19
sep
Seneste opdatering: 20/9-11 kl. 0152
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terroranholdt: “Ærgerligt at Breivik ikke var en af os”

Den anholdte terrormistænkte Hani. N i Berlin, har rost massemorderen Anders Breivik som et forbillede. Det er oplyst, han besad en manual til at bygge en bombe. De islamistiske Hani N., der er anholdt for terrormistanker, havde dowloadet en vejledning i fremstilling af sprængstoffer fra internettet. Desuden skal han have informeret sig på internettet om tændsatser til den.
Hertil kommer, at N. i e-mails roste den norske massemorder Breivik med ordene: “Ærgerligt, at det ikke var en ​​os.” .N og den tysk- libanesiske Samir M sidder andholdt i Berlin. Målene for deres angreb er ikke afsløret endnu. Tyske sikkerhedsmyndigheder lod ti islamister tage til pakistanske træningslejre, selvom de kendte deres planer i detaljer. Lederen Mohammed A. ankom i august 2010 under fuld tysk overvågning. Berliner Islamist nannte Breivik als Vorbild (Snaphanens oversættelse) Berlin Terror Suspects. Alleged Connections to Afghanistan. Update, en engelsk oversættelse af Focus artiklen: Terrorism, Islamist named Berlin as a model Breivik.

Der var mange udenfor Politiken-segmentet, der med det samme så, at den norske massemorders tankeverden havde mere til fælles med muslimske jihadister, end med nogen andres. Flere af disse har da også udtrykt et fællesskab med ham, nu senest i Tyskland dag. Al Qaeda er en skygge af sig selv, men hjemmedyrkede terrorister skyder nu op som svampe i sæsonen i Europa, og den sæson er jo nu, som enhver svampejæger ved.

I går blev syv jihadister anholdt i Birmingham, forleden måtte Westergaard i hast forlade Oslo af terrorfrygt, den 16. blev to somaliere anholdt i Finland, den 12. fire muslimer i Gøteborg, og så den 8.9. to i Berlin. Det er fem forpurrede muslimske terroranslag i Europa på ti dage (!) (selvom det svenske er nedskaleret til “antiftelse til mord”, drejer det sig om mord på Vilks, regner vi det for terror i Danmark). En boomende branche midt i en krisetid, men så længe ingen af dem når Breiviks snilde og udholdenhed til sokkeholderne, bliver der ingen dødsfald på Allahs regning. Og venstrefløjen klager stadig over, at vi ikke taler pænt nok om islam. Senest forfatterne Carsten Jensen og Jane Teller i Deadline i går (minut 9.34) Hvad vil de klage over, den dag nogle jihadister er lige så “dygtige” som Breivik? PET? Eller vil de trøste de efterladte med et: “Se, hvad vi sagde, det er fordi I har talt så grimt og respektløst?”

Per Ahlmarks memoarer: Gör inga dumheter medan jag är död!

Det er en god titel. Ahlmark, forfatter, tidligere leder af Folkpartiet og vice-statsminister, kunne have givet den undertitlen: “Hvorfor lavede I så mange dumheder, mens jeg levede?” En anden folkpartist, Mauricio Rojas, kan til den tid kalde sine erindringer: “I var godt dumme i nakken, da I skilte jer af med mig.”

Han anklagar Bildt för att ha förminskat serbernas massmord på bosnier i Srebrenica och för att ha tigit om den sudanesiska regimens ansvar för folkutrotningen i Darfur. Bildts lojalitet mot Lundin Oil som gjorde honom förmögen var större än hans avsmak för massdödande i Darfur, hävdar Ahlmark.[..]

Han kritiserar även Bildt för att ha en ”enfaldig” syn på staten Israel som ett monoetniskt land, trots att det består av invandrare från mer än 100 nationer. ”Utrikesministerns okunnighet om detta lands historia, kultur, vitalitet och folkstyre är påtaglig och utgår från en klart fientlig attityd”, skriver Per Ahlmark. ”Inte minst här avslöjar Carl Bildt, öppet och ihärdigt, de reaktionära värderingar som så ofta har drivit honom”, skriver han. Ahlmark till hårt angrepp mot Bildt og Ahlmark: Bildt är likgiltig för folkmord
via MXp bloggen.

Debat med multikultierne på vore betingelser, eller ingen debat?

Baron Bodissey og Robert Spencer hører til mine absolutte favoritbloggere fordi de på hver deres måde fastholder læserens fokus på nogle bestemte betragtningsvinkler på de emner de dækker, vinkler der bliver vigtige redskaber for en selv når man læser nyheder og artikler uden for hhv. Gates of Vienna og Jihad Watch. Spencers fokus er på den islamiske selvforståelse og på ureflekterede antagelser i mainstreammediernes fremstilling af islam. Bodissey skærer lige ind til benet når det drejer sig om magtfordelingen mellem ‘os’ (islam- og multikultikritikere) og den mainstream der udgør den overvældende majoritet. Vænner man sig til at se verden i disse perspektiver bliver det meste andet bare bullshit, i hvert fald alt der kommer fra mainstream.

Der er bestemt ingen naive illusioner i Bodisseys udlægning her: Glem alt om at påvirke den værdirelativistiske og multikulturalistiske mainstream, det er håbløst, og i stedet bør vi stå fast ved ikke engang at acceptere deres præmisser. Det er formentlig en helt realistisk vurdering – spørgsmålet bliver så om tilgangen er praktisk anvendelig i det daglige, og om man samtidig afgiver nogle gode kort derved. Det er nok ikke forkert at antage at de fleste kender situationer med bekendte, familie eller kolleger hvor tidens største kontrovers forårsager en eksplosivt ophedet debat der øjeblikkeligt medfører at man mødes med heftigt antiluftskyts af moralsk ækvivalens, stråmænd og racismebeskyldninger fra modparten. Bodisseys forslag om ikke at acceptere modpartens præmisser er interessant, men forudsætter stor fattethed fra egen side. Robert Spencer, eller herhjemme f. eks. Henrik Ræder Clausen, er oplagte debattører der kunne håndtere denne udfordring. Jeg kunne ikke.

Og ved at fraskrive sig selv begrebet racisme, fordi det er noget modparten (vitterligt) benytter manipulerende, fraskriver man sig jo også muligheden for at anlægge sandfærdige, men af modparten ukendte, fakta om f. eks. arabisk/islamisk racisme mod sorte afrikanere. I virkelighedens hotspots af kultursammenstød er en kompromisløs tilgang nok ikke mulig (LFPC).

Main Premises:

1. Media coverage of the Counterjihad is stacked against us.

2. This overwhelming disadvantage can’t be significantly improved.[…]

The Alternative: Decline to Play the Game

Once we realize that we cannot possibly win the mainstream game and still remain Counterjihad activists, the only prudent course of action is to refuse to play the game.

Don’t accept the rules.

Don’t recognize the authority of the referee.

Don’t call the toss.

Don’t even go onto the field.

It’s very difficult to avoid being sucked into the game, because we’ve been playing it for so long. Virtually everyone else is playing it, too. No one else recognizes how screwy the rules are. Very few people realize that the game is rigged so that only the Multicults can win.

We need to reinforce our inner determination by reminding ourselves over and over again that the rules forced upon us for the past forty years are irrational, insane, and evil. They permit only one outcome: the destruction of our traditional Western culture.

Avoiding Intramural Versions of the Game

It’s crucial not to allow the rules of the mainstream game to enter our internal discourse. No one should fling the “racist” term at other members of the Counterjihad. Nobody that shares our goals should be described as a “neo-Nazi” or a “fascist”.

Such behavior is a sign that the game has been internalized by our own people. It displays an unconscious acceptance of the mainstream premises. […] Baron Bodissey: Declining to Play the Game

Les flics courant

Vi ved ikke præcist hvad det er der foregår her, men det synes klart at de væsentligste bestanddele er 1) eksotiske fremmede opfører et af den slags optøjer man sætter pris på i de varme lande de kommer fra, men 2) de gør det i et land hvor de ikke hører hjemme, nemlig Frankrig, og 3) den lokale ordensmagt stikker halen mellem benene. Det minder slående om et lignende sceneri på britiske gader vi også omtalte her for et par år siden. En fin illustration af en af Baron Bodisseys pointer der også omtales i posten vi citerede fra lige her over: Islam er er ikke selve problemet, men en afledt konsekvens af dette, nemlig multikulturalismen. Det er resultatet af nogle valg som ledere i vestlige lande har gjort der er årsagen til de flygtende betjente vi ser, ikke det reelle styrkeforhold. Glem aldrig denne banale pointe (LFPC). Algerian Savages vs. French Police

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars H
Lars H
11 years ago

Det er dybt bekymrende at youtube fjerner videoer, som dokumenterer kulturberigernes voldelige opførsel her i Europa.

Man burde altid tage en sikkerhedskopi, så man kunne uploade den på en anden videokanal .

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Undskyld mig Johansen, men jeg orkede ikke at se dette indslag ! Vi kender alt for godt den jammer og de klager der ALTID fremkommer når palarabere får muligheden for at udtale sig på TV. Og aldrig er de selv medvirkende til deres elendighed, ALDRIG ! Jeg må tilstå jeg er et-og-andet som andre nok kan forklare mig hvad er, men jeg kan ikke fordrage palaraberne. Og dette hænger bl.a. sammen med hvordan de f.eks.lurer Eurokraterne til at betale pænt store summer, taget fra EU-kassen, til deres konti hvert eneste år FORUDEN de penge de hvert år modtager på samme… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

OT

Var der mon andre end jeg herinde, som så Horisont om palæstinensere på DR1 i aften? Det gav helt ny mening til fænomenet “Det truende offer”:

http://www.dr.dk/dr1/horisont#/18481

Pardon my french, men det var nærmest urkomisk at se en bundhamrende naiv, kvindelig, dansk journalist falde for arabisk tudepropaganda.

trackback

[…] på Snaphanen har man fået fjernsyn. På en måde forstår jeg dem godt, for lige siden man slukkede for […]

Stormen fra Nord
Stormen fra Nord
11 years ago

@Bjovulf

“Hvad kvalificerer egentlig nogle ligegyldige og som regel temmelig uvidende, frelste og venstreflippede og / eller kulturradigale forfattere og lignende typer til at sidde og belære os om, hvad vi skal mene og tænke – og ikke må sige?”

Intet er nemmere. At de mener det samme som journalisten

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Nå, ja – dumt spørgsmål 😀

Endnu en vantro
Endnu en vantro
11 years ago

Men der er flere led i kæden, end bare en journalist. Det er vel topstyret, af nogle chefideologer på DR. Dem der sidder med sidste ansvar, sammen med de folkevalgte politikere der vælger bestyrelsen(dele af den så vidt jeg husker) og lovgiver angående finansieringen. Det korte af det lange er at det er hjernevask det DR udsætter befolkningen for. Mediet bliver brugt i politiserende og opdragende øjemed. DR har altid haft de skarpeste journalister ingen tvivl om det. Når de har bragt neutrale og oplysende udsendelser har jeg siddet klistret til skærmen før i tiden. Dokumentarer var deres skarpeste kniv… Read more »

Svenssonsfunderingar
11 years ago

Vad händer om du drar upp slöjan på en Muslim ?
“av”slöjad :p

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ja, afsløret i den grad! – den fungerer også på dansk 😉

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Man skulle ju kunna köra med un-veiled på engelska men på något sätt blir det inte lika morsomt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ah, jo – den kan da godt bruges 😉

Måske kunstordet “deveiled”? ( Det lyder næsten som “derailed” 😀 )

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tilslørt – avslørt. Det fungerer også på norsk, og er tittelen på veldig god bok om emnet av Hege Storhaug.
(Jeg må tilstå at jeg mange ganger har måttet arrestere meg selv i å ønske å “avsløre” de tilslørte. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Dagens joke 😀 ( via Hodja )

The Archbishop of Canterbury and The Royal Commission for Political Correctness announced today that the climate in the UK should no longer be referred to as ‘English Weather’.

Rather than offend a sizeable and growing portion of the UK population, it will now be referred to as:

‘Muslim Weather’

( Partly Sunni, but mostly Shi’ite )

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Bjovulf

L O L !

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Hvorfor skal vi dog konstant høre på uvidende, pseudointellektuelle PK-forfattere og gloriepudsere som fx. Jane Teller & Carsten Jensen, der øjensynligt ikke har begreb skabt om, hvad de udbreder sig om i tide – og især utide? Den eneste fornuftige gæst var Henrik Jensen, som naturligvis var 1 mod 2 – det var jo på DR, ikke sandt? Er dette mon en del af den nye DR-strategi med at lade forfattere og andre “kulturpersonligheder” kommentere og udlægge dagens nyheder for alle os åbenbart svagtbegavede Morten Korch-læsende – og licensbetalende! – “landsbytosser”? Hvad er dog meningen med det pjat? Hvad kvalificerer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Udlændingepolitik kan ødelægge god stemning 😉

http://www.bt.dk/politik/4.-udlaendingepolitik-kan-oedelaegge-god-stemning

Udlændingepolitikken, herunder 24-års reglen truer også med at ødelægge den gode stemning i rød blok, da både De Radikale og Enhedslisten er inderligt imod. Udlændingepolitikken er et af de mest sprængfarlige emner, og Thorning risikerer at måtte søge flertal med Venstre og Konservative udenom en rasende Margrethe Vestager.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x