24
sep
Seneste opdatering: 25/9-11 kl. 0104
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fransk presse skrev at kun 200 trodsede forbuddet mod gadebønner fredag: Muslims defy outdoor prayer ban in France.

En læser sendte os denne skræmmende video fra i fredags ​​fra ​​La Goutte d’Or i det centrale Paris. Man ser Hamas-militante tilskynde unge muslimer til at gøre opstand i deres kvarterer og gribe til våben mod Frankrig. Man hører dem råbe “dræb jøderne.” Man ser dette i hjertet af Paris, man ser at virkeligheden går langt videre, end det medierne har fortalt. Det var mange flere end to hundrede muslimer, der trodsede Claude Gueant og den franske stats forbud mod bønner i gaderne denne fredag​​ den 16. september. Dette er opfordringer til borgerkrig og hellig krig, som ustraffet fremføres af religiøse fanatikere, der ikke skjuler deres had til Frankrig, deres anti-semitisme eller deres erobrerdrømme. Dette sker i Frankrig, midt i Paris i 2011. Vil indenrigsministeren tolerere lignende scener de kommende fredage? Vidéo rue Myrha, lors de la prière interdite : Guerre à la France, mort aux Juifs ! (Snaphanens oversættelse)

Sverige beskytter sine gamle Stasi-spioner

Den flittigste rapportører – det er lidt vanskeligt, at kalde dem landsforæddere med det venskabelige forhold deres politiske foresatte havde til kommunistblokken, – var ikke overraskende svenske journalister. Det er et erhverv med en stor andel af udøvere, der hele tiden producerer nye grunde til at foragte det. De svenske har øvelsen i at krybe – først for nazismen, så for kommunismen og nu for islam. I min mere nøjsomme barndom, fik drenge læderlapper på knæene, så dyre bukser kunne holde dobbelt så længe. Når man begyndte at cykle, fik man dem også i rumpetten- “numsen” på ny-dansk. De lapper burde indgå i en kommende journalistuniform.

I Sverige är uppgifterna om vilka svenskar som samarbetade med Stasi hemligstämplade. I Stasi-arkivet i Berlin är samma uppgifter tillgängliga för alla som är intresserade. – “Stasi-arkiven här i Berlin är tillgängliga för svenska forskare och journalister som vill,” säger Günter Bormann, Stasi-arkivets chef i Berlin. [..]

I dagarna kom forskaren Birgitta Almgrens nya bok ”Inte bara spioner” ut i Sverige. Boken har skapat debatt, inte minst för att Birgitta Almgren först har fått tillgång till de svenska Stasi-arkiven, men därefter hotats med fängelse om hon avslöjar de svenska namnen på Stasi-listan. Den svenska hållningen förvånar tyska forskare på Stasi-arkiven. “Att hemlighålla läsning på det sätt som Sverige gör är ett beteende som kännetecknar diktaturer,” menar Helmut Müller-Enbergs på Stasi-arkivet, som har studerat vilka informatörer och agenter Stasi hade i Sverige under det kalla kriget.”Det är ofattbart att en demokrati kan handla så!” [..]

Birgitta Almgren beskriver hur Sverige blev ”ett tyngdpunktsland” under kalla kriget, en brygga och buffertstat mellan öst och väst. Det gällde att sprida en positiv syn på socialism, identifiera fientligt-negativa personer och genom opinionsspridning och inflytelseagenter förhindra Sveriges integration i västs försvarssystem. Almgren konstaterar att från inget annat nordiskt land kom så många Stasirapporter. [..]

Christian Halbrock beskriver varför svenska politiker såg mellan fingrarna på det östtyska spionaget i Sverige. “Svenska politiker hade en bild av DDR:s samhällssystem som var ganska positiv. Därför var man inte så intresserade av att gripa dessa spioner,” menar han.Chefen för Stasi-arkivet i Berlin: Svenska journalister och forskare är välkomna hit!

Antisemitisk vinkel i NRKs smæderi af Fjordman?

Det er ren spekulation, men det er ikke for langt ude (LFPC).

The choice of a first name for the pathetic ‘Fjordland’ character wasn’t immediately obvious, so I asked our German translator why he thought the ‘comedy’ writers team chose that first name. Why Heine? Isn’t that German?

Oh, wait. He’s in his Nazi uniform in the screen cap.

JLH’s answer to my question actually crossed in our emails. In other words, he’d been thinking of the same thing. So he said:

I think I see the “logic” of the first name, Heine. The character is not only misogynistic, Nazi and paraplegic–he is also a closet Jew.

Heinrich Heine was the great 19th century poet who was exiled from his home by the authorities of various German states who found him to be undesirable and revolutionary. What better way to evoke contempt in their little quisling hearts than to combine a woman-hater, cripple and Jew and call them all “Nazi”?

Dymphna: Mixing Beauty and Filth: It’s Complicated and Creepy

Michael Coren: “Vi får tonsvis af emails fra Sverige”

Når man ser afsendernavnet på den første indsender, er det måske godt det samme for ham og hans canadiske publikum, at de ikke forstår svensk…..

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
10 years ago

Hvis muslimer griber til våben i Frankrig, så griber de til våben andre steder i Europa. Det plejer sådan noget jo at udvikle sig til, de lader sig inspirere. Egentlig det, der altid irriterer mig mest ved MSM, nemlig at de ikke ser det store billede, at ting gentager sig i de forskellige lande, der er så at sige mønstre. Der er ikke bare integrationsproblemer i Danmark, der er de samme problemer over hele Europa. Danskerne er nok generelt for svage til at løse noget som helst, ved ikke med franskmænd, men tror det er som med os, og det… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Frank P

Det er forhåbentligt ikke Danmark du har i tankerne !

Skulle det ske her ville vi være på spanden, idet hovedparten af os ikke har våben hjemme – det er jo forbudt.

Men måske skulle vi begynde at overveje, at en sådan situation kunne opstå og spekulere lidt over hvordan vi hver især skal løse vores ….øh..mangel-problem !

Frank P
Frank P
10 years ago

Hvad gør man når de griber til våben? Når politiet intet kan eller vil gøre, militæret er sparet bort og der kort sagt er fri adgang, når Libyiske scener med ran og kaos spreder sig? Vil politikerne så acceptere, at man som privatperson griber til våben, hvis man vil beskytte sin familie?

Tim
Tim
10 years ago

Hvorfor gør Frankrig ikke noget ved det? Er det aburd at opføre mulimgrænser i Europa? Fx den muslimske population skal være under 2 pct overalt

Svenssonsfunderingar
10 years ago

Sverige har ju varit milda mot brottslingar, nu även mot Spioner, någon som är förvånad ?

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Jeg synes bestem ikke det er spekulation eller langt ude, at se på det navn en karakter har.

Det er snarer reglen end undtagelsen, at det navn en forfatter given en figur, skal understøtte den pointe forfatteren ønsker skal bide sig fast. Faktisk kan jeg ikke komme på noget jeg har læst, hvor det ikke har været tilfældet.

Durotrigan
10 years ago

Det er deprimerende at se, at de franske myndigheder hovedsagelig har gjort noget for at stoppe denne krænkelse af forbuddet. Morevoer, dette mønster af ignorerer sysler ved muslimer er naturligvis ikke begrænset til Frankrig. Tidligere på ugen, angrebet muslimer deres kolleger katolske elever efter et argument (“debat”) i en RE klasse på St Bedas School i Bradford. Mursten blev kastet på tre busser tager de katolske børn hjem. Det skal have været forfærdende: http://durotrigan.blogspot.com/2011/09/muslim-catholic-conflict-hits-st-bedes.html

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Hjælp søges! 😉

Hvad er det den service hedder, hvor man kan se ældre versioner
af internetsider – fx. webaviser?

Der var noget, jeg glemte at se for et par dage siden, og nu kan jeg
bare ikke finde den side nogle steder.

På forhånd tak.
H.

LFPC
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Archive.org?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  LFPC

Ja, tak – noget i den stil.

Desværre har de ikke den pågældende avis (Berlingske) for den dato.

Plejer I ikke også at henvise til en anden “cache” service her?
( en der tager aftryk af sider med passende mellemrum )

LFPC
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Du tænker nok her på Googles cache. Links til den findes sammen med de direkte links i søgninger her. Det er her man undertiden kan finde tidligere versioner af f. eks. en avisartikel der er blevet PK-redigeret. Forskellen fra archive.org er dog at cachen jævnligt opdateres, så denne mulighed for at afsløre ting forsvinder ret hurtigt (så vidt jeg har forstået det).

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det var nok den – ok, mange tak 😉

Santor
Santor
10 years ago

Hverdags muslimer er beundringsværdig omstillingsparate. Vi så det med tegningerne og nu med det franske forbud mod burka og udendørs bede”rum”.

Vold er stort set altid deres svar på ethvert krav eller påbud.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x