21
sep
Seneste opdatering: 21/9-11 kl. 1950
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er SR´s Ring P 1, hun tænker på. Menigmand kan udtrykke sig nogenlunde frit, en skrækkelig uting.Et typisk svensk journalistsynspunkt. Der er intet de foragter mere end “folkets stemme”, og intet de hellere vil, end at fortsætte med at installere uløselige problemer i fred for at blive sagt imod. Typer som Expressens lederskribent “radikalfeministen” Marteus er på vej ud, – alt for langsomt, desværre – og om få år vil svenskerne korse sig over, de lod dem tyrannisere deres liv og give deres land væk.

Målet i Gøteborg var Lars Vilks

I Danmark dømmes det efter terrorparagraffen , – 10 års fængsel og udvisning til Muhudiin Mohamed Geele, – men endnu ikke i Sverige, hvor det kun “förberedelse till mord”.

Enligt uppgifter i tidningen Metro var konstnären Lars Vilks den tilltänkta måltavlan vid konsthallen Röda Sten vid invigningen av konstbiennalen i Göteborg den 11 september. Han skulle mördas med fickkniv.Tidningen Metro skriver att de tagit del av hemligt utredningsmaterial som bekräftar att Vilks var måltavlan. Åklagaren vill inte kommentera uppgifterna, men tidningen skriver att Vilks skulle mördas med en fickkniv på Röda Sten.

En av de häktade männen letade efter Vilks – som aviserat på sin blogg att han skulle besöka biennalen, men han dök inte upp på öppningsdagen.På natten, den 11 september, utrymdes konsthallen Röda Sten av Göteborgspolisen. Fyra personer greps misstänkta för terrorbrott. Tre av männen i 25-årsåldern sitter fortfarande häktade. Rubriceringen har ändrats till “förberedelse till mord”.Lars Vilks: ”Jag är ett utvalt objekt”, ”Vilks skulle mördas med fickkniv”, Vilks sägs varit terrormålet Metro: Männen var ute efter Lars Vilks.Nytt anslag mot ytringsfriheten.

Tunesere brænder Lampedusa-center ned. Borgmester: “Vi er i krig”

The Centre for identification and expulsion (CIE) of immigrants from the small Italian island of Lampedusa was destroyed Tuesday by a fire during protests by a group of undocumented Tunisians against the direct repatriation to their country of being trafficked.

“The Centre is completely devastated and all burning.” It no longer exists and it cannot accept any immigrant. Lampedusa has no site. It is time that government intervention after both inertia. “Everyone had warned of what could happen and finally happened,” said the Mayor of the island. A fire caused by Tunisians destroys the Centre for immigrants in Lampedusa

“We’re at war, people have decided to take justice into their own hands.”

Migrants clashed with police and residents on the tiny Italian island of Lampedusa on Wednesday, prompting Italy to announce they all would be transferred and repatriated within 48 hours.

Television footage showed riot police wielding clubs and beating the migrants as they jumped from a balcony near the island’s commercial port. The clashes came a day after migrants set their overcrowded holding center on fire to protest Italy’s policy of forced repatriations.The clashes left several people injured, the reports said.Lampedusa’s mayor Bernardino De Rubeis denounced the government for abandoning the island to cope with the chaos alone, calling the migrants “delinquents” and insisting the island wouldn’t accept one more.He said he kept a baseball bat in his office for protection. “I must defend myself,” he was quoted as saying by ANSA. “We’re at war, people have decided to take justice into their own hands.”Italian police, migrants clash in asylum dispute.

De liberale ved man hvor man har: “The human rights act is here to stay”

Nick Clegg today vowed that the human rights act was here to stay during an impassioned speech to the Liberal Democrat party conference. […]

Mr Clegg also used his speech to warn Conservative MPs that he would remain bullish on the human rights act.

‘Let me say something really clear about the Human Rights Act,’ he said. ‘In fact I’ll do it in words of one syllable: It is here to stay.’ […] The human rights act is here to stay: Clegg’s bullish conference speech as he fights to reunite his party

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensA
JensA
10 years ago

Damen var Expressen må ønske sig danske tilstand, hvis hun havde hørt dagens (21.sep.) indslag om “højreekstremistiske” bevægelse i Europa i DR’s Orientering på P1. Kan podcastes her:
ht tp://www.dr.dk/P1/orientering/Podcast/
Indslaget begynder ca. 15 min. inde i udsendelsen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Stilen virker underligt bekendt, ikke sandt?

http://www.bt.dk/politik/unge-raser-over-facebook-dom-paa-dfs-fanside

Dommen over den 15-årige dreng, der fremsatte en facebook-trussel mod Pia Kjærsgaard har startet en endnu værre tråd på partiets facebook-fanside.

– Fuck Pia K. hun skal fandme dø ik kun en hund men også et svin [!!!!!] det samme gælder alle andre parti medlemmer det er hvad jeg synes, lyder det fra en af de unge på DF’s fanside.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Tom Jensen giver Carsten Jensen tørt på i Berlingeren –
det var sgu på tide at den selvbestaltede meningspave fik en over nakken.

http://tomjensen.blogs.berlingske.dk/2011/09/19/det-er-dig-der-er-blevet-radikaliseret-carsten-jensen/

Det er dig, der er blevet radikaliseret, Carsten Jensen

Johannes Brahe
Johannes Brahe
10 years ago

Marteus är en sann antidemokrat. “Fel att prata om ämnet”. Själv pratar hon jämnt om ämnet men hon vill göra det på sina egna villkor endast.

Påståendet att hon “gör sig i ordning på morgonen” måste också vara en grov överdrift.

Prudentius
10 years ago

“all would be transferred and repatriated within 48 hours.”

Det burde være standardprocedure!

I samme åndedræt som vi siger goddag og velkommen til Mellemøstens og Afrikas tusindtallige elendige, vinker vi farvel til en samfundsorden det har taget mange og blodige århundreder at opbygge.

Det er en transaktion vi ikke har ret eller råd til foretage.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“I samme åndedrag” skal der stå.

Ligesom der skal et “at” foran “foretage”.

😉

16830911
16830911
10 years ago

Marteus är en odemokratisk figur. Hon litar inte på folket. Vem ska ha rätt att censurera?

Olav
Olav
10 years ago

Marteus bruker uttrykket “vi”; om dem som ikke bør tillåta folk å ta opp saker som innvandring i dette programmet.
Hvem er “vi”, og hvor mange utgjør disse i den svenske befolkningen?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Herregud för att vakna upp i sin säng efter en runda i byn och se Marteus flyta ut i sänglandskapet…
Då har man gjort bort sig på allvar 😉

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Idag avslöjades bomben i Sverige. Hur Svenska politiker som har slutat med politiken, får en massa pengar utan att behöva söka nytt jobb eller något, medans sjuka Svenskar blev av med sin ersättning, läs mer om det här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/09/21/politiker-myglar-med-sin-egna-ersattning/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

So ein Ding müssen Wir auch haben, DDR 😀 Somalisk radio-quiz for børn: Vind en Ak-47 Håndgranater i trøstpræmie http://www.bt.dk/udland/somalisk-radio-quiz-for-boern-vind-en-ak-47 Tirsdag den 20. september 2011 Den går næppe ret mange steder. Radiostation i Somalia giver våben til børn, der har vundet konkurrence. Førstepræmien var en Ak-47-riffel og kontanter svarende til godt 3800 kroner. Andenpræmien en AK-47 og lidt over 2700 kroner. Tredjepræmien to håndgranater og 2200 kroner … ————————————————————————————————– Det var en konkurrence, som radiostationen Andulus [ !!! – Andalus? altså det muslimske Spanien? ] afholdt. Stationen drives af den islamiske gruppe al-Shabaab. [!!!] Konkurrencen foregik under Ramadanen [!!!] i… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er da hensynsfuldt. Jeg tror Somalia er et meget farligt sted at vokse op, så det er dejligt at se at nogen tænker på børnene og giver dem midlerne til at forsvare sig mod overgreb.

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Det er da også lidt af en bommert at drive et center med så specifikt et formål! Myndighederne på Lampedusa kunne med fordel have ladet sig inspirere af aktiemarkedet og “hedget”. (Det er en måde at begrænse sårbarheden i sine investeringer ved at placere dem i konkurrerende markeder (f.eks. Våben og Blomster). Hvis bunden skulle gå ud af det ene marked (hvilket ikke er sandsynligt men heller ikke utænkeligt) vil det andet marked under normale omstændigheder stige, så man trods alt kommer ud af ulykken med skindet på næsen.) På Lampedusa kunne de f.eks have lagt administrationen af diverse sociale… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
10 years ago

Selvfølgelig !! Enten bøjer vi os for barbarenes krav om at få adgang til og overtage vores lande, eller også må vi tage følgerne, for de vil under ingen omstændigheder acceptere et afslag.

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Jeg tror nok de ville acceptere afslaget hvis det blev kommunikeret tilstrækkelig klart. Men sålænge immigranterne tror de har en reel chance, så tager de naturligvis ikke bare hjem. (Hvad det så end vil sige. Jeg vil gætte på at mange af dem end ikke har noget hjem at tage tilbage til – i hvert fald ikke længere.) Så jeg kan sagtens forstå deres opførsel, og det er da kun naturligt at de søger den letteste vej til en bekvem tilværelse. (Vores idealer om god opførsel er jo netop vores og ikke deres.) For dem står valget mellem en tilværelse… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x