26
sep
Seneste opdatering: 26/9-11 kl. 2151
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Polis kallades till adressen klockan 14.19 efter larm om ett bråk. Väl på plats visade det sig att ett flertal personer bråkade och att en person var nedslagen med ett tillhygge. När polisen försöker ingripa blir situationen hotfull. Enligt polisen uppstår en nödvärnssituation och polisen skjuter skarpt. Mannen skadades i benet och fördes till sjukhus med ambulans. Ytterligare en person uppges vara skadad. Enligt obekräftade uppgifter ska bråket handla om en familjefejd. Sammanlagt har polisen skjutit tre-fyra skott, säger en person på plats. Man skjuten på von Rosens väg, Polis sköt en person efter bråk i Malmö. Polisen sköt man i Rosengård.

Det er ikke nyt, at Malmø politi må skyde i Rosengård. Det er nyt at de skyder flere gange og rammer. Bemærk deres kampudrustning på fotos på det første link. Man ser også på videoen, at politiet er bevæbnet med maskinpistoler. Det er ikke hele den svenske hær, der er i Nordafghanistan og skabe demokrati og jämställdhet. En spøgefugl – den særlige sorte, svenske art – skriver: “لتراجع! التراجع! وإلا سوف ألتقط! = Backa! Backa! Annars skjuter jag! Missade dom den frasen i afp (arabiska-för-poliser)?”

Kardinal Ratzinger (paven): “Europas langsomme indvandringsselvmord”

An upcoming autobiography from press baron Conrad Black reveals that Pope Benedict lamented the ‘slow suicide of Europe’ because of Muslim immigration. Buried away on page 48 of the former press proprietor Conrad Black’s superb, soon-to-be-published autobiography, A Matter of Principle, is the answer to a burning question that very many people have been asking for several years: What does the pope really think about Islamic immigration into Europe?

… Lord Black’s authoritative and highly readable new memoir (full disclosure: I’m a dedicatee) reveals that at a small dinner party given at the home of Cardinal Gerald Emmett Carter, the then–cardinal archbishop of Toronto, in 1990, the then-cardinal Joseph Ratzinger—now Pope Benedict—”lamented ‘the slow suicide of Europe:’ its population was aging and shrinking, and the unborn were being partly replaced by unassimilable immigrants. He thought that Europe would awake from its torpor, but that there were difficult days head.”

… thanks to Lord Black’s fascinating book we now know what the pope really thinks, and indeed thought back in 1990, even before the last two decades of mass immigration into Europe from African and Middle Eastern Muslim countries. For the phrase “unassimilable immigrants” cannot refer to anyone else, because there was no large-scale immigration into Europe at that time from any other peoples who fit that description. The Pope vs. Muslims. (h/t: Pope Spoke of ‘Slow Suicide of Europe Through Muslim Immigration’)

Artikelforfatteren spørger med en vis ret: “Where was the Vatican during the controversies over the Danish cartoons, for example, or the fatwa against Ayaan Hirsi Ali, or the Swiss minarets issue or the French hijab debate, let alone over the multifarious moral and ethical aspects of the global war on terror?” I hans tale fra Tyskland fra den 23 september i år, er det også politikeren, paven og diplomaten, der taler, ikke kardinalen: Pope Benedict Addresses the Muslims of Germany. – Der Spiegel har baggrundartikler om pavebesøget, der kaldes en ny kulturkamp, som den yderste venstrefløj lancerer under slagordene “Mod kirke, stat og kapital.” Papst-Besuch in Deutschland.

Koptisk exodus fra egyptiske plageånder

Hvis udvandringen som hævdet her ikke nødvendigvis har med systemskiftet at gøre, bekræfter det jo blot de generelt utålelige kår som kopterne lever under. Og så bliver spørgsmålet om nogen kan forestille sig at revolutionen ligefrem vil kunne vende denne tendens, eller blot gøre situationen endnu værre (LFPC).

Nearly 93,000 Coptic Christians have left Egypt since 19 March, a report by an Egypt-based Coptic NGO has said.

The number may increase to 250,000 by the end of 2011, according to Naguib Gabriel, the head of the Egyptian Federation of Human Rights, which released the report. […]

Gabriel attributed the Coptic emigration to hardline Salafi groups seeking to apply Islamic law, deny Copts senior government posts, and reduce incoming tourism. He also blamed attacks on Coptic churches and the government’s failure to bring attackers to justice.

Coptic author Kamal Zakher said the numbers in the report were exaggerated, but that concern over Coptic immigration is justifiable.

Migration procedures take up to a year to complete, so it is illogical to say the January revolution caused the Copts to leave the country, Zakher said. […] NGO report: 93,000 Copts left Egypt since March

UK: En pandemi af slyngelrettigheder

Irske “travellers” kan ikke smides ud fra ulovligt besat grund: Now travellers win yet another reprieve from Dale Farm eviction as judge rules council cannot throw them out

Pædofil voldtægtsmands krav om toilet i cellen kan betyde millionudgifter i landets fængsler: The child rapist whose claim that ‘slopping out’ is a breach of human rights could cost taxpayer hundreds of millions

Kørsel fra celle til retssal – nu også en menneskeret: Prison van driven 96 miles to take defendant 60 YARDS to court as ‘walking will infringe his human rights’

Terrorist løsladt langt før tid, men kan ikke udvises:Terrorist we can’t kick out: Released after half his sentence but still ‘a risk to the public’… the suicide bomb fanatic who’s free to stay – thanks to his human rights

Dog ikke for homofober – så er der Berufsverbot (LFPC): Marriage counsellor sacked for refusing to give sex therapy to gay couples takes case to European court

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Der er vel flere årsager til kvinder får abort, så som voldtægt, sygdom hos moderen eller fosteret, manglende evner hos moderen til at tage sig af barnet osv.. Men når sunde, raske kvinder der er mentalt velforvarede kræver en abort er det sågu for galt ! Og når folk stiller for at få abort fordi kønnet på fosteret er “forkert”….altså ! Måske samfundet HAR været for velvillige hvad abort angår ? Præventionen er forlængst opfundet – det samme er afholdenheden. Ingen unge osv. har en guddommelig ret til at bolle, når ånden falder over dem – og bagefter stiller for… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Vivi vi bliver sgu simpelthen nød til at antage, at når folk får en abort har de en god grund til det. Ellers ryger vi direkte ind i et minefelt. At der har været en masse eksempler på uansvarlighed må vi jo tage en debat om, men det nytter ikke at drage hele retten til abort i tvivl. Hele tidsånden har, i langt tid, generalt været uansvarlig. Sådan er det. Jeg hørte forleden en “trend-forsker” tale om viden, som det nye hit. Altså, folk ønsker nu ikke længere at anskaffe sig fladskærme men derimod tilegne sig viden. Og det er… Read more »

Limewood
Limewood
10 years ago

Paven mener at det er et indvandringselvmord, der langsomt finder sted i Europa – spørgsmålet kan naturligvis vendes og drejes på mange måder. Man må også spørge om det er et symptom på en langt dybere europæisk eksistensiel krise? For mens hele den såkaldt offentlige opinion i Europa begræder Breivik og Srebrenica og fordømmer i det ene tilfælde og gå bodsgang i det endet – så kvækkes der ikke et ord om det folkemord der finder sted på sygehusenes abortcentre og hjælp til selvmord på sygehuse. Stille, meget breder der sig i eliten sågar en stemning af, at den offentligt… Read more »

Marit
10 years ago
Reply to  Limewood

Spørsmålet er heller hvorfor ikke muslimske kvinner aborterer ?

Prudentius
10 years ago
Reply to  Limewood

“I tidsrummet 2001-2006 blev 100.000 fostre “elimineret” på danske sygehuse.”

Der er noget mørkt og sindssvagt over dette selvfølgeliggjorte slagteri af ufødte. Vores lallende ligegyldighed med stort set alt, som er noget værd, er rædselsvækkende.

Vi flirter i disse år med udslettelsen.

Frank P
Frank P
10 years ago

Kvinder, der vil omfavne kriminelle, der ikke vil lade sig omfavne. Den psykose, der udspiller sig når kvinder vil giftes og elske med Peter lundin, den er bare institutionaliseret i Europa. Senest en tysk barnemorder, der fik tilkendt en erstatning af det tyske retsvæsen, fordi hans rettigheder var blevet krænket. Hvilken magt, hvilken fryd, det må være for en dommer og hans dommerkollegaer, når de ved de kan sende chokbølger gennem samfundene med deres vanvidsdomme.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Jag tror mer eller mindre att polisen har börjat ge upp om Rosengård, man kommer aldrig få någon ordning på detta ställe.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x