22
sep
Seneste opdatering: 23/9-11 kl. 0027
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ord Vilks har hørt nogle gange. Forleden var det en kunstskole i Värmland, der måtte melde forfald “af hensyn til elevernes sikkerhed.” Ytringsfriheden og den kunstneriske frihed støtter alle, men kun når det er risikofrit. Når der kan er en prislap på, er der næppe mange nok tilbage, til at opretholde dem. Og da slet ikke blandt kunstverdenens gratister og vernissagegæster, der snylter på den frihed, andre har skabt for dem. (klik. foto f. helskærm)

I går kunde Metro avslöja att det var konstnären Lars Vilks som var måltavlan vid konstbiennalen, i alla fall enligt de brottsmisstankar som åklagaren fört fram. Nu stoppar Bokmässan Vilks från att komma.Det var i morgon som Axess skulle ha en intervju med Lars Vilks om samtidskonst i sin monter på mässan. Nu har de ställt in den programpunkten. Anledningen är att mässledningen inte vill ha Vilks på plats. – Personer som besöker mässan kan bli oroliga, alla ska kunna känna sig lugna, säger Birgitta Jacobsson Ekblom, kommunikationschef på Bokmässan i Göteborg. Bokmässan: Vilks är inte välkommen.

Lars Vilks ironiserer over drabsplaner

“Som det nu tycks framgå var konstnär Vilks målet för islamisterna på Röda Sten. Händelsen som med all sannolikhet är unik i biennalernas historia kunde uppfylla högt ställda krav på närvaro, autenticitet och innerlighet. Även samtidskonstens längtan efter verklighet kom inte på skam.” (Sort Sonofon)

Ingen Vilks på bogmesse: En skræmmende aflysning

Anders Heger er formand for Norsk PEN: “Et nederlag for det civile samfund.” – Generalsekretær for Norsk Presseforbund Per Edgar Kokkvold: ”Det, som er sket i Göteborg, viser igen, at der i praksis ikke længere eksisterer kunstnerisk frihed og ytringsfrihed for de, som gør nar af islamister.” – Katrine Winkel Holm,næstformand i Trykkefrihedsselskabet og redaktør af Trykkefrihedsselskabets internettidsskrift Sappho: “Bogmessens ledelse kommer til at gøre ligesom de norske myndigheder, der i sidste uge sendte Westergaard ud af landet pga. en terrortrussel.De begynder at se på Muhammedtegnerne med islamiske øjne: De er problemet. De er farlige. De skal aflyses.” – Johan Lundberg fra forlaget Axess: “Det er tragisk, at det ikke lader sig gøre at gennemføre en diskussion om kunst med udgangspunkt i de to bøger, som henholdsvis jeg og Lars Vilks har udgivet op til bogmessen.” Af Helle Merete Brix og Uwe Max Jensen, HRS

Virkeligheden efterligner kunsten: Byrådsmedlem i San Juan Capistrano, Californien, kalder sin hund Muhammad: Reeve Explains ‘Muhammad’ as Dog’s Name

Tyske byer: Hvert andet barn fra en indvandrerfamilie

Næsten halvdelen af alle storbybørn i Tyskland, bor i familier med indvandrerbaggrund. I de 14 største byer har omkring 46 procent af alle børn og unge mindst en forælder, med udenlandske rødder. I hele Tyskland er det 31 procent. Det beretter det statistiske kontor i Wiesbaden på baggrund af en husstandsundersøgelse og en mikro folketælling for året 2010.

Omkring 46 procent af de mindreårige i store byer med mere end en halv million mennesker, kommer fra familier med udenlandske rødder. Disse omfatter 14 byer som Berlin, Hamburg og München, Frankfurt, Bremen, Leipzig og Nürnberg.

I de store byer med 100.000 til 200.000 indbyggere – som f.eks. Offenbach, Saarbrücken og Würzburg – er det omtrent lige så mange. Lidt mindre er andelen af ​​indvandrerbørn i byer med 200.000 til 500.000 indbyggere, såsom Bonn, Magdeburg og Mannheim. Der er andelen 41 procent.Men forskellen er stor sammenlignet med byer på landet: I samfund med under 5.000 indbyggere, er kun 13 procent af børn og unge fra migrationsfamilier. I byer med 50.000 til 100.000 indbyggere, er tallet 36,5 procent. Familier har indvandrerbaggrund, hvis den ene forælder har et udenlandsk statsborgerskab, eller har fået en tysk pas ved naturalisation.14 größte deutsche Städte: Jedes zweite Kind aus Migrationsfamilie. (Snaphanens oversættelse)

Om de enorme problemer med blandt andet vold, dette medfører i tyske skoler, kan man læse en lærer skrive om: Tagesspiegel-Leser Dr. Klaus-D. Paatzsch: Wie kann Integration gelingen?

Islam: Hvorfor det ikke kan blive ved på denne måde

Ønsketænkning er en konstant faldgrube når man prøver at se enden på de problemer der aldrig formuleres klart i mainstreammedierne: Hvornår kan Kurt Westergaard, Geert Wilders og Ayaan Hirsi Ali gå frit på gaden igen? Hvornår skal brandbiler ikke have politieskorte i ghettoer længere? Hvornår kan man trygt slække på sikkerhedskontrollen i lufthavnene? Hvornår mødes vi ikke med flere krav om særlige hensyn til formørket religion, og hvornår behøver vi ikke længere debattere stening og kvindeindpakning i vores egne lande? Osv.

Mange af forsøgene på at besvare spørgsmål om det lange perspektiv handler om fremskrivning af tendenser (demografiske, økonomiske og kulturelle/politiske, f. eks.) og analogier med historisk empiri (Libanon, Indien, Tyrkiet, Jugoslavien f. eks.). Selv med stærke facts om styrkeforhold i vores favør er det selvfølgelig umuligt at konkludere noget om udfaldet af de fremtidsscenarier som skribenter som El Inglés, Fjordman og Paul Weston har opstillet på Gates of Vienna, så meget desto mindre fordi der er den lille joker i spillet der hedder kulturelt selvhad. Selv om vi kan vinde er det ikke sikkert at tilstrækkeligt mange ønsker dette.

Meget ville dog vindes for sjælefreden hvis man som et minimum kunne fastslå at den nuværende situation umuligt kan fortsætte: De selvhadende velfærds- og rettighedsstaters ‘Ponzi scheme‘, eller pyramidespil, der lige nu udgør en magnet der tiltrækker problemer, har som alle den slags fantasterier en indbygget afslutning. Et af de mest fascinerende bud på hvorfor islam er cruising for a bruising der vil ende i en absolut umisforståelig afslutning på totalitære ambitioner er Richard Fernandez’ essay The three conjectures fra 2003: Kombinationen af islamiske atomvåben og islams natur vil garantere en eskalation der kun kan ende med islams udslettelse – på det sted hvor den startede, og er allermest sårbar.

Gates of Viennas skarpe kommentarskriver Zenster har parallelt hertil fremsat en række bud på lignende indbygget dynamik i den nuværende situation der vil ende i islams absolutte ugunst. “When Will it End?” og “Why will it end?” er de to første af tre indlæg.

When Will it End?

Short answer ― It will end when the tipping point is reached.

This tipping point can be defined as follows:

When living with Islam becomes more trouble than living without Islam. […]

Islamic terrorism will end. It is both unsustainable and an intolerable burden upon the civilized world. Ending it is a matter of obtaining sufficient political willpower and an educated electorate that will no longer put up with ineffectual Politically Correct politicians who continue to ignore, obfuscate or simply deny the need to eliminate such a monstrous drag on global progress. […] Zenster: When will it end?

Why Will it End?

Short answer ― Islam has “unhappy ending” written all over it. […]

As Winston Churchill noted about Islam, “No stronger retrograde force exists in the world.” This is why it is foredoomed to failure. Islam’s obsession with, and glorification of, death is just one signifier among many that herald its eventual demise.

Finally, Islam is assembling too many enemies too fast to where they cannot be expected to keep pursuing their own petty quarrels instead of addressing the overarching threat of jihad. The complete and total inability of Islam to coexist with any legitimate faith or other culture presages a day when its numerous victims will band together in pursuit of an ultimate victory.

That is why it will end. Zenster: “Why will it end?”

Vi venter nu på det sidste kapitel, “How will it end?” (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svenssonsfunderingar
10 years ago

Nyhet i Sverige, rykten går att Reinfeldt ska avgå 2013 , läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/09/22/rykten-gar-att-reinfeldt-ska-avga-2013/

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Godt nyt fra Frankrig: “Kvinder dømmes for at bryde burkaforbud”

Torsdag den 22. september 2011, 14:09
Opdateret: 14:18

http://www.bt.dk/udland/kvinder-doemmes-for-at-bryde-burkaforbud

En fransk domstol udsteder for første gang bøder for at bryde forbuddet mod at bære burka.

For første gang har en fransk domstol udstedt bøder for at overtræde forbuddet mod burkaer i det offentlige rum. På anklagebænken torsdag var to kvinder, der havde båret den heldækkende niqab.

PK
PK
10 years ago

Manu , radikal ødelægger, på tv giver han udtryk for sit ønske om
åbne danske grænser.
Hvorfor skulle han ikke det? Hvad rager Danmark og danskerne denne fremmede?
Og han sidder nu i folketinget, hvor ødelæggelse af vores land nu skal op i højere gear…

JensH
JensH
10 years ago

OT Så prøver Manu Sareen fra Det Radikale Venstre at få indført et sharia-råd ad bagdøren. Selvfølgelig i en ‘god sags tjeneste’. Det viser sig, at herboende imamer ikke vil anerkende en lovfomlig dansk skilsmisse, og derfor bliver fraskilte etnikse kvinder ‘ustødt’. manu Sareens løsning: “Vi kan sætte flere hjælpeforanstaltninger for fraskilte i gang på krisecentrene. Desuden kan det også være en løsning, at fornuftige imamer hjælper kvinderne. For eksempel ved at oprette et råd, hvor kvinderne kan henvende sig og få løst deres skilsmisseproblemer,” siger han” http://jp.dk/indland/article2554130.ece Så er det jeg spørger: Hvad fanden vedkommer det det Danske samfund… Read more »

li
li
10 years ago
Reply to  JensH

Nu mangler vi bare at den “fornuftige” taqiyya muhammedaner manu sareen bare vil nævne én, bare én fornuftig imam ved navn nævnelse, jeg har endnu ikke set eller især hørt på nogen som helst imamer, som man tilnærmelsesvis ville kunne betegne som fornuftig.

Er der overhoved noget som helst fornuftigt ved idiotien islam?

Prudentius
10 years ago
Reply to  li

Manu er hindu (ihvertfald af baggrund).

En hindu der intet ved (eller bare lader som om?) om islams historie i Indien, hvor millioner er blevet myrdet, fordrevet, sultet og bortført som slaver under en skånselsløs jihad, der stadig er igang den dag i dag.

Uvidenhed om og/eller foragt for historien synes at være multikulturalisternes varemærke!

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Og tvangskonverteret.

Bør det tilføjes.

hansL
hansL
10 years ago

Jeg tror du mener Frankfurterskolen? http://da.wikipedia.org/wiki/Frankfurterskolen

Hvis du f.eks kigger på RUC akademiske grundlag http://da.wikipedia.org/wiki/Roskilde_Universitet#Det_politiske_RUC
så vil du se, er de fleste af frankfurterskolens teoritikkere grundlaget for RUC .

hvis du tror der ikke bliver undervist efter frankfurterskolens teorier så skal du nok se hvilke lærer krafter som har været ansat på RUC siden 70 erne.

Marxismen og dermed den politiske korrekthed har også gode kår på andre uddannelsesinstitutioner, såsom danmarks pædagogiske universitet http://www.socialister.dk/avis/visartikel.asp?art=22518

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  hansL

Jeg tror du har ret og takker for korrigeringen.
Jeg er ikke velbevandret udi venstreorienterede fantasier og såkaldt forskning, som har sin egen selvforståelse, uden den faldt det hele vel sammen.
Vil prøve at kigge lidt på bavlet.

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago

“Kulturelt selvhad” er et underligt begreb? Hvem har opfundet det begreb, som synes noget underligt og uden bund i virkeligheden? Hvad der snarere er sket, er en indoktrinering og stadig brug af vist kommunistisk tankegang, termer og filosofi i uddannelsesystemet, som nu er endt som den “korrekte” opfattelse af historie og samfund. Jeg er ikke bevandret i de forskellige venstreorienterede retninger, men det er vist noget fra den såkaldte Wienerskole. Hvorfor skal statsledere undskylde for dit og dat, som er sket hundreder år før? Hvorfor skal de vestlige samfund føle sig skyldige for at have haft og stadig have en… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x