17
sep
Seneste opdatering: 19/9-11 kl. 0115
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det schweiziske kors i flaget bør afskaffes. Det kræver indvandrerforeningen Secondos Pluss. “Det schweiziske flag repræsenterer ikke længere dagens multikulturelle Schweiz.”
“Korset har en kristen baggrund. Schweiz´ kristne oprindelse skal respekteres, men vi må også kræve at religion og stat holdes adskilt,” siger formanden for Secondo Plus. “Vi har i dag en stor religiøs og kulturel mangfoldighed i Schweiz, der behøver nye symboler som alle kan identificere sig med, også ikke-kristne.” Immigranten-Verein fordert Abschaffung des Schweizer Kreuzes, Weg mit dem Kreuz: Secondos für neue Schweizer Fahne (Snaphanens oversættelse)

Det schweizinske flag kan spores tilbage til 1200-tallet, og er næsten lige så gammelt som det danske. Foreningen kræver også en ny nationalhymne:

En pebret situation for Tyrkiets ambitioner

Det er en interessant observation at “liberals” (og venstrefløj, kunne man tilføje) generelt ikke anerkender eksistensen af uløselige problemer. Så sent som under den netop afsluttede valgkamp havde Enhedslisten et slogan der lød “der er råd til velfærd”, dvs. skamløst infantil ønsketænkning og virkelighedsflugt som man nok må antage at dette partis vælgere ikke kan rokkes væk fra før deres egen økonomi når nulpunktet. Uden for dette sælsomme reservat på den yderste venstrefløj er mainstreammedierne dog nu dagligt svangre med økonomiske dommedagsprofetier, og man mangler efterhånden kun at det begynder at regne med frøer, og at månen bliver rød som blod.

Man kunne anskue dette positivt for så vidt som at det jo er en murbrækker der vil noget med hensyn til den virkelighedsresistens vi her i blogverdenen gerne jamrer over: Ingen i mainstreammedierne har nogensinde beskæftiget sig med enkle og højst relevante spørgsmål som “hvor mange tilvandrere fra den tredje verden kan vi egentlig optage før pengekassen løber tør, og samfundet fragmenterer?”. Økonomisk fin-de-siècle-journalistik anno 2011 kan måske fremrykke dette uomgængelige reality check før virkeligheden selv gør det uafviseligt. Læs også Spenglers artikel her for dejligt varmende dystopi hvad angår den tyrkistanske imperiedrøm (LFPC).

[…] It doesn’t occur to liberals that there are problems for which solutions might not exist; the notion that cultures and countries may suffer from tragic flaws does not enter into consideration, because if that were true, there would be no need for liberals. That is why Friedman, the bellwether of liberal opinion, sounds stupider than anyone else when he describes Israel as “alone and adrift at sea.” If only Netanyahu had offered his own peace plan, complains Friedman…to Hamas? A news analysis in the Times meanwhile reports the Obama administration’s consternation that every pillar of its foreign policy is crumbling at once.

If the Obama administration and the New York Times are pulling their hair out over the disintegration of Arab society, consider how Tayyip Erdogan must feel. His economic boom is about to come to a crashing end, and his country is doomed demographically to split up when Kurds outnumber Turks not long from now, as I argued here recently. And his ambitions for Turkish hegemony in the Muslim world have run directly into an existential crisis that is long past solution. That would make anyone crazy. Don’t think of the Turkish leader as an outpatient who lost his meds. In the spirit of political correctness, we might call him “existentially challenged. ” […]

Whom is Erdogan going to fight? Any military provocation would lead to a further collapse of the Turkish currency, and a deep setback for the Turkish economy. David P. Goldman (Spengler): Erdogan Has Good Reason To Be Crazy 

Michael Coren med David Pryce-Jones om Tyrkiet

Brigitte Bardot dømt for “racehad” – igen

French film star Brigitte Bardot was today convicted of provoking discrimination and racial hatred for writing that Muslims are destroying France. A Paris court also handed down a €15,000 ($11,920) fine against the former screen siren turned animal rights campaigner.

Bardot had been convicted four times previously for inciting racial hatred.She was first fined in 1997 for her comments published in Le Figaro newspaper. A year later she was convicted for making a statement about the growing number of mosques in France “while our church bells fall silent”. In 1998 she was convicted for making a statement about the growing number of mosques in France. In a book she wrote in 1999, called “Le Carre de Pluton” (Pluto’s Square), she again criticised Muslim sheep slaughter and was fined 30,000 francs £3,000). In a 2001 article named, Open Letter to My Lost France, she lamented: “…my country, France, my homeland, my land is again invaded by an overpopulation of foreigners, especially Muslims.”

In her 2003 book, A Scream in the Silence, she warned of the “Islamicisation of France”, and said of Muslim immigration: “Over the last twenty years, we have given in to a subterranean, dangerous, and uncontrolled infiltration, which not only resists adjusting to our laws and customs but which will, as the years pass, attempt to impose its own.” She was fined €5,000 (then worth £2,900) Brigitte Bardot fined £12,000 for racial hatred after claiming Muslims are destroying France

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Axel
Axel
12 years ago

Jeg kærestede med Therès fra Berner Oberland i over 5 år – og fik bl.a. at vide, at på nationaldagen 1. august gik schweizerne ud i riget og RYDDEDE OP. Poser, øldåser osv. (Ved ikke om de stadig gør det.) Jeg elsker det land.

Hun blev vildt og ægte henrykt, da jeg forærede hende Århusmasken i sølv (med halskæde). TÜFELI, sagde hun – en lille djævel – og det ku’ hun selv være.

http://www.moesmus.dk/page.asp?objectid=1218&dataowner=webshopproduct&dataaction=showproduct&dataactionitem=53&zcs=4

trackback

[…] Via 20minuten (German, h/t Snaphanen): […]

trackback

[…] Muslims oppose ‘religion-neutral flag’ proposalVia 20minuten (German, h/t Snaphanen):Ivica Petrusic, vice president of immigrant association Secondos Plus suggests dropping the cross […]

Kurt Myrhagen
Kurt Myrhagen
12 years ago

Den där historien med schweiziska flaggan har senare fått en förklaring. Man hade ställt frågan om en del nationell symbolik möjligen skulle ses över. De flesta västeuropeiska länder, inklusive de skandinaviska och Schweiz, har ju utvecklats i riktning från religiositet och mot sekularism. Varför vi då har religiösa symboler i våra flaggor kan man ju verkligen fråga sig. Återigen en journalistisk feltolkning som mer syftade till att skapa sensation än att rapportera korrekt. Detta att religiösa symboler inte hade plats i den nationella symboliken, insåg man i Frankrike för mer än 200 år sedan och sedan dess (eller åtminstone sedan… Read more »

trackback

[…] Snaphanen Dela:TwitterFacebookE-postSkriv utLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

Gertrud
12 years ago

Hvis “Det schweiziske flag ikke længere repræsenterer dagens “multikulturelle” Schweiz.” må schweizerne snarest se at rette op på dette og genskabe det tidligere stabile Schweiz ved at smide alle dem ud, der ikke bryder sig om at väre i landet, men som ödelägger det.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

På et internetforum ville man vist betegne Secondo Plus som “trolde”…

trackback

[…] Snaphanen 2011-09-18, 20:54 (uppdaterat 2011-09-18, 20:54) | Kategori(er): Mångkultur, Utrikes /* */ /* */ /* */ […]

trackback

[…] Link is to a google translation of a pair of articles over at Snaphanen.dk […]

lizzie h.
lizzie h.
12 years ago

Hvor er det dog skrækkeligt at en rettighed som ‘ytringsfrihed’ ikke må benyttes i et vestligt land som Frankrig.
Det handler om retten, nej pligten, til at kommentere en politisk ideologi.
Hvis man ikke må benytte sig af denne ret har man reelt ikke adgang til demokratiet.

Og dette sker i ophavslandet for: ‘Frihed, Lighed og Broderskab’!!!! Føj for en stank!!!

Peter Andersen
12 years ago

Tragisk historie med Brigitte Bardot. Endnu en brav pige, ofret af den stupide PK-misforståelse!

Orianna Fallaci er et andet lysende eksempel…

Disse to kvinder har, om nogen, holdt de vestlige, venstreorienterede idealer højt, indtil det hele gik op i hat og briller!

Islam passer simpelthen ikke ind i billedet nogen steder. Det har/havde de set forlængst, uden at gå på kompromis med deres overbevisning. Og så bliver de sparket på af deres egne!!!

SKAMMELIGT!!!

Michael Stirner Jensen
Michael Stirner Jensen
12 years ago

En skøn kvinde på alle måder og til alle tider:

http://www.youtube.com/watch?v=sR1SMihdwnQ

Det er sjovt som ordensmagten i vore dage agerer som sheriffen i Le Petroleuses (sidst i klippet):

http://www.youtube.com/watch?v=9Yy1GTWdmtA

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x