28
sep
Seneste opdatering: 29/9-11 kl. 0945
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Watch the following video of the remarkable work of a young Italian photographer named Ruben Salvadori. Ruben’s project “Photojournalism Behind the Scenes won Milan’s prestigious Photodreaming Contest organized by the Forma Foundation.The action behind the camera, Photo journalism behind the scenes.

Fornem placering til Danmark på multikulturalismens hitliste

Måske skal man tage resultatet med det forbehold at ophavet til undersøgelsen bl. a. er EU, som vistnok ikke rankerer efter de samme kriterier, og måske endda har haft bagtanker mht. den danske indenrigspolitiske debat. Det er store tyndt befolkede lande som Canada, Australien og Sverige, der fører, mens små tætbefolkede lande som Danmark, Holland og Schweiz har trukket i multikulturbremsen. (LFPC).

This graphic shows the level of official multiculturalism in different countries at the level of government policy, and how it has changed over time. This is called the Multiculturalism Policy Index (MCP Index). The measure has been created as part of a multicult propaganda programme, financed by the British Council and the EU. More information here.

It is interesting to see that it is not European countries that are the ‘extremists’ as far as their official embrace of multiculturalism is concerned, but Australia and Canada, although Sweden is doing its best to catch up. Also interesting is that the Netherlands has defied the trend of ever-increasing multiculturalism, and was significantly less multicultural in 2010 than it had been in 2000. […] How Multicultural Are You? (m. større grafik.)

Arabisk ‘forår’, tordenskyer over Europa

Efter stort set at have ignoreret de sidste 10 års islamkritisk blogging, begyndte mainstreammedier og akademiske eksperter i kølvandet på Anders Breiviks massakrer på rekordtid at beskæftige sig kritisk med enkelte udvalgte pointer herfra. Ikke så meget med en indfaldsvinkel der handlede om faktuel debunking, men mere en holden-ud-mellem-fingrene udstilling af disse pointer som ren opinion. I shamingen af Bat Ye’ors og Fjordmans skriverier om Eurabia blev det dog ofte fremført at fødselstallet i den arabiske verden styrtdykker – hvorfor dette skrækscenarie måtte anses for afmonteret.

Det mest fantastiske i denne forbindelse er den åbenlyse kendsgerning at ellers intelligente mennesker så skødesløst kan slå sig til tåls med så lidt på deres egen og deres børns fremtid. For faldende fødselstal skal holdes op imod andre kendsgerninger. Den reelle demografiske udvikling i de nuværende muslimske mindretal i Europa, og hvad denne allerede nu forårsager, og hvilke perspektiver der ligger i den umiddelbare fremtid (muslimsk flertal i Marseille, Malmø og Rotterdam, f. eks.) med potentiale til samfundsmæssig fragmentering og fallit. Læg så dertil potentialet i form af (højfertile fattige?) bådflygtninge fra Nordafrika, eller sagt på en anden måde: Når disse minoritetsgrupper med 5-6% over en kam fylder så meget, rigtig meget, i medierne, og medfører vanvittige udgifter på statsbudgetterne, hvordan kan indstrømningen sydfra så undgå at bære kim til mærkbar forværring? (LFPC)

Refugees from war and revolution in the Arab world have begun to pour into Europe, according to research.

A count covering the first three months of this year – the months that saw the outbreak of the Arab Spring – showed that number of Tunisian asylum seekers rose more than 20-fold after their country became the first to be engulfed in the chain of uprisings.

The study covered the first three months of this year – the period of the Arab Spring.

The influx raised fears that Britain faces a fresh asylum boom as tens of thousands of individuals and families try to flee other countries convulsed by violent upheavals.

The figures, compiled by the EU’s statistical arm, showed that last year Tunisian asylum seekers were arriving at the rate of just 50 a month. […]

However numbers shot up following the toppling of President Ben Ali, in January. In February 1,100 Tunisian asylum seekers arrived in Europe, followed by 1,200 in March. […] Asylum seekers from Arab spring pour into Europe (Eurostat: More asylum seekers in EU-27 mainly due to the sharp increase of applicants from Tunisia since February 2011, pdf.)

Hm, mon også “xenofobiske” Snaphanen “ansporer unge mennesker”?

Det mest bemærkelsesværdige her er vel påstanden om at det tyske Verfassungsschutz ikke allerede sidder tungt på antijihadiske bloggere. Skulle vi her mod nord også bæve af frygt over hvilke tendenser der evt. kunne brede sig hertil? Har en fisk brug for en cykel? Hvilken latterlig overspringshandling af et politisk mainstream der ikke aner sine levende råd over tyrkificeringen af dele af landet, og den åbenlyse skepsis i befolkningen mht. multikulturen som Thilo Sarrazins bestseller bevidnede. Der er vi lige nu – undvigemanøvrernes bedrøvelige fase, inden enden på begyndelsen.

Vores egen modus operandum er meget enkel, og kan i det store hele opsummeres sådan: Vi læser. Vi skriver. Engang imellem går vi til offentlige møder og konferencer. Måske Verfassungsschutz kan give PET nogle tips om hvordan man bedst bekæmper dette subversive uvæsen (LFPC).

The website PI (Politically Incorrect) is the focus of the German Counterjihad movement and claims to be the largest political blog in Europe. For the last two weeks, it has been under relentless attack from the German mainstream press. Various newspapers have used a stock of purloined private emails to insinuate that the people behind PI are somehow a threat to the German constitutional order. They are demanding that the website and the Counterjihad movement (“islamophobes”) more generally be subject to surveillance by the domestic German intelligence agency, the BfV (similar to MI5). […]

Der Spiegel has been one of the cheerleaders of the witchhunt against PI. Here is one of its articles on the subject. […]

A spokesman from the North Rhine-Westphalia interior ministry told the Frankfurter Rundschau newspaper that PI was not currently under observation by intelligence agents, but that the blog was being read closely and that the opinions and comments published on it were “undemocratic.” The xenophobic comments were calculated to “incite young people”, the spokesman added.[…]

German Authorities Consider Spying on Counterjihad Movement (relateret: Dags att Säpo börjar bevaka SD-bloggar.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensA
JensA
10 years ago

Det mest interessante ved “multikulturalismens hitliste” er de lande, der er med på listen, og de lande (og verdensdele!) der ikke er med. Det kræver ikke lang tids overvejelse at indse, at landene på listen er alle de lande, der (overvejende) er befolket af hvide (kristne) mennesker. Medens alle andre lande og verdensdele mangler. Ikke engang Tyrkiet er med på listen, selv om Tyrkiet vel anses for af høre til Europa i de kredse, der har udarbejdet listen. Det kan vel kun forstås på den måde, at multikulturalismen kun anses for at være efterstræbelsesværdig i lande, der er befolket af… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  JensA

Såvidt jeg kan forstå, er listen en rangordning af landenes integrations-industrielle kompleks, udarbejdet af andre organer i kompleksets Parkinson-agtige fødekæde. Den siger intet om integrationens resultater, kun noget om presset fra landenes eliter mod deres befolkninger.

Det ser ud til, at Danmark i 2010 slet ikke scorer points på denne galehus-liste – altså en fornem førsteplads for normalitet. Tak for 10 år med VKO, der absolut ikke var fejlfrie, men tydeligvis kunne have været meget, meget værre.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

“kun noget om presset fra landenes eliter mod deres befolkninger.”

Lige præcis.

Multikulturalismen er et teokrati, eliternes opium og et religiøst pointsystem der tildeler portioner af fromhed (En gylden kappe gjort af varmluftsballonerne “anti-racisme”, “tolerance”, “rummelighed”, og alt det jazz) alt efter hvor meget du modarbejder/saborterer dine landsmænds interesser.

Med andre ord, forræderi udklædt som pietet.

Marit
10 years ago
Reply to  Prudentius

Hvorfor må europeiske land overta stadig større deler av overbefolkningen i muslimske land ? Kan de ikke selv regulere sitt fødselsoverskudd ?

PK
PK
10 years ago

Erdogans festlige tyrkere slås i FN bygningen…
Herlige mennesker(?) disse tyrkere.

Prudentius
10 years ago

“hvordan kan indstrømningen sydfra så undgå at bære kim til mærkbar forværring?”

Det kan være vi alligevel får lov (Inshallah) til at gå ud med et bang istedet for et piv!

😉

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Dybest set flygter muslimerne fra sig selv.

Det er imidlertid et forehavende vi, for deres egen skyld, ingen del bør have i.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x