20
sep
Seneste opdatering: 21/9-11 kl. 0018
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er på høy tid å lage humor av aspekter ved 22. juli-hendelsene, mener norske komikere, men det krever fingerspitzengefühl. Programmet Trygdekontoret på NRK gjør det i kveld med sin karikatur av bloggeren «Fjordman». Trygdekontorets nye påstandsleverandør har fått navnet Heine Fjordland, en multihandicappet høyreorientert blogger, og er ifølge Seltzer bosatt i et behandlingshjem i velferdsstatens øverste parnass. Vedkommende er til forveksling lik bloggeren «Fjordman», alias Peder Jensen, som terrorsiktede Anders Behring Breivik har sitert en rekke ganger i sitt såkalte manifest. Mener humoren kan endre fokus etter 22. juli

Selvom det egentlige problem ikke er, at NRK gør grin med Fjordman, tænker man sig alligevel det ikke særlig tænkte eksempel, at 22 juli havde været et muslimsk terrorangreb. Ville terroristens “inspirator” optræde i public service som langskægget nazist og invalid i satire under to måneder efter? Nej, så kry ville de aldrig være. Om det virkelig “er på høje tid at gøre grin med 22 juli-hændelserne”, er en smagssag man nok diskutere selv udenfor Norge. Det er ikke min smag. Det er knap to måneder siden den værste tragedie i nyere norsk historie. “På høje tid?” “”Vær pjat – og du skal se, alle vanskeligheder forsvinder. Du ender som klovn på public service.”

Nu er Hanne Vibeke Holst ikke pjat, ikke med vilje i al fald. Jeg klager normalt ikke til nogen, men jeg klagede til DR over at de sendte hendes socialdemokratiske propaganda Dronningeofret aftenen før det danske valg. Jeg fik et venligt svar, der blandt andet lød:

Vi gør alt for i vores valgprogrammer og debatprogrammer ikke at være partiske. I disse tilfælde er der tale om fiktion – en svenske TV serier efter et dansk bogforlæg og ikke et politikerportræt el. lign. Hvis man leder kan man måske også finde politisk betonede figurer i andre af de udenlandske film eller serier der vises på de danske kanaler og om en aldrende svensk statsministerkandidat med altzheimer er det der får vælgerne til at stemme anderledes er vist ikke særlig sandsynligt.

Nu så jeg under stor pine et afsnit af den filmatiserede, socialdemokratiske damebladsnovelle Dronningeofret på laptoppen i går. Var dette ikke en karrikatur af Jimmie Åkesson, de kunne aflæse helt nede fra bagerste række ? ER dette ikke en tyk karikatur af en svensk nazist i Holsts aftapning? Var dette ikke en araber, der blev banket til døde af svenske nazister, noget der forekommer så sjældent, at jeg ikke ved hvor mange år vi skal tilbage, for at finde et eksempel? Hvorimod vold den anden vej ses hver eneste ene dag. Senest igår døde endnu en ung, svensk kvinde af den slags vold. Sverigedemokrater overfaldes, om ikke hver dag, så hver uge. Jeg skrev tilbage, at jeg fastholder min kritik af DR´s politiske propaganda pr. stedfortræder H.H.Holst, hvis Sverigesbillede er så skævt, at det ikke bare er propaganda, det er løgnagtigt. Om det nu er bevidst eller ej.

EU tager sindelagskontrollen til nye højder

Man famler efter ord, for hvad skal man sige? Man kan ikke længere være forbavset over noget fra de kanter, men i det mindste gør det de daglige historier om apokalyptiske rædsler ved et eventuelt kollaps af euroen til at bære. Måske endda til at foretrække? (LFPC)

From the EU’s Manual on Hate Speech:

The identification of statements that could be classified as “hate speech” seems all the more difficult because this kind of speech does not necessarily manifest itself through expressions of “hatred” or emotions. “Hate speech” can be concealed in statements which at a first glance may seem to be rational or normal.

Source ; Hate Speech May Seem Rational or Normal

Kongresmand undskylder angivelig “diskrimination” mod muslimer efter 9/11

Det hører med at den demokratiske politiker Mike Quigleys tale blev holdt dagen før 10-året for 9/11. Stedet var en ikkegodkendt uddannelsesinstitution ved navn American Islamic College i Chicago – og som altid ligger det ekstremistiske bagland åbent for enhver der gør den mindste indsats for at researche stifterne:

[…] I posted the following on its opening back in May 2009, when a group of American Muslims led by two jihadist sought to establish the first four-year accredited Islamic college in the United States, calling it a “Muslim Georgetown.”

Advisers to the project have scheduled a June vote to decide whether the proposed Zaytuna College can open in the fall of next year, a major step toward developing the faith in America.

Imam Zaid Shakir and Sheik Hamza Yusuf of California have spent years planning the school, which will offer a liberal arts education and training in Islamic scholarship.

Academic jihad. Another giant leap is galloping sharia in America. Here’s some background information on Sheik Hamza Yusef, from Discover the Networks:

Anti-Semitic and anti-American Islamic scholar

“They [Americans] were ungrateful for the bounties of Allah, and so Allah caused them to taste fear and hunger.” […]

At this same rally, Yusuf lamented that Sheikh Omar Abdel Rahman, the blind Egyptian cleric convicted of masterminding the 1993 World Trade Center bombing as well as unfulfilled plans to destroy various Manhattan bridges and tunnels, had been “unjustly tried” and “condemned against any standards of justice in any legal system.” […]

The other “scholar,” Imam Zaid Shakir, wrote of Israel in July 2006: […]

We should never hope to see the day when, if possessing the requisite firepower, Muslims would visit upon the civilian population of Israel the sort of savage violence we see decimating the innocent civilians of Gaza and Lebanon. […]

Illinois Congressmen Mike “Quisling” Quigley Apologizes to Muslims for 911: “I think it’s appropriate for me to apologize on behalf of this country for discrimination you have faced.”

Quigley må vel nærmest rubriceres som en amerikansk variant af vores radikale: Den velkendte blindhed parret med klæg kristelig tale hvor “faith” er løsenet der kitter det uforenelige sammen, og sammen med “wise man” anslår strenge der ikke er gængse i dansk politik, men som nærmere høres hos Mullah Kjeld Holm og dennes flok (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Seltzer, programleder på NRK3, har vist en karikatur av meg som multihandikappet skribent i rullestol. Jeg går ut ifra at dette i så fall gjør meg til […]

Søren Ferling
Søren Ferling
10 years ago

Jeg smed lidt kommentarer på Aftenposten og det gik forbløffende godt, idet intet blev slettet – indtil en norsk debattør skrev at ‘Fjordman er nazist’ og jeg forklarede ham, hvad der karakteriserer nazistisk politik og hvem, der som følge, er dagens nazister, hvis nogen skal udnævnes til den slags. Begge de indlæg er væk idag. Jeg kunne altså få lov til at pege på de europæiske socialdemokratiers skyld i vrede i store dele af befolkningen, men at fremstille ulandene som nazister gik ikke – eller de to sidste indlæg blev bare slettet, fordi det første var en injurie. Uanset er… Read more »

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Med hensyn til komikere i Norge så har de Fleksnes. Har de andre?
http://www.youtube.com/watch?v=ZrGIhrs3HkI

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Menig 442

Nej 😀 – men han er / var sgu også god.

Hele episoden ( 3 dele )
http://www.youtube.com/watch?v=9sNdzf_U6zE

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Når jeg ser ting som denne ONDE karikatur af Fjordman , er jeg glad for at have valgt Israel som mit alternative fædreland .Ellers kan det godt ske en gang i mellem at man tvivler lidt på visdommen af at have plantet sig selv og familjen midt i melemøsten, feks da min kone var ved at blive ramt af en kazamraket og måtte smide sig på jorden med et af vores børn i armene…
Borgerkrigen begynder at kaste en lang skygge i det høje nord .
Hernede er det ikke os selv som er fjenden.

Balder
10 years ago

Er der nogen der gider at fiske min kommentar Posted: 21 September 2011 – 07:41 op af spamfiltret?

Se i øvrigt mit seneste fund:

Afsløret: Johanne Schmidt-Nielsen SUF frontfigur ved venstreekstremistisk chikane af fredelige demonstranter i Odense i 2001

trackback

[…] 22 september 2011 – Kommentar til Vagn Henning på Snaphanen: […]

Balder
10 years ago

@ Vagn Henning: “Bliver Barroso klynget op i en lygtepæl for de milliarder af andre folks penge han har smidt i det sorte hul som er Grækenlands statsfinanser? Næppe, men man har da lov at håbe… (Dvs. det håber jeg man har lov til, men måske er det hate speech…)” Det sidste er der noget der tyder på, se her: En 15-årig teenager er blevet idømt en betinget fængselsdom for at true Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, via Facebook, skriver politiken.dk. “Fuck Pia K. Du skal dø, din fucking hund”, skrev teenageren i en kommentar. Dansk Folkepartis folketingsgruppe meldte drengen… Read more »

Skåning
Skåning
10 years ago

Det härmed “hate speech” är ett gigantiskt kollektivt intellektuellt haveri.

EH
EH
10 years ago

Det er slet ikke morsomt at være til grin. Slet ikke hvis man tilhører den type komikere , som lever af at gøre grin med andre. Men det er lige nøjagtigt det de er, de fladpandede lemminger. Man kan ikke med troværdigheden i behold fravælge at pege på et tungt samfundsproblem, fordi man er bange for eget skind. Så skal man skifte job. Åh ja de opfører stadig deres små teaternumre for deres café latte segment, men i virkeligheden er satiren stendød. Personligt har jeg kun et skuldertræk til overs for denne video. Ja man kunne faktisk tage sig selv… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Lykkeligvis kollapser EU snart under vægten af samtlige involveredes selvfedme. Og deres skandaløse forvaltning af Stabilitetspagten… Bliver Barroso klynget op i en lygtepæl for de milliarder af andre folks penge han har smidt i det sorte hul som er Grækenlands statsfinanser? Næppe, men man har da lov at håbe… (Dvs. det håber jeg man har lov til, men måske er det hate speech…)

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Och Fjordman var väl kritisk till Invandringen, han är väl ingen Nazist, han är väl Norsk inte tysk ?
Komikern har hittat på många fel, det kanske är det man ska skratta åt, hans okunskap :p

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Skoja om handikappade är det kul ?

Lars H
Lars H
10 years ago

Dronningeofret er ikke virkelighed, men fortæller hvordan virkeligheden er hos en person der går med skyklapper.

Sjovt nok er sådanne virkelighedsbenægtere blandt den kunstneriske elite.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Lars H

Den kunstneriske “elite” er for mig at se udmattet indtil døden. Den har intet godt tilbage at fortælle nogen, men kan nu kun finde ud af at pege fingre af folk der forsvarer nationalstaten og ikke nødvendigvis betragter lort på dåse som kunst.

Årsagen er at det store venstresving fra efterkrigstiden er slidt håbløst ned og er igang med at sove stille ind i multikulturel nihilisme.

Frigørelsesmøllen har kværnet så længe at det nu iblandt disse tåber er blevet progressivt at omfavne islam.

Med andre ord; bunden er nået.

Tid til noget nyt!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Islam må man ikke kritisere , men multihandicappede er fair game? Ak ja, det kræver fingerspidsfølelse at være Anstændig…

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x