19
sep
Seneste opdatering: 20/9-11 kl. 0152
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terroranholdt: “Ærgerligt at Breivik ikke var en af os”

Den anholdte terrormistÊnkte Hani. N i Berlin, har rost massemorderen Anders Breivik som et forbillede. Det er oplyst, han besad en manual til at bygge en bombe. De islamistiske Hani N., der er anholdt for terrormistanker, havde dowloadet en vejledning i fremstilling af sprÊngstoffer fra internettet. Desuden skal han have informeret sig pÄ internettet om tÊndsatser til den.
Hertil kommer, at N. i e-mails roste den norske massemorder Breivik med ordene: “Ærgerligt, at det ikke var en ​​os.” .N og den tysk- libanesiske Samir M sidder andholdt i Berlin. MĂ„lene for deres angreb er ikke afslĂžret endnu. Tyske sikkerhedsmyndigheder lod ti islamister tage til pakistanske trĂŠningslejre, selvom de kendte deres planer i detaljer. Lederen Mohammed A. ankom i august 2010 under fuld tysk overvĂ„gning. Berliner Islamist nannte Breivik als Vorbild (Snaphanens oversĂŠttelse) Berlin Terror Suspects. Alleged Connections to Afghanistan. Update, en engelsk oversĂŠttelse af Focus artiklen: Terrorism, Islamist named Berlin as a model Breivik.

Der var mange udenfor Politiken-segmentet, der med det samme sÄ, at den norske massemorders tankeverden havde mere til fÊlles med muslimske jihadister, end med nogen andres. Flere af disse har da ogsÄ udtrykt et fÊllesskab med ham, nu senest i Tyskland dag. Al Qaeda er en skygge af sig selv, men hjemmedyrkede terrorister skyder nu op som svampe i sÊsonen i Europa, og den sÊson er jo nu, som enhver svampejÊger ved.

I gĂ„r blev syv jihadister anholdt i Birmingham, forleden mĂ„tte Westergaard i hast forlade Oslo af terrorfrygt, den 16. blev to somaliere anholdt i Finland, den 12. fire muslimer i GĂžteborg, og sĂ„ den 8.9. to i Berlin. Det er fem forpurrede muslimske terroranslag i Europa pĂ„ ti dage (!) (selvom det svenske er nedskaleret til “antiftelse til mord”, drejer det sig om mord pĂ„ Vilks, regner vi det for terror i Danmark). En boomende branche midt i en krisetid, men sĂ„ lĂŠnge ingen af dem nĂ„r Breiviks snilde og udholdenhed til sokkeholderne, bliver der ingen dĂždsfald pĂ„ Allahs regning. Og venstreflĂžjen klager stadig over, at vi ikke taler pĂŠnt nok om islam. Senest forfatterne Carsten Jensen og Jane Teller i Deadline i gĂ„r (minut 9.34) Hvad vil de klage over, den dag nogle jihadister er lige sĂ„ “dygtige” som Breivik? PET? Eller vil de trĂžste de efterladte med et: “Se, hvad vi sagde, det er fordi I har talt sĂ„ grimt og respektlĂžst?”

Per Ahlmarks memoarer: Gör inga dumheter medan jag Àr död!

Det er en god titel. Ahlmark, forfatter, tidligere leder af Folkpartiet og vice-statsminister, kunne have givet den undertitlen: “Hvorfor lavede I sĂ„ mange dumheder, mens jeg levede?” En anden folkpartist, Mauricio Rojas, kan til den tid kalde sine erindringer: “I var godt dumme i nakken, da I skilte jer af med mig.”

Han anklagar Bildt för att ha förminskat serbernas massmord pÄ bosnier i Srebrenica och för att ha tigit om den sudanesiska regimens ansvar för folkutrotningen i Darfur. Bildts lojalitet mot Lundin Oil som gjorde honom förmögen var större Àn hans avsmak för massdödande i Darfur, hÀvdar Ahlmark.[..]

Han kritiserar Ă€ven Bildt för att ha en ”enfaldig” syn pĂ„ staten Israel som ett monoetniskt land, trots att det bestĂ„r av invandrare frĂ„n mer Ă€n 100 nationer. ”Utrikesministerns okunnighet om detta lands historia, kultur, vitalitet och folkstyre Ă€r pĂ„taglig och utgĂ„r frĂ„n en klart fientlig attityd”, skriver Per Ahlmark. ”Inte minst hĂ€r avslöjar Carl Bildt, öppet och ihĂ€rdigt, de reaktionĂ€ra vĂ€rderingar som sĂ„ ofta har drivit honom”, skriver han. Ahlmark till hĂ„rt angrepp mot Bildt og Ahlmark: Bildt Ă€r likgiltig för folkmord
via MXp bloggen.

Debat med multikultierne pÄ vore betingelser, eller ingen debat?

Baron Bodissey og Robert Spencer hĂžrer til mine absolutte favoritbloggere fordi de pĂ„ hver deres mĂ„de fastholder lĂŠserens fokus pĂ„ nogle bestemte betragtningsvinkler pĂ„ de emner de dĂŠkker, vinkler der bliver vigtige redskaber for en selv nĂ„r man lĂŠser nyheder og artikler uden for hhv. Gates of Vienna og Jihad Watch. Spencers fokus er pĂ„ den islamiske selvforstĂ„else og pĂ„ ureflekterede antagelser i mainstreammediernes fremstilling af islam. Bodissey skĂŠrer lige ind til benet nĂ„r det drejer sig om magtfordelingen mellem ‘os’ (islam- og multikultikritikere) og den mainstream der udgĂžr den overvĂŠldende majoritet. VĂŠnner man sig til at se verden i disse perspektiver bliver det meste andet bare bullshit, i hvert fald alt der kommer fra mainstream.

Der er bestemt ingen naive illusioner i Bodisseys udlĂŠgning her: Glem alt om at pĂ„virke den vĂŠrdirelativistiske og multikulturalistiske mainstream, det er hĂ„blĂžst, og i stedet bĂžr vi stĂ„ fast ved ikke engang at acceptere deres prĂŠmisser. Det er formentlig en helt realistisk vurdering – spĂžrgsmĂ„let bliver sĂ„ om tilgangen er praktisk anvendelig i det daglige, og om man samtidig afgiver nogle gode kort derved. Det er nok ikke forkert at antage at de fleste kender situationer med bekendte, familie eller kolleger hvor tidens stĂžrste kontrovers forĂ„rsager en eksplosivt ophedet debat der Ăžjeblikkeligt medfĂžrer at man mĂždes med heftigt antiluftskyts af moralsk ĂŠkvivalens, strĂ„mĂŠnd og racismebeskyldninger fra modparten. Bodisseys forslag om ikke at acceptere modpartens prĂŠmisser er interessant, men forudsĂŠtter stor fattethed fra egen side. Robert Spencer, eller herhjemme f. eks. Henrik RĂŠder Clausen, er oplagte debattĂžrer der kunne hĂ„ndtere denne udfordring. Jeg kunne ikke.

Og ved at fraskrive sig selv begrebet racisme, fordi det er noget modparten (vitterligt) benytter manipulerende, fraskriver man sig jo ogsÄ muligheden for at anlÊgge sandfÊrdige, men af modparten ukendte, fakta om f. eks. arabisk/islamisk racisme mod sorte afrikanere. I virkelighedens hotspots af kultursammenstÞd er en kompromislÞs tilgang nok ikke mulig (LFPC).

Main Premises:

1. Media coverage of the Counterjihad is stacked against us.

2. This overwhelming disadvantage can’t be significantly improved.[…]

The Alternative: Decline to Play the Game

Once we realize that we cannot possibly win the mainstream game and still remain Counterjihad activists, the only prudent course of action is to refuse to play the game.

Don’t accept the rules.

Don’t recognize the authority of the referee.

Don’t call the toss.

Don’t even go onto the field.

It’s very difficult to avoid being sucked into the game, because we’ve been playing it for so long. Virtually everyone else is playing it, too. No one else recognizes how screwy the rules are. Very few people realize that the game is rigged so that only the Multicults can win.

We need to reinforce our inner determination by reminding ourselves over and over again that the rules forced upon us for the past forty years are irrational, insane, and evil. They permit only one outcome: the destruction of our traditional Western culture.

Avoiding Intramural Versions of the Game

It’s crucial not to allow the rules of the mainstream game to enter our internal discourse. No one should fling the “racist” term at other members of the Counterjihad. Nobody that shares our goals should be described as a “neo-Nazi” or a “fascist”.

Such behavior is a sign that the game has been internalized by our own people. It displays an unconscious acceptance of the mainstream premises. […] Baron Bodissey: Declining to Play the Game

Les flics courant

Vi ved ikke prÊcist hvad det er der foregÄr her, men det synes klart at de vÊsentligste bestanddele er 1) eksotiske fremmede opfÞrer et af den slags optÞjer man sÊtter pris pÄ i de varme lande de kommer fra, men 2) de gÞr det i et land hvor de ikke hÞrer hjemme, nemlig Frankrig, og 3) den lokale ordensmagt stikker halen mellem benene. Det minder slÄende om et lignende sceneri pÄ britiske gader vi ogsÄ omtalte her for et par Är siden. En fin illustration af en af Baron Bodisseys pointer der ogsÄ omtales i posten vi citerede fra lige her over: Islam er er ikke selve problemet, men en afledt konsekvens af dette, nemlig multikulturalismen. Det er resultatet af nogle valg som ledere i vestlige lande har gjort der er Ärsagen til de flygtende betjente vi ser, ikke det reelle styrkeforhold. Glem aldrig denne banale pointe (LFPC). Algerian Savages vs. French Police

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars H
Lars H
11 years ago

Det er dybt bekymrende at youtube fjerner videoer, som dokumenterer kulturberigernes voldelige opfĂžrsel her i Europa.

Man burde altid tage en sikkerhedskopi, sÄ man kunne uploade den pÄ en anden videokanal .

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Undskyld mig Johansen, men jeg orkede ikke at se dette indslag ! Vi kender alt for godt den jammer og de klager der ALTID fremkommer nĂ„r palarabere fĂ„r muligheden for at udtale sig pĂ„ TV. Og aldrig er de selv medvirkende til deres elendighed, ALDRIG ! Jeg mĂ„ tilstĂ„ jeg er et-og-andet som andre nok kan forklare mig hvad er, men jeg kan ikke fordrage palaraberne. Og dette hĂŠnger bl.a. sammen med hvordan de f.eks.lurer Eurokraterne til at betale pĂŠnt store summer, taget fra EU-kassen, til deres konti hvert eneste Ă„r FORUDEN de penge de hvert Ă„r modtager pĂ„ samme… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

OT

Var der mon andre end jeg herinde, som sĂ„ Horisont om palĂŠstinensere pĂ„ DR1 i aften? Det gav helt ny mening til fĂŠnomenet “Det truende offer”:

http://www.dr.dk/dr1/horisont#/18481

Pardon my french, men det var nĂŠrmest urkomisk at se en bundhamrende naiv, kvindelig, dansk journalist falde for arabisk tudepropaganda.

trackback

[…] pĂ„ Snaphanen har man fĂ„et fjernsyn. PĂ„ en mĂ„de forstĂ„r jeg dem godt, for lige siden man slukkede for […]

Stormen fra Nord
Stormen fra Nord
11 years ago

@Bjovulf

“Hvad kvalificerer egentlig nogle ligegyldige og som regel temmelig uvidende, frelste og venstreflippede og / eller kulturradigale forfattere og lignende typer til at sidde og belĂŠre os om, hvad vi skal mene og tĂŠnke – og ikke mĂ„ sige?”

Intet er nemmere. At de mener det samme som journalisten

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

NĂ„, ja – dumt spĂžrgsmĂ„l 😀

Endnu en vantro
Endnu en vantro
11 years ago

Men der er flere led i kĂŠden, end bare en journalist. Det er vel topstyret, af nogle chefideologer pĂ„ DR. Dem der sidder med sidste ansvar, sammen med de folkevalgte politikere der vĂŠlger bestyrelsen(dele af den sĂ„ vidt jeg husker) og lovgiver angĂ„ende finansieringen. Det korte af det lange er at det er hjernevask det DR udsĂŠtter befolkningen for. Mediet bliver brugt i politiserende og opdragende Ăžjemed. DR har altid haft de skarpeste journalister ingen tvivl om det. NĂ„r de har bragt neutrale og oplysende udsendelser har jeg siddet klistret til skĂŠrmen fĂžr i tiden. Dokumentarer var deres skarpeste kniv… Read more »

Svenssonsfunderingar
11 years ago

Vad hÀnder om du drar upp slöjan pÄ en Muslim ?
“av”slöjad :p

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, afslĂžret i den grad! – den fungerer ogsĂ„ pĂ„ dansk 😉

Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Man skulle ju kunna köra med un-veiled pÄ engelska men pÄ nÄgot sÀtt blir det inte lika morsomt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ah, jo – den kan da godt bruges 😉

MĂ„ske kunstordet “deveiled”? ( Det lyder nĂŠsten som “derailed” 😀 )

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Bjovulf

TilslĂžrt – avslĂžrt. Det fungerer ogsĂ„ pĂ„ norsk, og er tittelen pĂ„ veldig god bok om emnet av Hege Storhaug.
(Jeg mĂ„ tilstĂ„ at jeg mange ganger har mĂ„ttet arrestere meg selv i Ă„ Ăžnske Ă„ “avslĂžre” de tilslĂžrte. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Dagens joke 😀 ( via Hodja )

The Archbishop of Canterbury and The Royal Commission for Political Correctness announced today that the climate in the UK should no longer be referred to as ‘English Weather’.

Rather than offend a sizeable and growing portion of the UK population, it will now be referred to as:

‘Muslim Weather’

( Partly Sunni, but mostly Shi’ite )

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Bjovulf

L O L !

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Hvorfor skal vi dog konstant hĂžre pĂ„ uvidende, pseudointellektuelle PK-forfattere og gloriepudsere som fx. Jane Teller & Carsten Jensen, der Ăžjensynligt ikke har begreb skabt om, hvad de udbreder sig om i tide – og isĂŠr utide? Den eneste fornuftige gĂŠst var Henrik Jensen, som naturligvis var 1 mod 2 – det var jo pĂ„ DR, ikke sandt? Er dette mon en del af den nye DR-strategi med at lade forfattere og andre “kulturpersonligheder” kommentere og udlĂŠgge dagens nyheder for alle os Ă„benbart svagtbegavede Morten Korch-lĂŠsende – og licensbetalende! – “landsbytosser”? Hvad er dog meningen med det pjat? Hvad kvalificerer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Udléndingepolitik kan þdelégge god stemning 😉

http://www.bt.dk/politik/4.-udlaendingepolitik-kan-oedelaegge-god-stemning

UdlÊndingepolitikken, herunder 24-Ärs reglen truer ogsÄ med at ÞdelÊgge den gode stemning i rÞd blok, da bÄde De Radikale og Enhedslisten er inderligt imod. UdlÊndingepolitikken er et af de mest sprÊngfarlige emner, og Thorning risikerer at mÄtte sÞge flertal med Venstre og Konservative udenom en rasende Margrethe Vestager.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x