag mejlade och frågade, hur det kunde komma sig, och fick svar, att man inte upprepade meddelandet om man inte fått nya uppgifter i saken eller den inte är speciellt ovanlig. !!! Nej, vad man än kan säga: ovanliga är ju… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Dan Ritto er åbenbart vågnet op. Godt nok , så mangler vi bare at 4 millioner mere oplever en lignene proces..
Det minder egentlig lidt om ” den blå pille” i Metrix filmene !
Hele den forhendværende virkelighed viser sig pludselig at være en slags lyserød drøm , produceret af umenneskelige kræfter.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja, det er Nordkorea i miniskala 😉

1 down, 4 million to go – SIGH!

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Frank P
Frank P
10 years ago
PK
PK
10 years ago

Min opfattelse af dansk politik er , at egne erfaringer ikke betyder noget.
Overhovedet.
Tal om egne erfaringer ang. indvandrere/ muslimer og venstrefløjens nazistiske gabestok køres i stilling.

Tim
Tim
10 years ago

Fordi at enhedslisten får så mange stemmer er fordi muslimer stemmer på enhedslisten. Enig?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Tim

Endnu en grund til at muslimer slet ikke burde have stemmeret 😉

Men det betyder naturligvis ikke, at HUT har ret til at forhindre dem i at stemme.
Dobbeltmoral?!?! Ja, naturligvis 😀

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ja, det var dog på tide, at vi hørte lidt mere om, hvad fotogene Johannes ekstremistiske og revolutionære venner og veninder i Enh.-listen egentlig står for 😀 http://www.b.dk/politiko/thomas-larsen-hvem-gemmer-sig-bag-johanne En politisk revolution venter, hvis Enhedslistens brager ind i Folketinget med et rekordstort antal mandater. Mange vælgere føler sig tiltrukket af Johanne Schmidt-Nielsen – men aner ikke, hvad partiet står for [!!!], siger Thomas Larsen. Af Carsten Gregersen 13. september 2011, 09:15 – Et rekordstort Enhedslisten er tæt på at være det værste mareridt for Helle Thorning og Villy Søvndal. Kommer SF i regering, vil Villy Søvndal få kritik af Enhedslisten hver… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@Bjovulf

“Ministeriet for Sandhed vil sørge for, at vi kun hører og ser, det der er godt for os at vide”

Hvis først Danmark er blevet en del af kalifatet på det tidspunkt, så tvivler jeg meget stærkt på, at der vil være behov for et sådant “Ministerium for Sandhed”. Indbyggerne I DK vil vide hvad ‘sandheden’ er, og ve den som ikke gør 🙂

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

Nej, vi vil blive bildt ind, at det er for vores egen sikkerheds skyld, at “vi” danskere til den tid må bo
i indhegnede reservater – fx. karantæne pga. en påstået pestepidemi eller lignende 😉

re. “Til den tid vil det på bedste “1984″-manér slet ikke være muligt at tænke den slags politisk ukorrekte
tanker længere, Jens ” – der vil simpelthen ikke være ord i sproget til at udtrykke den slags kætterske
tanker med.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jag vet inte om det ligger nån sanning i det men ryktet säger att romanen lär vara allt svårare att få tag på här i Sverige. Det kan man ju alltid fundera på varför. Men en kvalificerad gissning är att kulturmarxisterna inte gillar den.

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Sharialagar, låter som sånt människor hade när dom bodde i grottor.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Det lyder nu mere som præ-grotte-stadiet 😉

Der er nok snarere tale om jordhuler eller træer og den slags steder.

barfbag
barfbag
10 years ago

Off topic
Et af mine yndlingsemner.
Afrika ville i dag have klaret sig bedre, hvis det IKKE havde fået ulandshjælp.
http://plancksconstant.org/blog1/2011/09/how_to_help_africa.html

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Pia K.: Tøven i grænsesag lugter fælt http://www.b.dk/politiko/pia-k.-toeven-i-graensesag-lugter-faelt Dansk Folkeparti er ikke i tvivl om, at EU udsætter sit forslag om grænsekontrol på grund af det danske valg. 13. september 2011, 12:17 – opdateret 13. september 2011, 12:23 Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, opfordrer statsministeren til at kræve, at EU lægger sine planer om regler for grænsekontrol frem så hurtigt som muligt. Det sker, efter at EU har udsat offentliggørelsen af det omstridte forslag om strammere regler for grænsekontrol. [!!!!!] … Formelt set har EU udskudt offentliggørelsen af planerne om regler for grænsekontrol af tekniske og praktiske grunde, men flere… Read more »

Svend
Svend
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det lugter lidt meget af, at EU-systemet bag den polerede facade simpelthen er bange for danskerne.

Victor
Victor
10 years ago

Det, Ritto siger her, passer jo ekstremt godt sammen med det, Jørgen Skov, den tidligere leder af Bazar Vest fortalte, da han holdt op den 1. februar i år.

http://www.aarhusportalen.dk/default.asp?Id=314&AjrDcmntId=29528

Tim
Tim
10 years ago

Her er de danske sharia zoner – JA der UDØVES SHARIA I DANMARK!
 Man tror det er løgn http://medlemmerafhut.blogspot.com/ Her er hvad der sker, når man har organiserede islamiske grupper, der er kommet herop og nægter danske værdier, og som har sat det som mål at indoktrinere/hjernevaske unge (som intet valg har) i koranskoler. Det betyder vi får en hel skygge-befolkning der intet har med det reele Danmark at gøre. Søg facebook: Dagens Hadith/Dagens Quran Vers Masjed.dk 
Masjed.dk Kvinder 
Siyasah.dk
 Dawahbærer i Danmark Broderskab Søskende, (Søskende) Shariah Zone 4 Danmark http://kaldettilislam.com/Shirk/demokrati-en-korrupt-livsstil.html http://www.demokratierkufr.com/ Dawah Centret Oplæg om Islam – Hver Fredag… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Vil der mon komme en dag om 50 år, hvor de resterne af den indfødte Danske befolkning vil undre sig over, at mennesker som professor Helmuth Nyborg i deres samtid var dybt kontroversielle i den akademiske verden, og blev dæmoniseret af deres samtids ‘intellektuelt letbenede’ meningsdannere???

Ja, man kan jo kun gætte, da det jo som bekendt er svært at spå, især om fremtiden.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

Til den tid vil det på bedste “1984”-manér slet ikke være muligt at tænke den slags
politisk ukorrekt tanker længere, Jens – og alle referencer til H. Nyborg og ligesindedes
arbejde og teorier mv. vil være forsvundet på “mystisk” vis.

Ministeriet for Sandhed vil sørge for, at vi kun hører og ser, det der er godt for os at vide,
de mest bagstræberiske danskere vil blive anbragt i reservater til underholdning – evt. incl. jagt! –
af velhavende turister fra Muslimistan og omegn.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x